Franska kyssar..

..Ska tydligen vara dom bästa kyssarna. Har jag hör i alla fall. Jag känner ju några stycken från Frankrike. ;) Så det är vad ni får av mig ikväll! ;) Dom Franska kyssarna alltså. Av mig! Haha. Jag är trött. Vilket ni kanske hör.
Dagen har försvunnit i en rasande fart. Den hann knappt ens börjat innan den var slut. Och ändå har det inte hänt mycket alls. Jag skäms över att säga det men det enda jag har gjort är att sitta framför datorn. Jag har inte ens hunnit äta idag. Det enda jag har ätit var två mackor nu på kvällen.
Jag tror jag får försöka sova i kväll. Och hoppas jag kan somna innan det hinner bli fredag. Vilket jag tvivlar på eftersom det bara är 40 minuter kvar.
Jag tackar alla rara som har varit in och läst min blogg dagbok i dag. Som sagt var så förväntar jag mig inte mycket och det är alltid kul när det blir högre än man förväntat sig.

Så godnatt mina raringar. Dröm sött.

Kvällens låt blir..



Den här grymt bra låten av Ozzy Osbourne och Lita Ford. If i close my eyes forever heter den. Den här låten har jag lyssnat många gånger när jag försökt sova. Den är så mysig och en perfekt kvällslåt. ;) Hoppas ni gillar den, darlings!



Vad tycker ni??

Det är så här bloggen får vara från och med nu! Vad tycker ni, raringar? Duger den?


Designen kommer från bloggskins.com



Va! Vad håller hon på med!?

Ni som har varit in och sett att det är en nu bild varenda sekund och undrar vad fasen det är jag sysslar med. Jag håller bara på att fixa min blogg precis så som jag vill ha den. ;) Jag tror att jag kanske har hittat rätt nu.

Jag har kommit fram till..

Att det inte är viktigt för mig att 100 tals människor kommer in och läser det jag har skrivit. Jag är inte här därför. Jag är här för min egen skull. Jag vill få ut alla dom här känslorna och tankarna som jag har inom mig. Och om en enda människa faktiskt skulle gilla det jag skriver så är det ett stort plus. Jag är inte mediekåt även om det kanske verkade så med den här uttmaningen. ;) Haha. Har jag sagt att jag har lagt ner den?

En robot på msn?!

Har precis fått veta av en av mina vänner att det finns en AI på msn. Ja eller en robot om man nu vill kalla det så. Haha. Jag tror att det skulle vara någon slags välgörenhets grej. Fint tycker jag. ;) Den pratar tillbaka också.

Det kommer alltid ett men!!

Jag är verkligen inget proffs på det här med att designa sin blogg. Jag har varit på jakt efter en fin bild att sätta in på min blogg. Och jag hittade en. Det är den som är högst upp nu. Men! Det kommer alltid ett men! Det ser jättefint ut på min dator. Jag har en sån här liten sak till dator. Men det ser inte fint ut på någon annans dator. Någon med en normalstor skärm. Så frågan är: Tycker ni att det ser knäppt ut,raringar?

Tillägg: Äsch vet ni vad raringar. Jag tog bort den! Hehe.

Jag tycker att dom här låtarna är SÅ bra!!




Ni vet Zooey Deschanel? Haha. Jag gillar hennes namn. Men i alla fall så är hon med i den där nya filmen "The Happening" . Är det någon som har sett den? Jag rekommenderar den! Men i alla fall så är hon sångare också. Och förresten, raringar, är det någon som vet om hon är släkt med Emily Deschanel från Bones. För jag tycker dom är jättelika! Och sen har dom ju samma efternamn också..

Oj jag glömde!!

Att säga godmorgon, raringar! ;)

Vadå! Klockan är ju BARA 1 ?!

