I won´t start beliving that this is the end..

Listening to: McFLY - Sorry´s not good enough.


Morning. Jag lever. Jag är vaken. Men jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Vill inte stiga upp. Känner mig sjukligt trött. Har varit på väg ner till duschen i över en timme nu. Orkar inte.

Det är söndag idag. Men av någon anledning så har jag gått och inbillat mig att det var söndag i går och trott att det äntligen är måndag. Men så blev det inte minsann.

Har en jäkla hund utanför dörren som retar vettet ur mig. Ja det är naturligtvis Malte The Tax.


Den nya kategorin. En ingående förklaring.

Okej. Det här är inte bra. Det här är inte bra alls. Jag kan helt enkelt inte bli av med det här shoppingbegäret. Det enda som finns i mina tankar är: köpa, köpa, köpa.. Köpa!  Jag börjar känna mig som en av dessa kvinnor som jag såg i en dokumentär som gick på tv för inte så länge sen.

En dokumentär om kvinnor som , hemligt, handlar grejer. Dom handlar bara för att få handla. Def. inte för att dom behöver det. Och inte för att dom vill ha det. (eller jo, visst vill dom nog ha det just då) Och inte för att dom ens kommer att ha någon användning av det dom köper. Utan bara för kicken av att köpa saker. Dom hade hemliga gömställen där dom gömmer sina saker för sina familjer. Och det var grejer ÖVERALLT. Staplade efter väggarna. Ända upp till taket. Stora högar över golven. Vissa köpte Barbiedockor. Vissa köpte Theservicer.

Jag vill inte bli en av dessa kvinnor
. Det är ett beroende. Man skulle kanske till och med skulle kunna kalla det en sjukdom. Det är en sjukdom när man direkt blir på bra humör när man väl har fått köpa någonting. När man inte alls är lika grinig som man var fem minuter innan man köpt någonting. När man blir sur bara för att någon tycker att det är helt onödigt att köpa just det man tänkt köpa. När man måste handla upp alla sina pengar varje månad.

Jag har aldrig sett det så här förrut. Jag har aldrig sett det som ett problem. Som ett beroende. Jag har alltid bara tyckt om att köpa nya grejer.

Det är först nu på sista tiden som jag har insett hur allvarligt mitt.. tillstånd är. Mitt beroende. Folk har påpekat mitt shoppingproblem för mig. Många gånger. Men jag har bara viftat bort deras ord.

- Det är väl klart att jag inte har problem med att hålla i pengarna.

- Jag kan spara. Om jag vill. Men jag vill bara inte.

Det första steget i att bli frisk från sitt beroende är att erkänna att man har problem. Jag vet att jag har problem. Jag slösar mer pengar än jag har. Allt är slut när jag väl får pengarna. Jag vet att jag har problem. Jag vill inte veta det. Men jag är medveten om det.

Mwahahah. Jag måste sluta handla.


Lördagen.

God dag, sunshines. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte så mycket att säga. Jag har nästan precis bara hunnit komma hem efter en snabb runda på coop. Inte så mycket att hurra för. Bara en jäkla massa folk som trängs. Köpte en tatueringstidning.  Det är dags snart. Jag längtar! Jag vet redan i det stora hela vad jag vill ha, men jag vill ha något litet till. Och jag vet inte vad. Har försökt leta på internet men jag har inte hittat någon som säger: Nathalie. Mwaha. Om ni vet någon bra sida på internet med bilder av tatueringar så får ni gärna tipsa!?
Var precis nere och försökte få loss mina goda kladdkaksmuffins från formen. Def. inte det lättaste. Men till slut lyckades jag få loss dom. I smulor. Men så länge dom smakar bra behöver dom inte vara vackra. Och dom smakar def. mummsigt! Tror dock att jag får ta loss dom nästa gång direkt när dom kommit ut ur ugnen. Innan dom hunnit stelna till och svalnat...

Nu ska jag väl gå ner och försöka hitta något att äta. Tror det blir Broccoligratäng.

Ha en bra dag allihopa.


I cant stop, I cant stop loving you. You´re a dreamer, and dream is what you do.

