..

Nu tror jag att jag får ta och börja läsa på min bok! :)

Det måste vara det värsta sättet att dö på..

Hej och godkväll darlings! Jag är så uttråkad att jag håller på att dö! Och det måste väl vara det värsta sättet att dö på! Jag ska nog sätta mig ner och kolla någon av alla mina serier! Vet bara inte vilken ännu! Heroes kanske? Eller Sex and the city?

Dont look back in anger..

Jag har redan blivit kallad tjejig idag, men är han inte bara så söööt! Och dessutom så är det något som gör att han är bäst! Som en Amanda Jenssen fast kille! Inte den BÄSTA rösten men han har DET! Och sen är låten otroligt bra också!


Sveriges nya idol?

Ja jag vet! Jag har varit lite slö på att uppdatera bloggen idag! Men det är inte så lätt att uppdatera när det inte händer mycket. Jag har inte ens orkat börja läsa ännu. Och vill ni höra något så tragiskt? Jag orkar inte resa mig upp från sängen för att sätta i mobilen i laddaren. Då är man SLÖ! =/ Jag måste verkligen rycka upp mig. Vi får se vad som händer efter mötet på torsdag (?) , kanske får jag ta och gå till skolan nån dag i veckan i alla fall.
I alla fall så ringde Eva, min förra Engelska lärare, som jag ska ha igen eftersom dom andra har börjat från början i Engelska A och det har ju jag gjort förra terminen. Och då sa hon att jag mest troligt bara behöver gå dit och göra proven bara sen är jag klar med det! =)

Och förresten! Vem är Sveriges nya idol tycker du?

Gamla repriser och idol..

Tisdag! Vilket betyder..Ja vad betyder det? Förrut skulle jag sagt Gossip Girl men den har ju inte börjat ännu. Så jag får nöja mig med gamla repriser av serier och Idol! Men det går bra det med =) Och god morgon / god dag förresten.  Har precis varit ute med hundarna en sväg. Jag höll på att frysa i hjäl. Det är SÅ kallt! Men det är mysigt när man får börja klä på sig mer..
Nej nu ska jag göra lite nytta. Vilket betyder att jag ska lägga mig i sängen och fortsätta på den sista Gossip Girl boken. =)

Ingen rubrik..

Jag är alldeles för seg i huvet just nu för att komma på någon rubrik så vi låter det vara osagt! Just nu sitter jag och kollar gamla repriser av Las Vegas på kanal 5. Inte något speciellt bra avsnitt men man får ta vad man får. Eller hur man nu säger. Ser ni att jag har varit och grävt i kodmallen igen? Jag tycker att det vart en rätt stor skillnad fast det var så lite jag gjorde.. Nu ser den till och med perfekt ut i min mammas dator. Just like i want it! =) Och vitt är faktiskt fint! Inte det minsta tråkigt! Hör du det J?! Du kan ta din Ingenvitbakgrundsblogg och göra vad fan du vill med den för det här ÄR en vitbakgrundsblogg! ;) Ja jag börjar bli trött som ni kanske hör! Eller ser! Allting ligger i en hel hög i detta inlägg! Inte speciellt sammanhängande!

Nej nu går jag och sover. Gonatt.

Hur jag ska lyckas..?

Usch jag har fortfarande migrän och jag skulle verkligen behöva sova. Men eftersom jag sovit hela kvällen vet jag inte hur jag ska lyckas somna. =/ Men jag antar att det är lika bra att försöka för klockan har hunnit bli så himla mycket...

Gonatt och pussar.

Någon har googla mig! Mig!

Hej och god kväll darlings. Hoppas ni haft en bra dag. Ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera idag men jag har haft sån huvudvärk. Jag har sovit hela kvällen och missade mina serier. =/ Men men vad ska man göra? Jag kommer ju inte kunna sova på hela natten så jag har massor av tid över till serier..

Vet ni vad jag just såg när jag var in och kollade vem som har besökt min blogg? Någon har googlat mig! MIG! Det är verkligen skumt! Och jag undrar varför!

...

Och så slutade det funka igen! =/ Jag ger upp!

Precis som jag vill ha det..

Så var det ju som sagt var måndag och en ny vecka igen. Och det är något jag inte sett fram emot. Jag får liksom ångest bara av att tänka på det. Veckorna är bara så himla tråkiga, det enda man har att se fram emot är alla serier. =/ Men men. Kanske man skulle fixa sig några fritidsaktiviteter och en hobby kanske? Förutom musik och deppa! Lyssna musik och deppa är väl kanske inte det bästa man kan göra på fritiden. För jag har MYCKET fritid!

Alvin och Lova tittade förbi en sväng tidigare idag. Lova skulle få sin prinsess barbie film. Haha. Dom åkte alldeles nyss hem. Och innan dom åkte sa  mamma att dom glömde hunden. Då vänder sig Alvin om, går fram till Malte och tar tag i honom runt nosen. Hmm. Hur ska det här gå? tänkte han nog för han hade ett sånt ansiktisuttryck. Haha, dom där barnen är så söta!

Alldeles nyss fick jag ännu ett mejl från kundservice här på blogg.se. Hon hade kollat upp vad det var som felade. Det hade varit nått strul för om man har en underblogg och låser huvudbloggen så blir underbloggen också låst. Men nu blev det tvärt om i mitt fall. Och så ska det inte bli. Men nu har felet blivit fixat! =) Så nu funkar allt som det ska igen och min andra blogg är låst igen. Precis som jag vill ha det..

Om jag fortsätter tvinga mig dit..

Ny vecka med nya bekymmer. Eller kanske ny vecka utan bekymmer?

Mamma pratade med skolkuratorn i morse och dom kom fram till att jag bara ska läsa yrkesämnena tills vidare. Och jag ska också bara gå på arbetspass lektionerna fram till vecka 44. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det. Det känns som att jag bara ger upp och det är ingen trevlig känsla. Men och andra sidan ska man ju inte tvinga sig att göra sådant man inte klarar av. Eller? Att gå skola två gånger i veckan är väl bättre än att inte gå alls? För om jag fortsätter att tvinga dit mig så vet jag inte om jag kommer att klara av det mer än några veckor..

Just nu sitter jag och skriver fram och tillbaka med kundservice här på blogg.se. Om mitt lilla problem jag hade här i helgen. När jag skrev det första mejlet såå var ju bloggen fortfarande låst. Så jag antar att jag inte ska klaga nu när jag fått upp den. Men jag vill ju inte att min andra blogg ska vara upplåst och det är det som är så knasigt. Jag vet inte ens vad jag ska göra och det verkar inte dom heller veta. Aja. Det får funka. I värsta fall så får jag väl kanske ta bort den andra bloggen då! Jag har ju ändå inte skrivit mycket i den. bara ett inlägg!

...



Grattis!

Grattis!

http://guldregn.blogg.se/images/ballonger_1185873962.jpgHappy bithday to you, happy birthday to you.. I morgon, eller ja rättare sagt idag, har vi TVÅ hela födelsedagsbarn!

Grattis till..

Min kusin Oscar som fyller HELA två år idag!
Du ska få en enorm bild i morgon när jag vaknar!
Lilla sötnosen börjar bli stor. :)

Och till J som blir gammal på pappret i dag!
21 (?) år! Men du vet ju vad man säger! Man
är så ung som man känner sig
!




Det kanske är bäst..?

Hej och godkväll alla söta och rara! =) Det börjar bli sent och det är skola i morgon. USCH! Jag vet ännu inte hur jag ska göra men det kanske är bäst att gå dit och se hur det känns innan jag bestämmer mig för att hoppa av.. Jag vill verkligen inte hoppa av men skolan känns för mycket just nu! Men men.. Det finns ju inet så mycket annat att göra om man inte klarar av det. Jag vet inte om jag ska gå på arbetspasset klockan 8 i morgon eller om jag ska börja senare. Men jag har ju missat väldigt mycket när jag varit borta i flera veckor. =/

Det sorgliga var..

Jag fick just en väldigt rolig nyhet av min vän där borta i Frankrike. Fast på samma gång känns det lite sorgligt. Han har äntligen fått jobb! I Belgien! Haha. Vi som hade planerat UK, Irland eller Kanada. Men Belgien funkar det med. Och dessutom pratar dom ju Franska där. Visserligen kan jag ju inte Franska men det är ju inte jag som ska bo och jobba där! Haha. Det är väl bättre för honom än om han fått jobb här i Sverige som han först trodde att han skulle.. Det sorgliga var att när han skrev och berättade det i kväll så skulle han till flyget om 20 minuter.. =/ Men jag vart i alla fall dit bjuden! Och då är det väl klart att man måste åka dit..Haha.. =)

En söndag i september..

Hej alla söta! Då var det söndag igen. Helgen går alltid så himla fort. Det är helt jäkla sjuk. =/ Jag vill inte att det ska vara måndag i morgon igen. Men jag funderar i alla fall på att hoppa av skolan. I alla fall hälften av den. Funderar på att bara läsa yrkesämnena till att börja med. Men jag har inte bestämt mig ännu. Så vi får se hur det blir.
Var precis ut en sväng med Malte och fy fan vad kallt det har blivit. Man håller ju fasiken nästan på att dö. =/

Galen..

Hej alla sötnosar. Tyvärr kan jag inte sova i natt heller. =/ Jag blir galen på det här...

Nathalie är korkad..

Hej alla söta och rara bloggare. Ni som har följt min blogg tidigare, eller ja i alla fall dom senaste tre dagarna, vet att jag har vart helt nervig på grund av att min blogg, av någon knepig anledning har låst sig själv. Och jag vet inte varför.Jag har gått omkring dom senaste dagarna och trott att det är kört. Att jag måste börja om från början med en helt ny blogg. Jag kom för fasiken inte ens själv in på den. Och så alldeles nyss när jag försökte komma in på den utan lösenord så insåg jag en sak när rutan kom upp igen. Det var inte ett lösenord för denna blogg! Det var ett lösenord för min andra, gamla blogg som jag har på samma konto. Det stod så här: Skriv in användarnamn och lösen för lonelydarling.blogg.se/something. [Den heter inte det] Och då mina vänner! Gick det upp ett ljus för denna flicka. Så jag gick in på min andra, hemliga blogg och tog bort lösenordsskyddet på den. Och vad hände då? Jo! Min blogg är inte längre lösenordsskyddad! Woho! :) I am so happy..

Nya funktioner..

Nu har jag varit riktigt duktig och fixat lite nya funktioner hit till bloggen. Så att både jag och bloggen verkar mer proffsiga. ;) Hihi. Nu kan du t.ex, om du tittar under profilen, tipsa en vän om min blogg. Och det tyckte jag var himla kul. Så om du bara trycker in ditt namn och din väns mejl adress så skickas ett mejl till din vän med min adress i. ;) Och sen mina vänner. Så är jag lite nyfiken på er. Och det är ju inte ens hälften av er som lämnar en kommentar innan ni sticker så jag har låtit spåra er. Eller rättare sagt. Jag kan se vilken blogg ni kommer i från. Kul va? :)

På gatan där jag bor..

Det är fullt liv här. På gatan där jag booor. [Det finns väl nån låt som går så?] Fast det är nog snarare fullt liv här i huset där jag bor. Crille, min lillebror har ju huset fullt med tjejer. Och en killkompis. Och då blir det livat och glatt. I alla fall för dom. Det är ju lite synd om oss andra som tvingas höra på dom. För jag är inte det minsta intresserad av vad dom sysslar med. Jag vill helst att det ska vara tyst så jag kan höra min musik. Men nu gick dom i alla fall ut så NU om inte tidigare så är det livat på gatan där jag bor! Skönt att jag slipper höra på dom synd om grannarna som FÅR höra på dom vare sig dom vill eller inte..

Jag lovar, dom var typ kär..

Min lillebror bankar på dörren.

Lillebror: Natta! Hahaha! Natta!
Jag: Ja?
Han slår upp dörren.
Lillebror: Natta visst känner du "Jimmy"!
Jag: Va?
Lillebror: Visst känner du "Jimmy"! Hahahahaha!
Jag: Vadå nej!
Lillebror: Joho det gör du ju!
Jag:
Nej jag har aldrig träffat männskan!
Lillebror: Joho det gör du ju! ni var ju typ kära när ni var små.
Jag: Nej jag vet inte ens vem det är.
Min lillebror stormar ut ur rummet, skrattandes.
Lillebror: Jag lovar! Dom var typ kära när dom var små. Skryter han åt sina vänner. [En av dom är "Jimmys" syster]

Och för er som inte fattar vad jag pratar om. Klicka [ här ]

Jag försökte sno en..

