En förtjusande man.Fyra kvinnor. En man. En hemlighet.


Stylisten Lola har allt. Det perfekta jobbet, den perfekta pojkvännen. Men allting ändras när hon får reda på att hennes pojkvän ska gifta sig. Och han ska defenitivt inte gifta sig med henne. Hon flyr förtvilvlad från Dublin och hamnar i en stuga vid havet. Men kommer det att läka hennes krossade hjärta?


Journalisten Grace kände Paddy för länge, länge sedan. Hon har nu bestämt sig för att ta reda på sanningen om Paddys förlovning. Hon är säker på att Lola kan hjälpa henne och följer efter henne till småstaden. Men är Lola villig att hjälpa henne?

Grace syster, Marnie är gift och har barn. Hon har fullt upp med att låtsas som att allting är precis som det ska vara. Hon försöker hålla sig själv på fötterna samtidigt som hon försöker hålla sig borta från alkoholen, klara av jobbet och hålla ihop familjen. Men hur länge kommer hon att orka?


Och den blivande Mrs Paddy De Courcy, Alicia har bestämt sig för att bli den perfekta hustrun till politikern. Hon tampas med dåligt själförtroende och journalister som skriver elaka saker om henne. Och hur väl känner hon egentligen sin blivande make?


Den här boken är helt fantastisk! En av Marian Keyes bästa böcker hittils. Den är fylld av humor, smågalna kvinnor, och många transaträffar. Men den är även sorglig och allvarlig.


Kommentarer


Lätta på hjärtat,

Ditt namn,


Din mejl,


Din blogg,


Dina ord,

‹ Välj en.
Trackback