Redan nu, innan det nya året har börjat, bryter jag mina nyårslöften...

Fast jag har ju dock inte beställt den ännu. Men jag ska! Snart!

DEMI LOYATO - Don't Forget

 

Demi Lovato, Don't Forget


This is real, this is me, i´m exactly where i´m suppose to be..


Another year over, and we´re still together..

Gott nytt år på er alla!

Jag har aldrig varit riktigt förtjust i nyår. Vet inte riktigt varför. Jag antar att det kan ha att göra med att ett helt år har gått och man har inte gjort något bra alls med sitt liv. Och när man kollar tillbaka på sina nyårslöften, ja, jag behöver väl kanske inte säga att jag aldrig har lyckats hålla något av alla mina nyårslöften. Jag är hopplös när det kommer till sånt. Men ändå ger jag alltid nya nyårslöften. Vart enda år!

Nyårslöften för 2009:
- Spara alla mina pengar. Antingen till min Danmarkresa. Och om det inte blir, så till min Londonresa.
- Leva nyttigt. Sluta med all choklad och börja gå ut och gå med hundarna varje dag. På långa promenader! För det första så mår man mycket bättre själv, men sen så har vi en Malte som har alldeles för mycket energi och en Baloo som har alldeles för mycket fett på magen.
- Tatuera mig. Fast först måste jag fylla 18 och få en tatuering i present av mamma. Hon verkar samarbetsvillig kan jag säga.
Och den viktigaste:
- Sluta klaga och tycka synd om mig själv. Om jag slutar göra det kanske jag faktiskt kan få leva mitt liv som jag vill att det ska vara.


Sen måste jag bara säga att nyår är överskattad och att jag inte har någon som helst lust att fira den. Men i år har vi i alla fall skippat raketerna. Baloo är så rädd vart enda år att han håller på att dö. Han ligger och trycker uppe i dataskrubben där det låter mycket så att han slipper höra allt för mycket av raketerna. Sen vägrar han att visa sig på flera dagar efteråt. Och Malte. Honom verkade det inte vara någon fara med förra året. Ända tills han pissade på sig under sängen för att han var så rädd.
Och sen så händer det alltid så himla mycket otäcka olyckor på nyårsafton, att det känns mycket säkrare när man ínte har sina småsyskon ute klockan 12 på natten och tänder på.
Speciellt när man får höra av mamma att den äldre av dom och hans kompis skulle tända en raket i går och dom la den fel väg. Hans sko.. Hehe.. Hade tuttat eld. Dom där två!

Nu ska jag gå ner. Min mormor och hennes gubbe är här för nÿårsmiddag.

Ha den bästa nyårsafton man kan ha, tills vi ses igen.


Three words. Eight letters. Say it and I am yours.

Jag börjar bli riktigt trött.

Men jag vill inte sova. Inte ännu.

Jag vill kolla film. Twilight lutar det mot. Igen! Jag har ju BARA sett den 2 gånger redan.



Eller så vill jag läsa. Om jag kunde drömma. Twilight boken.
Jag tror att det är min 5e gång jag läser den nu. Men eftersom jag just sett filmen.
Två gånger. Tyckte jag att det var passande att läsa alla böcker igen. Ja eller jag ville läsa alla böckerna igen.

Eller så kanske jag sätter igång Gossip Girl. Första säsongen.
Jag fick den i julklapp. Men jag har ännu inte orkat kolla på den ännu.
Jag är väldigt seg. Jag kan inte kolla på något om jag inte känner för det just då.

Jag har suttit hela kvällen och pillat ihop en ny design. Jag vart riktigt nöjd med den.
Tänkte nästan behålla den själv.
Men eftersom personen beställde en design av mig så kunde jag tyvärr inte behålla den själv.
Och som ni kanske vet har jag just skaffat mig en helt ny. Och jag tror att jag tänker behålla den ett bra tag.

Men den vart i alla fall riktigt snygg.

Om du skulle råka vara sugen på en helt ny design är det bara att fråga.
Det kan hända att jag har lust att göra en åt dig.
Självklart tar jag inte betalt. Du kan antingen lämna en kommentar
eller skriva ett mejl till mig






myspace backgrounds images : Jag lånade en film av min lillebror. Camp Rock.
Tror jag den hette. Så nu ska jag lägga mig ner och halvt om halvt titta filmen och läsa min bok.

Om ní har tur hinner ni få några små ord av mig innan jag går och lägger mig... Om ni har tur...


God morgon

Jag är vaken! Ja ni hörde rätt! Jag har för en gångs skull fått sova hela natten. Kanske inte så konstigt eftersom jag är sjuk. Igen. Och dessutom håller min nacke på att ta livet av mig..

Men som sagt var, jag är vaken. God morgon på er.

Nu ska jag fortsätta läsa på en bok..

Hoppas ni får en bra dag.

Jag påpekar bara..

.. Att eftersom jag är vid liv just nu så kanske ni kan gissa er till att min dator funkar igen. Pappa lyckades få liv i den.


My Christmas..

Long time, no seen.

Hey Pepole. God jul, i efterskott och gott nytt år.

Hej hej alla söta, rara och underbara människor som läser min blogg. Och vad roligt att så många av er fortfarande kikar in varje dag fast jag har varit frånvarande i nästan en vecka nu.

Och naturligtvis, hej hej på er som bara råkar kika förbi. Hoppas ni lämnar en liten kommentar innan ni drar vidare.

Jag antar att ni har märkt att det har varit ganska så dött här inne. Ett bra tag nu. Jag har inte glömt bort er eller något. Men jag har varken haft lust eller ork till att skriva och då är det ingen ide heller att försöka sig på ett framtvingat inlägg.. För det skulle varken bli roligt för mig att skriva ett sånt inlägg och det skulle inte bli roligt för er att läsa ett sånt inlägg.

