Såld själ.

Så, jag har gått och sålt min själ till satan. För tre böcker.


Okej då.

Det var bara två böcker. Den tredje får jag betala själv sen när jag får mina pengar.

Och för det ska jag då alltså ta ut hundarna åt min kära mor i två veckor.


Morgon.

God morgon. Okej. Den är ju inte precis god. Och det är visserligen inte ens morgon. Men jag har precis vaknat. Har knappt kunnat sova någonting i natt. För det första så har radion stört min sömn hela natten. Och jag har inte ens orkat sträcka ut handen för att slå av den. Sen den här värmen. Jag vet inte vad jag ska säga om den. Mer än att den är vidrig. Men det har jag ju redan sagt si sådär en 100 gånger dom senaste dagarna.

Det är söndag idag. Och alla vet ju hur mycket jag ÄLSKAR söndagar. Ja eller hur! Nejdå, det är inget fel på söndagar alls. Det bör vara den bästa dagen på hela veckan, med alla serier och filmer och allt. Men det är just den här känslan av att det är skola i morgon. (trots att det är sommar. och att jag inte gått i skola på flera år) Men jag antar att den där känslan fortfarande sitter kvar..

I dag kommer jag nog att ligga framför fläkten större delen av dagen. Med näsan i min bok och musik i öronen. McFLY såklart. Om jag nu orkar resa mig upp för att ladda ipoden. Men annars får jag väl sätta igång cdn i cdspelaren. That might work to!

Nu ska jag sluta tråka er och läsa lite.

Ha en riktigt lovely dag.


Natti

Good night, bloggie.


Känner mig inte speciellt pigg just nu. Tror jag håller på att bli sjuk. Igen. Jag vet inte vad det är med den här influensan, men den verkar inte ge med sig. Och dessutom är det så varmt att man håller på att svimma. Har ingen lust alls att försöka sova. Men om jag inte gör det så lär jag vara totaldöd i morgon. Och det är jag som har hundarna på morgonen.

Har legat framför fläkten större delen av kvällen och försökt läsa lite. Kan dock inte riktigt koncentrera mig på boken. Det måste vara värmen.

Men i vilket fall som helst: God natt. Sov så sött.


How did it get this way

Do you remeber how it started
The fairytale got twisted and decayed
The innocence has all been broken
How did it get this wayCorrupted, by McFLY.

Hey hey hey hey hey, sunbeams. Och god dag på er alla. Hoppas ni haft en bra dag. Hittills i alla fall. Jag vet inte, men det känns som att jag håller på att tappa all min inspiration igen.

I dom senaste inläggen har orden bara flygit ur mig. Nu har jag suttit här i snart en halvtimme och bara fått ut ett par ord. Det måste vara värmen. När allting går fel: Skyll på värmen.


Känner för att kolla någon film. Orkar bara inte leta upp någon. Vill lyssna musik. Har dock inte orkat ladda ipoden ännu. Det finns bara ett ord att beskriva det med. YNKLIGT!

Så det enda som finns kvar att göra nu är att läsa. Inte då för att jag klagar. Hann komma in i boken ordentligt i går. Låg nog i säker 6 - 7 timmar och läste i natt.


Good night.

Hallå i natten.

Jag känner på mig att jag inte kommer att kunna, tyvärr, sova i natt. Det är ju, som sagt var, vidrigt varmt. Och allra värst är det här uppe på övervåningen. Måste få pappa att koppla in ACn här uppe i morgon. Annars lär jag inte överleva den här sommaren. Eller ens den här helgen.

Har precis kommit innanför dörren. Vi har varit och hämtat pappa från festivalen. Jag tycker att det är riktigt roligt att åka omkring och titta på alla partymänniskor. Och idag var det såklart en hel del.


Ligger just nu och lyssnar radio. Det är önskemusik nästan hela natten. Härligt. Det spelas mycket Michael Jackson i natt. Lika så igår natt, då en hel timme ägnades åt hans musik. Och jag har insett att jag faktiskt uppskattar en hel del av låtarna. Speciellt dom äldre låtarna.


Nu ska jag lägga mig ner framför fläkten med min bok. Tror inte att jag orkar kolla filmen idag heller. Alldeles för varmt för det.


Good night.


...

