Jag hittade den sista låten också..


Aw, sötis!

Aw, Sötisen! Den här söta bilden av Viggo tog vi i går.



Alla bilder på Viggo från igår finns i dom hemliga inläggen. Ni ska så klart få se några fler, men jag la ut dom i hemliga inläggen så att min mormor kan spara dom.

...

Hej hej och god morgon. Eller något.

I dag är det söndag oc första advent, vilket i min släkt betyder adventsfika. Så i dag ska vi Till Anna och Oscar. Eller typ nu.

Vi hörs senare. Med lite bilder på fikat ^^


En god natt låt..



Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är eran..

Jag brukar inte gilla Håkan Hellström. Alls! Men denna låten är en myslåt..

Hemligt inlägg..



Ni som fått lösenordet klickar på bilden här ovanför. Och kom ihåg att om ni inte skriver lösenet med små (!) bokstäver kommer ni inte in.



Världsliga problem..

Jag kan inte sova. Och jag har fyra böcker framför mig, men vet inte vilken jag vill läsa.

Vilka världsliga problem jag har...

Om det här inte är den finaste låten, vet jag inte om det finns någon...


Fredag..

Så var det äntligen fredag igen. Inte för att det spelar någon större roll om det är fredag eller inte. Inte för mig i alla fall. För mig är alla dagar fredagar. Eller kanske inte, men ni vet vad jag menar. :)

Fredaga är lika med Idoldags. Den första delen har just slutat så jag ligger och kollar Pirates of the caribbean tills utröstningen börjar.

Och jag måste säga att jag tycker så synd om den där lilla flickan som freakade ut medans Johan Palm sjöng. Bara för att han tittade på henne. Jag skäms för hennes skull. Och jag skulle nog tro att hon kommer att göra det senare. När hon inser vad det var hon gjorde. Moahaha. Skrika som en liten barnunge i svensk tv så att hela sverige kan se det... Jeeez. Men det blev ju bra tv för resten av oss...




Även om JAG höll på att SKÄMMAS ögonen ur mig för hennes skull.. Stackars flicka. =/ Och även han skämmdes nog lite.. Det såg ut som att han inte visste om han skulle skratta eller gråta.. Nej Jesper, det är nog bäst att du håller dig borta från idol nästa år!


Robin Bengtsson var bäst idag igen. Dreggel dreggel. Och hoppas verkligen INTE att han vinner. För då måste han göra en färdig skiva, som låtarna och allt redan är utvalda till. Visserligen så får man ju vänta lite längre på skivan men, tvåorna blir alltid kändare och bättre än ettorna...


[tyvärr inte hela låten, men det var den enda som fanns]

Tillägg: Det var inte så överraskande om vem som åkte ut. Synd! För han var bäst!


Ett par sockar i julklapp..

Förresten, så gick vi in och kollade på JC´s hemsida hur länge prestentkorten gäller. 10 år! Jeej! Jag har 600 kronor. Och jag lovade mamma att köpa ett par sockar åt Crille och Linus i julklapp. ;)

Han har redan blivit så femenin så att folk tror att han är en hon.

Hej alla underbara. Och alla inte fullt så underbara.

Det är rätt länge sedan jag har skrivit. Och då pratar jag inte om min önskelista eller musikspelarna som jag har slängt in med en dags mellanrum. För det räknas inte!

Men om jag ska vara ärlig, så har jag inte mycket att berätta för er.

I dag var vi med Malte till veterinären. Han fick ta bort stygnen och tratten. Fast det visste ju inte han. Så när vi åkte iväg var han hysterisk. Skakade i hela kroppen, gnällde och släppte hår över hela mig.
Och när han skulle upp på bordet försökte han pringa ut i korridoren. Och när vi väl fick upp honom skulle han hoppa ner. Och han stretade emot. Han stod och lutade sig mot mamma. Och jag ska berätta, att det finns styrka i en sån liten hund.

När vi kom innanför dörren frågade hon, veterinären, vad denna lilla flicka hette. Haha. Stackaren. Han har redan blivit så femenin så att folk tror att han är en hon.



Sen fick vi hem en salva och sockar åt Baloo. Eller rättare sagt, vi fick köpa dom.

Ännu mer musik..


Alla låtarna kommer från Radioactive skivan. Det var bara en låt som jag inte kunde hitta..


Musik



Önskelista..

Mamma har hållt på och driva mig från vettet hela morgonen. »Du måste skriva en önskelista!« Men sanningen är att jag inte orkar, så jag kopierade bara länkarna och la ut dom i bloggen. Snabbt och smart!


Armband:

Halsband:

Musik:


Böcker:

Filmer:

Övrigt:

Bild 2Emily the Strange Axelväskhttp://www.gordons-chemists.com/images/prod/sweet-darling-edt-large.jpg



Men detta vill jag ha mest:
  1. Go Audio skivan
  2. Twilight soundtracket
  3. Emily the strange väskan
  4. Klocka
  5. Kalender
  6. Tales of Beedle the Bard - Rowling J.K.
  7. Någon av Broder Daniel skivorna

Betalar du om jag städar åt dig?

http://i145.photobucket.com/albums/r218/Horselove94/SnakebitesEmofuckingboys.jpg

Det är såna där, mammsen jag vill ha! I läppen! Betalar du om jag städar åt dig? xD

Och sen vill jag ha killen också... Men jag antar att jag inte kan köpa honom... ^^

Musikvideo..



Min kusin Lova sjunger med pappsen.

Julstämning..



Oscar börjar längta till julen..

OCh jag, jag blev kvar med en hund som slog tratten i huvet på mig och bet i mitt hår..

Hej hej och god morgon honeysar.

Ja! Jag är vaken! :) Jag vaknade redan vid 11 i morse. Av att mamma kom i stormande med hunden i famnen och gnällde. »Ta hand om din hund, jag har inte tid att vakta honom.« Sen slände hon ner honom i sängen och stormade ut igen. OCh jag, jag blev kvar med en hund som slog tratten i huvet på mig och bet i mitt hår..

Aw vad jag älskar min Malte tax! ;) 

Nu ska jag försöka lura i väg mamma för att träffa Alvin och Lova.

 

Men alldeles nyss när jag plockade in böcker i hyllan hittade jag något spännande i en av böckerna.