Men som sagt var så är jag här nu. Och jag ska försöka få in hela min jul så kortfattat som möjligt. För jag vet att det finns många som inte orkar läsa meterlånga inlägg. Jag är en av dom.

Så här kommer en kort sammanfattning:


Tisdag den 23e, lilla julafton med släkten:
Som sagt var så var jag inte ens säker på om jag skulle, eller ens ville följa med. Men eftersom jag skriver detta så kan ni ju kanske gissa er till att jag följde med.
Min mamma körde en fuling. Hon körde med det gamla vanliga: - Dina syskonbarn förväntar sig och vill att du ska komma. Jag tror att hon börjar känna sig ung och har fått för sig att hon är min syster, där av tror hon att mina kusiner är mina syskonbarn.
Jag tog snällt på mig min nya klänning och provade mina nya tights, som åkte av lika snabbt som dom kom på. Så resten av dagen gick jag omkring med min nya fina klänning och.. Hör och häpna! Mjukisbyxor! Riktigt tjusigt måste jag säga själv.

Det kom en tomte som det var lovat. Yay. Lucky me! Även om det nu var en kvinnlig, spingkig tomte. Men som sagt var, det kom en tomte.
Oscar var stormförtjust. Det var även Alvin och Lova. Efter en stund. När paketen började ramla in. Viggo var för liten för att förstå vem den fula människan var. Och vi andra, ja vi var väl inte lika förtjusta som dom små. Men som tur var, så hade jag inte varit så snäll i år. Så jag fick inga paket av tomten. Men jag fick paket av dom andra i alla fall.
Tack så jättemycket, jag älskar dom! :)
Till er som inte var med så kan jag berätta att jag fick mitt Not For Sale armband, av Alvin, lova Therese och Ante. Sen fick jag ett jättefint halsband med ett glashjärta av Jenny, David och viggo. Av Carro, Jan, Anna, Daniel och Oscar fick jag en supersuperfin t-shirt med tryck på. Specialgjord åt mig xD Moahaha. Och pins. Jag älskar pins. Av mommo och Christer fick jag en klänning, en sjal och ett läppglans. Och av Uffe ett presentkort. (Bilder kommer senare. När jag orkar samla ihop allt i en hög!)


Onsdag den 24e,  julafton:
Julaftonen. Jag fick sova riktigt länge den dagen. Jag tror inte att jag steg upp förren efter 1, halv två. Jag hade dock ingen lust att stiga upp alls. För jag ville verkligen inte åka till fammo och faffa. Anledningarna vet ni nog om vid det här laget. Antar jag.
Heheh, men jag kan, utan att skämmas säga att jag vägrade ta på mig mina finkläder när vi skulle till fammo och faffa. Jag tog på mig något som passade mig mycket bättre, min nya t-shirt och mjukisbyxor. Hehe. Skitsnyggt men inte direkt julkläder. Jag kände att det är ingen ide att göra sig fin, le och låtsas som att man vill vara där, när man inte ens vill det.

Det blev en snabbvisit. Kollade slutet av Kalle Anka, fikade några bullar, irriterade mig på min fasters ungar, öppnade lite julklappar, åt bullar igen och sen började min lillebror tjata om att Malte var tvungen att gå ut så vi måste åka hem. Jovisst! xD

När vi kom hem gick jag upp en sväng och satte mig vid datorn. Ta det lite lugnt ni vet. Det tändes ljus på nedervåningen, och folk hoppade ur sina fnkläder. Till slut blev min kära bror frustrerad och skrek att jag skulle ta och masa mig ner så att han får öppna julklappar. xD


Det var riktigt fina julklappar vi fick i år.


Precis som varje år. Eftersom det var så mycket orkar jag defenitivt inte räkna upp varenda grej...


Orange ipod
Emily the strange väskan
Skivor
Datormus
Böcker
Kläder
Tofflor (Yay! jag behövde nya)
Not For Sale halsband
Klocka
Cupcake halsbandet

Och massa mer..Bilder kommer som sagt var sen. När jag orkar ta foton.


Torsdag den 25e, Juldagen:
Juldagen brukar vi oftast spendera med släkten. Även detta året. Vi var hos mormor. Och såklart när det gäller våran släkt var massa mat inblandat. xD Yummie! Eller hur!
Visst det var ju trevligt och så men jag är inte direkt bundis med julmaten...


...

Livet är över! Min dator har slutat funka!

..

Jag vet inte ens varför man orkar stiga upp när folk bara gnäller på en..

Ingen rubrik..

.... Jag kan inte sova ...

081222

Måndag,
Hej hej och god kväll på er alla. Ni vet väl alla vad måndag betyder. Jo att i morgon. I morgon, är det dags för den mest fruktade dagen på hela året. Lilla julafton med släkten.

Vet dock inte om jag ska gå ännu.

Det har varit en stressig dag idag. Det var bara att springa upp i morse. Vi hade fortfarande några julklappar kvar att köpa och det var fullt med folk uppe på stan. Det är verkligen ingen lek att gå och handla två dagar innan julafton.

Vi var inte hemma förren vid halv 7.

Nu har jag ont i axlarna och är så trött att jag håller på att dö.

Men i alla fall så är det CSI nu.


Den är ny, fräsch, personlig och annorlunda, precis som jag vill ha den..

Förresten, jag glömde att säga, om ni nu inte redan har sett det, att jag blev less på min juldesign och gjorde en helt ny. Jag behövde en helrenovering. Alla dom sista designerna jag har gjort har sett nästa likadana ut. Och det har gjort att jag inte alls kände för att blogga alls lika mycket som jag brukade. 