Jag har precis orkat mig upp efter datorn. När jag slog upp ögonen i morse var det HELT tyst. Inte så vanligt i det här huset! Så jag trodde att klockan bara var typ 8 eller något sånt. Så jag hade sett fram emot en LÅNG morgon i sängen. Jag kollar på klockan. 12.40!!! Vafan!!?? Jag stiger upp för att gå på toa, och det första jag ser är en tjock,men väldigt vacker hund.Och sen ser jag min mamma och hör min andra hund hysteriskt skrika i buren. (han sover i buren för han kan inte bete sig som..hmm..hundar på natten.) Jadå hela familjen är faktiskt vaken. Men alla är för trött för att säga ett ord. ;) Haha.

Bloggkoll.

Ligger fortfarande vaken. Har precis skaffat  mig en bloggkoll. Glöm inte att börja prenumenera på min blogg, darlings! ;)  Nu ska jag försöka sova. Pussar.

Med en gurka i handen tar hon sig an uppgiften..

..Att intervjuva mig.

-Jag sitter här med den nya Blondinbella. Brunettbella. Brunettbella, hur känns det att vara den nya blondinbella?
-Mhrmm.
-Mhrmm? Hur känns det att vara Kirunas största bloggare?
-Hmmrrmm.
-Hmmrmm? Har du ingenting mer att tillägga?
-Hmm.

Min mamma som irriterar mig vid kvällsfikat. Haha!

Det är något väldigt skumt här..

..Det står att 48 stycken har varit inne på min blogg idag. Och det har bara gått 14 minuter. Hmm. Är det verkligen 48 stycken som är vaken så här sen? Aja natti natti.

Darlings, jag säger godnatt nu..

Men här kommer en liten godnatt video från mig till er! ;) Hoppas ni gillar den. Jag får fortfarande rysningar när jag hör den. Den är så fin. Vad mer kan man säga?! Lyssna och njut, darlings! God natt. Vi hörs i morgon. Pussar.



Jag vill tipsa er om..

..En jättera blogg. Emilia skriver så himla bra. Och sen slutar hon mitt i berättelsen. Det är bra tycker jag. Det gör det hela mer intressant. Jag skulle kunna babbla på om allt som är bra med hennes blogg men jag tycker att ni ska gå in och läsa den själv. ;)

Blondinbella ute på stan!

Eller faktiskt två blondinbellor ute på stan. Fast den ena Bellan är inte så blond. ;) Haha! Vi har åkt ut en sväng på stan för att ta bilder till er andra bloggare.Jag tänkte att ni kanske ville se hur det ser ut här högst upp i norrland. Bilderna kommer nog någon gång i morgon.
Kiruna är faktiskt en ganska, eller en jättefin stad att bo i. Det är bara det att jag har bott här innan jag ens kunde minnas något. Jag har aldrig tagit mig tid att uppskatta min stad. Och i kväll har jag fått se vad det är alla turister kommer hit för att se. Det är rätt häftigt faktiskt. Jag har lagt märket till saker som jag aldrig sett förut. Jag kände mig som en turist. Urtöntig! ;)
Och jag var livrädd att någon som känner igen mig skulle se oss. Haha! Snacka om töntig man hade kännt sig då!

Hihi! Jag var bara tvungen att visa er..

..Den här urgulliga bilden av lilla Viggo. Släktens nyaste charmprins. ;)


Vet ni vad jag just kom att tänka på?

Kommer ni i håg dom här videorna där det var mysig lugn musik med text så att man kan sjunga med? Och sen mitt i låten kommer det upp en sån där läskig skrikande monster! haha! Jag tycker dom är skit roliga. Jag gör likadant varje gång. Skriker och ramlar av skrivbordsstolen. ;) Det hade ni vilja se va?! Jag håller på att dö av skratt når dom visar såna videor på Americas funniest homevideos. ;)

Och hon ska tjäna miljoner!!

Vi hade lite problem här med att få in videor. Jag lyckades få in den första sen visste jag inte hur jag hade gjort. Och mamma hon är inte bättre hon heller. Hon visste inte alls hur man får in en video. Hehe. Två klantskallar är vad vi är. ;) lol. Men sen så lyckades jag få in min andra video efter en lång stunds svärande på datorn. ;) Huhuhu! Bloggning är inte lätt! ;) Men det är så kul. Och skönt att få skriva av sig. Som en dagok på internet.