Jag har lite tid över så jag tänkte berätta lite om kalaset. Lite mer detaljerat. Om ni nu vill veta. Men jag har ju inget mer spännanade att berätta om. Jo så här var det, att vi var där först av alla. För mamma har ju inte så mycket tid innan hon ska tillbaka till jobbet. Och när vi kom tittade Oscar ut i hallen och när han fick syn på oss sprang han och gömde sig hos pappsen sin.Och när jag kom in med min stora påsen med hans present så ville han inte ha den. Utan han klängde bara ännu mer på pappsen sin.. Men till slut så vågade han sig på att öppna dom och då ville han inte släppa sina presenter. Han var nog lite rädd att någon skulle sno dom. Haha han är så gudomligt söt! =) Och sen för att inte tala om dom andra två. Lova och Alvin. Haha. Ja, jag fick i alla fall en kram av Alvin i dag innan vi gick men Oscar! Han slog mig när jag försöte sno en. :/

Om jag hinner..

Hello people! =) Hoppas ni haft en bra dag hitills. Jag har just kommit hem från Oscars kalas. Det vart inte att vara där så länge när mamma skulle tillbaka till jobbet klockan fem. Men vi hann i alla fall träffa kusinerna en liten stund i alla fall.
Bilder kommer senare om jag hinner.

Lösen?

Det är en liten kris här på bloggen! Det lösenordsskyddar sig själv! =( Som jag redan har sagt tidigare. Och om man nu har tur att lyckas komma in på bloggen så finns det inga bilder eller nått! Jag har haft lösenord tidigare när jag gjorde om bloggen första gången så då kan ni prova med det tills jag får det fixat. Användarnamn: Talia Lösen: lonely

Kalas och strumpbyxor..

Strumpbyxor! Jag tror inte att jag kan beskriva i ord hur mycket hat jag känner för dom.Dom är hemska helt enkelt. I dag har jag fått ägna fem minuter till att försöka få på dom.

I dag ska vi på kalas hos Oscar. Han fyller ju år på måndag.



Vad ska man göra?

Det verkar vara något fel igen för min blogg låser sig fram och tillbaka. Så har det hållt på hela dagen. =/ Och jag vet fasiken inte vad jag ska göra. Är det typ kört? Ska man ta kontakt med kundservice?

Det har funkat i alla fall...

Hej sötbollar! Hoppas ni haft en bra dag. Eller i alla fall en hyfsat bra dag. =) Min har väl varit lite si sådär. Helt okej. Eller den har väl funkat i alla fall.. Och nu börjar jag bli lite småtrött. Ska nog dra mig mot sängen. Så jag säger godnatt...
Pussar

Jag vet inte vad jag hade gjort..

Hej darlings. Ledsen att jag var tvungen att stänga ner bloggen en liten stund. Men det var kris. Ni som varit in såg det ju själv. Så jag har varit tvungen att göra om allt. Kodmallar, stilmallar. Allt! Och det var himla tragiskt. Jag hade bara lust att gråta. Men nu tror jag att det ser ut som vanligt. Jag vet inte vad jag hade gjort för att sabba den.

Rosa? Så fan heller!

Ursäkta det fula ordet! Hej sötisar. Och god kväll. Som jag sa tidigare så hade jag lite planer på att göra en grej. En grej som ingen annan fick veta förren det var klart. Och som jag sa tidigare så är det ingen tatuering. Den har jag redan blivit lovad i 18 års present av mamma och pappa. (Jag längtar) Nu kanske ni är lite nyfikna på vad hemligheten är. (?) Det är ingen stor sak eller så. Men för mig är det en stor förändring. Jo jag ska berätta för er vad det är. För jag har gjort klart det. Hela kvällen tog det..

En liten bild för att demostrera:
Shocking pink

« Det här tänkte jag chocka mormor med. Och för er som inte ser vad det är så är det hår! Rosa hår! Rättare sagt chock rosa hår.Som ni kanske redan har gissat, om man läser rubriken, så vart det inte alls som jag hade hoppats på. Det vart RÖTT! Och för er som känner mig vet att jag redan hade rött hår från början. Eller egentligen vart det röd-rosa-lila. En blandning där i mellan. Fast det svarta underhåret vart bra i alla fall.

Guldregn!

Jag fick ett guldkorn och tänkte att jag skulle dela med mig av dom.

Första guldkornet går till]  Carro  För att du lyssnar på mitt gnäll och delar med dig av dina problem till mig. Det är så viktigt att ha någon att prata med.

Andra guldkornet får  Amir  För att du är den du är och skiter sen i vad andra tycker. du är verkligen modig precis som du sa.

Tredje går till  Daniel För att du också vågar vara den du är och förgyller alla andras dagar med dina småknäppa urkula inlägg.

Fjärde får en urkul tjej vid namn  Egoina  Du verkligen driver med med dig själv för att roa alla andra. Jag läser din blogg varje dag och blir aldrig besviken.

Och den sista! Den får min allra trognaste läsare. Min mormor! Och du får den också för att du är du!

Pussar och kramar.

Och dessutom..

Hej darlings. Och god kväll. Jag börjar bli lite trött. Och dessutom har jag ingen att chatta med. =/ Så jag får väl gå ner och ta mig en macka och sen lägga mig framför tvn... Eller kanske läsa. Har inte bestämt mig ännu.

Saken är den..

Nu är det så här! Att jag har varit så himla proffsig och skaffat mig en gästbok. Och jag blir besviken om ni inte skriver i den.. Om ni trycker på länken här ovanför som det står gästbok på så kommer ni direlkt till den..

Tjejdag..

Hej alla sötnosar. =) Det har varit en lång dag i dag. Lite före tolv ringde mamma och skällde! Jag hade fasiken inte stigit upp och städat som jag skulle så då får jag inte föjla med på stan. Men, tycker jag, det är inte så konstigt att jag inte stigit upp och städat när ingen väckte mig! Men i alla fall så sa hon till mig att stiga upp och göra mig färdig om jag ska med på stan för hon åker 10 i 1. För vi skulle träffa Carro på stan 10 över. Så klart kom vi lite för sent. Som vanligt! Vi köpte en present åt Oscar som fyller två år tisdag! Men han har kalas på lördag. =) Sen gick vi och tog oss en safarimacka. Och när vi sen skulle gå och köpa lite godis så väntade mommo och Carro utanför. Och när vi var på väg in hörde vi värsta smällen. Så vi kollar bak och då var det en man som kom med full fart och och snubblade på trappen. «Det var högt det här.« Sa han. Haha. Det gjorde min dag. Det är inte varje dag någon knäbörjer för en ;) Sen gick vi vidare till Jan´s affär. (Carros gubbe) Haha. Första gången jag var dit sen dom öppnade. Riktigt fin affär måste jag säga. Jag ska absolut slösa pengar där! :)



Det rosa diademet är köpt på kk. Medans pinsen är köpt på FTATR.


Sen var vi också och hämtade ut ett packet från ok. Jag har beställt lite saker. Bland annat en födelsedags present åt mamma. Ett svart armband med bokstäver till. Som jag skrev
B I T C H med. Och sen ett hjärta. :)

Hit och dit..

Hej sötisar och godkväll =) Har inte haft tid att skriva på hela kvällen för att jag vart så upptagen med bloggdesigner hit och bloggdesigner dit! Även om jag inte är något proffs så är jag jäkligt nöjd =)

Tyck synd om mig!

Hej gullungar! Och godmorgon! =) Fast i eran värld är det nog mer normalt att säga god dag. But thats not how i do it! =) Jag vaknade i morse med sån halsont och hosta. =/ Jag håller på att bli sjuk igen. Om jag ens har hunnit bli frisk från förra omgången. Och mina stackars öron gör ont och jag har ont i huvet. Tyck synd om mig! Buhuhu..Jag är så jäkla trött på att vara sjuk. =/

Sent!

Godkväll sweeties! Det vart sent idag också men inte lika sent som i går! I går, eller in natt var jag fortfarande (Åh fy fasiken på denna hund! Han får alltid komma in i mitt rum på kvällen! Det fick han i dag också. Och så vaknar han, hoppar ner från sängen och försvinner in under den! Och då hör jag samma ljud som igår. Då har den jäkeln pissat! UNDER min säng!) vaken när pappas klocka ringde. Vid 5. Jag har verkligen sömnproblem! :/

All of ´em..

Hejsan alla sötbollar! Hoppas ni har haft en bra dag. Dagen har varit lång och ändå har det inte hänt mycket alls. Vi var och hälsade på hos mormor en sväng tidigare idag. För att träffa släkten! All of ´em where there! Till och med Lova och Alvin. Det är jättelänge sen jag har träffat dom och jag har ju hunnit börja sakna dom...Visserligen har jag saknat Oscar och Viggo också men dom har jag ju träffat mer ofta än Alvin och Lova. Så det var roligt att dom var där. =) Och sen har jag hunnit få några bilder på ungarna. Fast bara på Oscar och Viggo. Dom andra två hade redan hunnit gå innan kameran kom fram. Så om ni kollar lite neråt så ser ni några av dagens bilder. =)
Och Oscar har slutat vara rädd för min kamera. Fast när den börjar prata blir han lite rädd. Men annars låter han min ta bilder av honom. =)

In the story i was told..

..Well this was never mentioned. Must have missed a chapter. When i was 17 years old, and there is nothing left but love.

Dejt med släkten...



080923



«Ny profilbild!«

Godnatt och godmorgon!

Nej sötbollar! Nu börjar jag faktiskt bli trött! Så jag tror att det är dags för mig att gå och sova.

Godnatt och godmorgon,på er som är uppe före mig!

I know you love me!

Tillbaka till min egen underbara dator igen! Fasiken vad alla andra känns obekväma och enorma!

Om ni har följt min blogg tidigare så kanske ni ser att jag har gjort lite ändringar här. (?) Det behövdes verkligen. Det var dags för något nytt. Tex har jag bytt namn på bloggen! Nu heter den Emma Nathalie hjärta! Så ni har kommit rätt trots allt! :) OCh sen har jag skrivit om presentationen. Så om ni kollar under min bild så ser ni det! Sen har jag ändrat allt under kommentarer. Så nu granskar jag kommentarerna innan dom blir publicerade. Ingen fara darlings! Dom kommer ut. Det är bara för att det inte ska komma flera likadana kommentarer som jag märkt att det gör ibland. Och sen insåg jag ju för några dagar sedan att min blogg ser förjävlig ut i era datorer. Det däremot kunde jag inte göra något åt. Tyvärr. Men det är bara i era datorer den gör det! ;) Inte i min. hihi. Men det är något ni får leva med darlings! Cause i know you love me!

«Vadå? Jag?«

«Är det inte dax att sova snart?« Ropar mamma från datarummet som ligger på anda sidan väggen. «Vadå? Jag?« Frågar jag. «Ja!« «Nej!«
Nej jag är inte det minsta trött. Så det lär inte bli att sova än på någon timme. CSI NY har ju börjat nu också så jag antar att det blir att småkolla på den lite. Jag tror att jag har lite sömn problem. Kanske skulle man inhandla sömnpiller?!

Då har den lille jäkeln...

Just nu sitter jag nere vid köksbordet och äter glass. Och alldeles nyss hände det något som inte var det minsta kul men som man ändå bara måste skratta åt.
Jag satt och koncentrerade mig på datorn när jag hör att hunden kommer ner. Taxen. Han kommer in i köket och går in under bordet. Och då hör jag något som låter som att han börjar slicka på golvet men samtidigt känner jag något på foten.. Då har den lille jäkeln ställt sig och pissat på bordsbenet och samtidigt pissat på min fot!

Datorintrång!

http://www.notebooks.com/wp-content/uploads/asus_eee_pc_colors_fan.jpgVisste ni att man kan göra intrång på någons dator
utan att personen märker det? Det är klart att ni gjorde! Vissa av er har väl kanske provat det! Det är kränkande och rent av olagligt! (?) Och vars vill jag komma med det här?