Listening to: McFLY - Sorry´s not good enough.


Länge sen jag skrev. Känns det som i alla fall. Men om man kollar på datumet på sista inlägget så är det inte så länge sen.

Jag känner mig helt slut. Har varit vaken i någon timme nu. Känner dock att jag skulle ha behövt sova dom timmarna. Jag har ändå inte fått spreciellt mycket gjort under dom timmar jag varit vaken.


Jag läste klart min bok i gårkväll. Ni vet den som jag berättade om?! Träffpunkt Gevéve. Och den slutade inte alls som jag hade väntat mig. Jag vet inte ännu om det är en bra sak eller en dålig sak. Jag har inte bestämt mig. Men en sak vet jag. Det var en jäkligt bra bok! Började även läsa på en annan bok i gårkväll. Av samma författare. Vet dock inte om jag kommer att läsa på den eller den nya Shopaholic-boken som jag fick hem i brevlådan i morse, först.

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med musik i öronen och datorn i famnen. Myspys. Tror dock att jag ska ta och vila en stund. Annars lär jag slockna före 9 i kväll.


Men ni får ha en sån bra dag.


There is no escaping from the heartache.

Lyssnar på: McFLY - Falling in love.


God kväll, sunshines. Det har varit en lång dag idag. Alldeles för lång. Så lång att jag trodde att den aldrig skulle ta slut. Men nu sitter jag här då, mitt i natten. Det börjar bli dags att gå och lägga sig. Och det bästa är att jag faktiskt känner mig trött. Hur det nu kan komma sig eftersom jag sovit större delen av dagen. Slocknade med datorn i famnen nån gång efter 1 i förmiddags och när jag kollade på klockan nästa gång var den helt plötsligt 6. Men om jag nu mot all förmodan kan sova i natt så ska jag väl inte gnälla.

Det har inte hänt speciellt mycket idag. Som jag sa så har jag sovit bort större delen av den. Var hos tandis i morse klockan tio. Hade ingen aning om vars jag skulle, eller hos vem jag skulle till. Och när jag kommer dit och ska fråga så ser jag en skylt där det står att dom är på rast mellan 9.45 och 10.10. Men en vänlig själ talade om för mig till vilket väntrum jag skulle till i alla fall. Och jag kom fram dit jag skulle till sist. Hade bara ett hål. Och det är år och dar sedan jag var hos tandläkaren sist.

Efter tandis skulle vi egentligen ha åkt hem men vi åkte till mommo istället. Hon behövde hjälp. Med att klippa hunden. Mwahaha. Skulle egentligen ha åkt dit en sväng till när Anna och Oscar skulle dit. Men det blev ju naturligtvis inte. Tror inte att det var en enda själ som var vaken under hela dagen...

Nu ligger jag i sängen med datorn i famnen och svär över att det är så varmt här inne. Orkar dock inte stiga upp för att öppna fönstret.

Förresten så har jag bestämt mig att jag får köpa en bok och en cdskiva varje månad. Bara jag håller mig under 400kr. Så i dag beställde jag en bok (den sista shopaholic) och en skiva (den nyaste The View) Allting gick på ca 300 kr. Så nu har jag ännu mer pengar som ska in på sparkontot än jag hade räknat med.

Nu ska jag def. läsa klart min bok. Det är bara ett par sidor kvar. Verkar dessutom som att jag fått nån skummis efter mig på msn. Igen.

God natt på er. Sov så sött.


The view.

Jag råkade snubbla över dom här pojkarna för ett x antal år sedan på youtube. Först var jag inte så överförtjust, (antagligen deras Skottska dialekt) men ändå så var det något som fick mig att lyssna på ännu fler låtar. Och nu är dom ett av mina favoritband. Mina damer och herrar, låt mig presentera The View.
Morgontrött och förvirrad.