Jag bara ÄLSKAR den här videon!!


Den är så fin och sorgslig.




Haha! Jag kom precis på hur man gör!!


Jaja. Men i villket fall som helst så ÄLSKAR jag den här låten! Min favorit! Lyssna och njut darlings! Och ni kan väl kommentera den sen ;)





Vad gör en bra blogg?

Har gått och undrat här vad det är som gör att folk läser ens blogg?! Är det en fyndig rubrik eller kanske en fin design? Eller är det innehållet? Vad tycker NI är viktigast? Vad vill ni läsa om? Lämna en kommentar, raring!

Tomater och döskallar..

Haha! Jag tror att jag verkligen lyckades få till en BRA rubrik här nu! ;)

Har varit på stan i drygt en halvtimme. Sen orkade jag inte mer. Värmen! Vi stack bara och handlade sen åkte vi till mormor och fikade. När vi väl kom till mormor var jag så röd i ansiktet att jag liknade en tomat.Men innan jag kunde gå hem så var jag bara tvungen att fynda den här underbara väskan. Den är både stor och söt. Praktisk! ;) För en som inte känner mig kanske inte vet att jag har ett stort väskberoende. Jag har hur många som helst. Men nu vet ni i alla fall. Väskan är köpt på kk (Ja affären heter så) och kostade bara 245 kr.


Är det någon annan precis som jag som är beroende av något? ;) I så fall: Vad?


Vadå Fråga Olle!!

Hon raggar bara läsare. Hur kan hon slå mig sin andra dag när jag har varit här i 4 dagar. Hu!?

Anständig!

Ja, nu måste jag gå ner och göra mig anständig. Ska i väg på stan en sväng. ;) Vi får höras senare mina raringar.

Blondinbella?

Vad är det som är så speciellt med henne? Varför pratar alla om henne? Och framför allt: Varför kom du hit bara för att jag skrev blondinbella i rubriken? ;) Haha.

Gomorgon alla rara!

Har precis varit ute i värmen för att rasta hundarna..Det är verkligen varmt. Stor skillnad från i går. Hu! Jag tror jag dör. Jag klarar inte av värme. När det går över 0 sträcket är det för varmt för mig. ;)

Jag orkar bara inte skriva någon rubrik!!

Är alldeles för trött. Kan knappt hålla ögonen öppna,men kan inte sova. Hur kommer det sig tror ni, raringar? Kan man bli FÖR trött för att sova? Usch nu börjar jag svammla här.

Hmm.. På tal om ingenting alls så tror jag inte att jag har sett röken av någon av mina trogna läsare från min andra blogg. Jag bad om en liten,liten kommentar. Har DOM övergett mig kanske?

Hmm..Ni vet att ni älskar mig! Eller hur det nu är Gossip girl skriver. ;)

Tävling



Klicka här Om ni också vill vara med. Man kan vinna massor av roliga grejer. Mascara, brunkrämer, eyeliner. och massa annat roligt. Så ta chansen!



Jag antar att det bara är jag som är..

..En nattuggla. Men nu, raringar ska jag försöka sova. Ska upp tidigt i morgon. Eller ska försöka i alla fall ;) Pussar

Jag kan fortfarande inte sova..

..Och i stället för att försöka somna vänder jag mig till datorn och er raringar i stället. Är det någon annan precis som jag som inte kan sova?

Jag tror att jag fick ett litet frispel tidigare..

..Som tävlar med min mamma. Herregud! Hur töntig får man vara?! Jag är glad om en enda människa skulle vilja läsa min blogg. Jag är ju egentligen inte här för att få uppmärksamhet. Jag vill bara skriva av mig.Jag tror jag lägger ner det här med utmaning och tävling. Jag orkar helt enkelt inte. Och dessutom är jag en dålig förlorare. Så om hon skulle vinna över mig så skulle jag bli sååååå sur. Så nä jag struntar i det. ;)

Nu är klockan kvart i 11. Ska skynda mig att borsta tänderna och sätta mig framför tvn. Sex and the city börjar ju snart. Och det är något jag inte vill missa. Även fast jag har boxen med alla säsonger. Jag fyndade den på cdon. Så om du verkligen gillar sex and the city så rekommenderar jag den. Den kommer i en söt liten skolåda. ;) Hur gulligt som helst! Haha. Jag låter som en nörd nu. Men vi har väl kommit fram till att jag faktiskt ÄR en nörd??