Hej hej. Jag tänkte hinna klämma in ett inlägg idag. Men det verkar inte som att jag hann det innan klockan hann bli midnatt. Men jag lyckas ju få in ett inlägg innan jag går och lägger mig i alla fall. :)

Dagen har varit helt onödig. Jag hade kunnat sova tills kvällen och inte missat någonting alls. Det har inte hänt mycket alls idag. Eller rättare sagt ingenting. Eller ja, ingenting typ...Roligt.. Eller något. Men ni vet vad jag menar.

Jag har hunnit städa lite. Ränsat några lådor. Slängt gamalt skräp. Haft tråkigt..

Men alldeles nyss när jag plockade in böcker i hyllan hittade jag något spännande i en av böckerna. Två lotter, med vinst på! Och ett presentkort på 600 (!) kronor på jc! Dock var vinstlotterna gammla och det är för sent att lösa in dom. Present kortet vet jag inte. Får väl gå in och fråga.

Jag kanske skulle nämna att boken inte var min från första början och att jag köpt den i en secondhand butik för 1 (!) krona! Men jag hittade den och den är min nu! :)

Det här är något av det bästa jag sett i idol..

Elle hört! Fast Amanda Jenssen med Hallelujah ligger på första plats..


Fettceller och tomteluvor..

Hej hej alla söta och gulliga människor. Och god morgon, god dag, god kväll och god natt. Gånger 2!

Det är ju några dagar sedan jag skrev sist. Och trots det har jag inte mycket alls att skriva om. Tyvärr.

Men lite finns det nog att skriva om i alla fall. Om jag inte hinner somna först. ;)

I går var jag och mamma på stan en snabb sväng. Eller snabb och snabb. Jag kommer inte i håg vad vi skulle dit och göra från första början, men när vi ändå var där passade vi på att ta oss en Kinalunch. Eller jag kan väl kanske erkänna att det var planerat. Mamma lyckades lura med sig Therese och Andreas. Jag vet inte om det är okej att säga så men Therese har blivit en riktig fettcell! ;)

Innan ni blir sura och så på mig för att jag kallar någon annan för fettcell, låt mig förklara! Jag vet dock inte om jag får berätta den stora nyheten, som egentligen inte är någon nyhet längre. Therese är ingen fettcell för att hon ätit för många bullar (det kan hon ju iofs också gjort.) Det kommer en till bejbis i släkten. Och det finns väl inget tvivel om vems felet är! ;) Nej, jag skojar bara! Jag gillar barn! Dom är söta!

Så därför är det helt okej att kalla henne fettcell. ;) Jag tror hon till och med tycker att det är lite roligt att man kallar henne tjockis. Jag skulle ju såklart aldrig kalla henne något annat. När hon hör på. ;)

Sen efter det gick vi och tog oss en pizza var och sedan gick vi vidare på safari och tog den största tårtbiten vi kunde hitta. Eller inte.

Men efter lunchen vart jag sugen på det fikat. ;)

Jag köpte mig ett par körsbärs örhängen och en ring. Sen fick jag en ljusslinga som jag har virat runt sängen.

Och idag då. I dag vaknade jag kvart i tre av att mamma kom in stormande och gnällde. » Men Nathalie! klockan är tre! « Skiter väl inte jag lite i. Om jag vill sova så sover jag. Fast hon fick dock upp mig på två röda sekunder när hon sa att vi skulle åka till mormor och träffa Oscar.



Det är ju så länge sen vi fick träffa honom. Det har blivit allt mer sällan nu på sista tiden.

Han hade sin tomte luva på sig och en tomtesnögubbe i handen. ;)

Han var inte alls blyg idag, som han brukar vara. Så fort vi kom in och satte oss vid bordet kom han och satte sig bredvid mig. :)

Men nu är jag så fruktansvärt trött och jag måste upp och sova i morgon.


Som ni kanske kan se?

Hej hej honeysar. Och god morgon, god dag och god kväll.

Jag har inte skrivit ända sedan i går kväll. Men om jag ska vara ärlig så har det inte funnits mycket att skriva om. Om ni nu inte vill ha alla detaljer om hur jag har vaktat Malte hela dagen?!

Jag har suttit hela kvällen framför datorn. Jag har gjort en hel makeover på min blogg. Som ni kanske kan se? Nu mera är headern länkar. Jag är rätt nöjd med den.

Men nu är jag så trött så jag svimmar.

Vi hörs i morgon.


Vad mitt namn betyder..

N. Du kan behålla hemligheter
A. Gillar att festa
T. Omtänksam och bryr sig
H. En gosig nallebjörn
A. Gillar att festa
L. Alla älskar dig
I. Helt underbar i sängen
E. Oh, jätte bra kyssare

Jag hittade detta hos Bea

Malte in action..



Jag tog detta klippet för att prova, jag har aldrig gjort detta med videobloggning tidigare, och sen får ni ju se
Malte i action!

Utan inspiration igen..

Hej hej honeysar. Och god kväll. Eller ska jag kanske säga god natt?!

Det har ju inte blivit mycket till bloggande i dag igen. Man skulle kunna få för sig att jag är slö. Eller något. Men så är det icke. Jag har ju som sagt var berättat för er att jag inte har någon inspiration alls kvar. Det kanske låter sorgligt, eller nått, men det är så sant det kan vara.

Hoppas ni haft en bra dag. Eller i alla fall bättre än min.

Det har inte direkt hänt mycket idag. Jag har fåt vakta Malte bejbisen hela dagen. För det kan inte bli annat än katastrof om man lämnar honom och Baloo ensam. Baloo är ju den där som ska ta hand om alla. Eller i alla fall ta hand om Malte. Han ska slicka han öron och nos och ögon. Så han hade nog slickat sönder såret.

Djävulen! Även kallad TAX!

Min Malte är inte så gullig längre!

Eftersom han just blivit opererad och hade ont och var gnällig. Och dessutom kunde han inte lägga sig ner ordentligt i buren så var vi snäll och lät honom sova ute ur buren i natt.

Och kommer det en liten piss så kommer det. Det är inget man kan göra något åt. Han har ju inte orkat pissa något alls på hela dagen.

Men du får ta honom i din säng! Säger min mamma. Han behöver kärlek och omsorg. Och pappa går ju till jobbet klockan 6.

Nej, jag vet inte. Tänk om han pissar! I min säng!

Nej det tror jag faktiskt inte. Men om han nu skulle göra det så är det ju ingen fara. Täcket går ju att tvätta. Lägg det bara under honom.

Så vi tog bort allt som han kunde tänkas pissa på. Och vi la till och med en gammal matta under täcket och hämtade hans bädd och hans filt.

Och hur har det då gått i natt?