Morgon. Tro det eller ej men jag har faktiskt varit vaken ett bra tag nu. Vaknade ganska förvirrad 20 över 11 när telefonen satte igång att ringa. Ja det här är från blahblahblah. Jag ringer angående en undersökning hos hygenisten. Ehm. Det finns en tid åt dig i morgon klockan 10. Om du vill komma. Ehm? Vars sa du att du ringde ifrån, frågar jag förrvirrat. Folktandvården. Åh, jaha. Då är jag med. Så i morgon klockan 10 ska jag alltså till tandläkaren. Ser def. inte fram emot det! Efter det så kunde jag inte somna om så det var lika bra att stiga upp. Och här sitter jag nu då, och dricker kallt the framför datorn.

Tror faktiskt att jag ska försöka orka läsa klart min bok så att jag kan skriva en recension på den till tidningen.


We could have fallen in love..

Good evening, sunshines. Först och främst, innan ni gör något annat tryck F5! Bättre så?

Det har varit en väldigt, väldigt lång dag idag, och ändå har det inte hänt speciellt mycket.

Jag vaknade redan före 8 i morse. Men jag orkade inte stiga upp så jag låg kvar i sängen med musik i öronen och näsan i en bok fram till 9 någonting. Jag skulle egentligen ha tagit ut hundarna redan då men jag kom fram till att eftersom dom båda fortfarande låg och sov så var det rätt onödigt att ta ut dom redan så tidigt. Dom klarar sig mycket bättre om dom går ut lite senare.

Så jag gick upp och la mig med musik i öronen igen. Falling in love [acoustic] av McFLY har gått på repeat hela morgonen. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den låten. Hur mycket den betyder för mig. Vilken känsla jag får av den. Den är helt obeskrivlig. (stavningen?) Den är så underbar att det gör ont i hela själen.

Efter en halvtimme eller så lyckades jag somna om. Fullt påklädd, med mascara , ögonskugga och läppstift på. Vaknade igen när lillebror knackade på dörren och ville låna ännu en säsong av min Buffy-samling. Tror jag somnade om ännu en gång och vaknade inte förren mamma ringde och sa att det är jag som får ta hundarna nu på morgonen, eftersom hon måste göra sig i ordning och skriva en handlingslista. Jag lyckades faktiskt ta mig upp redan efter fem minuter. Men jag gick inte ner och ut.

Nej, jag satte mig vid datorn och slog igång Photoshop. Älskade Photoshop. Som jag har längtat. I flera dagar har jag gått och trott att min lillebror (inte samma som lånade mina filmer) och hans kompis snott alla mina färger i PS. För det enda som kom fram när man försökte måla och sånt var massa grått och vitt. Men det visade sig att dom bara hade råkat ställa om inställningarna till gråskala. Resultatet blev denna headern som ni ser om ni kollar upp en liten bit. Inte så stor skillnad från den förra eller hur? Men jag ville ha den bredare.

Efter en timme framför PS fick jag dock ta och masa mig ner för att ta ut dom små doggsarna. Jag fick en smärre chock när jag kom utanför dörren. Det var svinkallt! Och ändå var det så lovely och soligt ute.

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat framför html och csskoder. Och sen ännu e liten stund till framför PS.

Nu funderar jag på om jag också ska börja kolla lite Buffy, det är år sen jag såg den. Eller om jag ska fortsätta läsa på min bok. Den är fortfarande lika bra och jag har redan kommit långt, långt över mittensträcket. Lovely.

För övrigt så verkar det vara något fel på blogg.se igen. Kommentarfunktionerna verkar inte funka. Det är många som har klagat på att dom inte kommer till kommentarsidan. Och vissa får inte fram sina kommentarer.

God natt på er alla. Sov så sött.


Söndag kväll..

God kväll på er alla. Min brist på bloggning idag har helt och hållet berott på att jag har börjat läsa en sån underbart bra bok. Och jag har inte kunnat slita mig ifrån den på flera timmar. Träffpunkt Genéve heter den och är skriven av Robert Ludlum. Och om ni inte redan har läst den så tycker jag att ni ska göraa det.

Just nu sitter jag och småskrattar för mig själv framför tvn. Dagens avsnitt av Supernatural är riktigt roligt.

Det var väl allt jag hade att säga får den här gången.

Portfolio

Vet inte om jag sa det tidigare, men om ni inte redan har märkt det så har jag alldeles nyss skapat en portfolio. Där kommer jag att ladda upp alla mina bloggdesigner och bilder på ett och samma ställe. Kika in vet jag! Klicka här.