Nu säger jag godnatt, raringar! Hoppas du tittar in i morgon!? Pussar. Hmm. Kanske skulle jag ge er en sån där fransk puss. Som tydligen ska vara den bästa. ;) Jaja. Natti natti mina darlings.

Jag är så nöjd!

Har redan kommit upp i 50 läsare i dag. Jag vet att det inte låter mycket för er. Men jag har nyss startat min blogg. Och det är 30 läsare mer i dag än i går. Thanks darlings! ;) Jag hade inte kunnat göra det utan er. Jag är jättenöjd. Fortsätt så här! ;)

Har precis kommit in..

..Har varit ute med hundarna en sväng. Varenda gång blir man jagad av dom där jäkla myggen. Jag har alltid varit en sån som gillar alla djur. Men fan vad jag hatar mygg!!!

Raringar..

..Vad ska ni hitta på i kväll? Sitta hemma framför tvn? Festa? Jobba? Jag är så uttråkad. Kan ni inte muntra upp mig?

Hon, min mamma, har lovat..

..Att inte gå in på min blogg nå mer eftersom jag tydligen inte får gå in på hennes. Hon är rädd. Hihi. Jag vet inte om jag tror på henne bara. Aja strunt samma. Vi får väl se vem som vinner. Jag lovar att hålla er uppdaterade raringar. ;)

Det ser ut att gå framåt..

..Jag har 20 stycken fler besökare i dag än i går. Kanske inte så mycket tänker ni. Men eftersom jag just har startat min blogg så tycker jag att det är himla BRA! ;) Hon kör med fegspel min mamma. Hon vågar inte säga sin adress. Hon är väl rädd att jag ska sno alla hennes 2 läsare.Haha. ;)

Det blev en utmaning..

..Tydligen, med min "kära" mor. Vi har slått vad om vem som får mest besökare. Hmm. Jag hoppas för min egen skull att det blir jag som vinner. Jag vill ju inte att min mamma ska vara coolare än MIG! Snacka om värdelös man hade kännt sig! Jag trodde aldrig att hon faktiskt skulle göra det..

Nej!!

Herregud! Hon menar allvar! Hon kom precis in och frågade mig var det är man fixar sig en blogg! Och jag min dumma jäkel sa det! Så nu är hon på väg att göra en egen blogg! Ja, det är ju såklart min mamma jag pratar om.

Jag ligger här och funderar..

..Över hur jag ska orka ta mig ÄNDA ner till köket för att äta!?

Jag vill ha "Följ dina drömmar"..

..För det första är det ett sjukt snyggt halsband och sen så är det fint att det betyder något!


Klicka här om ni vill vara med och tävla om deras superfina halsband. Jag tror att dom halsbanden bara finns att få tag på hos Sannorna. Så skynda er!!!! ;) Och jag tror att ni också kunde köpa dom där halsbanden. För bara 149 kr plus frakten. Bara hos Sannorna! ;)

Jag testar bara nu..

Och då tänkte jag att jag kan passa på att visa er den här underbart söta bilden av min kusin Oscar. ;) Är han inte bara FÖR söt?!

Huhuhu!

Nu har jag stängt igen min andra blogg som jag hade på hotmail sidan. Jag skickade över mina raringar därifrån hit. Hoppas dom fortfarande gillar mig. Jag har inte övergett dom jag tror bara att det är lättare att bara ha en blogg.

Med hjälp av en rar läsare..

..Som tittade in och kommenterade inlägget, kom jag fram till att han bara ville skryta och ha uppmärksamhet. (Som att han inte får nog med uppmärksamhet med den där magen!) ;)

För er som har läst..