Så nu känns min blogg helt ny och fräsch! Och inte som någon annans. Den är personlig och annorlunda. Precis som jag vill ha den. Och sen tycker jag att det är både sött och häftigt utan header.

Vad tycker ni?

Om ni också är sugen på en helt ny och fräsch design klicka här.

En av dom få jullåtar jag kan lyssna på..

Men bara för att det här också är en av mina favoritartister..



Helgens bloggpaus och projektet..

Hej hej alla söta och underbara. Och.. I dag får alla vara söta och underbara. Och god morgon, god dag, god kväll och god natt gånger jag vet inte hur många dagar. Jag hoppas att ni inte har glömt bort att jag har haft bloggpaus nu i helgen som jag har varje helg dom senaste veckorna. I am just saying. Så att ni inte tror att jag övergett er eller något.

Men bara för att jag har haft bloggpaus, betyder det inte att jag har haft paus. Jag och Mariam har under en tid planerat ett lite projekt. Ett projekt som jag inte ville säga något om åt er innan det var färdigt. Och innan jag visste om det skulle bli något av det. Men som sagt var så har jag ju inte haft paus, och eftersom jag berättar detta nu så försår ni nog kanske att det blev klart trots allt. Det är några detajler kvar att fila på, allt är inte riktigt klart. Och vi vet ännu inte till 100% hur vi ska gå till väga. Men om ni klickar här så kommer ni till vårat lilla projekt som ja hoppas ni kommer att gilla. Vi har ännu inte kommit  igång ordentligt så ni får ursäkta att det är så tomt..

Mer detaljer om det får ni senare.

Sen passar jag på att tacka för alla superfina kommentarer jag har fått under helgen. Tyvärr har jag inte hunnit svara på dom men jag tänkte sätta mig ner och gör det nu.



Nathalie leker konstnär..



Ja, jag har faktiskt gjort denna bilden! Jag tycker den vart rätt bra om man tänker på att det är min första "riktiga bild".

Ni får en utmärkelse var...

Titta vad som damp ner i min kommentarlåda alldeles nyss ↓



Motiveringen lyder som följer:
Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande!
Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner.
De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner fortplantat sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare.
Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse...

Den här utmärkelsen, fick jag av någon som kallar sig mammsen. Och naturligtvis tackar jag för den,verkligen riktigt roligt att någon uppskattar min blogg. xD Och självklart vill jag först och främst skicka tillbaka den till personen jag fick den av. Kanske ingen överraskning.

Och sen vill jag även skicka den till dessa personer och deras bloggar. Med motiveringen att jag läser era bloggar varje dag.. Och att ni alla vågar vara den ni är..

Daniel, Amir, Egoina, Elin, Jenilita, Melinda

Kram på er.

Vem var det där.. ?

God morgon, god dag och god kväll. Och hej hej på er alla mina söta och underbara läsare. Och naturligtvis, hej på er alla inte fullt så söta och underbara som INTE läser min blogg.

Och ni som läser min blogg varje dag, men inte kan slänga in en kommentar, ni är mindre söta och underbara än dom som inte läser min blogg. Nej jag skojar bara.

 Men för er som inte förstod det så var det en..Hmm..Vad man nu kallar dom. Pik?
Jag vill veta vad ni tycker..

Jag har just kommit ut från en snabb, lagom varm dusch. Underbart! Jag måste bara säga att varma, långa duschar, är överskattade.

Det är väl egentligen kanske lite för sent för att hoppa i duschen. Men vi ska vara i väg så tidigt i morgon, julshopping,  att jag inte orkar stiga upp tidigare än nödvändigt. Redan vid 9 (!) ska vi åka, och då måste jag hinna sminka mig och, eeh, typ leva! 

I dag fick jag mina julkläder. Dom var så mycket finare än jag trodde att dom skulle vara.

Som ni kanske förstår så beställde jag dom innan jag bestämde mig för att inte fira jul. 

En 50-tals inspirerad, gråsilvrig, knälång klänning och lacktights. Skitsnyggt! Jag längtar efter att få ha på mig dom.

Jag fick slänga mig ur sängen i morse, Ha Ha, när mamma ringde vid 2 och sa att om jag vill med till mormor och träffa Oscar ska jag vara uppe nu på direkten. Och sen när jag väl hade orkat mig upp, om vi ändå inte i väg på en bra stund.

Sen åkte vi vidare till coop för att handla till min lillebrors julfika i skolan i morgon. Och sen skulle vi visst leta efter en julklapp till min lilla kusin, Lova.

Haha, en liten lustig sak hände. Vi träffade min fasters gubbe och deras yngsta pojke. Elller deras enda pojke. Jag tror att han är som Lova, 4 år. Men i alla fall, så stod vi och pratade en liten stund. Han höll på att berätta för oss hur ful tomten var och hur fula paket han kom med. Och sen när vi gick i till godisarna och dom gick vidare till kassan hörde man lillisen säga: Vem var det där?

Egentligen var det inte roligt, det är mer tragiskt. Eftersom han är 4år och inte ens känner igen sin kusin och farbrors fru. Det kanske ger er en bild varför jag känner som jag gör mot min pappas sida av släkten..

Men anyway. Jag tror att det börjar bli dags att sova. Som sagt var, så ska jag upp tidigt i morgon. Och jag är ingen morgonmänniska.

God natt alla sötsaker.

...

Jag är med och tävlar om ett par SUPERSNYGGA skor hos denna tjejen.

..

God morgon. Eller god och god. Den är inte det minsta god. Det är alldeles för tidigt för mig att vara uppe. Jag är trött. Men jag kan inte sova. Det är inte ens logiskt. Hur kan man vara för trött för att sova! Och dessutom har jag fortfarande den där jäkla huvudvärken från igår. Och jag är hungrig. Men jag kan inte äta på morgonen.