Den där hunden! Han ligger som ett plåster! Och sen gör han sina hastiga rörelser så jag får tratten i ansiktet! Han tränger ut mig ända ut i sängkanten! Fast jag har en DUBBELSÄNG! Han gnäller, och han reser sig upp varannan minut! Så jag har fått skälla på honom hela natten. Och han STINKER!

Om jag ska vara ärlig! Hade jag hellre tagit den där pissen!

Men för övrigt gillar jag honom. Bara jag slipper ha honom i min säng i natt!

Han klarade det. Utan eeh problem.


Hej honeysar.

Och god morgon, god dag och god kväll. 

Det har inte blivit nästan några inlägg alls dom sista dagarna. Och jag kan inte riktigt förklara varför. Jag antar att jag saknar inspiration igen. Det har varit mycket av den varan nu på sista tiden..

Jag ÄR TRÖTT. Riktigt trött! Jag är ju inte direkt van vid att stiga upp före klockan halv tio. Moahaha. Jag är inte van vid att stiga upp före klockan halv ett.

Och när man vet att man ska upp tidigt dagen efter och bestämt sig för att gå och sova tidigt så kan man aldrig somna.

Malte var redan orolig i går kväll. Jag kan inte fatta hur han kan känna på sig att något ska hända. Kanske var det för att vi klippte hans klor och tassar. Men i vilket fall som helst så var han RIKTIGT orolig i morse. När vi kom fram till veterinären så såg jag ut som en hund. Så mycket hår hade han tappat. Och det var för att han var så stressad och orolig. Min stackars älskling.

Och han hade bestämt sig för att inte alls göra som vi sa att han skulle. Han vägrade låta dom ge han en lugnande spruta. Den stackaren ålade och bökade och det krävdes tre personer att lyckas få dit den. Och jag som verkligen hatar sprutor höll på att svimma när han skrek. =(

Och veterinär människan skrattade över att han var så bökig. Men han är ju en tax, sa hon som att det skulle förklara allting. Men jag ska säga er en sak. Han är en TAX TAX! På riktigt. Om taxar är bbökiga och envisa. Så är Malte dubbelt så bökig och envis.

Thats why i love him! Han har sån underbar personlighet.

Och sen, sen skar dom i min bejbis.. När jag var i samma rum. Så att dom kunde få in kanylen i hans hand.. Eh tass. Och jag tyckte så synd om honom.

 Men sen sövde dom honom och vi fick åka i väg och hämta smärtstillande från appoteket. Och när vi kom tillbaka var han redan klar.

Och vet ni vad?! Han levde! Han klarade det. Utan eeh problem.

Men ni skulle ha sett min bejbis när vi fick komma in till honom. Hon sa att han fortfarande sov och att han snart skulle vakna. Vi hittade honom nerbäddad under filtar. Moahaha. Med tungan mellan tänderna. Det är svårt att förklara men det var det sötaste jag sett.

Och jag önskar att jag haft kameran med mig. Jag tänkte först ta med den men jag ides inte.

Men som sagt var så har han den där söta kragen runt halsen så att han inte kan slicka i såret. OCh han har sovit hela dagen. Han känner sig verkligen risig. Men mami hans [Jag] har hållt på och tycka synd om honom hela dagen.

Aw, den stackars sötisen!
 
Och Baloo. Han är svartsjuk och orolig. Han ser ju att det är något med Malte. Så han har hållt på att driva oss alla från vettet.

En jobbig dag för Malte..



Min lilla älskling, just när vi kommit hem. Och så har han legat sedan dess. Under filten.

Jag har klippt håret idag..



Ja, jag vet att luggen är sne! Och ja, den ska faktiskt vara så..

Och jag vet att bilden är suddig! Men jag hatar att bli fotad!

...

Min dator är inte direkt samarbetsvillig just nu så jag ska lägga mig ner och kolla klart filmen från i går. Sen ska jag försöka sova..

Jag hoppade rakt upp i luften



Skämt och sido, men denna är verkligen läskig! Jag hoppade rakt upp i luften när jag såg den!

Jag har insett att det verkligen finns sådant man inte kan se. Och det skrämmer mig!

Denna stackars flicka är livrädd! Om ni inte gillar sånt här med spöken och sånt, kolla inte! Det här är läskiga saker!


Och dessutom ska han behöva stå ut med hårtorken och saxen.

Hej hej på er honeysar. Och god morgon, god dag och god kväll.

Nu har jag ju inte skrivit igen på hela dagen. Men det ser ju ut som att ni har klarat er bra utan mig i alla fall. Jag vet dock inte om jag ska ta det som en förolämpning eller inte..

I dag har det hänt mycket men ingenting värt att berätta om. Om ni nu förstås inte vill höra om min knepiga familj som jag är så jäkla less på ibland.

I morgon ska min lilla älskling plågas hela dagen. Han ska badas och han ska kammas. Och dessutom ska han behöva stå ut med hårtorken och saxen. Han måste ju vara fräsch och vacker när han ska till veterinären på måndag. Dom jävlarma ska skära i min bebbe.

 

...

Jag borde sova.

Men jag är inte det minsta trött.

Det är allt jag hade att säga.

Jag hade ungefär 20 procents chans att få rätt film...

Jag har haft sån lust att bara slänga mig i sängen framför en film mitt i natten i flera dagar nu. Och ha lite myspys med släckta lampor och godis. Men jag har inte vetat exakt vad det är jag ville se. Fast denna har jag ju velat se på bio så det fick bli den. Men problemet var ju då att mamma trodde att hon visste vars den var men det gjorde hon inte. Så jag gick ner och letade förtvivlat efter den i sovrummet. Och det enda jag hittade var en skiva som det stod Narnia på. Endast Narnia. Så jag tänkte att jag har 20 procents chans att få rätt film och får jag fel så sover jag. Men icke. Det verkar som att jag har tur i mer än bara idol.

Och anledningen då?

Hej och god morgon, god dag och god kväll på er honeysar. Jag har inte skrivit på hela dagen. Förrutom mitt hemliga inlägg som inte många har tillgång till. Och det ber jag om ursäkt för!

Eller vad är det jag säger! Jag är inte trevlig och det låter bara fel när jag försöker..

Och anledningen då? Till att jag inte har skrivit? Jo, så här spännande är det att jag faktiskt inte har gjort någonting och inte haft någonting att skriva om. Så jag har ju självklart inte haft tid över till bloggen. Moahaha. Vilket underbart liv jag har va! Buhu!