Jo! Vi har precis ätit klart när min lillebror kläcker ur sig: «Visste du att pappa kan gå in på min dator från hans?« «Joho men då är det det sista han gjort!« Säger mamma. «Gör han det så slår jag sönder hans skärm!« Visserligen skriver väl ingen av oss något speciellt intressant men det är för sakens skull. Det är kränkande! Det är som att läsa någons tankar eller dagbok! Och det är inte okej. Jag tar med mig en bulle och följer efter mamma och Chrille in i vardagsrummet där pappa och Malte ligger och vilar. Och när Chrille
tar upp samtalet ser gubben så skyldig ut. Jag antar att han vet exakt vad vi pratar om. Och jag antar att han gjort det förr! Faktum är att varenda en i familjen har råkat ut för hans nyfikenhet! Så jag har arbetat i hop en toppen bra plan för att slippa hans nyfikenhet! Jo så här tänkte jag: Jag ska fixa så att jag fakiskt kan se andras webkamera och då ska jag ha igång dom hela dagarna! Med fillefjonker i! Eller snorrar eller vad ni nu vill kalla det. Och då! Jo då tror jag inte att den där gubbenär speciellt intresserad av min dator längre. Den perfekta planen för att slippa honom! Eller vad säger ni?


...

Jag läste alldeles nyss på Carros blogg att Andra Avenyn var igång igen! Så nu sitter jag bänkad framför tvn söndag, tisdag och torsdag! :) Jag har ju ändå inget bättre för mig och det är faktiskt en bra serie trots att den är Svensk!

Ny dag i morgon!

Hej sötbollar! Och god "morgon"! :) Hoppas ni haft en bra "morgon"! Eller i alla fall bättre än min. I morse fick jag ett hemskt uppvaknande! Kvart i 11 ringde min telefon och då var det ett 70000 nummer! Skolan! Då ringde min lärare I-L. hon berättade att jag inte behövde komma på sista lektionen då dom skulle vara i datasalen och skriva om deras lägerresa. Jag var ju inte med på den så jag har ju inget att skriva om. Mmm. Ja! Sa jag. Men jag "glömde" att säga att jag inte tänkte komma till skolan i dag.Well well hon märker det väl! Men i alla fall så gick jag inte till skolan idag. Det känns så fruktansvärt jobbigt just nu! Jag orkar bara inte! Men jag antar att jag måste. För jag ska gå klart denna linje! Och jag ska ta studenten år 2011, om ja räknat rätt nu! Så jag SKA gå till skolan i morgon och alla ndra dagar!!!! Det är bara så det är! Jag hade tänkt gå efter samtalet men klockan var ju redan kvart i elva. Inte en chans att jag hade hunnit! :/ Men det är en ny dag i morgon!

Come out come out where ever you are!

Neeeeej! Vet ni vad jag just såg! Att min vackra header är borta! Buhuh! Vem har tagit den!

Klockan ett..

Hej sötbollar! Det är sent! Eller tidigt kanske man ska säga! I alla fall så är det mitt i natten. Klockan är ju snart ett. Eller rättare sagt klockan är, nu när jag börjar skriva, 00.49. Och jag kan inte sova! Som vanligt. Jag har sån ångest. Och det har inget med söndagsångest att göra. Det här är vanlig äcklig ångest! And i hate it! Jag mår bara så jäkla dåligt just nu! (Och än en gång vill jag tacka Carro för att du lyssnade, och jag hoppas att det löser sig för dig) Det är knappt så att jag orkar hålla mig uppe. Det finns inte ens någon anledning.. Jag är så jäkla less på allt! :/ Och det verkar inte ens som att någon förstår! Förutom du Carro då! =) Här tidigare bad jag en som jag "känner", eller i alla fall trodde att jag kände, dra åt helvete. Över internet! Och vad gjorde inte den egoistiska skiten! Jo loggade ut! Och sen finns det dom underbara som bara lyssnar på det jag vill säga och försöker få mig på bra humör! Nej jag måste verkligen sluta med mitt nattbloggande. Jag måste börja sova på natten och det är exakt vad jag ska göra nu! Så puss på er snuttegullisar!=)

Städa,städa varje fredag och så varje jul!

Hej sötbollar! Och god "morgon"! :) I dag är det söndag igen. Jag hatar ju som sagt var söndagar! Men idag är det inte söndagsångest som stör mig utan det är vanlig ångest. :/ Men men. Vad ska man göra.
I alla fall så skulle jag städa med mamma och då skulle hon hjälpa mig med det jag ville i kväll. Så vi får se hur det blir!

Lagom till vintern..

...När det börjar bli kallt har Taxen Malte börjat förbereda sig...



..Man kan ju inte frysa om öronen! Och man kan inte vara omodern heller så han har skaffat sig en mössa med häng! ;)

Det börjar bli sent!

Hej sötbollar. Och god kväll! :) Det börjar (!) bli sent. Och JAG börjar bli trött. Det har varit en alldeles för lång dag i dag och jag känner att jag inte riktigt pallar med. Så det är nog dags för mig att sova! Snart i alla fall! ;) Men jag säger god natt nu. Så.. God natt! :)

Kryp INTE på rullbandet!

Här om dagen. Eller rättare sagt för någon vecka sedan fick jag ett brev från gymmet jag vart meddlem på förrut där det kom ett erbjudande. Om att börja träna igen. Och då kom jag att tänka på hur det gick sist jag fick för mig att börja träna. Haha. Let me tell you!

Jag började träna med mamma och Erica på gymmet på badhuset där nån gång före jul för typ, (eller efter) ja jag vet inte hur länge sen det var. Men jag tror väl jag var typ 16... Eller skulle fylla 16. Nej jisses jag kommer inte i håg. Men det spelar ju egentligen ingen roll. I alla fall så hade vi för vana att gå upp till rullbanden innan vi började med det andra. Och just den dagen hade jag tagit med mig min mp3-spelare. så jag slog i gång rullbandet. Sakta först. Och satte i gång min nyss påfyllda mp3spelare. Jag ökade takten lite och kollade på den här saken som tar tid ni vet! (?) Och då kände jag att jag inte orkar gå mer än 20 minuter så jag tar ut ena hörluren och vänder mig om till mamma. «Räcker det med 20 miiiiiiii.....« Då hade jag, min smarta jäkel, trampat där i mellan bandet. Haha. Så jag flög ju så klart. Och visst det gick bra. Jag överlevde. Men det hade vart mindre smärtsamt om jag INTE hade försökt krypa upp igen. Så jag höll fast i stången med båda händerna och jag försökte helt förtvivlat komma upp igen. Och min mamma stod där som ett fån. Och tjejen bredvid så helt förskräckt ut.

Och det, gott folk kallas dålig karma! Kan ni gissa vad jag gjort veckan innan?

I´m so happy, i´m so glad!

Låt mig bara få säga en sak! Min mamma är BÄST! Och mer än så får ni inte veta! Men jag kan ju säga att hon har gått med på att låta mig göra det som jag ville. Ni vet det jag berättade om i ett tidigare inlägg! :) Jag är så glad över det! Och mommo! Nej du får inte veta ännu! Du får inte veta förrän det är gjort! Och det gäller resten av släkten också! Jag har fått mammsen att lova att hon inte ska skvallra!

"Du har varit en geek hela ditt liv!"

Hon verkar ha en alldeles egen uppfattning om hur jag är som person! Den där Emma Fucking Pettersson! Hon verkar tro att jag är en sån människa som är så deppig att hon knappt orkar leva! (visst det stämmer in) Hon skär sig själv för att hon mår så förbannat dåligt! Och inga vänner har hon. Hon bråkar med Pettersson för att ha någon kontakt alls. Och inte nog med det! Så är det tydligen mitt fel! MITT FEL att min lillebror blir mobbad av alla! Men där har hon då så jäkla fel! Min lillebror är INTE mobbad! Han har kompisar varje dag och han är populär bland tjejerna! Så om han nu är något, så är det inte mobbad!
Jag vet att hon är onykter och omogen! Och hon är rent av elak! En jäkla markatta helt enkelt! Och hon börjar bli desperat. Gång på gång säger hon att det inte är hon som har hotat min bror! Utan det är en 14 åring och en 17 åring. Okej! Vars är den där 21 åringen som hon skröt om?! Jag orkar inte ens bry mig om henne mer. Hon är inte värd det ens! Hon är inte värd mina tankar, hon är inte värd att jag hatar henne! Och jag ska må så jäkla bra när hon får hem papprena från polisen!

...

Jag funderar på att göra en sak. Eller jag ska göra det bara mamma låter mig! Jag vill inte säga vad det är ännu. Utan ni får vänta och se. Jag lovar att lägga ut en bild om det blir som jag vill!

Överkåta tonårspojkar!

Anonym: hej sexi
Nathalie: Haha Hej =)
Anonym: görs?
Nathalie: kollar efter hårfärg på internet =) durå?
Anonym: okej inte mkt sitter o smeker min balle
Nathalie: hmmrrmm :)
Anonym: vore gött om du smekte den
Nathalie: Jaså men jag är ju här eller hur
Anonym: mm ja vet
Nathalie: :)
Anonym: är du kåt?
Nathalie: nej
Anonym: vill du bli
Nathalie: vadårå?
Anonym: ja e kåt
Anonym: ja vill kåta mig med en tjej
Nathalie: jaså
Anonym: mm
Anonym: är du sugen på att se balle i cam?
Nathalie: Nej jag tror inte det
Anonym: ok
Anonym: haru du cam?
Nathalie: nej
Anonym: vanlig kamera?
Nathalie: nej
Anonym: kamera på mobilen?
Nathalie: nej
Anonym: de har du säkert men vågar inte erkänna
Nathalie: ja precis
Anonym: men har du lr inte
Nathalie: nej
Anonym: okej
Anonym: nu vill ja visa dig en gång sen ska ja dra
Nathalie: men jag vill inte se
Anonym: vill du ha tfnsex då?

She is doing it again!

Jaha! Då var det dags igen! Tänker jag när jag kommer innanför dörren och ser konversations rutan med hennes bild i. Pettersson är igång igen. När jag går fram till datorn och läser det hon skrivit är det helt osammanhängande. Jag tar loss datorn från sladden och tar med mig den ner. «Pettersson har börjat festa på lördagsmornar nu också!« Säger jag till mamma som sitter vid köksbordet. «Jaså, säger du det!« «Ja, hon är igång igen!« Säger jag och ställer datorn framför henne. «Ska vi skriva något? Det behöver ju inte vara spydigt eller elakt!« «Nej men sen kommer det väl: Vars fan är papprena?!« Jaha tänker jag och sträcker mig efter datorn. Men innan jag hinner ta det skyndar hon sig att skriva «Hallå« Okej då får vi väl se vad hon svarar då.

P E T T E R S S O N: Vart fan är papprerna?
Nathalie: Det måste du fråga hos polisen vi arbetar inte med sånt...
P E T T E R S S O N: haha fuck off
P E T T E R S S O N: Ni har inet anmält mig, thats just how it is
Nathalie: Du får tro vad du vill men datumet kommer att stå på dom papprena du får sen...
P E T T E R S S O N: haha yeye whatever
Nathalie: Som sagt var: Du får tro vad du vill
P E T T E R S S O N: papprerna skulle ha kommit5 för länge sen så antagligen så har dom lagt ner der
Nathalie: Det spelar ingen roll vad du tror

Rosa foppatofflor!

Som jag sa i ett tidigare inlägg så har den här dagen varit en lång och jobbig fredag! Och jag känner att jag bara måste få skriva av mig.

Efter den så kallade Team sportia uttflykten, var det dags för fredagshandling. Mamma lyckas tvinga mig med in och handla. Så jag går där i mina vackra nya skor jag fått av moster Cajje. Vi är nästan nere vid vagnarna. Och plötsligt ringer telefonen. Det var min mormor. Hon låter helt hysterisk. «Vem är det? Är det Natta?« «Ja!« svarar jag. «Får jag prata med mamma!« Jag gör en grimas och räcker över telefonen till min mamma. Efter att ha pratat en stund blir mammsens ögon stora som tefat. Hon säger att hon är på väg och lägger på telefonen och räcker (kastar) den till mig. Jag frågar vad det är. Vi måste åka till mommo. Det är något fel med hennes man. Han krampar och dom får ingen kontakt med honom. Mamma börjar snabbt gå mot bilen och till sist börjar hon spring. Jag skriker att hon ska vänta på mig! För jag kan inte gå speciellt fort i mina nya vackra skor med höga klackar och ännu mindre springa i dom. Men i alla fall försöker jag springa och när jag sitter i bilen åker skorna av och på kommer min mammas rosa foppatofflor som ligger i baksätet! När vi till slut kommer dit så är ambulansen redan där.
Några fler detaljer tänker jag inte gå in på till hänsyn till mormor som faktiskt läser min blogg. Men jag kan ju säga att han mår betydligt mycke bättre nu och det var inget allvarligt. Och det är skönt att veta! Tur att pappa var där. Tur att deras dator var trasig så pappa var tvungen att laga den! Det jobbigaste är ju att behöva vänta innan man får veta att det inte var så farligt som man först trodde.