Försöker logga in på min msn. Funkar inte. Har varit utan msn i tre dagar nu. Förstår inte vad som är fel. Det verkar ju inte som att någon annan har problem med att logga in på sin...


June 26.

Good evening, sunbeams.

Hoppas ni alla Kiruneser* har det supertrevligt på festivalen. Jag är antagligen den enda i hela stan som inte vistats på festivalområdet. Och jag måste säga att jag nu börjar ångra mig, BIG TIME, att jag valde att inte gå på festivalen i år. Hur jag kunde få för mig något sånt har jag ingen aning om.

Men samtidigt måste jag säga att jag är jäkligt glad att jag valde att inte gå. Vet fasiken inte hur jag skulle överleva en hel kväll på festivalen i den här värmen. För värmen är... VIDRIG! Det finns inget annat ord för att beskriva det.

Takida har förmodligen dragit igång nu. Sitter här ensam och tycker synd om mig själv. Jag känner att jag verkligen hade velat se dom. Försöker lyssna om jag hör något. Men jag antar att vi bor alldeles för långt bort från festivalområdet.

Dagen har varit kort idag. Fast ändå har den kännts så lång. Vaknade någon gång efter tre i "morse". Fattar inte hur jag har kunnat sova så länge. Måste vara värmen som får alla ur form. Var vaken länge i natt. Somnade nog nån gång efter 6 i morse. Än en gång: Jag skyller på värmen!

Hann endast duscha snabbt och göra mig anständig innan mamma kom och hämtade mig. Hon skulle köra moster, moster och mosters pojkvän någonstans. Och jag ville åka till mormor och träffa Viggo the monkey boy och Oski poski en sväng. Dom ska sova där medans deras föräldrar går på festívalen. Har jag sagt att jag också vill gå?


Innan vi åkte hemåt gick vi in en sväng på statoil. När vi stod i kassan med vårat godis (och Linus kyckling macka) stod den en kille framför oss. (som för övrigt var riktigt snygg. And he knew it!) När det blev hans tur sa han så fräckt:

Michael Jackson. Är han död?

Den stackars killen som stod i kassan visste inte riktigt vad han skulle säga.

Jo, det tror jag nog.

Okej. Sverige kartor, har ni såna?


Och jag som inte alls kan hålla mig från skratt när någon säger såna korkade saker började skratta rakt ut så att jag tappade min lillebrors kinderägg i golvet.

Nu har jag precis kommit hem. Ligger framför fläkten och luftar mig samtidigt som jag småkollar tv. My name is  Earl. Det blev ingen film i gårkväll så jag funderar på om jag ska kika den filmen idag eller om jag ska fortsätta läsa på min bok. Håller fortfarande på med Harry Potter and the goblet of fire.

*Kirunas invånare.

It's times like these we'll never forget

Captivated by the way you look tonight
The light is dancing in your eyes, your sweet eyes

It's times like these we'll never forget
Stayin out to watch the sunset
I'm glad I shared this with you
Cause you set me free
Show me how good my life could be
How could this happen to me?No worries, by McFLY.

Good evening, moonbeam. Just nu ligger jag och äter geggig choklad som knappt går att få loss från pappret, samtidigt som jag småkollar på gamla repriser av How I met your mother. Har visserligen inte sett just detta avsnittet.

Först och främst så kan jag inte fatta att Michael Jackson är död. Är det verkligen sant? Jag menar, jag gillade inte ens honom (förrutom ett par låtar) men jag trodde han skulle leva för alltid. Endast 50 år gammal blev han. Och han fick inte ens ha sina sista konserter i London.

Dagen har varit hemsk. Den här värmen är helt.. Olidlig. Jag vet inte hur jag ska överleva den här sommaren om det fortsätter så här. Det var en sån här tryckande vidrig värme. Den värsta sorten.

Vi var på stan en sväng i morse. Var tvungen att köpa ett par näspray. Sen köpte jag ett paket Eeze också. (mot migrän) Har haft sån hemsk migrän nu den sista tiden. Har legat över toastolen och spytt varenda gång.


Jag kan inte tänka mig att ni ville veta det där.


Nu ska jag lägga mig och kika en film. Jag lär ändå inte kunna sova då jag sovit hela kvällen.


...