Mardrömmar..

Hej hej, jag har inte sovit mycket i natt. Jag vaknade runt 4 av den värsta mardrömmen. Kommer dock inte ihåg vad den handlade om men den var hemsk för jag skakade i hela kroppen. Och jag som inte ens brukar drömma mardrömmar.

Sedan dess har jag iaf varit vaken.

Det brukar få mig att somna ...

Jag är fortfarande vaken. Som sagt var så har jag ju sovit nästan hela dagen, så jag hade väl inte förväntat mig att jag skulle kunna sova heller.. Men jag hade verkligen behövt sova..

Och det knasiga är, att jag är väldigt trött. Men jag kan ändå inte sova. Så jag antar att jag är FÖR trött för att sova. Hur logiskt det nu låter..

Men jag ska nog ta och sätta på lite musik. Så tyst så att jag knappt hör det. Det brukar få mig att somna..

Everything feels like a mess..

God morgon, god dag, god kväll och god natt. Och hej på er alla söta och underbara. OCh alla inte fullt så söta och underbara.

Först och främst, så tänkte jag bara informera er om att JAG INTE tänker fira jul i år. Ja! Ni hörde rätt! Ni som känner mig, eller ni som har följt min blogg, borde ju veta vid det här laget att jag verkligen inte gillar julen. Så därför ser jag ingen anledning till att behöva fira den heller. Jag vill egentligen bara vara hemma och mysa med mina små älsklingar, Malte och Baloo och kolla Kalle Anka ifred. Så efter några dagars funderingar har jag kommit fram till, just det, jag hoppar över julen i år! Så jag kommer att stanna hemma både på lilla julafton och julafton.

Egentligen har jag ingen vettig förklaring till varför jag hoppar över lilla julafton. För jag gillar ju faktiskt den sidan av släkten. Mammas sida av släkten. Känn er hedrade! Jag gillar inte många människiskor alls. Och jag tror dessutom att dom vill ha oss där. För jag råkar faktiskt veta att mina små kusiner gillar mig. Hyfsat mycket i alla fall. xD Så därför så antar jag att jag skyller på.. TOMTEN! Just det!

Men när vi kommer till julafton och vi egentligen ska åka till farmor så känner jag bara att det finns ingen anledning att åka dit. För dom vill varken ha oss där och vi vill inte åka dit. Jag vill inte ha hennes jäkla julklappar, jag vill inte ha hennes jäkla mat, jag vill inte träffa dom andra! Dom hon har bytt ut våran familj mot! Och att hon dessutom försöker gottgöra allting med julklappar blir alldeles för mycket!

Det kanske låter hemskt av mig att skriva det. Men då ska ni veta att det har varit så här i flera år. Ända sedan min fasters första dotter föddes på min lillebrors födelsedag är det som att vi inte har varit en del av deras fina släkt och vi träffar dom näsan bara en gång per år. Så jag hoppas att ni kan förstå hur jag känner och varför jag känner som jag gör.

Så ja, jag vet inte hur jag ska göra. Everything feels like a mess. Men å andra sidan så kanske man inte ska sjunka till hennes nivå. För hon kanske inte finns kvar så länge och då har man inte gjort någonting alls för att lära känna henne.

I dag, har det inte hänt mycket alls. Jag har legat i sängen största delen av dagen med migrän. Jag känner mig fortfarande yr och trött och jag känner fortfarande av huvudvärken..

Good night and sweet dreams..

Det vart inte mycket skrivande i dag, Men det finns ju faktiskt en anledning: Mitt internet har varit borta! Och nu ska jag gå och sova...


...

Hmm, det här var konstigt!  Mina inlägg kommer inte in på bloggen =/

Baloo ditt jäkla kåta äckel..

Hej hej alla söta och underbara. Och alla inte fullt så söta och underbara. Och god morgon eller vad man nu ska säga.

Det är redan måndag. Bara lite över en vecka kvar till julafton och lilla julafton med släkten. Och jag har inte ens köpt alla julklappar klart ännu. Jag skäms nästan över att säga det. Det är nästan 20 stycken som ska ha julklappar. Och jag, jag är bara klar med FYRA stycken! Jag måste dra med mig mamma på stan i veckan och köpa någonting... Självklart är det ju inte jag som betalar dom.. xD Jag ska ju till Danmark. Kanske!

Vi får väl se vad jag hittar på..

Jag vaknade redan vid nio i morse. När min mamma skrek på hunden. »Baloooo ditt jävla kåta äckel!« Jag antar att han försökte våldta min stackars Malte bejb igen. Så har det varit ända sedan vi kom hem med Malte från veterinären.. Så nu är det inte Malte man måste vakta, utan den ärldre, snälla hunden...

Men sen somnade jag om igen. Med Malte under täcket. Och så har vi legat fram till 3..

...


Tänkte bara slänga in två bilder på lilla Viggo.

Jag ville bara prova lite hur det blir när man avnvänder sig av två bilder i en utan att länka någonstans.

Så om ni håller musen på bilden så förstår ni vad jag menar. xD Och jag måste bara säga att jag verkligen gillar den effekten man får..

08 12 14

Hej hej och god kväll på er alla. Jag är ganska så trött, eller rättare sagt, riktigt trött så vi får se hur mycket jag orkar skriva i dag. Egentligen skulle jag behöva gå och lägga mig redan nu när jag för en gångs skull är trött. För då kanske jag hade kunnat sova. Men som sagt var så gör jag aldrig det jag skulle behöva göra. En liten dålig ovana jag har...

Jag har uppdaterat en del saker här på bloggen under kvällen. Så det är därför den har varit låst under en kortare stund nu i kväll. Om det var någon som undrade.. Eller ens märkt av det..