Once upon a time..

På tal om..Ingenting alls (!) så var jag och mamma en sväng på Team sportia på jakt efter ett par badbyxor till min lillebror. Samma lillebror som har börjat dra med sig brudar hem! Samma lillebror som sover över hos "sina" brudar. Samma lillebror som inte kan köpa sig ett par badbyxor själv! (Dagens ungdommar är så förslöade, tänker hon samtidigt som hon lägger sig bekvämt tillrätta i sängen!) Men i vilket fall som helst så träffade vi en av "hans" brudar där tillsammans med mamma och bror! Och då vänder sig min mamma till mig och viskar: «Där var den där (Vi kan kalla honom) "Jimmy" !« «Ja« Svarar jag. «Jag såg det!« Så egentligen har det med min lillebrors bruds storebror att göra. Jag ska berätta en liten historia för er.

Det var en gång för länge länge sen,
en söt liten flicka med blont hår och bruna ögon.
Den här historien utspelar sig i en vinterstad
någonstans i nordligaste Sverige.
Jag tror den staden kallas Kiruna.
Det var en kall vintermorgon,
den söta lilla tjejen är med sina två kompisar.
Den ena var en tjej och den andra var en kille.
Och dom här tre barnen hade bestämt sig
för att gå och handla. På coop, som
då hette Obs Interiör. (Men det har egentligen
inte med saken att göra.) Men i alla fall, så
skulle den lilla flickans ena kompis gå hem och
äta. Men det slutade med att hon blev inne resten av dagen.
Och då var det bara den lilla flickan och
hennes killkompis kvar. Och eftersom den andra flickan
fick vara inne så bestämde sig flickan och pojken att
ändå gå och handla på coop. Så dom började gå.
Först gick dom efter vägkanten men sen kom dom in
på en gång väg. Och där. Där träffade den lilla flickan och
hennes vän en gubbe. Och den gubben, han undrade vad
två små barn som flickan och pojken, gjorde ända där.
Och då sa dom stolt att dom ska gå och handla på coop.
Men det tyckte inte den vänliga gubben var
en bra ide. Så han tvingade den lilla flickan och pojken
att berätta vars dom bor.
Och motvilligt berättade dom. Och den rara gubben följde
med flickan och pojken hem. Flickan fick mycket skäll
från sina föräldrar. Och det slutade med att hon inte fick lämna gården
på en hel vecka!


Ni kanske redan har förstått vars det är jag vill komma med detta. Men i alla fall, så var den lilla flickan jag. Och den lilla pojken "Jimmy". Och det, sötbollar, har jag fått äta upp nu i flera år. Varenda gång min brors brud kommer på tal så kommer dom alltid in på den där dagen! Och jag tycker ju faktiskt inte att det är speciellt kul nå mer. Det börjar bli så uttjatat! Och av någon konstig anledning, har min kära mor oh bror fått för sig att jag är "kåt" på honom! Tralalalala! Är det någon som har "Jimmys" nummer eller msn? ^^

..

Det har varit en lång dag idag och jag orkar inte berätta!

Han har ringt i vilket fall som helst!

Hej sötbollar! Då var det fredag! Gud vad jag älskar fredagar nu för tiden. För efter fredag kommer lördag! Och på lördagar får man vara hemma utan att någon gnäller på en. Vilket jag antar att dom flesta redan vet! Det är så himla lätt att gå i skola. Man slipper dom där helgerna. Man kan bara vara hemma och slöa och ha det skönt. Man behöver inte ens gå utanför dörren om man har tur! Vilket inte gäller mig då jag har två hundar att gå ut med. Förut så gick man i skola på lördagar också. Kan ni tänka er. Skola hela veckan! :/ Det är ju så att man får ont i magen bara av att tänka på det!
Men på tal om något helt annat så skulle min farfar hämta mig efter skolan idag. Och när jag var nere occh åt "frukost" så frågade min mamma om läraren hade ringt till mig. Nej det tror jag inte att hon har, men jag går upp och kollar. Då hade min farfar ringt 14.34. Så jag går ner och säger: Har du ringt till farfar och sagt att han inte behöver hämta? Du skulle sett hennes ögon! Stora som ballonger! För han har ringt i vilket fall som helst! Och jag slutade ju redan 2 i dag så han har stått och väntat rätt så länge! :/

Du klarar ju inte ens av att gå till skolan!

Åt helvete med allt jäkla skit! Jag orkar inte mer! Det vart inge skola idag heller! Men det var inte för att det inte var några lektioner, för det tror jag att det är! Utan jag bara orkar inte gå dit! Det känns som att jag bara vill lägga mig ner under täcket och aldrig komma fram igen! Jag är så jäkla depprimerad. Och allt jag får höra är: Du klarar ju inte ens av att gå till skolan! Naha! Menar du verkligen det!Som att det ska göra något bättre! Godmorgon förresten!

Night night!

Hej sötbollar! Det börjar bli sent och jag ska upp tidigt i morgon! =/ I morgon ÄR det skola! Det är jag näsyan hundra procent säker på. Och är det inte det! Ja, då jäklar! Jag börjar halv nio i morgon och då ska vi träffas på stadshuset. Vi ska gå på konstutställning. En bra tidpunkt för mig att visa vilken bra och seriös bloggerska jag är så därför kommer kameran med mig! ;) Haha.Usch! Och jag har typ hälften av mina böcker hemma så då ska jag behöva gå och bära på dom. Och sen ska vi ju tillbaka till skolan också! Fast jag kanske kan lyckas övertala mamma att köra mig till skolan först så jag kan slänga in dom i skåpet! Fast vi får se!
Nej sweeties nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova!

Love

....

Jag kom alldeles nyss fram till något! Och jag måste ju låta er veta en sån viktig nyhet! Om jag är en Rysk hora så är min mamma en datorhora!

Thanks!

Jag hittade just den här i min hotmailinkorg! Jag hade fått det redan i går men missat det! .

Du är speciell för mig och du har Gjort en skillnad i mitt liv,




Och jag orkar inte börja skicka den till alla jag känner så ni alla får den! Varsågod darligs!

Jag är klar!

Hej sweeties! Äntligen! Äntligen är jag klar med min intervjuv / upsatts! Gud så skönt! Den vart lite längre än den skulle men jag kan tyvärr inte bara sluta skriva när jag väl har börjat och har inspiration! Så nu har jag två uppsatser som ska lämnas in i morgon. Egentligen skulle ju den första vara inne i måndags men det var ju som sagt var ingen som berättade för mig att det inte var några lektioner! Aja men i alla fall så är jag jättenöjd, jag har suttit med den hela kvällen!



Fyra sidor i varje! Så åtta sycken sidor! huh!


Rysk hora!

Jag hittade en sån söt ring på tradera som jag ville ha.

Nathalie:
Titta den här ringen är ju så söt! Och bara 25 kronor!
Mamma: Nehej vet du vad! Det ser ut som något man får från en automat på ica!
Nathalie: Men det är äkta silver!
Mamma: Ja men du kan få en likadan från automaten för fem kronor. Om du lyckas få rätt boll.
Nathalie: Jo men hur stor är chansen!
Mamma: Nu får du ju ta och ge dig! Du struntar i din egen stil!
Nathalie: Men det här är min stil!
Mamma: Det är något som bara småbarn skulle ta på sig!
Nathalie: Äsch vad du svammlar! Jag ska ha den här ringen!
Mamma: Snart ser du ut som en Rysk hora!

Ja det känns ju bra! Att gå från att se ut som en Fransk hora till en Rysk Hora!

Morning morning!

Good morning sweeties! I dag är det ju torsdag och det var meningen att jag skulle gå till skolan idag men det var bara det att det inte var en enda lektion i dag! Men det var bara så att dom hade glömt att berätta det åt mig! Jag fick veta det i går natt efter 12 av Matilda som går i min klass. Hur irriterad blir man inte då! Jag menar, om jag hade åkt upp dit klockan åtta hade jag inte kommit hem. För det finns ingen som kan hämta då dom jobbar! Arrrg!
Har ni haft en bra natt, förresten? Sovit gott? Själv har jag sovit fram till tolv. Ända till min lillebror dtormade in genom ytterdörren och var ledsen! Då hade dom varit elak med honom på skolan! IGEN! Vad fasiken är det för fel på dom jäkla ungarna!
Jaja darlings, ha en bra dag!

Love


Tankar i natten!

Hej sötbollar! Ja jag vet att det är mitt i natten det är därför jag viskar! Nej men vet ni vad jag just kom på! Att ända sedan jag önskade dom där två önskningarna för 2, 3 dagar sen har allt gått åt helvete! Jag tror ärligt talat att det är önskningarnas fel! För allt har gått precis tvärt emot det jag önskade! Så jag kommer aldrig i mitt liv önska mig något igen! Jag får väl vara nöjd med det jag har i stället! Och jag har det faktiskt inte så dåligt om man tittar på många andra! Jag har det faktiskt riktigt bra! Men ändå är man aldrig nöjd! Och då går det så här! Det är nog ett tecken tror jag! Ett tecken på att jag är otacksam över det jag har och bara önskar mig mer och mer..Nej nu är det skärpning! Jag ska ta mig i kragen! Gonatt på er darlings!

http://byfiles.storage.live.com/y1p5_lEJUmXi3QMKTmcVibxiY7d3CHTQpYkmDJrJp5JcNPQ5vOyZ0_QZFAy0D_l9mWHxuLZfckr82SHD9_ERrGgH4Qmsd5Lz0Jt

En deppig Nathalie.

Hej sweeties! Det här blir mitt sista inlägg för i dag. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka i morgon. Men jag känner att det finns ingen vits att lägga ner all min ork här nu! Jag kan inte få mina känslor och tankar till ord. Men det kanske är lika bra det för tro mig, darlings. Dom är inte vackra! Även om jag nu skulle lyckas skriva ner mina tankar och känslor så är det inget ni skulle vilja läsa! Jag lovar er! Dom är alldeles för mörka och deppiga! Och sen finns det saker som jag inte vill att min familj och släkt ska läsa. Och det är mina innersta känslor och tankar.. För jag måste faktiskt träffa dom igen!

Deppglass

Bilden “http://linaveronica.blogg.se/images/2008/page4_5_1204721883_4598407.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Vad är inte bättre när man är deppig än glass? Denna är min favorit och en sån har jag inhandlat till i kväll.. Nu ska jag sätta igång en film och deppa!

Thank you!

Tack Carro för att du lyssnade på mitt gnäll halva kvällen. Det är verkligen skönt att få prata av sig och det är verkligen guld värt att du lyssnade! =)

Hopeless

Hejsan Sweeties! Allting känns så jäkla mörkt och hopplöst just nu! Alla mina tankar och känslor är i en enda jäkla röra! Och jag orkar inte mer! Är det så jäkla svårt att få må bra och vara lycklig! Fast ibland känns det som att jag har det bättre här nere i mitt eget elände! Man behöver inte känna någonting! Allting är liksom mörkt och tyst och skönt! Man behöver inte bry sig om någon annan. Och jag kan inte föreställa mig själv någon annanstans. För det är så här det varit i flera år. Jag kommer ihåg då jag var lycklig. I remeber it! Men jag kan inte komma ihåg hur det känns!

Ungar!

I går när jag satt nere vid köksbordet och åt ost och kex och läste min bok, kom min lillebror och hans kompis in. Hans kompis stirrar på mig jag tittar upp och nickar! Han säger: Vi träffade Emma P-rulle i dag! Och då nickar jag igen. Jag vet ju vem han menar.. Och sen innan dom går säger han: Fan jag har sån lust att slå ner Emma P-rulle!

Dont look!


Jag ville bara visa er hur mitt hår ser ut nu för tiden! :) Kolla BARA på håret! Resten av bilden är inte det minsta smickrande! Och jag orkar inte stå flera timmar framför kameran!



Here I am!

Emelie hade en liten önska av mig! Att jag skulle skaffa mig en bdb. Och om jag ska vara ärlig så hade jag ingen aning om vad det va förren hon berättade det för mig! :) Men nu har jag i alla fall skaffat mig en darlings! Om ni går in här så hittar ni mig! Your number 1 favourite blogger! :) Glöm inte att lämna mig en kommentar! =)

Good morning sunshine.