Min ipod strejkar. Det finns inget liv i den alls. Och jag orkar inte resa mig från sängen för att trycka i den i laddaren..

I want the world to know how beautiful you are.

We ran past strawberry fields and smelt the summertime
When it gets dark I'll hold your body close to mine
And then we'll find some wood and hell we'll build a fire
And then we'll find some rope and make a swinging tyreNo worries, by McFLY.

God morgon, sunbeams. Just nu ligger jag och lyssnar musik. Första gången på en hel vecka. Har inte ens orkat det när jag var sjuk. Och då är det illa värre folk. Och gud vad jag har saknat McFLY. Jag fick rysningar i hela kroppen när jag satte igång ipoden alldeles nyss. Och en liten liten tår i ögonvrån. Det får jag visserligen varje gång jag lyssnar på McFLY. Men det har då ändå inte med saken att göra!

Jag vaknade, ehm, tidigt i morse. Redan klockan 1. Känner mig pigg och utvilad. Härligt.


Did someone break your heart inside.

Do you know whats worth fighting for
When its not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating
Does the pain weight out the pride?
And you look for a place to hide
Did someone break your heart inside
Youre in ruins21 guns, by Green Day.


God kväll, sunbeams. Jag vet. Jag vet. Jag vet! Jag har inte skrivit på länge. Det känns som år och dar sedan sist. Har har inte ens varit inloggad här sedan jag skrev det förra inlägget. Inte bra. Det är inte så att jag har tröttnat på att blogga. Tvärtom faktiskt. Jag har saknat det. Men jag har inte orkat. Jag har varit sjuk i snart en vecka. Med feber, halsont, hosta, rinnande näsa, bihålor. Ja du vet allt sånt.


Egentligen finns det inte så mycket att skriva om, eftersom jag inte gjort mycket dom senaste dagarna. Jag har mest legat i sängen och läst fanfics. Ja, jag har också fastnat där.

Sen har jag även legat hemma i sängen och handlat. (Snälla hjälp mig! Det börjar bli sjukligt.) Det är därför jag både hatar och älskar internet. Det är så lätt att klicka hem något. Man behöver inte ens betala för det förren efter en månad.

I går var jag utanför dörren för första gången på en hel vecka. Jag börjar äntligen känna mig friskare. Jag är visserligen lite småhostig ännu, men det går väl över. Inhandlade Green days nyaste. Underbar. Och sen köpte jag ett par solglasögon. Det är NÅGON som har tuggat sönder mina andra. Och den NÅGON är så klart en Tax vid namn Malte. Hämnades genom att bada honom.

Sen hade coop billiga böcker också. 3 pocket för 99 kronor. (har jag för mig) Jag köpte två stycken medans mamma tog den tredje.

I morgon startar festivalen. (Visst är det torsdag i morgon?) Jag har dock bestämt mig för att hoppa över festivalen i år. Det finns inget som jag direkt vill se. (Vad, skulle jag gå dit för att se EMD eller Måns Zelmerlöf? Dont think so!) Takida skulle det vara i så fall. Men jag tycker inte att dom är värd att slösa 600 kronor på. Så nej, jag ska inte gå.

Just nu ligger jag och småkollar gamla serier samtidigt som jag ligger framför fläkten och håller på att dö av värmen. Ja, sommaren kom hit också. Det verkade inte som att den skulle det.


June 16.


No worries, by McFLY.

God morgon på er alla. Jag vet dock inte om man kan kalla det god morgon. Inte för att det inte är morgon utan mer för att jag inte är så säker på att den är god. Jag har precis vaknat. Eller nej, det stämmer inte. Jag har varit vaken sen efter 11, men jag har precis orkat stiga upp. Fast nu är jag dock tillbaka i sängen igen och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk.


Jag tror att jag ska gå ner och göra frukost. Eller lunch. Frunch. Ska nog fortsätta läsa på min bok samtidigt. Harry Potter and the goblet of fire.

Kommer nog att ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv.


Man bör inte släppa ut mig med pengar i handen.

.. För då finns det stor risk att jag kommer hem med massa onödiga saker.


