Sockertoppar och pussar..

Hej sockertoppar, vad gör ni en sån här kall och mörk lördagskväll? Själv knaprar jag alvedon och ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Jag har fortfarande lika ont i nacken och axlarna. Tyck synd om mig! Och om ni nu inte vill det så kan ni i alla fall komma hit och massera min nacke..

Idag har det varit släkt träff hos Andreas och Therese. Om det inte säger er så mycket (?) så hos Alvin och Lova. Hela tjocka släkten var där. Förrutom lilla Viggo. Fast han är det ju inte så länge sen jag fick träffa. Visserligen är det lika roligt att träffa dom små när man än träffat dom sist. Fast ni vet nog var jag vill komma med det här.

Sen lyckades jag på något sätt lura med mig Lova hem.http://byfiles.storage.live.com/y1p17pay2jEuw0zf5WdxiGpGOIFYPjeb9Zqz8zk_WsY8TggPm82UtmX2yvC4P8Z1VdmFast det kan också ha varit så att hon ville följa med för att hon fick 20 kronor till godis av Ante..Fast i vilket fall som helst så fick vi juen unge mer med oss hem än vi kom dit med. Men det var kul, det är inte ofta man får tid med Lova ensam och hon har blivit så, hur ska man förklara, hon liksom drar sig undan allt och alla. Och så har hon blivit lite grinig och så. Men i dag gick vi ut med hundarna, gjorde halsband och målade naglarna. =)




Och jag måste bara tillägga att jag fick flera pussar och kramar av dom där sockertopparna i dag också. =)


http://byfiles.storage.live.com/y1pnrrDwB7JaB7dELUNJ8uf99tkEYfHiF5EziKQg1-1lw0ilxWGEzS8oVp_WD5nJR5Jhttp://byfiles.storage.live.com/y1pnMtCAVLZs_CDsic1ir0MCDjPeoyrvyeNsn-aYyR0VzF5SDwszoCTExfZBvlRff3m

Kommentarer
» mommo

det är nog bara en sån ålder lova är i nu, det går över!!men hon är ju riktigt gullig, våran lova:)

Date&Time:2008-10-12, 06:47:00
» Nathalie

ja hon är väl det..

Date&Time:2008-10-13, 00:22:22
Bloggadress:http://lonelydarling.blogg.se/


Lätta på hjärtat,

Ditt namn,


Din mejl,


Din blogg,


Dina ord,

‹ Välj en.
Trackback