..Min andra blogg vet ju att jag har massor av brevvänner från alla möjliga olika land. ;) I dag började jag skriva med en kille från England som påstår att han ska få ärva 35.5 miljoner pund när han fyller 18. Ha! Är det någon som tror på det? Jag menar: Om man nu ska göra det varför står man och berättar det till någon över datorn som man precis, 5 minuter tidigare,har träffat? Är det nån som kan berätta det för mig?

Usch!

Vad jag har tråkigt. :( Kan inte ni raringar muntra upp mig?

Va?

Vad är det här? Solen har övergivit mig! Ha! Så skönt! ;) Nu är det så där lagom, helt underbart väder.

Godmorgon raringar..

Jag ligger fortfarande här i sängen och ser knappt något. ;) Har precis vaknat och det föörsta jag  gör är att ta datorn i famnen.Jag var ju tvungen att säga godmorgon åt mina raringar. ;) Nu ska jag hoppa i duschen och sen gå ut med hundarna. Om ingen  redan har varit med dom. Hörs senare.

Är det någon..

..Annan än jag som inte kan sova?

Tillägg: Jag antar att det inte var det. Aja gonatt då.

Hahaha!

Min "kära" mor har slagit vad med mig om att hon kommer att bli nästa blondinbella och slå mig på antalet sidvisningar! Och när hon har 300 visningar per dag så ska hon skaffa sig sponsorer och bli rik. Sen ska hon dra med alla sina miljoner. Haha! Och hon bloggar inte ens! Ja hon får ju göra som hon vill. Och hoppas på att jag får lite av pengarna. ;)

Jaja men nu ska jag faktiskt gå och sova, raringar! Pussar.

Raringar..

Nu får jag säga gonatt. Det börjar bli sent. Och dessutom börjar sex and the city snart. ;) Men sen efter den så ska jag nog gå och sova. Jag är så trött. fast jag kommer nog ändå inte att kunna sova. Men iaf: God natt mina raringar. ;) Hörs i morgon.

Vad tycker ni egentligen om..

..Blondinbella? Jag var precis in och tittade snabbt vad det är alla pratar om och jag tycker ärligt inte att hon är bättre än någon av oss "vanliga" bloggare. Så vad tycker ni,raringar?

Jag känner mig helt..

..Slut, raringar. Jag ligger raklång över sängen och har inte orkat resa mig på en halvtimme. Det måste vara vädret. Det är så varmt så att man faktiskt håller på att dö. Är det någon som vill byta med mig? Jag vill gärna ha lite regn! och några moln, tack! ;)

Var det någon som såg..

..Queer as folk i går? I så fall vad tyckte ni om slutet? Jag diggar den serien. Jag tycker den är sjukt skön. ;) Helkul! Haha. Jag har suttit här uppe och skrattat för mig själv i en hel vecka. ;)

Posta brev och statoil godis.

Har precis kommit hem. Har orkat ta mig ut i värmen en stund för att posta två brev och hämta statoil godis. (stans godaste godis) ;) Haha. Jag är en godisgris! Men jag kan ärligt säga att jag inte åt något annat fika. Jag gillar inte tårta alls. Åt bara jordgubbarna från toppen av tårtan. ;) Hur har eran dag varit, raringar?

Tårta? Någon?

Nu har dom sista av släkten åkt hem. Det finns fortfarande lite kvar av tårtorna. Är det någon som vill komma på kalas och fika lite tårta? Den finns här uppe i Kiruna! ;)

Tårta och presenter.

Har precis kommit hem från coop. Har varit och handlat till tårtorna. Släkten kommer kl 1. Ojoj. Klockan är redan halv.Jag kanske skulle ta och gå ner.
Min lillebror lyckades charma till sig en present av mig. En rosa mjukisdjurs gris. ;) Jag var ju tvungen. Det är ju hans födelsedag och allt.
Nej nu måste jag gå. Pussar mina raringar.

Godmorgon mina raraste!