Jag har just kollat klart idol. Och jag kan ju erkänna att jag vart lite smånervös när dom satte Robin Bengtsson, Johan Palm och Robin Eriksson mot varandra. För chansen var ju störst att jag skulle få ut någon av mina favvosar. Men icke! Så blev det ju inte! Moahaha!

Det är ju bra att jag har tur i idol i alla fall när allt annat går åt skogen...

Hemligt inlägg...


Bilden “http://www.tranemo.se/tranang/biblioteket/Ikoner/hemligt_transp.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Detta är ett hemligt inlägg. Men om du fått ett lösenord klickar du här. [Länk]

Midnatt

Hej hej. Klockan är redan vid midnatt. Jag kan inte fatta hur tiden har lyckats rusa iväg i dag.

Jag börjar faktiskt bli lite trött men jag tror tyvärr inte att jag kommer att kunna somna. Hur mycket fyllmåne det än är. Som jag sa tidigare, så sover jag alltid som bäst när det är fullmåne men nu har jag ju sovit bort hela dagen. Så jag ser inte hur jag ska kunna somna.

Jag antar att jag får lägga mig ner och läsa en bok. Som jag började läsa för en vecka sedan. Det måste vara något allvarligt fel på mig. Jag orkar aldrig koncentrera mig på böcker längre. =/

I liked it best..

Ser ni att jag har lagt tillbaka min gamla header? Jag gillade den bäst :)

Vilken smurf är jag?

Jo jag är:

Grouchy Smurf

Klicka HÄR för att komma till smurftestet.

En bild..

...På mig och Viggo från igår..



Det där var ingen smickrande vinkel för min del...Det ser inte ens ut som jag... Men men.. Viggo var fin i alla fall!

Någon hade målat på hans finger...

Hej hej och god kväll honeysar. Hoppas ni haft en bra dag. Eller en bättre dag än jag i alla fall. Jag har kommit fram till att jag skriver samma sak varenda kväll. Just den meningen och det börjar bli lite tråkigt. Eller hur!

I vilket fall som helst så tråkar jag ut mig själv och det är inte bra alls! Ah never mind.

I dag har jag inte gjort mycket alls. Jag orkade inte hålla mig vaken i morse. Utan jag somnade väl där vid.. hmm.. kanske vi halv 10 eller så. Jag är inte säker.Och sen sovde jag väl till halv 2 när mamma ringde hem och gnällde för att jag inte orkat mig upp och ut med hundarna.

Och när jag väl orkade mig upp. Eller rättare sagt ner så hittade jag något äckligt på min Baloos tass. Ett hål, med var (jag tror att det var det) i. Inte undra på att han har haft ont. Eller har ont. Jag tror jag får sticka honom en socke eller något...

I går var vi en sväng till mormor. Hon ville ha fika och jag ville träffa Oscar. Så vi båda fick ju som vi ville. =)

Thumbnail


Och oj oj oj vad synd det var om Oski poski! Någon elak liten skitunge på dagis hade smällt igen dörren på Oscars finger. Så nu var det helt krossat och blodigt. =( Någon hade målat på det, sa han. Den stackaren. Så vi åkte på ica och köpte honom en godisask.

Senare kom även spottisen Viggo. =) Det är så himla länge sen vi har träffat honom.

Det är svårt att få allting att gå ihop. Ena dagen är den och den ledig och nästa dag är resten lediga. Så vi hinner nästan aldrig träffa honom. Och det är rätt länge sen vi fick träffa Alvin och Lova också.

Thumbnail


Viggo hade vuxit så himla mycket sedan sist. Han är ju ingen bebis längre. =) Han har börjat prata och förstå mer. Och han har två söta framtänder. =) Men han är ju fortfarande gamla söta, underbara spottis Viggo.

Nu ska jag kolla Criminal minds som just har börjat. Vi hörs senare. Kanske.

Halsband och klockor..


cupcake halsband.



"Herrklocka"




Glasshalsband.


Dom här är jag riktigt sugen på. Allt kommer härifrån.



Det är fullmåne..



Antagligen därför jag har sovit så bra hela natten.

Det finns ett halsband också.

Bild

Det finns ett halsband också. Som jag också vill ha. Och eftersom armbandet var slutsålt så tror jag att det blir detta istället. Om nu mammsen är så snäll och vill ge mig det :) Klicka HÄR för att komma till shoppen.

Jag lyckades somna INNAN klockan hann slå midnatt!

Hej hej honeysar. Och god morgon. För det är verkligen en god morgon. För första gången på år och dar har jag fått sova hela natten. And listen to this: Jag lyckades somna INNAN klockan hann slå midnatt! Yeaj!

Fast det finns ju alltid nackdelar med att få sova hela natten. Nu har jag ju varit vaken ända sedan åtta. Jag vet fasiken inte hur jag ska orka vara vaken hela dagen. Buhu.

Bilder


When we where winning..


Eller är det en höna av en fjäder?


Jag erkänner att jag kan vara lite LITE otrevlig ibland.

Lia skriver: Inte för att vara otrevlig eller så...Men vars fasiken har du fått min msnadress ifrån?!
Rebecca skriver:  Vem är du ens? :S Jag måste ha skrivit fel. :P
Lia skriver: Haha okej.. sorry dåå.. XD
Rebecca skriver: Sry iaf... :P

Så nu gjorde jag en fjäder av en höna. Eller är det en höna av en fjäder?

Det är inte många som fått mig att gråta..

Jag är fortfarande vaken. Jag har inte övergett er. Eller jo det har jag ju förståss. Men inte för att gå och sova. Om nu det spelar någon större roll.

Utseendet kan verkligen lura en. Man kan skaffa sig en bild av personen, och sen när man lär känna honom visar det sig att man har helt fel. För till och med i dom sötaste killarna finns det djupa sår. Jag vet inte alls hur jag kan ha hittat en person som påminner så mycket om mig själv. Som har så mycket i sitt liv som liknar mitt. Som har haft det lika jobbigt som jag har haft det. Om inte värre.

Det känns bra att få prata med någon som har gått igenom samma sak som jag själv har gjort. Samtidigt är det ju såklart hemskt att dom har behövt göra det. Det är verkligen inget jag önskar för någon av mina vänner.

Hittills är det inte många som har lyckats få mig att gråta över att dom har haft det så himla jobbigt. Jag tycker inte att folk är värd mina tårar för jag har ingen som helst tillit till någon som tillhör rasen som kallas människor. Endast två har lyckats så jag antar att ni kanske förstår att det verkligen gör ont att få veta detta om någon.