Hej mina små älsklingar! :) Här i Kiruna har man precis vaknat! Haha. Eller i alla fall för typ två och en halv timme sen! =) Men till mitt försvar så måste jag få säga att jag var vaken sent igår. Ända till 2! Jag satt som fastklistrad framför SATC the movie! Jag måste säga att jag tyckte att den var väldigt bra. Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Jag har bara hört av alla att den ska vara dålig! Förutom min väns, i Frankrike, flickvän! Hon tyckte den var väldigt bra! Och jag får ju hålla med henne. =)

Smäll!

Det är väl gräsligt att någon som sitter 130 mil från Kiruna får redan på saker om smällen för mig. Som faktiskt sitter i Kiruna! Det var tydligen en sprängning eller nått sånt, Om ni vill läsa artikeln gå in på Nsd.

Mmm

Hej alla rara! =) Mamma kom precis hem med en schweizernöt choklad åt mig. =) Eller rättare sagt två stycken! Coop hade ett väldigt lockande erbjudande. I vanliga fall får man betala 20 kronor för en. Nu fick man två för 30! Och då beställde jag naturligtvis 2 stycken! =) Kanske skulle man känna sig som en gris?

Älskade Kiruna!

Vårat älskade Kiruna! Det verkar som att det redan nu har börjat falla sönder! Eller så har gruvan börjat rasa ihop igen. Men i vilket fall som helst så är det lika sorgligt båda två!
Det kan väl inte bara ha varit jag som kände det? Ungefär vid 2 tiden tidigare idag var det en sån smäll! Eller snarare skak! Det kändes så som jag kan tänka mig att en mini mini jordbävning skulle kännas. Fönstrena började skallra och hela huset skakade. Och jag skrek rakt ut! Först trodde vi att det var sopbilen eller nån traktor som kört in i väggen, men inte alls. Allting såg ut som det skulle och då börjar jag undra om inte hela Kiruna håller på att spricka upp nu.. =(

No thanks, hun!

I dag har jag fått tre olika erbjudanden där tre olika killar vill visa sina privata delar för mig i webcameran. Och dessutom vill dom att jag ska titta på när dom myser med sig själv. Och tre gånger i dag har jag snällt fått tacka nej. Jag förstår inte vars dom får allting ifrån. Varför skulle jag vilja se deras privata delar när jag inte ens känner dom? Och inte nog med det. När jag frågar dom om dom ska visa sina privata delar för mig svarar dom att att dom vill ha något tillbaka. Of course! Men sweeties. Jag kan få en egen show, helt gratis! Av någon jag dessutom känner lite smått nu. Om jag nu vill det! Och jag har tackat nej där med...Flera gånger dessutom! Så nej! Jag vill inte se era privata dela i webcameran! Och jag tänker defenitivt inte låta er se mina! Get over it!

Tisdag morgon..

Good morning sweeties! =) Hoppas ni sovit lika bra som jag gjort. Har precis vaknat. Fast jag måste eerkänna att jag fortfarande ligger och slöar i sängen. :) Aw, det är skönt att vara ledig!
Jag hade en sån knepig dröm i natt. Men jag kan inte komma i håg vad den handlade om. =/ Det blir alltid så. Jag vaknar och vill skriva upp den men så kommer jag inte ihåg den sen...

...

Internet. Internet är fullt av kåta tonårspojkar som inte vill annat än att man ska ta av sig kläderna framför webcameran! But you can keep on dreaming boys! Cause i dont do that! Ni kan visa erat först och sen kan jag fundera på om det var värt det! ;)

Dream about me!

Hej sweeties! Och godkväll. Eller kanske godmorgon då klockan är över 12. =) Det börjar nog bli dags för mig att släpa mig till sängen för att få min skönhetssömn. Om det nu var så att jag INTE redan låg i sängen. Som ni kanske förstår, sweeties, så är jag trött. Väldigt trött. Det märker ni när jag börjar svammla som jag gör nu. ;) Det har varit en himla lång dag! Jag var tvungen att stiga upp redan klockan 11! Och sen gick jag till skolan för att få höra att det inte är några lektioner! Sen var jag tvungen att skura! HELA köket! Och sen har jag sovit halva dagen. Ni kan ju förstå att denna damen är trött! Ja jag svammlar. =) Det har vart en himla lugn dag. Men nu ska jag gå och sova. Har redan borstat tänderna. Godnatt sweeties. Dream about me when you are dreaming! =) Pussar.

Måndag kväll.

Hej alla raringar! :) Så var ännu en dag slut och man blir lika snopen varje gång. Haha. Det känns att det är höst. Dom flesta löven ligger redan på marken och om man är uppe tillräckligt tidigt ligger det ett tunt lager frost på gräset. Och sen mörkret. Och man har redan börjat få ta på sig varmare kläder. Även om jag har gått och väntat hela sommaren på att få börja använda alla mina sjalar. ;) Så ja, man kan väl säga att jag längtat efter hösten.

Oro

Vaknar upp med ångest.

Allt är stökigt, både i rummet och i min själ.

Vet inte vad jag ska ta mig till.

Panik!

Önskar att jag en gång skulle kunna få uppleva glädje och lycka

Men det är väl för mycket begärt?


(skriven av Carolina Arponen)


....

Varför vara någon annan när man kan vara sig själv? En bra fråga tycker jag. Men det låter lättare än det faktiskt är. Speciellt inte som världen ser ut just nu. Man ska se ut på ett visst sätt och uppföra sig på ett visst sätt. Men om man inte vill göra som alla andra då? Är man mindre värd för det?

080915

Hej allar rara! =) Har precis kommit innanför dörren. Som sagt var så var det ju planerat att jag skulle till skolan idag. Trots att jag bara hade en lektion som inte ens var en hel timme. Och vad händer när jag kommer dit då? Jo då säger M och J att vi inte har nå mer lektioner denna dagen så det var bara för mig att ringfa efter mamma igen. Det är sånt här som gör en så himla arg! För som jag sa igår så skulle mamma ringa till I-L i morse och då var det ingen som kunde kläcka ur sig att resten av dagens lektioner var inställda. Och det var heller ingen som kunde säga till dom övriga lärarna heller att det inte blev några lektioner.Så svenska läraren hade kommit dit i tro att vi skulle ha en lektion som vanligt. Men nehej då! För I-L hade sagt att alla kan gå hem efter att dom vart och handlat på coop. =/

sov gott!

Nu vart jag fast på msn med en klass kompis i typ en timme eller så. Så det blir inte varker serie eller bok men det gör inte så mycket. =) Det är mycket roligare att chatta! ;) Nu är det dags för mig att gå och sova.. Vet fasiken inte ens när jag börjar i morgon! =/ Tydligen ska dom  och handla på coop klockan halv elva. Och eftersom jag inte ska med på resan så ska jag inte handla heller. Så det blir nog att ringa I-L i morgon.

Godnatt raringar! ;)

Serie eller böcker!

Jag börjar känna mig lite lite trött och funderar på om det kanske är dags för mig att sova! Fast det känns lite tråkigt att behöva gå och sova redan klockan halv elva. =/ Men men! Kanske får man ta och lägga sig ner och läsa en bok eller nått?
eller kanske en film. Aw, eller ett skins maraton!=) Det är länge sen jag sett den! Säsong två har jag bara sett en gång än så länge! Vi får se vad det blir. Tittar supernatural just nu.♥


Skins : Complete Series Two (3 Disc Set)Skins: The Complete First Series (3 Disc Set)



Söndag med söndagsångest!

You know this feeling? Att det är söndag och man vet att man måste gå till skolan igen i morgon efter en hel helg. Och bara därför så är hela dagen förstörd.

Söndagar för mig brukar oftast (alltid) innebära en liten känsla som kallas söndagsångest. Och så är det u såklart även idag. =/ Jag sitter här och är fortfarande sjuk men vet att jag inte kan vara borta ännu en dag.Och dessutom så får jag ju vara hemma och lata på tisdag och onsdag! Så som jag sa tidigare: En dag ska man väl klara av. =) ♥



...

I bland glömmer man bort hur bra man faktiskt har det! Man är otacksam för det man har. När det finns människor som har det flera gånger värre.♥

Söt, vacker och jobbig!

Den här jäkla hunden driver stackars mig från vettet! Och jag orkar snart inte med honom. Han är så söt och vacker och underbar! Men så jäkla jobbig! =/ Hela morgonen har han gjort samma sak. Om och om igen! Han springer fram och tillbaka upp för trappen och står utanför dörren och gnäller till man släpper in honom. Och när han väl fått komma in står han innanför dörren och gnäller tills man släpper in honom. Och när han fått komma ut tar det en sekund innan han står utanför igen. Han är så jobbig! Så jobbig! Ja det är såklart en Tax vid namn Malte jag pratar om! Är det nån som är förvånad!? But i love him! ♥

VARFÖR!

Varför ska folk vara så jäkla korkade! Om jag säger att jag inte ger ut min msn till folk jag inte känner så kan dom väl acceptera det! Men nej, då blir jag kallad löjlig istället! Och när jag inte vill säga varför så tycker dom att jag är ännu mer löjlig! Och då drar jag det här med pettersson. Utan detaljer såklart. Då är det den sämsta lögn dom någonsin har hört! Sure sure! Bryr jag mig då?! Och denna person är ändå 23 år. Hur kan någon vara en sån liten fjolla?! Jag vet att det jag skriver är sant och då bryr jag mig inte om en sån tönt! ♥

080914

Godmorgon alla sötnosar! Nu kan jag faktiskt säga godmorgon och veta att det faktiskt är morgon! =) Det händer inte ofta. Haha. Jag har precis vaknat men jag är fortfarande så jäkla trött. Har inte ens orkat mig ur sängen ännu. ♥

Lördag natt.

Godkväll alla sötaste raringar! =) Jag blir så himla arg på blogg.se sidan. Min blogg ser helt perfekt ut i min dator, men helt mongo ut i min mammas dator. Så om den ser helt mongo ut i eran dator så får ni tänka på att den ser perfekt ut i min dator. =) Och om den ser perfekt ut i min dator så är det så det ska vara! För min egen blogg kan ju inte se helt mongo ut i min egen dator. För då är det bara för knäppt. Jag ser ju den hellre som perfekt än att ni ser den som perfekt. Kalla mig egoistisk om ni vill! =) Jisses vad man kan göra en stor sak av en liten sak!
Nej, nu tror jag nog att det börjar bli dags för lilla Fröken Kiruna att gå och lägga sig. Kanske orkar jag läse en liten stund. Det är ingen ide att svära över bloggen. Det hjälper ändå inte! =/ I vilket fall som helst så vet jag inte om det är min dator det är fel på eller om det är bloggen det är fel på. Eller kanske är det min blogg på min dator? Vad tror ni darlings?

Äsch strunt samma! Det hjälper ju som sagt var inte att svära över den! =)

Det har varit en läng dag i dag. Och jag känner mig fortfarande lika risig som innan. Hostar och nyser. Mitt huvud väger ton. =/ Stackars mig. Tyck synd om mig! Det är himla tur att dom har den där jäkla lägerskolan nästa vecka på tisdag och onsdag. För jag har bestämt mig för att inte följa med. Det är nog inget för mig. Så då är jag ledig dom två dagarna. =) Så skönt. Då hinner jag vila upp mig två extra dagar. Även om jag ska dit på måndag. Men en dag skulle jag väl klara av?!

Nej mina raringar. Nu måste jag gå och sova. Jag sitter här och halvsover och babblar på om massa oviktiga saker. God natt! Sov gott och dröm sött! =) Och sen hörs vi i morgon. ♥ 

Tiden läker inga sår.


Tiden som går,
Läker inga sår,

Flickan som gråter,

Vet att hon aldrig blir förlåten.

I hennes liv existerar bara smärta,

Som skär djupa sår i hennes redan sargade hjärta.

Tårarna som rinner,

Minnena som ännu brinner.

Hon vill inte leva mer.

Och det är det såklart ingen som ser,

Att denna flicka kanske snart inte finns mer.

Hennes blick dras allt oftare till en kniv,

Med hjälp av den vore det nog lätt att ta sitt liv?

Hon lyfter den & skär allt djupare sår,

Märker inte att tiden allt fortare går.

Nu kommer inte längre några tårar,

Men ändå är hon så rädd för att åter bli sårad.

Hon faller ihop,

Ingen hör hennes sista rop,

Nu finns inte flickan mer,

Men är det någon som det ser?




Drowning


I'm sitting here in front of the computer, sick as a dog.
Both physical and mental.. Both on the outside and the inside.

Then a thought strikes my mind.