Hoppas ni har sovit gott med söta drömmar!? :) Jag har inte sovit speciellt bra. Var vaken ännu vid 2 i natt. Blää! ;)

Jag vill passa på att säga grattis till min alldeles egen lillebror som fyller år idag. 11 år! La la na na na! (Jag kan ingen av dom där grattis sångerna. Så det här får duga.)

Ja, det blir släkten här idag igen. Kalas! Om man nu säger det nå mer.  Det kanske heter fest. ;) Strunt samma. Det är ju vad det är i vilket fall som helst.

Darlings..

Nu ska jag ta och gå. Jag säger godnatt nu för jag vet inte om jag kommer att slå på datorn mer idag. (Haha! Jag känner mig verkligen som Carrie i sex and the city och gossip girl i, ja Gossip girl!) ;) Men i alla fall godnatt mina raringar lova att titta in i morgon. ;) Pussar.

Musik som kommer att höras i mina öron under sommaren..



Mcfly: Too close for Comfort
Yael Naim: New soul
Jason Mraz: I´m Yours
Duffy: Warwick Avenue
Enter Shikari: Johnny Sniper



Haha.. vad häftigt!

Jag hittade precis den där sidan där man kan göra en egen mp3 spelare och lägga in den på sin blogg. Det är så häftigt, raringar! ;)

Dagens..


Låt: Silence is a scary sound av Mcfly
Bok: Stella & Sebastian av Jenny Leeb.



Nu är dom sista av..

..Alla mina släktingar på väg hem. (Oj jag råkade spara innan jag ens hunnit skriva något.Jag är inte så teknisk av mig,) Det har varit en helt okej dag på baksidan med släkten. Trevlig. Jag vet vad du tänker : Hur kan någon med vettet i behåll tycka om att träffa sin släkt? Ja men,raringar. Min släkt är ung. Och lite knasiga. ;) Jag uppskattar människor som vågar vara sig själv även om dom är lite knasiga. Håller ni inte med?

Jag har försökt i flera dagar nu att..

..Göra det där iq testet på testpanelen.se. Och jag har bara klara del 1 och 3 frågor på del 2. Är jag osmart raringar? Har ni klarat hela testet? Är det för att jag är blondin på riktigt? (Det var ett skämt. Jag tror faktiskt inte att hår färgen har någon som hellst betydelse.) Jag behöver några tröstande ord, mina raringar! :(

Jag håller på att dör här uppe..

..I norr på grund av värmen. Ni förstår raringar, jag är inte van vid att det är varm här uppe i Kiruna. Det har varit tre dagar av värme nu och jag är redan less på den. Är det normalt? Man hör ju alltid folk tjata om hur mycke dom älskar och längtar efter sommaren. Det verkar som att jag är det enda som hatar sommar. Eller? Nu ska jag gå ut och umgås med släkten ut på baksidan. Pussar mina raringar.

Låttips!? Boktips!?

Nu när jag kommer ihåg det. Kan inte ni raringar ge mig tips på några bra låtar? Gärna era favoriter! ;) Och lite boktips! Jag vet inte vad jag ska köpa längre!

Godmorgon alla söta..

..Har precis vaknat här! ;) Jag vet, jag vet! Klockan är 1.  Men vad har man annars sommaren till om man inte får sova?!

Så det vart ännu en varm dag här uppe i norr. Om jag ska vara ärlig så är jag lite förvånad. Norrland är ju inte känd för sina långa varma sommrar. ;) Men, men. Jag klagar inte. Eller ja om det inte blir FÖR varmt. För då vill jag bara lägga mig ner och dö. Jag är lika mycket vintertjej som Kiruna är vinterstad. ;)

Har ni något kul på gång en sån här underbar söndag? Ska ni ligga och sola ute på stranden? Eller kanske göra som jag och ligga ute på baksidan?? Ni får gärna komma och hålla mig sällskap om ni vill?! ;)

Ja, raingar..

..Jag är så trött. Ögonen går i kors och jag ser knappt vad jag skriver. Så eventuella stavfel får du ursäkta. Jag tror nog att jag får ta och lägga mig framför tvn en stund.. Pussar hör i morgon.

Raringar..