Harry Potter and the prisoner of Azkaban.Efter en "olycka" där han råkat förhäxa sin faster packar den nu trettonårige Harry Potter sina saker och flyr hemifrån mitt i natten. När han väl lämnat sin moster och morbrors hem inser Harry att han inte har någonstans att ta vägen. Skolan börjar inte än på ett tag och hans bästa vänner Ron och Hermione är båda utomlands med sina familjer över sommaren. Som en räddare i nöden dyker en buss upp, som endast kan ses av häxor och trollkarlar, och tar med sig Harry till London.

I London får Harry reda på att den trollkarl, Sirius Black, som rymt från trollkarlsfängelset Azkaban kan vara på väg rakt mot Hogwarts. På jakt efter Harry. Sirius Black är mest känd som den trollkarl som mördade ett x antal människor mitt på blanka dagen med ett flertal mugglare som vittnen.

Harry Potter and the prisoner of Azkaban gör ingen besviken. Den är minst lika bra som dom två föregående böckerna i Harry Potter serien. 


Även denna boken får /

Förgiftade kakor.

Mitt internet funkar ännu inte. 

Sitter just och väntar på att min plåt med kakor ska bli färdiga. Dom hade vart färdiga för en timme sen om jag inte hade råkat förgifta dom med hjorthornssalt... Så jag fick börja om igen.

...

Mitt internet funkar inte. Bara så att ni vet.

June 14.

Hej hej hallå och god morgon. Fast egentligen borde jag väl säga god dag. Men jag tycker mer att det känns som morgon. Jag är fortfarande trött och jag har inte hunnit med mer än att duscha idag. Resten av tiden har jag legat framför datorn och tagit det lugnt.

Det vart rätt sent igår. Jag satte igång Harry Potter och fenixordern. Av någon anledning lyckas jag alltid få en två timmars film att bli fyra timmar. Så klockan var nog vid tre när jag slog av tvn. Inte undra på att jag är så trött.

Igår hämtade vi ut ett paket från HM. Inte direkt något att hurra över. Allt hade redan hunnit ta slut när vi beställde. Så paketet innehöll endast en klänning och en kjol. (fast sen kommer det ännu en kjol och ett lackbälte i slutet av juni)

I morgon borde mitt paket från cdon komma. Härligt!

June 12 and 13.


No worries, by McFLY.

Hej hej hej hej hej hej. Och god kväll på er alla fantastiska människor. Om det nu finns några sådana.

Jag själv är på inte så där jättebra humör. Det är värdens regnstorm ute och gissa vems hundar det är. Just det. Mina. Så just nu sitter jag här uppe och försöker undvika att gå med hundarna. Jag hoppas att det ska sluta regna innan Malte the tax pinkar på golvet.

I går var jag riktigt deprimerad. Det var studenten här i Kiruna. Kanske på en hel del andra ställen också? Jag var deprimerad för att jag vet att jag aldrig kommer att göra det. Visst jag hade ju såklart kunnat göra det om jag hade velat. Eller jo, men jag vill ju ta studenten. Men bara ta studenten. Jag vill inte gå tre år i skolan innan. Jag är färdig med skolan. För alltid.

Jag var en sväng på stan igår. Skulle bara byta ett par spetstights mot ett annat par tights. (som för den delen var precis lika äckliga som spetstightsen.) Kom dock hem med en hel del andra grejer som jag def. inte hade behövt. Vill inte ens tänka på hur mycket jag slösade..

Klockan tjugor över fyra i går eftermiddag bar det av till Svappis (ca tjugofem till trettio minuter från Kiruna) där Vilmers dop skulle hållas. (som även visade sig vara ett bröllop. men vi kommer dit strax.) Riktigt mysigt måste jag säga. När vi körde omkring på alla småvägar på väg till kyrkan fick jag sån himla lust att flytta dit. Det är precis ett sånt ställe som jag vill bo på. Litet och mysigt. Och framför allt: Inte speciellt mycket folk.

Det första vi såg när vi kom fram till kyrkan var Alvins leende ansikte. " Varför står ni mitt på gatan?! " frågar han så tufft. (vi väntade på moster, morbror och Viggo.) " Akta er för alla bilarna! "

Andreas och Therese överraskade oss alla genom att gifta sig. Dom förlovade sig bara för nån vecka sen. På morsdag om jag inte minns fel.

