Harry Potter and the chamber of secrets.Sommarlovet är snart över och Harry Potter längtar efter att få börja sitt andra år på Hogwarts. En skola för häxor och trollkarlar.

Men en kväll får han ett oväntat besök. Av en husalf som kallar sig Dobby. Dobby har kommit för att varna Harry. Han får inte under några som helst omständigheter åka tillbaka till Hogwarts. Men Harry har ingen som helst lust till att stanna kvar hos sin så kallade familj under hela skolåret. Så han bestämmer sig för att inte lyssna på Dobby och åker tillbaka till skolan ändå.

När han kommer tillbaka till skolan börjar barn bli attackerade. Barn till mugglare. Harry som råkar vara på fel ställe vid rätt tidpunkt varje gång en attack sker blir misstänkt.

Och det börjar gå ett rykte om att hemligheternas kammare har öppnats igen. Harry, tillsammans med sina bästa vänner Hermione och Ron bestämmer sig för att ta reda på sanningen om denna kammare och monstret som sägs leva där.


Harry Potter and the chamber of secrets är en helt underbar bok. En magisk bok som tar dig bort från ditt eget tråkiga liv in till en fantastisk värld. En värld fylld av magiska djur, häxor, trollkarlar, Quidditch och allt som man vill läsa om. Den här andra boken i Harry Potter serien är, om det är möjligt, ännu bättre än den första.

Den får /

Kommentarer


Lätta på hjärtat,

Ditt namn,


Din mejl,


Din blogg,


Dina ord,

‹ Välj en.
Trackback