Inga större saker har jag dock ändrat på. Bara lagt till några nya kategorier och flyttat om dom under nya kategorirubriker. Som ni kanske kan se om ni kikar in under menyn.
Det var lite för rörigt innan. Fast ni kanske inte ens har tänkt på det förren nu när jag säger det..

Men i vilket fall som helst så tycker jag att det är mycket, mycket bättre nu än det var innan... Och det är väl huvudsaken. =)

I dag söndag, den 14de december och 3de advent, har det inte hänt speciellt mycket. Jag har inte ens orkat mig utanför dörren. Jag orkade mig inte ens upp förren vid 2 när det smällde i dörren.
Jag visste ju att det skulle komma "folk" på lite söndags fika. Även om släkten, dessutom bara halva släkten, inte räknas som folk...
För mamma ringde och sällde på mig redan vid 12 att jag var tvungen att kliva upp för att gå ut med hundarna innan dom kom. Men ändå blev jag så förvånad när jag vaknade med ett ryck när dörren slog igen och hundarna började skälla..

Jag såg ut som fan själv i håret och mascaran hade runnit ut runt ögonen och kladdat fast sig mitt på näsan. Så jag fick smyga mig ner och springa in till duschen och hoppas att ingen såg mig.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/654460/images/2008/oski_21939522.png
Oscar

 

Viggo

Nej nu ska jag dra mig i säng. Most Haunted har just börjat. Och som sagt var så är jag riktigt trött...

...

Hej hej alla söta och underbara. Och hej på alla inte fullt så söta och underbara.

Jag är inte så bra på det här med att ha bloggpaus. Jag vet inte hur många gånger jag har tittat in på bloggen och fått slå mig på fingrarna för att inte skriva ett inlägg. Men som sagt var så är det riktigt skönt att slippa känna sig tvingad att skriva.

Men nu är jag tillbaka och ni får ha mig en hel vecka xD

Jag vet att jag har bloggpaus...

.. Men jag vill visa er vad Mariam skickade över till mig idag =)


Kanske är morgon mer passande?

Hej hej och god... Eeeh... Kväll. Eller.. Eeeh.. Morgon, kanske är mer passande att säga?

Men i vilket fall som helst så var jag trött alldeles nyss, men nu är jag inte det längre.

Tänkte bara informera er om det..

...

Nu jäkla börjar det! Det är lite synd att jag inte gillar någon av dom som står i finalen! Men jag har ju följt det hela höst/vintern!

Solstice eller Midsommar?

Jag har hållt på fram och tillbaka och försökt bestämma mig för vilken film jag ska se. Jag vet att jag vill se en film men jag känner inte för att se någon av flmerna som vi har. Egentligen vill jag ju se Twilight..
Men till slut bestämmer jag mig för Solstice. Mest för att Hilary Burton, från One Tree Hill är med i den. Men egentligen är det en sån här film som jag älskar. Jag älskar att sitta gömd under täcket och vara livrädd för att något ska krypa fram under sängen.
Så jag tar med mig min Malte bejbis, tar min påse med nötter, kryper ner under täcket och trycker på play.

Efter ett par minuter, när en speciell sak i filmen händer, kommer jag på att jag har antagligen sett denna filmen. Eller i alla fall den Danska versionen.

Jag tar med mig min Malte ner igen frågar mamma rakt ut om den handlar om det jag tror att den handlar om och frågar henne om den slutar så jag tror att den slutar. Jovisst är det den filmen alltid!

Lite synd. För det verkar vara kopierat rakt av från den Danska versionen. Men det var en bra film, den Danska versionen i alla fall, den andra har jag inte sett klart ännu... Så jag ska lägga mig ner och kolla klart den. Jag har bara hunnit med 30 minuter...  Men i vilket fall som helst så rekommenderar jag den. Vilken version som helst...


Bilden “http://cdon.se/media-dynamic/images/product/002/025/2025916.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Några månader efter att Megans syster begått självmord åker hon med sina vänner till familjens sommarhus för att fira sommarsolståndet. Men skräckvisioner stör friden och Megan börjar ana att systerns död inte var självförvållad …

Midsommar (med Tuva Novotny och Per Oscarsson) * KÖP-NU-PRIS

Ett gäng danska ungdomar ska fira midsommar i Sverige, men vistelsen kantas av obehagliga händelser. Fruktan växer sig starkare och starkare bland de fem vännerna som långsamt dras mot en oundviklig konfrontation med varandra. En sak är säker - det blir inte den midsommar som de hade planerat...

Du ska ha något sånt här elakt. För hela din blogg är så.

Hej hej och.. Eeh.. God kväll. Eller någonting.

Eftersom jag har sovit hela kvällen med migrän är jag inte direkt trött just nu och det blir nog att vara upp en stor del av natten... Något jag egentlien inte direkt ser fram emot..

Min mamma lyckades övertala mig till att fixa en jul design. Dock sa jag att jag just gjort en helt ny kodning till den headern jag fick av mariam och att jag inte var pigg att byta bort den redan.

Men bara över julen. Du ska ha något sånt här elakt. För hela din blogg är så. Eeeeh tack! Fast elak betyder EMO! Och jag håller ju med! EMO is just what i am!

Så nu har jag suttid i ett par timmar vid köksordet och pillat ihop min EMO juldesign. Och visst, jag gillar den!

Men oroa er inte sweeties, min andra design kommer tillbaka. Antagligen på julaftonskvällen. Det är då mitt julpynt brukar hamna i lådan utanför sovrumsdörren. Yey!

Well, nu ska jga gå och kolla en film...

God natt på er!!

Viggo sötis..


Dåliga eller bra nyheter?

Bonjour, السلام عليكم

Hej hej alla söta och underbara. Och alla inte fullt så söta och underbara. Hoppas ni alla har haft en bra dag i vilket fall som helst..