Why? Why am I doing this to myself? Why am I doing this to them around me? Isn't it better just if I lay down and just die? or is it better to just ignore all the feelings that push me down all the time? I do not know, I do not know anymore.


I'm just sitting here in front of the computer, Drowning in a sea of feelings and thoughts.

 

Dikter tagen från Diktkonst

 


Tårta och presenter.

Det är inte dåligt att gå bort på kalas och komma hem med egna presenter! =)

Som jag sa tidigare så fyller ju min moster Carro år. Eller moster Cajje, som Oscar säger. =) Och det innebär ju såklart kalas. Med tårtor, kakor, bullar och presenter. I normala fall så är det ju oftast födelsedagsbarnet som brukar få presenter. Men inte när det gäller Carro. Haha. Visst fick hon ju också presenter, men inte lika mycket som hon gav bort. Väskor, skor och kläder är vad som fick komma hem med mig detta år från hennes kalas. =)'

Och sen lånade jag tre böcker av henne också. Så nu kan jag läsa.. I alla fall i en vecka. ♥

080913

Happy birthday to you, happy birhtday to you, happy birthday dear Carro, happy birthday to you!

Som ni kanske redan har gissat så har vi ännu ett födelsedags"barn" idag! I dag är det min andra mosters tur. Så grattis! ♥

Phonecall..

Det ringde här för en stund sen. Eller rättare sagt två timmar sen. Ni kommer väl ihåg att jag efterlyste en person här för någon dag sedan?! Men i alla fall så skickade hon ett sms. Det sa jag ju. Sedan dess har jag inte hört något från henne. Men som sagt var så ringde det ju för 2 timmar sen. Och en av dom timmarna satt mamma i telefonen, med både Emelie och hennes mamma, innan hon lämnade över den till mig.. Det finns så mycket att säga. Vi kom fram till att det är ca 2 och ett halvt år sedan vi hördes över brev och innan dess var det et tag sedan vi hördes över telefon.. Det kändes så himla ovant att prata med henne. Hon lät så himla annorlunda..Men det var roligt. Det var det verkligen. Vi har kännt varandra i 10-11 år. Det är LÅNG tid! Och när man inte hört från varandra på mer än 2 år så räcker ju såklart inte en timme i telefonen men det är en början i alla fall.. ♥

Its me!

En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att flickan det är jag..



Fredag

Hej alla söta! Sitter här och lyssnar på musik. Enter shikari. Mina favoriter just nu. =) Har precis ändrat lite på skolarbetet men annars så tror jag nog att jag är hyfsat nöjd med den. Annars har jag ju hela helgen på mig att fixa till det som inte funkar... Fast annars så är det bara att hoppas på det bästa och att dom gillar den. =/ Jag skriver faktiskt rätt udda noveller och dikter och sånt och jag tänker fasiken inte ändra på mig bara för ett betygs skull. Dom får ta mig som jag är! Samma sak gäller mina arbeten. Jag tänker faktiskt göra som min moster föreslog och omvandla mina tankar och känslor till ord. Det kan bli himla bra. Och om det nu inte blir det så är det ju ingen annan som får läsa det! ♥

Inspiration..

Anna om 080912:
Ur en Lisa Ekdahl låt som beskirver det:

"Jag lät mig dras ner, jag vet det är så
Jag gav efter för mörkret, det var enklare så"

Det kanske är lättare att vara där i mörkret, men det är bara tillfälligt. Tillslut kommer det bli för jobbigt och ju längre man låter sig vara där så kommer det vara svårare att ta sig ur.
När man väl lyckas ta sig upp vill man aldrig sjunka ner igen. Då först inser man hur hemskt det varit och hur bra livet kan vara utan det.

Jag fick just denna kommentar av min moster. Och det gav mig verkligen lite inspiration i alla fall. Och självklart kommer vi till Carro i morgon =)


Carro om 080912:
Håller helt med det Anna skriver.
Ibland trivs man bättre i mörkret och det blir nästan som en del utav en. Men det finns något så mycket bättre, det gäller bara att lyckas ta sig upp. Älskar Lisa Ekdahl då hon så lätt sätter ord på allt man känner.

Ett tips:
"Jag känner mig helt lost i min egen värld. Jag har så mycket att säga men vet inte vars jag ska börja. Jag vet inte ens om det finns ord för det.."

Skriv din novell (som du skrev om i ett annat inlägg) utifrån dina tankar. Försök hitta ord och få fram det du vill säga så blir det säkert en rikitgt bra novell.

Det var ett väldigt bra tips om att skriva en novell utifrån mina tankar.. Ska faktiskt testa mig på det..


Help!

Jag har ett skolarbete, en novell, som ska vara klar på måndag och jag har ingen aning om hur fasiken jag ska börja =/

080912

Jag känner mig helt lost i min egen värld. Jag har så mycket att säga men vet inte vars jag ska börja. Jag vet inte ens om det finns ord för det..

Det är svårt att förklara men det känns som att jag bara sjunker djupare och djupare ner i mitt eget elände! Det är mörkt och jag vet inte hur jag ska ta mig ut. Jag vet inte ens om jag vill ta mig ut. Hur logiskt det nu låter! Det passar mig att vara deppig. För då ser men inte framåt och då behöver man inte bli besviken sen när det inte blir som man vill...

Underbar jäkla morgon!

Hej alla söta! Och godmorgon eller god lunch eller god middag eller vad fasiken man nu ska säga! Har precis vaknat. För andra gången idag. Jag fick ett ganska bryskt uppvaknande i morse  före klockan åtta. Då var det min "kära" mor som stormade in och skrek på mig. :/ Då hade min lilla älskling gjort det igen! Han hade pissat på hennes jäkla kruka igen. Who cares! Han gillar dom helt enkelt inte! Det är bara att ta bort dom! För jag orkar inte höra hennes jäkla gnäll mer! Så det har varit en helt underbar jäkla morgon! Och nu sitter den jäkla tanten och ringer runt och tycker synd om sig själv! Buhu! Det är så jäkla synd om henne!

Nej vet ni vad!

Jag börjar bli så himla trött så jag tror att jag får masa mig till toaletten och borsta tänderna.. Sen blir det sovdags! kram

Vad är det som är annnorlunda?

Hmm! Jag vet vad ni tänker! Ni kommer in hit igen och ser att något har ändrats men ni kan inte sätta fingret på vad det är! Titta en gång till! Ordentligt!
Just det darlings jag har en ny header! Visst är den helt underbar! Jag är skitnöjd med den! ;) Vad tycker ni? Jag hade gärna vela veta! Och sen har jag bestämt mig för att låta mina underbara läsare få veta vad jag heter! Så titta til höger! Just det! Nathalie! Det kunde ni aldrig gissa! Eller hur =)

Torsdag..

Så var det torsdag idag igen! Två dagar denna vecka klarade jag av att gå i skolan sen orkade jag inte mer! Jag är fortfarande sjuk! :/ Jag vet att jag  inte blir frisk av att jag sitter hemma och tycker synd om mig själv men jag orkar verkligen inte sitta i skolan hela dagen med rinnande näsa, huvudvärk, hosta och allt det som hör till förkylning! Huhu tyck synd om mig mina rara små läsare!

080911



Idag är det 11 september. Exakt 7 år sedan en av dom största terrorattackerna inträffade! Det finns nog inte en enda människa som inte kommer ihåg detta! Jag kommer till och med ihåg vad jag gjorde den dagen då jag fick höra om det! Jag var i skolan, ute på rast och sen när vi kom in igen hade dom tagit in en tv i klassrummet och vi hade nog inga mer lektioner den dagen. Det såg ut som en film! Man skulle aldrig kunna tro att det där verkligen händer! Och då är man verkligen glad att man bor i Sverige, och Kiruna där sånt här inte händer! Så många människor som dog den dagen. Och vadd hade dom gjort för att förtjäna det? Gå till jobbet?!



77% emo



Du är 77% emo!
Allt är för det mesta skit men det finns också ljusa stunder. Som tur är finns det skräckfilm som kan rädda dig från dom.

Emo test från testportalen.se



Msn, vars är du?

Ibland kan man bli så jäkla irriterad! På allt och alla bara för att mitt msn slutade funka och alla mina kontakter raderades! Men som tur var så kom dom tillbaka sen när msn började funka igen. ;) Tydligen så har det varit något strul med msn för jättemånga har varit utan i minst en halvtimme! Jaja,men det funkar ju nu och jag fick behålla alla mina kontakter!

080910

Och så var det dags för nästa födelsedags"barn"! I dag är det min kära mor som fyller år! Grattis!

Night night!

Hej alla söta! =) Hoppas ni haft en bättre dag än jag haft! Har inte haft en dålig dag, bara det att jag hoppas ni haft det bättre! =) Jag börjar bli jäkligt trött. Ska upp tidigt i morgon.Vi börjar ju redan klockan åtta. :/ Det blir nog bara att börja titta SATC som börjar om.. NU! ;) Sen ska Fröken Kiruna ta och krypa i sängen! Sov så sött!

Hänt Extra!

Tisdag: Hertiginnan Anne Von Pirat börjar gå alldeles för långt! Om hon inte redan gjort det för länge länge sen! (?) Nu går hon inte bara till personliga angrepp nu drar hon in andras barn också! Vad ger henne rätt till det? Dom har ju verkligen inget med detta att göra! Hon kommer med spydiga kommentarer om att hon inte går i mot sina egna åsikter. Men hur kan det inte vara att gå i mot sina egna åsikter när man gör tvärt i mot det man själv skrivit tidigare! Det är att ljuga för sig själv!
Har man inte dyra, fina kläder från hm, proffsfotograf, makeuppartist och en alldeles privat frisörska så är man inte lika mycket värd! (?) Men vi "vanliga" människor har i alla fall lite mer vett än denna lilla damen! Och ärligt talat lever jag nog mitt vanliga, tråkiga liv i stället för att heta HERTIGINNAN Anne Von Poret (Pirat)


Jag börjar bli less på allt som har med denna lilla gumman att göra! Det var verkligen kul i början men det har passerat sitt bäst före datum!

Hon förtjänar inte den uppmärksamhet hon får av alla. Men nu är det slut med det!



Och sen vill jag be om ursäkt för missförståndet:

Förtydligande om Anonym! Why?
: Som du säkert förstår.....
...menade jag "Härtiginnan von Poret" och hennes försvarsadvokan (?) Supjuristen....Skål!!!!!!!!

Rubriker är överskattade!

Kalas. Bullar, saft, kakor, tårta och presenter! Och kusinerna! Kan det bli bättre!

I dag var vi ju som sagt var på kalas hos min moster och kusin. Fast det var moster som fyllde år så åker man nog mest dit bara för kusinens skull. Det är inget persoligt. Det är bara det att han är så söööööt! =) Resten av släkten var ju såklart där med. Förutom Lova och Alvin. :/ Jaja. Det var väldigt kul att träffa hela släkten igen. Det är ju så LÄNGE sedan sist! Och trots att det var Anna som fyllde år så fick även jag en present! Från Bulgarien! Av Therese! Och jag ÄLSKAR den! Ett rödorange pärlarmand! Om ni kollar ner en bit så ser ni en bild av den. =)



I dag var det ju skola igen. Även om jag inte är helt frisk så fick jag faktiskt ta och orka mig dit! För jag kan ju inte vara borta i flera veckor! I går fick jag veta något så hemskt! Okej hemskt är väl kanske att överdriva, men det känns åtminstone lite obehagligt! Ni vet ju att jag skrev till en tjej och snokade efter upplysningar om Pettersson! Och denna tjej kan vi säga att hon heter JoHanna Blablabla, och i går då när jag kom till skolan gick jag och satte mig på en ledig plats och tog mig igenom dagen och sen på sista lektionen när dom flesta tagit en tiominutersrast, vi var nog 5-6 stycken kvar, frågar läraren:vars är JoHanna Blablabla? Har hon varit på några lektioner idag? Nej! What? Jag var tvungen att kolla på klasslistan och visst heter hon JoHanna Blablabla! Inte JoHanna Lalala som jag först trott. Shit jag går i samma klass som Petterssons bästis! Kan det bli VÄRRE?



Anonym! Why?

Nu är jag ju lite nyfiken vad det är för en människa som INTE ens kan stå för sina egna åsikter är! Om man en bemödar sig med att gå in på en blogg för att klanka ner på någon kan man ju åtminstone låta bli att vara anonym! Och vars har denna människa fått att jag skulle vara något annat än SVENSK? Fast jag ska verkligen inte gnälla denna människa som gick in på min blogg bara för att lämna en anonym kommentar ÄR  en besökare mer!