Lördag

Morning sunshines. Jag kände att det börjar bli dags att skriva ett nytt inlägg. Det är några dagar sedan sist. Men jag kan trösta er med att ni inte missat någonting alls då det knappt hänt något dom senaste dagarna.

I torsdags var vi ju som sagt var på begraving. Igen. Det gick väldigt fort vilket var väldigt skönt. Fem minuter vid graven och en halvtimmes fikande i församlingshemmet, med prästen. Sen åkte vi, eller rättare sagt jag, [mamma skulle jobba] vidare till mormor för att träffa dom små barnen. Alvin och Lova hann jag knappt träffa då dom åkte på stan med Therese istället för att umgås med sin släkt. Men den där lilla prinsen Vilmer fick vi i alla fall behålla. Även om Lova inte ville lämna ifrån sig honom. Hon tänkte väl att hon inte får tillbaka honom sen. Underbara prinsen Vilmer. <3


När jag kom hem hade jag världens migrän. Igen. Sovde från halv fem, vaknade nån gång under kvällen och var vaken högst en halvtimme, knaprade alvedon och kräktes tarmarna ur mig [Ville ni inte veta det?] somnade och vaknade inte förren efter halv 3, mitt i natten.

I fredags, ja i går då, gjorde jag mest ingenting alls. Satt hemma hela dagen framför tvn. Chattade, läste lite, lyssnade massor på musik och ändrade om lite i min layout. [Ja igen!]


Och idag, denna lovely lördag kommer jag nog mest troligt bara ligga hemma och slöa med näsan i en bok och lyssna på ljuvlig musik. McFLY förstås. Behöver ni ens fråga? :P


I cuddled with a bowl of cereal because im sexy as hell..

Jag har börjat skirva på det här inlägget minst 10 gånger nu under dagen/kvällen. Men varenda gång blir jag avbryten och tappar lusten. Antingen har det vart folk som skriver på msn, eller hundar som vill ut och kissa. Eller vad som helst. Det viktiga var att jag inte hunnit skriva klart mitt inlägg.


Klockan är just nu 23.52. För att vara exakt. Hela den här dagen har bara försvunnit utan att jag ens märkt det. Jag vart riktigt förvånad när jag alldeles nyss kollade på klockan och insåg att det snart är midnatt. Och jag är inte ens trött ännu.

Ärligt talat så har jag knappt gjort något annat än att sitta framför datorn idag. Jag hade tänkt åka till mormor. Jag ville åka till mormor. Hela släktens ungar var där. Varenda en av dom. Det är inte ofta det händer. Men mamma hade tydligen helt andra planer. Hon skulle göra något så spännande som att.. Städa. Just det. Och det är så halt och blött ute att jag defenitivt inte hade idas gå ändå upp på stan. Inte för alla ungar i världen. För jag tvivlar att jag hade kommit dit levande.

I morgon ska vi på begraving. Igen. Inte för att jag var med sist. Men jag antar att jag fick en andra chans att säga hejdå eftersom det är samma person som ska begravas i morgon. Fråga mig inte ens varför.

Till sist så måste jag visa er detta som jag hittade hos Melinda. Vad gjorde ni? Me? I cuddled with a bowl of cereal because im sexy as hell..


Nu ska jag gå ner och koka en sista kopp the (och kanske ta en muffins till) innan det är dags att sova.


Yummy cakes or dummy cakes?

.Ja. Jag har ägnat hela kvällen åt att baka. Och nu kan jag nästan med 100% säkerhet säga att jag aldrig, aldrig kommer att försörja mig genom att baka kakor. Eller vi tar och stryker det. Jag kan nästan med 100% säkerhet säga att jag aldrig kommer att försörja mig genom att baka någonting alls. Eller laga mat heller för den delen. Så hur blev mina cupcakes och kladdmuffins? Dom vart.. Goda. Men det var också det enda. Allt annat vart en stor flopp. Det mesta av cupcakesen och muffinsen ligger utanför formarna. Och dessutom är dom helt platta. Så ja. Dom är inte så där jättevackra. Men så länge dom är ätbara så antar jag att man inte ska gnälla. Men det blir dock tårta. Köpt tårta, när jag fyller år. Inga hembakade cupcakes eller muffins. Thats that.