För er som inte kan Arabiska kan jag tala om att det betyder: God dag eller något liknande :) Samma sak med Franskan..

Vet inte om jag ska börja med dom dåliga eller bra "nyheterna" först. Men jag antar att jag får börja med dom dåliga nyheterna först, vet inte varför, men det verkar bara mest logiskt. xD

För det första, så har jag så jäkla ont i huvudet. Igen! Och för det andra så är min tvkontroll sönder. =/ Och utan den kan jag inte titta tv. Inte för att jag är slö eller så, vilket jag är. Men! Med min tv kan man inte sappa fram kanalerna för då hoppar dom över massa kanaler. Men innan jag får panik, så får jag nog ta och kolla om det är batterierna som det är fel på..



I dag, eller rättare sagt i kväll var vi en sväng till mormor. Hon ville ha fika, igen, och vi ville träffa Viggo Piggo Sötis! =) Det är så länge sen vi såg honom. Igen! Det är så himla svårt att få allt att passa ihop. Alla jobbar.. =/ Tråkigt! Men i dag fick vi minnsan träffa honom. Och han har hunnit bli så stor. Och han har lärt sig att göra "give me five" xD Aw så gullig!

Nej, jag orkar inte skriva mer. Nu ska jag slå av datorn och sen sova framför serierna.. Om jag får igång tvn.


Photoshop..

På tal om ingenting alls, så tänkte jag bara informera er om att jag försöte mig på Photoshop igår. Och jo. jag skulle säga att det gick bra. Jag lyckades till och med få in en bild på min kära mor. Få inte för er något nu! Det var den enda bilden som fanns, eftersom det är hennes dator!

Lillebror...

Min lillebror går mig på nerverna! Vet inte hur länge, men i alla fall sedan 6 har hans klocka ringt! I ett! Så minst en halvtimme med enerverande, hemskt pipande har jag fått stå ut med denna torsdagsmorgonen...

..

Så gick det med att uppdatera ofta. Men vad ska man göra när man inte har något att skriva om?

Snart Fullmåne..

Hej hej och god morgon solstrålar.

Tyvärr tvingas jag sitta nere vid köksbordet så jag vet inte hur mycket jag hinner skriva innan mamma kommer hem och ska ha sin dator. Min dator är död. Död som i urladdad och så slö som jag är orkar jag inte sätta ín den i laddaren igen.

Jag vaknade redan vid sju i morse. Jag har för en gångs skull fått sova hela natten. Antagligen för att det börjar bli fullmåne igen. Som jag sagt tidigare sover jag alltid bäst under dom dagarna.

Jag somnade under nattens avsnitt av CSI! :) Vilket inte händer ofta. Så när den var slut, vid halv 1, så slog jag av tvn och somnade om igen.

Men sen somnade jag om på morgonen igen. Och sovde till..Ja, typ nu. Mitt fel! Så går det när man sätter musik i öronen.
Nu ska jag kolla om lussebullarna fortfarande går att äta. Och gör dom det blir det frukost.. Annars, vet jag inte..

Jag lovar att försöka...

Hej hej alla underbara. Och alla inte fullt så underbara. Och god morgon och god dag och allt vad det är..

Jag har fått höra av någraswtycken av mina läsare att jag inte uppdaterar nog ofta. Och jag kan ju hålla med. Jag är väl medveten om problemet. xD
Men jag är inte vad jag brukade vara. Det här med att ge mitt allt för bloggen känns bara så jobbigt ibland. Men jag lovar att försöka (!) bättra mig.

Nu måste jag gå, hunden gnäller på dörren.

Utmanad..

Jag har blivit utmanad. Av någon konstig typ som lämnade en anonym kommentar och påstod att hon var min mamma.



Okej det var ju faktiskt min mamma. Men visst hade det varit spännande om jag hade en stalker efter mig som påstod sig vara min mamma?

Så nu ska jag alltså svara på utmaningen, och när vi kommer till sakerna som jag ser fram emot ska jag verkligen leva upp till " Little girl with big dreams".

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

8 bästa TV-program
1. Skins
2. Gossip girl
3. One tree hill
4. Heroes
5. Desperate housewives
6. Repriserna av Förhäxad klockan två varje natt
7. Fotollsfruar, vet dock inte om den går här i sverige längre
8. Greek

8 tidningar jag läser

1. Veckorevyn
2. Hennes
3. Cosmoplitian
4. Glamour
5. Elle
6.Skvaller
7. NSD´s tvsidor
8. Annonserna i Annonsbladet

8 saker som jag gjorde igår.

1. Sovde
2. Malte kom upp och så sovde vi lite till
3. Satt vid datorn en sväng
4. Träffade Alvin och Lova
5. Satt i bilen och väntade medans mamma handlade
6. Var ute med hundarna
7. Satte mig vid datorn igen
8. Och åt

8 saker som jag ser fram emot.

1. Flytta hemifrån
2. Åka till London
3. Se mitt favoritband live
4. Ta studenten [!]
5. Flytta iväg för att studera
6. Utbilda mig till psykolog
7. See the world
8. Bo några år i England innan jag blir Kirunes igen.

8 favoritrestauranger

1. Kinarestaurangen
2. Kinarestaurangen
3. Kinarestaurangen
4. Kinarestaurangen
5. Kinarestaurangen
6. Kinarestaurangen
7. Safari
8. Frasses xD


8 saker på min önskelista
1. LONDON!
2. Ipod nano
3. Min Malte, när jag flyttar hemifrån
4. Mitt täcke
5. Mr kudde
6. Musik
7. And sweet dreams [ja jag är trött]
8.