Egentligen vet jag inte om jag ville veta det, eftersom jag har så mycket med mig själv. Men på nått sätt så är det så himla skönt att få prata av sig. Med någon som faktiskt förstår! För jag kan inte ens föreställa mig att någon av dom jag brukar prata med faktiskt kan förstå vad det är jag lever med varje dag.

Jag uppskattar ju såklart att ni försöker! Men ibland kanske man inte vill höra att allting kommer att bli bra. Man vill helt enkelt höra sanningen. Och sanningen kan endast en person som varit med om samma saker som en själv säga. Och det betyder allt.

Och det är dessutom ingen som har fått mig att gråta och sen en halvtimme få mig att vika mig av skratt.

Nu ska jag gå och sova. Kanske kan jag för en gångs skull kunna somna innan alla andra stiger upp..

Så frågan är ju, vars hon har fått tag på den?

Jag är inte säker på om jag har en tillfällig sinnesförvirring, vilket har hänt en eller två gånger (läs så många gånger att jag inte kan hålla räkningen), eller vad!

Jag ger aldrig ut min msn adress till någon jag inte typ känner. Eller åtminstone pratat med på någon chattsida i minst en vecka. Då brukar man ha en ganska klar blid över hur männskan är som person. Och verkar männskan helt klar i huvet får han/hon min msn adress. Min riktiga msn adress.

Och verkar männskan inte frisk får han/hon inte ens min fejkade msn adress.

Då kanske hon ska sluta babbla på om massa onödigt och komma till problemet, tänker ni nu.


Och problemet är, att jag inte känner någon Rebecca! Men ändå, så har hon, på något sätt, fått reda på min fejkmsn! Och hon kan inte känna någon av dom jag känner och fått tag på den därifrån, för dom har ju min riktiga adress. Och jag har defenitivt inte lämnat ut den till henne. Och jag har inte skrivit ut den på någon chattsida heller.

Så frågan är ju, vars hon har fått tag på den? Det stinker konspiration! Med alla som inte har fått min msn!


Och jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Hej hej och god kväll honeysar. Hoppas i haft en bra dag. Eller i alla fall bättre än min dag. Eller helt okej eller någonting. Jag är uttråkad. Jag sitter och kollar en film jag redan har sett. Som egentligen inte ens var så bra. Kom jag på alldeles nyss. Eller så är det för att jag är så uttråkad. Och jag vet inte ens vad jag ska skriva. And i dont know what to do.

..

Jag satte mig ner. Och tänkte skriva. Men... Nej...

En god sak...

När min moster sa att hon hade velat köpa juklappar där en del går till välgörenhet så tyckte jag att det lät väldigt fint. Och då satte jag i gång att googla XD


Jag har hittat ett enkelt och gratis sätt att stödja [din hjälporganisation] på.

ENGODSAK.SE har inlett ett samarbete med fler än 120 hjälporganisationer och mer än 330 e-butiker. När jag handlar i en av butikerna via AidMaker, som är ett litet program, så skickas det helt automatiskt pengar vidare till [din hjälporganisation]. Det kostar mig inte en krona att stödja på det här sättet! Det är butikerna som vidarebefordrar en del av varans pris till hjälporganisationerna. Alla kan stödja genom att hämta AidMaker på www.engodsak.se.

Kom igång idag och var med och gör skillnad!

För filmen om dom köttätande flugorna som går på tv nu känns inte så tilltalande..

Hej hej honeysar. Hoppas ni haft en bättre dag än jag har haft. Eller en bra dag i alla fall. Eller någonting.
Jag har just vaknat. Jag somnade vid tio. Efter serien. Jag hade sån jäkla huvudvärk. Och så vaknade jag för ungefär en timmer sen. Jag tror jag ska läsa en bok. För filmen om dom köttätande flugorna som går på tv nu känns inte så tilltalande.

Köp ett armband och gör en skillnad i världen!

Detta armbandet vill jag verkligen ha! Det är både skitsnyggt och symboliserar en bra sak! Endast 150 kronor får man betala för detta och 40-50 kronor går till en fond för traffiking offer! Klicka » HÄR « för att komma direkt till shoppen! Kanske en bra julklapp mammsen?
Bild
Som ett led i kampen mot människohandeln har Dangerous Goods formgivit smycket ”Not for sale”. Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-50 kr av varje sålt smycke kommer att gå till en fond som startas av Samverkan Mot Trafficking och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till.

Efterlysning!

Hitta detta inlägg hos Sanna och naturligtvis ska vi alla hjälpa till!

Den är lilla chihuahuatiken blev stulen ur Amandas hem i Husby-Kista i April i år.
Tiken väger ca 1,2kg och är vit med orange teckning.
Förutom hunden stals även ett rött koppel och en blå/vit matskål.

Har du sett hunden eller rent av kanske köpt den av någon?
Kontakta Amanda per mail eller telefon snarast!
0707233838
[email protected]


Hunden har chip och tatuering på mage med "AEZ1090".
Hon lystrar till Shakira eller Kira




Jag försökte ta den lätta vägen och drog på mig hörlurarna och drog upp ljudet.

God morgon honeysar. Jag är trött. Jäkligt trött. Jag har inte fått många timmars sömn alls. Jag var fortfarande vaken när alla andra var på väg upp. Klockan var kvart i 6 när jag kollade på klockan sist. Och jag somnade garanterat inte direkt. Och sen var klockan helt plötsligt tre och hunden stod och grymtade och skrapade utanför min sovrumsdörr. Jag försökte ta den lätta vägen och drog på mig hörlurarna och drog upp ljudet. Det funkade toppen ända tills mamma ringde. »Släpp in din jäkla hund som du säger dig älska så mycket. Och ändå låter du han stå och tjuta utanför!« åh skit! Då var det bara att stiga upp och släppa in honom. Och så låg vi och myste 15 minuter. Sen orkakade jag mig upp.

Och för den delen hade jag världens sjukaste dröm. Jag kommer inte ihåg vad den handlade om. Men den var sjuk.

Ha en bra dag..

Life is a bitch!

Jag kan inte sova. Jag har sovit bort hela dagen. Och nu kan jag inte sova. Så nu ligger jag här, i mitt eget elände och har ångest. Precis som alla andra nätter när jag inte kan sova. Och jag kan inte ens lyssna på musik. För jag blir uttråkad på 2 sekunder. Och sen verkar det som att alla mina msn kontakter sover..Och det är just såna här nätter som jag inser hur jäklar mycket livet faktiskt kan suga! Life. is a bitch!