Haha!!!!!!!!!!!!
om Slå dig i backen Hertiginnan och se upp för Kungen!:
Men NI då invandrade turkiska flyktingar som bott på flyktingförläggning och är titelfixerade....
Sanningen kommer fram och ännu mer avslöjanden om den s k Hertiginnan är i antågande.....

080909

Happy birthday to you, happy birthday to you! GRATTIS!

Vi har ett födelsedags "barn" i dag! =) Denna gång är det min moster Anna som fyller år! Och om det inte säger er så mycket så är det Oscars mamma! Men grattis i alla fall!

Slå dig i backen Hertiginnan och se upp för Kungen!

"Jag ogillar

människor som spelar på samvetet,motsägelsefullhet,fotboll/sport,falskhet/själviskhet/lögner,mobbing/utfrysning

 

Motto

Trälen har bara en önskan
-att bli fri
Den sjuke har bara en önskan
-att bli frisk
Ingen kan förnedra dig utan din tillåtelse. av Nancy Reagan
Det du gömmer i snö, kommer upp i tö dvs ljug inte människa om du inte har ett gott minne annars anses du svag och motsägelsefull. Om man ljuger i en konflikt så vet man att man har fel varför annars ljuga." (Anne von porat, Hertiginnan över bloggvärlden)

 


Då jag följt H E R T I G I N N A N S krig med allt och alla under några dagar nu så vart jag ju lite nyfiken på människan bakom Hertiginnan Anne Von Porat. Så jag gick in och läste hennes profil och det ni ser längst upp på sidan är Hertiginnans alldeles egna ord! Hur hör det ihop med det hon sysslat med under dom senaste dagarna?Och när jag frågade henne om det är detta vad man får tillbaka:


H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat om People!:

ja det är jag som har skrivit så har
jag skrivit något som är avvikande enligt dig?


Och det är så himla tragiskt att hon inte ens fattar att dom flesta här bara DRIVER med Hertiginnan!

Kriget startade med att den nu självutnämnde K.U.N.G.E.N Erik Keding försökte ta över H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N.S ädla adeltitel! Men vad Hertiginnan inte inser är att adelstiteln inte betyder ett SKIT! Utan det hon borde vara mer orolig över är att Kungen faktiskt gör en flera gånger bättre blogg än hon gör! Och jag tror att det är det allting egentligen handlar om! För utan hennes blogg och hennes självutnämnda höghet har hon ingenting annat än sin JÄKLA TITEL kvar!!

People!

(21.38.55) Robin skickade dig precis en vibb!
(21.39.29) Talia: Hej
(21.39.43) Robin: vad
(21.39.56) Talia: driver du med mig?
(21.40.17) Robin: nej
(21.40.33) Talia: nehej
(21.40.41) Robin: ?
(21.40.56) Talia: (21.38.55) Robin skickade dig precis en vibb!
(21.41.08) Talia: jag tänkte att du kanske ville något
(21.41.19) Robin: jaha
(21.43.32) Talia: Men det ville du inte?
(21.43.44) Robin: vill du mig
(21.44.09) Talia: det var du som störde mig först!
(21.44.15) Robin: och
(21.44.52) Talia: Skit bara i det! Stör mig inte igen tack! Jag har bättre saker för mig you know!
(21.45.03) Robin: som ?
(21.45.29) Talia: Att inte prata med FJORTISAR som DU!
(21.46.19) Robin: vrf e jag det då
(21.46.48) Talia: FÖR ATT DU STÖR MIG!
(21.47.09) Robin: du e löglig
(21.47.41) Talia: Är jag det!
(21.47.46) Talia: fine
(21.47.58) Talia: jag bryr mig faktiskt inte
(21.48.33) Robin: nehe

(Jag kanske måsta få säga att denna person har irriterat mig i flera dagar nu!)

Ett stort leende!

Hej Darlings! Hoppas ni haft en bra dag! Min dag blev alldeles nyss bättre! Jag lyckades alldeles nyss tvinga min chatt vän M få sin vän att skriva till min gamla vän på FB! (facebook) Fast det visade sig att det inte behövdes för just som dom skickade i väg mejlet fick jag ett sms! Gissa vem det var ifrån?! Emelie! Min gamla bästis! Jag har inte hört något från henne på åratal! Och tydligen hade hon fortfarande kvar mitt nummer i mobilen. Haha. Det är faktiskt kul vet ni! ;)  Vi har ju mycket att ta igen! Ops! Där kom det ett sms igen! Jag bli avbryten hela tiden! =) Nej vi får ta och höras senare darlings!

Efterlysning!

Jag har legat och tänkt på det här rätt länge nu och jag skulle verkligen vela ha kontakt med en person som jag en gång kände! Men jag har ingen aning om vars jag ska hitta denna person. Några förslag? Har redan försökt på hitta och eniro.



Jag kom på att jag faktiskt har hennes gamla nummer kvar instoppad i telefonen. Vet inte ens om hon har kvar nummret! Men jag provade skicka ett sms i alla fall! Det är ju en chansning. Fast å andra sidan kanske hon tror att jag är någon knäppskalle som skriver till fel person. Kanske skulle jag ha skrivit mitt namn?! :/

Hertiginnan vs Hertigen!

Haha! Har fått följa kriget mellan H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat och Erik Keding , genom min kära mor, hela dagen trots att jag inte har vart det minsta intresserad. Men det är himla kul och läsa det där! Haha. Det är ju bättre än en hel säsong av O.C! Hon har tjatat om Hertiginnan vs Hertigen hela dagen så nu på kvällen, när jag ändå är uttråkad, var jag tvungen att besöka deras bloggar och kolla läget! Vuxna människor! ;)

Vi får hoppas att det här kriget inte är över ännu! För jisses det här har gjort min dag! =)

...

"God morgon" raringar! Har varit vaken en rätt så lång stund nu men jag har egentligen inget intressant att dela med mig. :/ Jag är typ rätt så uttråkad just nu! Och sen är är det söndag! SÖNDAG! =( Vilket betyder söndagsångest! Och sen är jag så jäkla less på att folk försöker säga åt mig vad jag tycker! Hur dum kan man vara? INGEN säger åt mig vad jag ska tycka och tänka! INGEN!Dom som ens försöker känner uppenbarligen inte mig!

Viggo..

Lilla charmtrollet Viggo med föräldrar kom förbi en snabb sväng
nu i kväll. Och man kan ju inte annat än charmas. =) Jag menar titta bara på honom. Och dessutom måste han vara den gladaste unge som finns. Han flinar alltid. Och han har dom sötaste skrattgroparna. I dag var han på bus humör. Han satt och flinade och skrattade hela tiden.. Och sen drar han in läpparna i munnen så han ser helt tandlös ut som en gammal gubbe. =) Haha.


Här kommer en liten uppdatering:

P E T T E R S S O N: n
Talia: ja?
P E T T E R S S O N: dra
Talia: ja men det var ju du som skrev först
P E T T E R S S O N: har fan inte bytt
P E T T E R S S O N: '
Loggning startad. Framtida meddelanden in konversationen kommer att loggas.
P E T T E R S S O N: kärring

Är inte den lilla damen helt underbart rar?

080906

Hejsan alla söta! =) Det har varit en sån seg dag i dag. Jag har inte orkat göra någonting alls idag. Känner mig deppig och jag är så jäkla less på folk! På allt folk! Jag har typ ingen lust att prata med folk som är så jäkla omogna. Jag visste inte att killar i min ålder kunde vara så omogna. Även tjejer också då men ändå. Det finns ju alltid någon som är mer omogen än andra..

Jag måste bara berätta det här åt er! Det var en tjej som försökte ragga upp mig idag! haha! En TJEJ! Jag känner mig lite smickrad trots att jag endast gillar killar. =) Men men. Så kan det gå.

Och nu är Pettersson i gång igen. Hon skriver helt osammanhängande. Jag skulle nog gissa på att hon inte är nykter. Det är ju helg och dessutom marknad.

Tired


Sick of crying, tierd of trying , yeah im smilling , but inside im dying

Dumskallar!

Vad ÄR DET MED FOLK!

Ni vet ju redan att jag chattar med massor av dumma Kiruneser! Och jag orkar INTE ta det igen! Jag är alldeles för arg! Kanske en dum sak att vara arg över men jag känner min FÖROLÄMPAD! Den lille jäveln är bara 17 år och så jäkla omogen! Jag är bara en trevlig människa! Och jag stöter deffenitivt INTE inte på 17 årigar! Och absolut inte 17 åriga KIRUNESER! Vilket han hade fått för sig! När jag frågade min dejt om han har fått uppfattningen att jag stöter på honom så kom vi fram till att det hade han inte! Jag ÄR EN TREVLIG MÄNNISKA! JAG KALLAR ALLA MINA CHATT VÄNNER FÖR GULLIGA ORD! So fuck you! Han är bara en omogen idiot!

Fredag..

Hej alla söta! =) Haha. Kiruna är verkligen litet! Jag hittade ännu en Kirunes här på internet som jag har börjat prata med på MSN. Jag tycker det är så himla kul att prata med folk som bor/har bott i Kiruna. Och när vi började prata så satt han och väntade på att en kompis till han skulle komma. Och då frågade jag om det är någon jag känner. Johorå jag tror att det är någon jag kännner. Och det var det! Jag gick i samma klass som honom förra året. Och dom två går i samma klass nu. och dom hade gått i samma klass förra året vilket också då betyder att jag gick i samma klass. Vilket jag inte hade någon aning om. Haha.

I was broken and alone..

Aw, jag är så uttråkad just nu och jag vet fasiken inte vad jag ska göra åt det. Jag vill inte sitta hemma och tråka hela dagarna. Jag vill göra något roligt!!!

Besviken!

Jag är så arg och besviken. under dom 2 åren jag haft Malte har jag stått och hållt han bakom ryggen och sagt att han kommer att bli bättre och snällare. Och jag älskar verkligen min Malte. Han är min bebis.Och han har ALDRIG gjort något dumt inne i mitt rum för han får ju alltid komma in och mysa. Även om klockan är 8 på morgonen. Och i morse när jag steg upp så hade han pissat över min matta, kudde och filt som ligger på golvet! Jäkla hund säger jag bara! Men han är fortfarande min älskling och jag hoppas ännu att han ska börja sköta sig...

Morgon med knäppisar!

God morgon alla rara! =) Eller ska jag kanske säga god dag?! Hoppas ni har sovit sött i natt men mysiga drömmar! Inte jag. Jag har bara sovit halva natten och den andra halvan har jag varit vaken för att jag inte kan andas. Jag som trodde att jag höll på att bli frisk. Men så va det ju inte =(

Det finns många knäppisar här på internet. Och trots det som hände min lillebror verkar det som att Fröken Kiruna inte har lärt sig någonting! Och med det menar jag att man verkligen inte ska adda eller ge bort sin msnadress till någon man inte känner! Så tänk på det mina damer och herrar! GE INTE UT DIN MSN ADRESS TILL NÅGON DU INTE KÄNNER! Ibland slutar det inte så bra. Jo för som jag sa så har jag ju blivit meddlem på Lunar igen. Jag var lite nyfiken på om mitt gammla konto fortfarande fanns kvar trots att jag inte varitt inne på minst 3 år. Den fanns inte kvar men jag fick ju användning av den då jag snokade om min lillebrors förföljare! En rar liten tjej det där! Men i alla fall så var det massa kiruneser som började skriva med mig och jag kan ju inte vara så taskig att jag inte svarar. Haha. Och en av dom, en 17 årig pojke ville skriva med mig på msn. Oj vad jag ångrar att jag addade honom. Det första han frågar är om jag är singel. Öööh, ja. Svarar jag då. Hurså? Va fasiken har det med nått att göra? Jo, svarar han, för jag undrar om jag kan få chans på dig!? WHAT! Man frågar chans när man går på låg och mellanstadiet liksom! Jag svara ingenting. Jo, vill du ha mitt telefon nummer, frågar han! Nej, jag tycker inte att det är någon ide för jag vill inte ge ut mitt telefon nummer. Men jag kan få hans ändå. Mhm. Jag har verkligen problem med att säga nej! =( Jaja, han skickar sitt nr. Jag bryr mig inte ens om att skriva upp det eller spara det. För jag kommer ändå inte att använda det. Men han tycker att han kan få mitt nummer och spara den på sin telefon. Han behöver inte använda det. NEJ! Säger jag! JAG GER INTE UT MITT NUMMER! Jo och då säger den där jäkeln att han vill träffas. NEJ! säger jag igen! Fasiken jag vill ju inte! (det där sista sa jag inte)
Så jag skriver till min vän och frågar hur man blir av med knäppisar?! Hmm. Han har ingen aning. Han har ju inte lyckats bli av med mig ännu! Haha.Gulligt av dig att säga så! =) Nej men han tycker att man ska svara kort, vilket jag redan gör. Och det funkar ju tydligen inte. Så nu använder jag min vän som täckmantel. Så från och med i dag så är han min POJKVÄN om någon frågar! Haha. En sån bra vän det där! =)
Och i morse när jag loggade in satte knäppisen klorna i mig igen. Och då svarade jag bara kort och väntade en stund innan jag svarade. Och INGA frågor!