Mormor bad mig spara två stycken cupcakes åt henne så att hon kan komma och hämta dom i morgon. Tidigt i morgon. Mormor: Jag sparade två stycken åt dig. Jag tar med dom i morgon om vi kommer förbi! Mwa ha ha.


Tidigare idag har jag träffat Viggo the monkey boy. Han är en sån härlig unge. Man kan inte annat än le varenda gång man träffar honom. Synd bara att jag inte hade med mig kameran. För idag var har riktigt vild!

Nu ska jag nog faktiskt fortsätta läsa lite på min bok. Än så länge har jag bara hunnit till det andra kapitlet.


Twittering..

Min brist å bloggning både igår och idag beror helt och hållet på att jag inte kan slita mig från Twitter. Jag älskar verkligen den sidan!


Cupcakes och kladdkakemuffins...

Jag var just nere och fixade ihop en snabb sallad till lunch/middag. Fast egentligen var det ingen sallad. Det var bara minimajs, gurka och sallad som jag blandade ihop med ost och en hel del dressing. Jättebra om man vill komma i form till sommaren. Eller hur!

På tal om sommaren så börjar det kännas att den är på väg. Solen skiner och snön börjar sakta men säkert tina bort. Och i morse när jag var ute med hundarna kunde jag se förra årets blommor längs vägkaterna. Och av någon konstig anledning ser jag fram emot sommaren i år. Det har varit en lång vinter och nu vill jag bara ha sommar.

Om en stund ska jag och mamma åka iväg och handla grejerna till mina cupcakes. Har dock inte bestämt mig för vilken sort jag vill ha ännu. Och sen vill jag ha små kladdkakemuffins också. Måste åka förbi min kära momor också för att få kladdkakereceptet och låna hennes cupcakesplåt, eller vad det nu är. Mamma trodde att hon hade en i alla fall. Annars blir det platta cupcakes.

Sen skulle jag behöva städa också. Jag har överdoserat mig själv med the dom senaste dagarna så nu ligger det sägert 10 themuggar efter hyllorna, på sängbordet och till och med på sängen finns det ett par stycken.

And people,
Just remember to smile smile smile!


.

..Jag orkar inte få mig själv upp ur sängen..

Tisdag..

Jag är vaken. Jag är vaken. Jag är vaken! Men jag är dödligt trött och ligger därför fortfarande kvar i sängen. Man tror ju att man borde börja vakna till efter att snart ha legat vaken i sängen i två hela timmar. Men icke då. Det måste vara för att jag inte fått mitt morgonthe ännu. Och dessutom känns mitt huvud tungt och det trycker i min panna. Det har dock ingenting med mitt morgonthe att göra.


Jag känner för att baka idag. Yummsiga små cupckaes med massor chockladsmörkräm på. Men jag har inte det som behövs hemma och mamma svarar inte på mina msnmeddelande. Så jag har en känsla av att hon inte har någon större lust att jag ska baka. För då måste hon åka och hämta grejerna.


Twitter, beroendeframkallande.

Aprilvädret är inte mycket att hurra för. Inte om man bor högst upp i Norrland i alla fall, som jag gör. Jag var alldeles blöt om fötterna när jag kom in efter en (väldigt, väldigt kort) promenad med hundarna.


Sen måste jag bara berätta för er att även jag, precis som så många andra, har skaffat mig twitter. Det måste väl vara den bästa uppfinningen i hela världshistorien. Och för att inte tala om beroendeframkallande. Så om ni nu varken hittar mig här på bloggen eller msn så vet ni vars jag finns. Just det, Twitter.


11.17

Morning. Jag antar att dom flesta av er fortfarande ligger och sover eftersom klockan bara är 11.17. Jag ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen. Vill inte gå upp. Jag är trött. Och det är kallt. Men det är jag som har hundarna nu på morgonen och Malte The Tax håller på att gnälla, och skälla för den delen, ihjäl sig där nere i buren. Bortskämd? Ja, lite grann!