Nu skall jag utmana nya personer.
Jag har bestämt mig för att inte utmana några speciella personer utan dom som vill göra den får gärna göra den. Har ni en blogg, lämna länken i kommentarerna. Har ni ingen blogg, lämna era svar i kommentarerna. :) How simple is that!

Nu ska jag gå och sova, skulle ha gjort det för 4 timmar sen..

Love

En bild..


Mariam gjorde denna ramen runt bilden åt mig. så istället för att det poppar upp text när man håller på den, ser det ut som att man trycker på en knapp :)

Helgens bloggpaus..

Hej hej alla söta och underbara. Och alla inte fullt så söta och underbara.

Som sagt var är det ju min "signaturmelodi" nu för tiden och det passar mig toppen. Jag vill inte framstå som ödmjuk eller trevlig.


Som ni kanske har märkt har jag inte varit så närvarande här på bloggen dom sista dagarna. Men om sanningen ska fram så har jag tagit en bloggpaus hela helgen. En planerad bloggpaus. För att ägna lite tid till annat. För att orka lite annat. Jag sitter alldeles för mycket framför datorn.
Så större delen av helgen har datorn varit avstängd. Man kan ju inte förvänta sig underverk direkt.

Men det har kännts skönt att slippa känna sig tvingad att blogga. Att slippa känna sig tvingad till någonting.

Men vi får se. Jag kanske till och med fortsätter med dom här bloggpauserna under helgen. =)

Jag har så mycket att berätta för er. Jag vet inte ens vars jag ska börja. Jag blir alldeles förvirrad av alla dom här tankarna som flyger omkring i min skalle och vet inte vilken jag ska skriva om först.

I fredags var vi på ett möte med skolan. Ett av dessa vanliga, tråkiga, och alldeles för långa skolmöten! Jag har tagit ett beslut om skolan nu. Jag hopppar av! Det är inget för mig! Inte nu!
Man kan inte fortsätta gå och låtsas som att jag faktiskt kommer att kunna gå tillbaka dit efter jul. Men även om jag inte hade hoppat av nu så hade jag ändå inte gått tillbaka dit.. And that is that!

Men nu när jag har tagit det beslutet känns det bättre. Jag trodde att det skulle kännas som ett misslyckande. Men det känns bara skönt att veta att jag inte har en svart skugga hängande över mig. Och sen får man väl ta det som det kommer.

På tal om skolan. Så gjorde jag en liten liten tabbe när vi var där för mötet. Ni förstår, en av dom som vi har kontakt med på skolan, hon är kristen. Och precis innan vi skulle gå därifrån sa hon: Och Nathalie, ha en trevlig jul! Och jag: Nej fy fan!

Och resten av den dagen, gick min mamma runt och gnällde till allt och alla om hur mycket hon skämdes över mig! But you know what! I DONT CARE!

I dag skulle det ha varit fika hos Therese. Eftersom hon fyller år. Grattis! Men dom ställde in det. I går tror jag. Och vi har gått runt och undrat varför. Men hon orkade bara inte ställa sig och göra tårta och sånt. Eftersom hon och min morbror just har flyttat in i huset och dom har grejer överallt. Förresten så har dom skitsnyggt hus och jag fattar att hon haffade det direkt! xD

Vi åkte dock dit ändå. Bjöd in oss själva. Våldsgästade. Vi ville ju träffa ungarna innan dom åkte tillbaka till Erika så att dom kunde visa sina nya rum. Deras egna rum.
Alvin är så stolt. När jag följde med honom upp skuttade han in i rummet och sa Mitt egna rum. Och det har han tydligen sagt varenda morgon när han vaknar. xD

Lova och Alvin ska ju som sagt var få ett syskon. Dock har dom inte sagt något åt ungarna ännu. Men, Lova hade sagt någon gång vid något tillfälle att hon vet vad man har i magen om man är så tjock. Och Therese går inte direkt omkring och döljer magen. Så jag undrar om hon inte vet ändå. Och då måste hon ju känna sig riktigt dum när ingen säger något åt henne,

I går kom farfar förbi en snabb sväng och sa att dom tror att min farmor har fått en liten liten hjärtattack. Och vad tycker och tänker jag då? Ingenting! Jag bryr mig inte! Jag känner inge sympati för henne! Det kanske låter hårt och elakt. Och rent av känslokallt!
Och det kanske det är.
Men!
Det är inget mot hur hon har varit alla dessa åren!

Jag har inte skrivit om detta tidigare f'ör att det är ganska så personligt och jag vill inte lämna ut någon. Men jag har liksom slutat att bry mig! Och det är hon som kommer att förlora på det en vacker dag. Inte vi! För ingen i denna familj bryr sig! Det är hon som har valt att säga upp kontakten helt. [Mer om det en annan gång]

Det känns som att jag redan har tröttat ut er nog. Och om ni nu mot all förmodan skulle ha orkat läsa er igenom detta så ber jag om ursäkt. xD Men det var ert eget val.

Lilla fröken Kiruna AKA Nathalie..

Hej hej alla söta och underbara. Och alla inte fullt så söta och underbara! Det börjar bli min signaturmelodi. Eller vad man nu ska säga..

Jag vet, jag vet, jag vet! Ni har inte hört ett enda ord från lilla fröken Kiruna AKA Nathalie. Och det får jag väl be om ursäkt för! Men! Jag har nämligen en bra anledning till varflör jag inte har skrivit på hela dagen! Jag har varit upptagen med att passa lilla Taxen Max AKA Malte bejb. Vi har legat nerbäddad under mitt täcke hela dagen och smaskat choklad! Ja, ni hörde rätt! Choklad på en torsdag! Mummms!

Och sen hela kvällen har jag gjort lite annat småkuligt. Som att hjälpa Mariam med kodningen till hennes blogg.