Ja då låser det sig i mitt huvud..

God morgon. Eller någonting. Jag har verkligen varit seg på att skriva idag. Det första inlägget kom alldeles nyss. Och det var bara en låt jue. Men jag har inte alls kännt för att skriva någonting alls. Och då går det inte så bra att skriva. Jag har alltid funkat så att jag kan verkligen inte skriva om jag inte har någon inspiration, OCh försöker jag tvinga mig till det, ja då låser det sig i mitt huvud. XD Så jag ler sött, ber om ursäkt till alla er söta som läser min blogg varje dag och hoppas på att ni förlåter mig.
I dag, eller rättare sagt igår, hände det inte mycket alls. Allting har bara varit skit! Jag mår verkligen inte bra just nu. Och det har inget med migränen som plågat mig hela dagen, att göra. Men däremot tror jag att migränen har att göra med att jag mår skit.  Det verkar så i alla fall. För alltid när jag mår som värst får jag migrän. Men i alla fall så har jag legat i sängen nästan hela dagen.

Så bra!


Baby Lovedoll..

Baby Lovedoll, thats me! Det är vad jag skulle heta om jag var en porrstjärna. I alla fall enligt » denna « sida.



Vad är ditt porrnamn? » Ta reda på det här «

Så det här, tomten, vill jag ha i julklapp.

  Broder Daniel - No Time For Us    
  Broder Daniel - Cruel Town    
  Broder Daniel - Forever    
  Broder Daniel - Saturday Night Engine
Broder Daniel - Broder Daniel
   

Okej, jag måste erkänna att dom är grymt bra! Så det här, tomten, vill jag ha i julklapp. Jag har varit snäll i år! Jag lovar! Och dom kostar typ 59 kronor styck så jag är inte så krävande i år...

Jag lyckas aldrig förstå vad folk tycker och tänker.

Jag lyckas aldrig förstå vad folk tycker och tänker. Och vad dom anser är rasistiskt. Som vanligt går jag ju mina vanliga internetrundor flera gånger per dag. Kolla in om mina favoritbloggare skrivit något nytt. Och när jag kom in till » Egoina « såg jag det här » inläggetFolk som känner mig vet att jag blir riktigt förbannad om någon säger något rasistiskt eller fördömmande. För det är inte vad jag tror på. Jag anser att alla är lika mycket värda. Och jag anser inte att detta » inlägget «hade någonting rasistiskt över sig. Jag tycker mer hon verkar vara en tjej som inte har några som helst fördommar alls mot någon. [Förrutom Danmak!] Jag tycker att det är mindre rasistiskt och fördömmande att faktiskt skämta med folk än att inte göra det för att man är rädd att verka fördömmande. Precis som hon förklarar » här « Och jag vet att det är i alla fall 3 stycken som tycker så här..Och nu är min fråga: Vad tycker ni?

Hemligt inlägg..

Detta är ett hemligt inlägg som bloggägaren inte vill att alla ska läsa. Men om du har fått ett lösenord av henne klickar du här. [Länk] Eller på bilden här nedanför..

Bilden “http://www.tranemo.se/tranang/biblioteket/Ikoner/hemligt_transp.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Depplåt...

Ever since I was 8 or 9 I´ve been standing on the shoreline..



You get confused and then you fade away..

Men det känns som att jag inte har fått börja leva ännu..

Och så var även denna fredagen över. Och det känns lite tragiskt om jag ska vara ärlig. Det känns som att månaderna bara försvinner i väg och man kan inte göra något åt det. Och jag gillar inte det riktigt! För som jag har sagt nån gång tidigare så vet jag liksom vad jag har att vänta mig i morgon. Men jag har ingen aning om vad jag gör nästa år. Och det ger mig ångest. Och det hjälper absolut inte att jag sitter och lyssnar på mina depplåtar just nu. XD Fast å andra sidan vet jag inte om det hade gjort någon skillnad om jag hade lyssnat på dom gladaste låtarna man kan hitta. Cause i feel what i feel! Och det är väl det depplåtar är till för.. Och sen har jag dödsångest.. I am afraid of dying! Och det ska man ju inte göra.. Men jag vill inte dö! Men döden kommer för alla. Men det känns som att jag inte ens har fått börja leva ännu. Som ni kanske hör mår jag inte så bra som jag skulle kunna göra. This is not one of the better days..Kanske i morgon..

Give it to me!



Åh gud så underbar den här väskan är! Rena rama drömmen! I want one! Och vet du vad det bästa är? Man kan vinna en! Hos » Jenilita « Va med du också! Man förlorar inget på det!

Han är BORING..

Men hör ni people! När jag sa att ni måste rösta på Robin Bengtsson så menade jag INTE att ni skulle sluta rösta på Johan Palm!
Men som tur var så blev ju mina favvosar kvar och den rätta fick åka hem! Lars går mig verkligen på nerverna! Han är BORING!
Man har inget i Idol att göra då!
För som jag sa alldeles nyss till en viss person så handlar det om att få fram en ny artist! Scennärvaro, utstrålning och rösten! Jag går hellre och lyssnar på någon som har sådär röst men otrolig utstrålning och scennärvaro än en som har fantastisk röst men bara står rakt upp och ner! Vad tycker ni?

Dagens tips..

Jag måste bara tipsa er om en jättebra blogg som jag just hittade. Den är helt nystartad och det finns inte så många inlägg ännu. Men den är riktigt rolig! Om ni vill läsa tills ni dör av skratt klicka här

Ni måste RÖSTA!

Så att jag har något att dregla över hela vintern! För den här pojken! Är underbart snygg!




Och sen gör det abslout inget att han dessutom kan sjunga som en gud!

Jag längtar tillbaka..

Jag vet att jag har tagit upp detta en gång tidigare men dom här tankarna kommer alltid mitt i natten när jag sitter ensam i mitt eget elände och inte har något annat att tänka på. Jag längtar verkligen tillbaka till den tiden då allting var enkelt. Då det enda man behövde tänka på var vem man skulle vara med under dagen. Då man låg vaken hela natten för att man inte kunde somna för att det var julafton eller din födelsedag nästa dag. Ens största problem var när man hade fått utegångsförbud. Och man bråkade om vilken barbiedocka man skulle leka med eller hos vem man skulle vara hos eller vem som fick vara med och leka. Det var stora problem på den tiden. Men om man tänker efter så är det ingenting emot vilka problem man har nu idag.Allting var så lätt och jag vill ha det så igen. Förutom att man är liten då förståss. För jag vill verkligen inte vara liten igen. Hur lätt det än var.