Det var så otroligt fint. Enkelt och med bara den närmaste släkten närvarande. Therese hade på sig en enkel vit sommarklänning och en enkel bukett. Och Ante hade på sig helt vanliga byxor och en vit kortärmad skjorta. Lova var brudtärna och Alvin var bestman. ;) Jag fick tårar i ögonen.

Efter det så döptes Vilmer. Det var ju därför vi åkte dit. :)

När vi kom hem hade jag sån migrän igen. Somnade vid nio och sovde praktiskt taget hela natten fram till tolv när mamma ringde och väckte mig. Vaknade dock vid tre mitt i natten men var endast upp en sväng och somnade max en timme senare.

Vid ett åkte vi till leklandet med barnen. (Oscar, Alvin, Lova och Linus. Men även Crille och  hans kompis kom dit senare) Dom tyckte naturligtvis det var jätteroligt med bollbad, klätterställningar och allt vad det var.

Vi blev där ett par timmar. Höll inte på att få med och barnen hem. Och värst av alla var Linus. ;)  Har legat hemma och slöat resten av dagen.

Har precis kommit hem efter att ha varit och köpt en STOR påse godis. Tror jag ska gå med hundarna, innan det blir så sent. Sen ska jag nog fortsätta läsa på min bok. Håller fortfarande på med Harry Potter and the prisoner of Azkaban.

Sov gott.

Jag har bara hunnit läsa ett par rader av min bok. Känner mig trött och helt slut i hela kroppen.  Så jag tror att jag ska krypa ner under täcket. Kommer antagligen att ligga och småkolla någon av nattens serier. Jag tror att The 4400 börjar om några minuter. Om den nu inte har slutat, men jag tvivlar på det.

Jag kikar antagligen in nån gång under dagen i morgon.

Tills dess, sov så gott.

June 11.

Hej hej hej hej hej. Just nu ligger jag och kollar gamla repriser av NCIS, som går på trean. Samtidigt som jag sitter och plockar mina ögonbryn OCH håller på att nysa ihjäl mig. Jag borde egentligen sova. Måste upp riktigt tidigt i morgon. Måste vara uppe på stan klockan åtta i morgon och jag ska hinna hoppa i duschen innan.

Funderar på att slå av tvn och lägga mig ner med näsan i boken en timme eller två. Eller tills jag somnar. Eller om jag ska lägga mig ner med musik i öronen och försöka somna direkt. Men jag tror inte att det är nån ide att försöka tvinga mig själv att somna, det kommer bara sluta med att jag blir ännu piggare. Så det lutar faktiskt mot boken.

God natt på er.


Harry Potter and the chamber of secrets.Sommarlovet är snart över och Harry Potter längtar efter att få börja sitt andra år på Hogwarts. En skola för häxor och trollkarlar.

Men en kväll får han ett oväntat besök. Av en husalf som kallar sig Dobby. Dobby har kommit för att varna Harry. Han får inte under några som helst omständigheter åka tillbaka till Hogwarts. Men Harry har ingen som helst lust till att stanna kvar hos sin så kallade familj under hela skolåret. Så han bestämmer sig för att inte lyssna på Dobby och åker tillbaka till skolan ändå.

När han kommer tillbaka till skolan börjar barn bli attackerade. Barn till mugglare. Harry som råkar vara på fel ställe vid rätt tidpunkt varje gång en attack sker blir misstänkt.

Och det börjar gå ett rykte om att hemligheternas kammare har öppnats igen. Harry, tillsammans med sina bästa vänner Hermione och Ron bestämmer sig för att ta reda på sanningen om denna kammare och monstret som sägs leva där.


Harry Potter and the chamber of secrets är en helt underbar bok. En magisk bok som tar dig bort från ditt eget tråkiga liv in till en fantastisk värld. En värld fylld av magiska djur, häxor, trollkarlar, Quidditch och allt som man vill läsa om. Den här andra boken i Harry Potter serien är, om det är möjligt, ännu bättre än den första.

Den får /

June 10.


Falling in love, by McFLY.

God morgon. God dag. Och god kväll på er alla. Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har gått och trott hela dagen att det är torsdag. Blev besviken när jag insåg att det bara var onsdag och måste vänta ännu en hel dag innan mina serier är.