..Så var ännu en dag av min sommar över. Usch! Och sommaren har ju inte ens hunnit börja ännu. Vi har bara haft värme i två dagar nu. Jag börjar få sån ångest. Men det är ingen ide att oroa sig över det ännu. ;) Jag har fortfarande en HEL månad ledig! Woohoo! En HEL månad! Säg grattis till mig!

Det vart verkligen sommar..

...Här uppe i norrland, raringar! ;) Vi som har haft regn och storm hela sommaren. Och nu blir det sommar när hösten snart är här. Jaja, bättre sent än aldrig. ;) Vi får väl hoppas att den håller lite längre då! Håll tummarna för mig raringar!
Har ni planerat något roligt till kvällen? Det är ju ändå en lördag. Jag ska ligga här hemma och bara ta det lugnt. Jag är ingen party männinska. Jag ligger hellre hemma med musik i öronen och näsan i en bok. ;)

Det är en fin dag idag..

..Och man tycker ju att alla skulle vara på bra humör. Men inte då! Jag bir mer deprimerad när det är fint väder. För det enda jag gör är att sitta hemma framför datorn, med musik i öronen eller näsan nere i en bok. Jag hittar aldrig på någonting. Gör det mig till en tråkig människa? Jag tycker inte att jag är en tråkig människa bara en UTTRÅKAD människa. Och ensam.

Är det någon från Kiruna som ser det här och som vill bjuda mig på fest i kväll??

Förresten,

Är det någon gullig vänlig själ som kan berätta för mig hur man får in en video hit? Jag skulle verkligen uppskatta hjälp eftersom jag inte är så teknisk av mig.. ;)

Jag hade lite problem..

..Med den andra bloggen. Så jag tog bort den och gjorde en ny.. Så här här jag..

Jag är i alla fall inte ond rakt igenom..

Du är 31% ond!


Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Gå in på testportalen.se för att se hur ond du är! ;)



Lördag den 26 juli 2008, 13.31.

Jag börjar bli lite smått hysterisk. Det är exakt 1 månad kvar tills skolan börjar. Och du kan ju tänka dig hur det är för mig att börja på en skola med över 1000 elever när jag har haft hemundrevisning ända sedan 6:an. Det har bara varit jag och en annan lärare tidigare.Och nu ska jag börja i en klass med 20 elever. Jag tror nog att du förstår att jag håller på att bli galen! Jag vet helt enkelt inte hur jag ska klara av det. Har du varit i min situation? Kan inte du ge mig några tips på hur jag ska klara av att gå dit UTAN att få panik och ångestattacker varje gång!?
När jag har pratat med min psykolog om det här så har vi kommit fram till att jag är "rädd" för mina egna tankar. Visst det kan ju vara logiskt. Jag går väl omkring och tänker på vad som kan hända. Men hur logiskt är det och gå omkring och säga till sig själv: Det händer inte ,det är bara i min fantasi!? Hallå! Man känner ju sig ännu mer galen än man var innan.


Så här är jag nu av någon anledning..

..Vet inte riktigt varför. Kanske för att det har blivit så himla populärt med bloggar. Jag vill inte se mig själv som en människa som gör precis som alla andra. Det har jag aldrig gjort. Jag vill helt enkelt inte vara som alla andra men på samma gång vill jag det.. Låter det logiskt? Det låter skumt eller hur? Men vad jag menar är att jag absolut INTE vill vara som någon annan, jag tycker om att vara min egen person med egna åsikter. Men jag hade vela ha ett lätt liv som alla andra i min ålder. Men nu har jag inte det. Jag har inga vänner, jag går aldrig ut och festar. Och jag är livrädd för folk.
Jaja men jag tror att jag kanske är här för att jag är så uttråkad och bara vill skriva av mig.


Välkommen till min nya blogg!

Så jag är en  norrländska som har bestämmt sig för att charma sig in i era hjärtan. ;)

Har haft stora problem med den andra. Eller rättare sagt den hade stora problem med mig.På en sekund lyckades jag fixa om i koderna till designen så att det blev HEMSKT. Jag var tvugen att slänga den och göra en ny..