Lite småändringar bara..

Nu har det kommit upp en hel del nytt här i bloggen. Tex en hel hög med nya kategorier. Förrut hade jag ju bara en. Så nu har jag suttit och flyttat över alla mina inlägg till den kategori jag tycker att den hör hemma i.. Och det tog lång tid. För det är inte lite inlägg jag har i denna bloggen. Men nu är det klart i alla fall. Fast jag blev lite slö där i slutet så det är inte säkert att allt hamnade där dom ska vara. Men det får vara som det är nu för jag orkar inte gå igenom allt igen. Bara allt hamnar som det ska från och med nu.. =)

Natalie önskar..

http://students.umf.maine.edu/~durantz/Practicum/Webquest/new-ipod-nano.jpg

En sån här raring vill jag ha. Jag och mamma var och kollade lite priser och färger och sånt på elgiganten igår. Vi får hoppas att tomten kommer med en sån till jul XD

Så här kommer min kväll att se ut..


Jag vet att jag har varit väldigt tråkig dom sista dagarna. Eller kanske är jag alltid tråkig jag vill bara inte inse det själv. Men dom sista dagarna har jag inte kunnat förneka det. Jag är tråkig! Och uttråkad! Jag har inte haft något att göra alls utan bara satt hemma. Och då är det inte lätt att hitta på något att skriva! Ni skulle veta hur många gånger jag har suttit mig ner med datorn i knäet och öppnat ett nytt inlgg.. Det är där det går åt skogen. För när jag sätter fingrarna mot tangenterna så kommer det inte ut några ord på skärmen.Det är helt tomt i mitt huvud..

Men i alla fall är det så här min kväll kommer att se ut. Choklad, en bok och musik..


Gå in till Johanna och tävla om detta söta halsband..



Johanna lottar ut det här super söta halsbandet. Som jag verkligen hade velat ha =) Vi får hoppas att jag har turen på min sida för en gång skull..

Den här låten ger mig sån ångest..

Kanske därför jag älskar den..



Jag fick just en kommentar där det stod att orginalet av Broder Daniel var bättre. Jag hade ingen aning om att Anna Ternheim hade gjort en cover på denna låten. Och jag måste hålla med om att orginalet är bättre! =) Den ger mig tårar i ögonen.. XD

En favorit i repris..


Music

Det var en musikspelare här men den slutade funka...

Kom ihåg det datumet för det kommer att gå till historien!

Onsdag den 5 november 2008! Kom ihåg det datumet för det kommer att gå till historien! Och kom också ihåg att jag var med när det hände!
Det är nu klart att USA´s nya och 44e president är Barack Obama! Den första afroamerikanska presidenten! Jämnställdhet! Det kommer att göra så mycket för alla!
Precis vad jag trodde och hoppades på! Enda anledningen till att jag har legat framför tvn hela natten!



Vad tycker ni om det?

Och nu är jag så trött att jag när som helst smäller av!

Men i alla fall, OBAMA, OBAMA, OBAMA!     

Men det hade egentligen inte att göra med att vi inte kan leva utan dom små odjuren!

En sak som jag aldrig har förstått är hur killar tänker! Dom är komplicerade små odjur! [Ursäkta till alla killar som faktiskt läser min blogg] Mer komplicerade än vi tjejer är. Dom är helt enkelt knepiga i huvudet. Men ack så underbara vissa kan vara. Men det hade egentligen inte att göra med att vi inte kan leva utan dom små odjuren! Hur kommer det sig att varenda, VARENDA kille man börjar prata med alltid kommer till frågan: Är du singel? inom FEM minuter?! FEM MINUTER! Jag är väldigt nyfiken på det där. Jag är väldigt medveten om att dom flesta killar tänker nedanför midjan, men det kan väl inte ha någonting med den frågan att göra? Eller? Vad spelar det för roll om man är singel när man sitter på andra sidan skärmen, flera min bort? Äsch! Svara inte på det! Jag borde ha fattat det vid det här laget efter alla förslag jag har fått...

Dagens bild..

Dagens bild får bli den här urgulliga bilden på Viggo. Eftersom det är så länge sen jag fick träffa honom.


Man blir helt kär igen..

Ingen har väl missat Plain White T´s stora genombrott med hitlåten Hey There Delilah för drygt ett år sedan? Och just när man precis börjat bli less på den låten kommer dom med denna låten och man blir helt kär igen!


Pictures


Vem tror NI vinner?

Det är väl ingen som har missat att det är i natt som USA får en ny President? Är det bara jag som ska följa med i velvakan hela natten? Dvs om jag orkar. Jag har inte bestämt mig för om jag ska ha på radion eller tvn ännu. XD Vilka stora bekymmer jag har va?! Nå vem tror ni vinner?



OBAMA, OBAMA, OBAMA!

God morgon..?

Hej och god morgon. (?) Eller god dag, god middag eller god kväll eller vad man nu ska säga. Nej jag har inte precis vaknat men jag har inte orkat skriva förren nu! Jag vet jag är väldigt seg.. Men vad ska man göra om man inte har något att skriva om?

Fyra stycken N..

Jag har alldeles sett klart en film. Jag är alltid förvånad över att en film på 1,5 timme kan ta 2,5 timme för mig att se. På tal om ingenting alls. XD

I dag vart det denna film i alla fall.

Shutter (2008)


Egentligen hade jag inga höga förväntningar på Shutter när jag satte in den i dvdspelaren tidigare i kväll. För att jag ska kunna se en film måste jag vela se den. Och jag hade ingen lust alls att se den idag. Och ändå har jag velat se den hur länge som helst men det har bara inte blivit av. Men när den väl kom igång var den riktigt spännande och jag ångrar inte att jag såg den. Det är väldigt få filmer som lyckas få mig att sitta livrädd med lamporna tända men denna lyckades faktiskt med den. Precis som The Ring och The Grudge. Kanske inte så överraskande då det är samma skapare som till dom andra två. För er som sett både The ring och The grudge vet att skaparen inte är så förtjust med det här att sluta filmen. Så om ni nu gillar filmer utan slut så tycker jag att ni ska se den. Och ni andra också.

Den får
N N N N / Fem

Jag blir galen..

Hej och god kväll på er. Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har jag varit så himla uttråkad. Jag vet fasiken inte vad jag ska ta mig till. Jag blir galen av att sitta här inne och ha tråkigt! =/

Internetshopping är livsfarligt..