Det är av den snällaste Mariam jag har fått min alldeles underbara header av! Och alla vet att jag ÄLSKAR både London och McFly, så jag antar att ni kan fatta hur mycket jag ÄLSKAR min header! Den är den finaste jag sett. =)
Tack, tack tack!



Och sen, eftersom jag har en ny header så ville jag såklart ändra lite mer i bloggen. Så det blev att jag satt och pillade i mina mallar också.. =) Men det tycker ja är kul..

Jag som har tänk lära mig photoshop. Pappa har till och med installerat det. Dock gjorde han det på mammsens dator. Så ni kan ju gissa hur mycket jag har fått kika på photoshop! Nej faktiskt har jag inte ens fått hjälp att få i gång det ännu. Men nu behöver jag inte tänka på det på, jag vet inte hur länge! För nu har jag ju en sån vacker! Dock skulle jag verkligen behöva göra någonting åt mitt kuvärt och bloggkolls knapp. Men det får jag tänka på en annan dag. Dom syns ju ändå.. eeh.. knappt! Dock är det väl bara att painta lite med beige färg på så är det bra sedan. =) Någon som orkar sig på det uppdraget?

Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig och försöka somna. Försöka! Om inte annat så ska jag försöka orka börja läsa på min bok som jag köpte för några dagar sedan. Som jag ännu inte orkat börja på..

Jättejättejättemycket

Jag la faktiskt till EN sak till i min lista xD Men den vill jag ha jättejättejättemycket! Mest av allt! Denna. Och den måste vara beställd innan den 10de december, mammsen om den ska hinna fram till jul xD


så går det när man är korkad och INTE tittar på release datumet! Haha! Den kommer inte ut förren NÄSTA år!



Nathalie är stolt över.. eeh.. Nathalie!

Jag känner mig stolt över mig själv! Jag avstod från att beställa ett par skor för 400 kronor,en väska för 200 kronor och ringar för 100 kronor som jag hade bestämt mig för att beställa nu till jul! =)
Jag har verkligen bestämt mig för att komma mig till Danmark om McFLY spelar där under deras Europa turne! Och gör dom inte det har jag en början till min Englandsresa =) Så ja, jag är stolt över mig själv!

Jag svarar på era kommentarer senare!

Slösa slösa slösa..

Hej hej alla söta och underbara. Och hej alla inte fullt så söta och underbara.

Jag har nästan precis hunnit komma hem.


Jag vart helt kär i detta Miss Dee armband och var tvungen att slösa nästan 400 kronor på den :)


Och sen köpte jag två t-shirts, från herravdelningen. Skitsnygga!
Och ett par sockar, dock till mig själv. xD


Man får en tidning från Jc. I julklapp. Och en film när man handlar för 500 kronor. Jag valde Paranoid park.



Sen köpte jag lite småsaker. En liten voodoo docka till min mobil, en ram som ser ut som en filmrulle, en snöflinga i stället för en julstjärna och ett änglaspel. :)

Och en julklapp till min lillebror. Här.

..


...


Nu är det dags för ett litet tips tycker jag. Last man down är ett Brittiskt band som jag tycker är värda att kolla in! Dessutom är pojkarna riktigt trevliga :)

Lite julstämning hos Nathalie..





Alla andra har ju börjat julpynta sina bloggar så jag ska väl inte vara sämre jag heller. Men det är bara för att a] Det är mitt favoritband och b] Jag var så himla snygg i glasögon!


Jag svarar på era kommentarer senare :)

Hon ber mig hålla käften varje gång jag nämner Danmark..



Denna bilden fick jag av Mariam igår =)

Nästa år, på deras Europa turne kanske [Hoppas! (!)] dom ska spela i Danmark! Och gissa vem som ska dit! JAG! Eller ja kanske i alla fall. Om jag har nog med pengar. Men jag har försökt övertala mammsen att om jag sparar allt jag får och inte slösar någonting alls, så kan hon betala resten i 18års present! Och hon verkar ganska samarbetsvillig. Förrutom att hon ber mig hålla käften varje gång jag nämner Danmark. Kan någon förstå varför?

...

Jag fyller på min önskelista än en gång. Jag hittade, eller rättare sagt jag blev tipsad om denna igår. And i want it!

Och även denna vill jag ha. xD

Och sen sist men inte minst: Denna!

Men en låt kan ni väl få..



Love this <3

Men det finns ju då förstås ett problem!

Hej hej, eftersom att blogg.se kommer att vara avstängd hela natten så skyndar jag mig att skriva ett inlägg till nu. Och så svarar jag på era söta kommentarer senare, honeysar!

Men det finns ju då förstås ett problem! Jag satte mig ner och skulle skriva, men det kommer inte ett enda ord ut på skärmen.

Vi ffår se om jag hinner skriva ett inlägg innan dom stänger av hela bloggsidan. :)

...


Ibland känns det som ett tvång..

Hej hej alla underbara. Och alla inte fullt så underbara.

Jag har varit dålig på att uppdatera idag. Och jag antar att jag får klämma ur mig en ursäkt. Eller något. Jag vet att det är många som läser min blogg varje dag. Inte ens i närheten av vad Blondinbella har, men det bruka ligga runt 25-40. Och det tycker jag är riktigt roligt. Att jag har så pass många som läser den varje dag.

Men ibland kanske man egentligen inte känner för, eller orkar skriva och då känns det som ett tvång. Och då vill man bara skriva ännu mindre.

Och sen, på tal om ingenting alls så måste jag passa på och säga grattis till min kusin som har namnsdag idag.
 

Oscar

I dag har jag inte gjort mycket alls. Jag vaknade vid 11. Satte igång datorn en sväng, lyssnade lite musik och satt framför tvn en stund. Sen kom jag på hur mycket jag frös och la mig ner under täcket med musik i öronen. Och där har jag legat fram till halv 4.