Just nu ligger jag och kollar den första säsongen av NCIS, som  jag fick hem i brevlådan tidigare i morse. Funderar dock på att ta en paus och börja läsa den tredje Harry Potter boken. Harry Potter and the prisoner of Azkaban.

I morgon ska jag gå och klippa mig. Härligt. Jag börjar bli så himla less på mitt hår. Alldeles för långt för att jag ska gilla det och dessutom är det slitet.

På fredag ör det dop. Det är lillprinsen Vilmer som ska döpas. Så klart. Måste hinna gå en sväng på stan innan dess. Köpte kläder till dopet förra veckan. En orange, brun, blommig klänning och spetstights. Gillade inte tightsen när jag provade dom hemma. Så jag ska gå och byta till ett par andra tights. Oragea. Och sen funderar jag även på att köpa en orange kofta som jag blev helt kär i sist. Men jag vet inte. Vi får se.

Nu ska jag antingen fortsätta se serien eller läsa. Har inte bestämt mig ännu.


June 9

Hej hej hej hej hej hej. Hoppas ni alla har haft en bra start på veckan. Min har varit sådär. Jag menar det finns inget att klaga på, men det finns inte heller något att hurra för. Eller hur man nu ska förklara. Men jag antar att ni förstår vad jag menar i alla fall.

Känner mig fortfarande lite smått sjuk. Hoppas bara att jag hinner bli frisk till fredag. Har ingen lust att gå på ett dop med rinnande näsa.


I går beställde jag ett helt paket med grejer från cdon. Ni vill nog förmodligen inte veta vad det gick på. Och jag vill helst inte behöva tänka på det heller. Men jag tänker så här: Att jag behöver inte beställa böcker på flera månader så då sparar jag in frakten varenda gång jag skulle ha fått betala den. Vilket blir 30 kronor varenda gång. Vilket man tjänar på i slutändan. Okej. En lam ursäkt. Det medger jag.

Ligger just nu och småkollar gamla repriser. Tror dock jag ska slå av tvn och läsa klart min bok. Håller just nu på att läsa den andra boken i Harry Potter serien. Harry Potter and the chamber of secrets. Lovely bok.


Harry Potter and the philosophers stone.Harry Potters liv har varit allt annat än lätt. Hans föräldrar är döda så han tvingas bo med sin mammas syster, hennes man och deras son Dudley, som är lika gammal som Harry. Och trots att det är den enda familj han har så vill han inget hellre än att komma därifrån.

Men på sin 11e födelsedag får Harry reda på att hela hans liv har varit en enda stor lögn. Hans föräldrar dog inte i en bilolycka när han bara var ett litet barn. Dom blev mördade av en man som folk än idag inte vågar nämna vid namn. Lord Voldemort. Harrys mamma var en häxa och hans pappa en trollkarl, mördade för att dom försökte skydda sin enda son från den onda trollkarlen. Men någonting gick fruktansvärt fel i hans planer. Barnet som skulle vara död, överlevde. Och Lord Voldemort förlorade all sin makt och försvann. Än idag är Harry känd som Pojken som överlevde.
 
I denna magiska bok får vi följa med Harry till Hogwarts, en skola för häxor och trollkarlar.

Den får /

Confessions of a shopaholic.Confessions of a shopaholic, eller En shopaholics bekännelser som den heter på svenska, handlar och den unga, lite smått galna Rebecca "Becky" Bloomwood. Becky har allt man kan önska sig, hon är vacker, hon har ett bra jobb, en lägenhet, många vänner och en garderob som många bara kan drömma om. Livet är perfekt. Eller är det verkligen det?

Men Becky har även en hemlighet. En besatthet av att köpa saker. Av att köpa saker som hon egentligen inte har råd med. Hon ligger efter med hyran, hon har börjat få räkningar som hon inte kan betala. Hon tar den enkla väger ur det och gömmer undan räkningarna och hittar på ursäkter till att inte behöva åka till banken. Men är livet verkligen så enkelt?

En shopaholics bekännelser bygger på böckerna om Rebecca Bloomwood, och är skriven av Sophie Kinsella.

Jag hade stora förväntningar på den här filmen eftersom jag läst böckerna innan. Och trots att filmen var riktigt, riktigt  bra så vart jag ändå besviken. För den hade inte alls samma handling som boken.  Men trots det så rekommenderar jag den här filmen starkt.