Nu har jag gjort det igen! Jag har varit och slösat pengar! Internetshopping är livsfarligt! Men jag behövde [ville ha] nya skivor och böcker. Det här är vad jag har att se fram emot:

Katy Perry, One of the boys. 129kr,
Coldplay, Viva la vida or death and all his friends. 99kr.
Nora Roberts, Blå dahlia. 179kr.
Frakt, 29kr.
-50kr rabatt.
=386kr.

Bilden “http://cdon.se/media-dynamic/images/product/001/988/1988291.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://cdon.se/media-dynamic/images/product/002/013/2013498.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Blå dahlia




Tillfällig panik och ångest...?

God morgon på er alla söta och underbara. Hoppas ni sovit gott. Jag har just vaknat. Men om jag ska vara ärlig har jag inte orkat kliva upp ur sängen ännu..Så här ligger jag. Med morgonrocken på, täcket runt mig och datorn i famnen. Inte alls sjukligt! XD Jag däremot är riktigt sjuk. Ont i huvet, bihålorna, halsen, överallt! =( Tyck synd om mig! Annars kan ni ju alltid låtsas att ni tycker synd om mig. XD

I dag är lovet slut. Jag gick ju inte till skolan som ni kanske redan har lyckats gissa. Men inte för att jag är sjuk. Även om jag nu är det. Men i lördagskväll kom jag på att jag inte alls kan gå till skolan ännu och ska vänta tills efter jul. Jag får väl praktisera medans. För jag kom fram till att det inte är någon ide att tvinga sig själv till något man inte är redo för. Fast sen vet jag ju inte om det bara var tillfällig panik och ångest över att det redan var lördag och skolan börjar på måndag..

Under natten har mina bilder i designen försvunnit. Eller ja, en liten bild i menyn och hela bakgrunden. Bakgrunden hade jag glömt att spara på min blogg när jag gjorde designen i min testblogg. XD Och den lilla bilden hade fel adress. XD Så kan det gå. Men nu tror jag att det ska funka precis som det ska!


Jag är jättenöjd..

Hej och god kväll eller vad man nu ska säga. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera i dag, men jag har kännt mig hemsk i dag. Jag håller verkligen på att bli sjuk.. =/ Och nu är jag jättetrött så det blir bara ett kort inlägg.
Ser ni något annorlunda med min blogg? Jag har gjort om hela designen :) Jag är jättenöjd med den.

Men nu ska jag gå och sova..

Sofias design..



Jag skrev till Sofia för ganska länge sen och frågade om hon ville vara med och tävla om en ny bloggdesign. Och i dag hörde hon av sig och sa att det vill hon gärna. Men tyvärr så var redan den tävlingen avslutad. Men hon hade tur för jag hade precis startat igång en ny tävling. Om designen ni ser här ovanför. Och hon fick den. Så nu har jag precis hjälpt henne att sätta in den på hennes blogg. Kika in till henne =) [Länk]

Kan man inte bara sova till måndag?

Åh shit! Jag insåg just att klockan redan är kvart i fyra! Jag måste verkligen gå och lägga mig om jag ska orka upp alls i morgon! =/ Fast å andra sidan måste man verkligen vakna i morgon? Kan man inte bara sova fram till måndag?

Film kväll..



Jag har bara sett When a stranger calls Gymnasieeleven Jill Johnson gör sig redo för en barnvaktskväll i ett avlägset högt beläget hus. När barnen väl somnat låser hon dörren, sätter på larmet och slår sig ner i godan ro. Men när det kommer en rad kusliga samtal från en främling om att hon måste "se till barnen" börjar Jill få panik. en gång. Och det var när den precis kommit ut. Vilket är ett bra tag sen. Och jag kommer ihåg att jag tyckte att den var bra. Men den var ännu bättre än jag kunde komma i håg. Och mycket läskigare! Jag sitter under täcket med lampan tänd och.. Typ skakar! Precis en sån film som jag älskar!

Jag har själv kopierat dom..

Haha, det måste verkligen vara något fel med blogg.se. För jag har försökt hjälpa
Vera i säkert en timme nu med den där jäkla länken med informationsrutan. Det ska funka för jag har själv kopierat koderna från mina egna kod och stilmallar. Men hon trodde att det kunde vara fel på sidan då hennes kommentarer inte uppdaterar sig. Så jag skickade koderna till henne så får hon prova en annan dag...Eller kanske om en timme eller så! XD

Hur man får en länk med en informationsruta...

Jag fick alldeles nyss frågan om hur jag har gjort dom där informationslänkarna som jag har i menyn här under headern. Jag ska försöka förklara det på ett sånt lätt sätt som möjligt och hoppas att det inte bara låter logiskt för mig. Men om det är något som ni tycker verkar svårt är det bara att höra av er så hjälper jag er gärna. =)

Prova här nedan för ett exempel:

Om du håller musen över länken..Kommer det upp en ruta med text..

Så här är det ni gör:

1. Det första ni måste göra är att gå in i eran stilmall och scrolla er längst ner på sidan. Där klistrar ni in följande kod:





Kopiera med: Ctrl+C



Det är i denna kod som ni ändrar utseendet. Ni kan ändra färg på länkarna, texten, bakgrunden, storleken och ramarna runt boxen.

2. Klicka på spara stilmallen.

3. Sen går ni vidare till kodmallarna. Och där måste ni bestämma er för vars ni vill ha eran länk. Men dom flesta tror jag vill ha den i menyn. Då letar ni fram ett stycke som heter <div id="side"> Det spelar ingen roll vars i koderna du lägger nästa kod bara det är innan </side>.

4. Koden du nu ska använda dig av är följande:





Kopiera med: Ctrl+C



Och precis som det står så ska du skriva adressen till den sidan du vill länka här: http://adressen till sidan du länkar till.
Texten för själva länken. Där skriver du det som ska stå på länken. Och den sista skriver du ju självklart det som ska stå i rutan.

Tips: Om du inte har någon speciell sida som du vill länka till skriver du bara ett # istället för adressen.


Vill du ha länken i ett inlägg måste du lägga in den efter att du har ändrat redigerare..

Årets bästa helg..



Halloween, årets bästa helg. Enligt mig. Då man kan vara någon annan än sig själv [eller sig själv] utan att någon klagar på det. Jag älskar den här skräckblandade förtjusningen!

Medans alla andra är ute och har roligt ser min kväll ut så här:

23:00 When a stranger calls
01:15 Devil's Diary

Ha en trevlig kväll/natt.