Så om ni har en knäppis efter er som ni vill bli av med. Gör så här:

  • Svara kort!
  • Vänta en stund innan ni svarar!
  • Om han/hon frågar hur det är skriv INTE: Bra, själv? Alltså inga frågor!
  • Och om han/hon inte tröttnar efter det säg att du har pojk / flickvän.
  • Annars kan du också låta bli att svara. Nån gång måste dom ju fatta!
  • Och om det inte funkar! Så ska du skriva, när han/hon är offline (tyvärr funkar det inte på min dator) att han/hon är alldeles för påstridig och jobbig och att du inte orkar med personen. Och sedan blockar du bara han/hon.
Det låter elakt, jag vet! Men om du verkligen inte orkar prata med personen så måste du ju göra något. Och om ni VILL HA en knäppis fråga mig! Du kan få min! =) Haha.

TILLÄGG: Jag pratar till och med hellre med Pettersson. Henne vet jag vars jag har henne. Och det gör jag inte med honom.Jag vet inte vad han är för skummis! =(

Night night!

Hej alla söta raringar! =) Just nu sitter jag och tittar på repriserna av Sex and the city och efter det ska jag nog gå och sova. Jag har varit så trött på sista tiden. Den här jäkla förkylningen har tagit på krafterna. =( Huh! Jag tycker synd om mig själv ja!

Nej nu har jag just borstat tänderna så jag ska nog ta och lägga mig. Night night darlings!

Torsdag kväll.

Hmm. Var precis in på Hitta.se och eniro.se bara för att se hur hon fått tag i mitt namn. Så jag tryckte in mitt efternamn och adress och sånt och tryckte på sök. Och det enda som kommer fram är mina föräldrars namn. Jag fick veta av en vän att om man har någons adress så kan man ta reda på alla som bor där. Men nu stämmer inte det så frågan är: HUR har hon fått tag på mitt namn? Nu spelar det ju inte direkt så stor roll men jag är lite, eller VÄLDIGT nyfiken på hur hon gjorde det! Det gör väl kanske ingen skillnad bara för att hon vet mitt förnamn. Om jag nu var tvungen att gissa så skulle jag gissa på att det var den andra tjejen jag skrev till, hon som inte svarade som har gått till Psykot Pettersson och skvallrat. För hon vet nämligen vem jag är. Och eftersom Psykot Pettersson vet vad min bror heter och jag sa att hon hotat honom så är det inte så svårt att lägga ihop två och två! Den lilla jäveln! Jag har aldrig gillat henne. Men jag tänkte att jag kan ju prova för jag vet ju villken slags människa hon är och vem hon umgåtts med. Men ändå DEN LILLA JÄVELN! Jag skulle ha förstått det! Och jag skulle verkligen inte ha frågat någon som vet vem jag är.

I dag har jag umgåtts hela dagen , eller åtminstone halva dagen, med den sötaste lilla Oscar som finns. Och sen fick jag ju umgås med moster och mormor också då dom var här tillsammans med Oscar. Men men. Haha. Nej, men det är inget fel på dom. Oscar var så himla söt, vilket han alltid är men ändå. Han fick sitta vid min dator och kolla i min webbkamera. Han vinkade åt sig själv och sen gjorde han sin glada min och sin arga min. Och samtidigt så fick jag den SÖTASTE video här på min dator. =) (Jag passade på att spela in den) Han var helt facsinerad (stavning?) över att han kunde se sig själv. Och att Oscar i datorn vinkade samtidigt som han gjorde. Haha. Ungar är verkligen DUMMA! Och helt underbart söta! =)

[email protected]

Är inte hennes adress men det skulle passa henne i vilket fall som helst!

Nu har det väl ändå gått för långt! Den där bruden Pettersson är verkligen dum! Aah! Jag vet inte vad jag ska säga. Så omogen! Nu har hon verkligen gått för långt!
Jag sitter vid datorn och skriver med en av mina msn kontakter när jag får ett meddelande från Miss Psyko där det står något om att hon inte är dum och att bråk är onödigt. Men att hon vill veta vad fasiken det är jag vill henne. Ööh okej. Men det var ju inte jag som skrev till henne eller hur?! Och jag är verkligen inte ute efter bråk men tydligen så är hon det. Hon har varit inne hela dagen och jag tror att hon bara har väntat på att jag ska skriva något. Och nu när hon insåg att så kommer det inte att bli så skriver hon till mig i stället. Och jag blir sä jäkla less för jag har varken ork eller lust att bråka med någon som jag inte känner och som inte känner mig. Visst det var kanske dumt av mig att snoka så där i går för nu är ju jag mer indragen än min lillebror är. Enligt henne själv så är det inte hon som har hotat min bror utan det är hennes vänner som gjort det när hon inte varit hemma. Och visst jag kan ju inte säga att det inte är så. MEN hon fortsätter ju bara! Vad ger henne rätt att hota och bråka med mig?! Det är bara så onödigt! Och hon bad mig flera gånger om mitt namn och till sist sa jag att leta reda på det! Hon vet ju adress och allt sånt skit! Och tror ni inte att hon gjorde det! Joådå så nu vet hon vad jag heter. Och jag orkar bara inte med det här. Jag har det nog jobbigt som det är utan att en omogen liten snorunge ska bråka på mig. Och sen kom hon med ett hot! Hon sa att hon ska ge sig på mig också.. So What! Jag tror fasiken inte att hon skulle våga. Och i stället för att bara ge sig så kommer hon med mer hot.

080904

Aw! Jisses vad jag är less på allting! Jag är trött och jag är fortfarande sjuk!  Och jag är så jäkla uttråkad. Jag håller på att tråkas ihjäl här hemma. =(  Ugh!  Jag måste verkligen ta och skaffa mig ett liv. Jag har fasiken bara suttit här hemma framför datorn i en hel vecka. Men vad fasiken ska man göra när man är sjuk? Man kan ju inte träffa släkten. Man vill ju inte smitta småisarna. Och man kan inte springa ut då man inte vill bli ännu sjukare.
Men idag ska jag få träffa Oscar hoppas jag! =) Mommo och moster Anna ska i alla fall komma förbi. Och om jag har tur så får Oscar följa med. Hoppas, hoppas, hoppas! Håll tummarna på att Oscar är där nere nu när jag går ner.

"Be din syrra adda mig på msn!"

Alltså! Vad finns det för människor?! Jag och mamma stod nere och bakade en god kladdkaka som jag längtat efter så länge! (och gott var det där vi väl fick den klar) Men i alla fall så håller jag på och mäta upp mjöl och kakao när min lillebror ropar och säger: «Mamma kom!« «Nej!« säger hon. «Jo mamma du måste komma!« «Jäklar om det inte är nått viktigt!« Säger hon till sist och tar och går upp. Hmm. Dom pratar tyst där uppe och så nyfiken som jag är så var jag ju tvungen att fråga vad det är som har hänt! Ingenting säger dom då. 10 minuter senare är jag less på att vänta och går då upp för att kolla vad dom sysslar med. Jo dom sitter vid datorn och chattar på msn. Då har min lillebror hittat en tjej på kamrat som bor här i Kiruna som han har börjat chatta med. Och vad hade den psykotjejen gjort? Jo hon har MORDHOTAT min stackars bror som bara är 12 år. Du ska fan dö,din jävel! hade hon skrivit. Och hon ska skicka 20 åriga killar och ta honom. Och psykotjejen är 16 år! 16! Hon är ett år yngre än mig om hon inte fyller 17 år i år. Nej eller vänta nu hon är en 91a kom jag just på! Jaja men i alla fall så blir vi hela bunten helt oroliga då det kommer fram att hon vet både våran adress och telefonnummer. Jisses! Vad kan hon mer hitta på om hon tagit fram allt det där! Vi säger att vi ska anmäla henne och vad svarar hon då? Just do it! Och bryr sig inte alls. Så vi ringer till Polisen och får hjälp och vi säger hennes namn och allt det hon skrivit. Under tiden min mamma sitter i telefonen sitter jag och surfar på internet. Lunarstorm! Haha. Och där skriver jag till några och frågar om det är någon som känner Miss Psyko! Det kom fram att det var en tjej som gör det ochjag fick vad hon heter på lunar och hennes msn adress (som att vi inte hade den) men mer än så ville hon inte säga. Jag tackar i alla fall för den information som jag fick. Jo sen skriker min bror att hon skriver igen. Och vad stod det? «BE DIN SYRRA ADDA MIG PÅ MSN!« What! Då hade den jäkla tjejen gått till Miss Psyko och skvallrat. Mhm. Jo min mamma tycker att jag ska adda henne (vi hade tidigare planerat att skaffa en ny msn adress och sedan adda henne) Men i alla fall så addar jag henne. Jag hann tyvärr bara logga hälften av samtalet.

Men det här börjar just efter att hon sagt att jag ska komma ut och göra upp.

Talia: Jag vill inte träffas
Talia: jag trodde att du ville
Psykobruden: jaha
Psykobruden: Men varför ska du veta vart fan jag bor då?
Talia: nyfiken
Psykobruden: för att?
Talia: måste det finnas en orsak?
Psykobruden: och den är?
Talia: det finns ingen orsak
Psykobruden: Men vad i helvete
Psykobruden: Ja visst din bror kaxade like hell vad fan tror du att man får för rektion sen?
Talia: ja han kan vara kaxig
Psykobruden: Ta eran jävla anmälan och gör exaktr vad ni vill.
Psykobruden: Kom och hälsa på, jag bnoer på stan ska du kaffe och bullar�
Talia: hmm..har du te?
Talia: dricker inte kaffe
Psykobruden: Vad fan heter du ?
Talia: Talia
Psykobruden: är du finne?
Talia: nje vet inte
Psykobruden: voi, Dra huff jag orkar inte kom ut eller sitt där
Psykobruden: Och är du så jävla sjuk så gå och sov för fanö
Talia: ja alldeles strax
Psykobruden: jo men säg vad fan du ville få ut!
Talia: Ingenting
Psykobruden: Va fan skriver du åt hanna för då?
Talia: Det var mina föräldrar som ville veta
Psykobruden: joo tjena
Psykobruden: Då borde du satta utanför som vanligt hejdå

Ja och där dog mitt internet så hon trodde väl att jag fegade ur! =( Aja men i alla fall så vet vi nu vem hon är och allting. Telefonnummer, adress allting! Så i morgon åker det in till polisen. Det finns en hake då. Hon går på samma skola som jag då hon också är en 91a. Om hon nu går i skola. Men kaxar hon kaxar jag tillbaka och gör hon nått annat är det det sista hon gjort för då blir det polisänmälning nummer 2.


TILLÄGG: Läste alldeles nyss att hon bara är 15 år. Så hon fyller 16..Hon är bara en jäkla snorunge.
Det är fasiken inte okej att hota en 12 åring.

080902

Tisdag. Jag har inte haft varken inspiartion eller lust att skriva på flera dagar nu. Och dessutom har jag varit sjuk sedan söndag. =( Så jag har varit hemma nu både i går och i dag. Jag har legat i sängen och tyckt synd om mig själv och övertalat alla andra att också tycka synd om mig. Haha.

I dag fick jag orka mig ut för jag hade frissatid. Och alla som bor i kiruna vet att man får vänta flera månader på en tid. Så det var bara för mig att ta på mig kläderna.
Jag har varit lite så här små kär i EMO stilen just nu (om det nu finns något som heter det) så det vart en sådan frisyr det blev. (en bild kommer senare. det verkar som att det är något fel på blogg.se igen. det går inte att ladda upp bilder.) Men i alla fall så vart jag jättenöjd. Jag ÄLSKAR det! =) Fast det känns lite kort nu, men det blir nog bra. =)




Här är en bild på orginalfrisyren. Tänk den fast med kort lugg istället. Och rött hår. =)

Frisyr från Frilla.se