Den får /


June 4.

Good evening, sunbeams.

Dagen har varit för jäklig. Vet inte hur jag annars ska beskriva den.

Vaknade efter klockan 2 i "morse" efter att ha spytt tarmarna av mig hela natten. Jag kände mig visserligen helt återställd efter migränen i morse men jag var så trött att jag höll på att svimma. Har legat i sängen större delen av dagen och försökt hålla mig vaken...

Just nu ligger jag och småkollar tv. Drew Carey slog just ner en clown.


Dagens bild.Förresten så är McFLY med i The F word på söndag. Missade ju den sist den var. Hade migrän och dessutom hade jag inte den kanalen. (antagligen därför jag fick migrän ^^) Denna gången är den på kanal 5, vilket passar mig perfekt!

Photoshop.

Klockan fyra i morse, eller ja rättare sagt klockan fyra i natt fick jag en uppenbarelse. En inspirationskick. En smågalen och färggrann inspirationskick. Jag kunde se det framför mig, jag visste precis hur jag ville ha det och jag ville inget hellre än att stiga upp och börja. Men jag visste ju att mamma, pappa och min lillebror skulle stiga upp alldeles strax och jag ville inte att dom skulle  få för sig att jag är galen. Total rubbad. Mentalt sjuk. Och det skulle dom def. ha gjort om jag gått upp klockan fyra mitt i natten för att sitta vi photoshop. Så jag fick tvinga mig själv att försöka sova ett par timmar trots att det kliade i fingrarna.

Jag lyckades somna. Till slut. Och jag sovde fram till 2. Och det första jag gjorde när jag slog upp ögonen var att rusa in till datorn. Haha.  Kanske lite tvångsbeteende?

Men nu flera timmar senare, efter att ha suttit framför datorn hela dan är den äntligen färdig. Och jag kan lova er, den ser precis ut som jag såg det framför mig.Bilden är klickbar.


Tom eller Harry?

Min kära mor och jag angående min nya design:CAT säger (22:43):

mmmm,såg bra

BLAHBLAH* har träffat McFly


Nathalie säger (22:44):

oh fuck off


CAT säger (22:44):

oki...tack


Nathalie säger (22:44):

tja eller han kan ju dra dit pepparn växer!


CAT säger (22:45):

ska han bli straffad för att han träffat dem?


Nathalie säger (22:45):

Yup

Jag gillar inte folk som fått träffa dom


CAT säger (22:46):

mycket logik bakom den tanken


Nathalie säger (22:46):

what are you talkin´ about?!


CAT säger (22:47):

att man inte tycker om folk som träffat McFly

Han träffade dom i vegas sist han var där


Nathalie säger (22:47):

well you se, jag vill träffa dom!


CAT säger (22:47):

sen vet jag inte hur personligt men han känner lite folk inom musikbranschen


Nathalie säger (22:47):

Gah

psssst


Nathalie säger (22:48):

få han att skaffa en autograf från dom


CAT säger (22:48):

fånigt

hihi

Nathalie säger (22:48):

nehej

Eller oooh


Nathalie säger (22:49):

En bild och en autograf!!
OCH en personlig hälsning till lilla mig


CAT säger (22:51):

finns det nån tom el harry el så i gruppen?


Nathalie säger (22:51):

Åh Tom och Harry <3


CAT säger (22:51):

tydligen


Nathalie säger (22:51):

du kan ta det som ett ja


CAT säger (22:52):

jo jag gjorde just det


Nathalie säger (22:52):

Mwa ha ha ha ha


CAT säger (22:53):

???


Nathalie säger (22:53):

va?CAT säger (22:53):

Nathalie säger:

Mwa ha ha ha ha


CAT säger (22:54):

ähh

ska fråga honom om vi kan åka och hälsa på dom


Nathalie säger (22:55):

Så se nu till att lilla raraste Nathalie får ett personligt meddelande av dom

WHAT!

jag hoppas du tänker att VI (DU OCH JAG) ska åka


CAT säger (22:55):

nej jag och BLAHBLAH*


Nathalie säger (22:55):

NEJ NEJ NEJ, du kan inte göra så


Nathalie säger (22:56):

Grrr

CAT säger (22:56):

jag lovar att ta en autograf ju


Nathalie säger (22:56):

du kan inte göra så


CAT säger (22:56):

nä okej...tar ingen då


Nathalie säger (22:57):

Vet du vad! Man skämtar INTE OM MCFLY!!!

JAG FÖRLÅTER DIG ALDRIG!


CAT säger (22:57):

hihi


Nathalie säger (22:57):

ALDRIG!

NEVER EVER

EVER!!!!


CAT säger (22:57):

meeeeeen, jag skämtade ju inte


Nathalie säger (22:58):

EVER !!!!!!


Nathalie säger (23:00):

Hm.. jag måste fråga! "känner" han dom eller har han bara träffat dom?!


CAT säger (23:01):

Jag vet inte...tyckte det kändes fånigt att fråga


Nathalie säger (23:01):

FRÅGA!

annars jäklar förlåter jag dig inte!


CAT säger (23:01):

Skrev bara att din högsta önskan är att få åka till england och höra på McFly


CAT säger (23:02):

Då svarade han...Ååå Tom o Harry och grabbarna


Nathalie säger (23:02):

Jag kan fan nöja mig med ett besök av dom här i kiruna!


CAT säger (23:02):

Och att han hade träffat dem då han var i vegas förra gången


Nathalie säger (23:02):

gah

CAT säger (23:02):

det lär ju hända


Nathalie säger (23:02):

Eller.. typ ett personligt meddelande


CAT säger (23:02):

BLAHBLAH* bor inte i kiruna du vet


Nathalie säger (23:02):

Ja jag vet

men han kan komma och hälsa på


Nathalie säger (23:03):

med Mcfly

Fråga för fan om han känner dom

annars!


CAT säger (23:05):
ska fråga nångång


* Namn har bytts ut för att skydda dom osyldiga.

En förtjusande man.Fyra kvinnor. En man. En hemlighet.


Stylisten Lola har allt. Det perfekta jobbet, den perfekta pojkvännen. Men allting ändras när hon får reda på att hennes pojkvän ska gifta sig. Och han ska defenitivt inte gifta sig med henne. Hon flyr förtvilvlad från Dublin och hamnar i en stuga vid havet. Men kommer det att läka hennes krossade hjärta?


Journalisten Grace kände Paddy för länge, länge sedan. Hon har nu bestämt sig för att ta reda på sanningen om Paddys förlovning. Hon är säker på att Lola kan hjälpa henne och följer efter henne till småstaden. Men är Lola villig att hjälpa henne?

Grace syster, Marnie är gift och har barn. Hon har fullt upp med att låtsas som att allting är precis som det ska vara. Hon försöker hålla sig själv på fötterna samtidigt som hon försöker hålla sig borta från alkoholen, klara av jobbet och hålla ihop familjen. Men hur länge kommer hon att orka?


Och den blivande Mrs Paddy De Courcy, Alicia har bestämt sig för att bli den perfekta hustrun till politikern. Hon tampas med dåligt själförtroende och journalister som skriver elaka saker om henne. Och hur väl känner hon egentligen sin blivande make?


Den här boken är helt fantastisk! En av Marian Keyes bästa böcker hittils. Den är fylld av humor, smågalna kvinnor, och många transaträffar. Men den är även sorglig och allvarlig.


You´re a hurricane full of lies.


Lies, by McFLY.

Innan ni fortsätter läsa föreslår jag att ni trycker på F5. 2 gånger helst.

God kväller på er alla. Jag skäms och säga det men jag har ännu inte svarat på era kommentarer. Förlåt. Men jag lovar att jag ska börja svara på dom direkt jag skrivit klart detta inlägget. Okeys?

Dagen har gått på som vanligt. Jag har läst lite. Läste klart den nyaste Marian Keyes boken tidigare. Ska strax göra en recension på den. Har inte gjort recensioner på länge. Böjade även på en annan Marian Keyes bok. En gammal. Som jag redan läst.

Har även trixat lite med bloggdesignen. Visste inte riktigt hur jag skulle få den att bli som jag ville ha den. Så det tog längre tid att få den färdig än jag först hade trott. Men ja, den är ju klar nu i alla fall.

Tackar förstås Mariam som har gjort den vackra headern! Den vart precis så som jag ville ha den!

Nu ska jag lyssna musik. McFLY ofcs. Like always.