Lights, camera, action, it's good night.

I'm off to bed. Love to you all!

Shopaholicsyndromet, vanligare än man tror?

Okej. Ingen panik. Ingen panik. Jag har insett något så chockerande. Och hemskt. Jag har insett att jag är väldigt lik Rebecca Bloomwood. När det kommer till vissa saker i alla fall. Ni vet hon Becky i Shopaholic-böckerna?! Som för övrigt är väldigt bra böcker. Så om ni nu mot all förmodan inte har läst dom så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Men i alla fall, tillbaka till saken. Till problemet. Shopaholic. Det är det som är det stora problemet. Man skulle nog förmodligen konstatera att jag har shopaholicsyndromet om man nu fick det utrett hos en psykolog. För jag kan helt enkelt inte hålla i mina pengar. Varenda månad är det samma sak. Jag beställer sak efter sak.. Efter sak efter sak. Och varje månad när jag väl får in mina pengar på kontot så är dom redan slut. Och varje månad får jag alltid samma ångest över att jag har slösat upp varendaste krona och bestämmer mig för att sluta handla. Men som jag sa tidigare, det är samma sak varenda månad. Jag kan helt enkelt inte sluta handla. Jag kan helt enkelt inte spara pengar. Och det här är verkligen ingenting som jag sitter och hittar på bara för att det är så inne med shopaholicböckerna och shopaholicfilmen. Nej, det är mitt liv. Det har vart så här, ja, så länge jag kan minnas. Och det enda jag vill är att sluta handla, börja spara och få min ekonomi på fötter igen. Men det är lättare sagt än gjort. Det är inte så lätt som man kan tro. Och det värsta är att jag verkligen inte behöver dom där böckerna, skivorna, skorna, väskorna eller smyckerna. Jag har tusentals böcker i hyllan (ja utan att överdriva) och jag har en hel del cdskivor. Och vi ska inte ens gå in på min väsk , smycke eller skosamling. Det är helt enkelt ett beroende. Ja, jag är beroende av att handla. Det här är inte ett problem som kommer att gå över under natten. Men jag vet att det måste bli ändring på saker och ting.


På tal om någonting helt annat så tidigare under kvällen råkade jag klicka in mig på någon sida om någon sån här skrivarskola. Och när jag läste igenom informationen så fick jag den här känslan av att det där skulle vara perfekt för mig. Det där skulle jag vilja göra. Och det bästa med den var att man kan läsa på distans. Man har kontakt med handledare och allt sånt men man läser hemma. Vilket gjorde att jag ville göra detta ännu mer än tidigare. Men det fanns dock en hake. Jag höll på att ramla av stolen när jag läste vad två terminer kostar. 40.000 svenska kronor. Det var där min dröm gick åt skogen. För det finns inte en chans att varken jag eller mina föräldrar kan lägga ut 40.000 spänn på att studera ett år.

Nu ska jag fortsätta läsa min Shopaholicbok.


Nothing really matters, nothing really matters at all..

Just nu: McFLY - Everybody knows

Den här dagen, söndagen i mitten av april, har bara försvunnit. Utan att jag ens märkt det. Och nu är klockan snart halv nio och jag börjar känna mig helt slut och tung i huvudet. Det är dom här söndagarna som gör en deppig och man orkar knappt resa sig ur sängen.

Just nu sitter jag fortfarande och lyssnar musik. Såklart är det fortfarande samma album som tidigare. Faktum är att jag lyssnat på det albumet ända sedan den kom ut i september. Utan att byta. Bara lite onödig fakta om mina musikvanor en sån här söndag.

Jag har ingen aning om hur resten av söndagskvällen kommer att se ut. Men förmodligen kommer jag att kolla mina serier. Först är det En callgirls dagbok och sen direkt efter det börjar Supernatural.Om dom nu inte har slutat och någon glömt att berätta det för mig?!


Förresten så börjar det en underbart mysig film på trean klockan nio!


Morning

Morning. Nja, jag har inte vaknat precis så ni behöver inte oroa er för mig. Jag har, tro det eller ej, varit vaken ända sedan min alarmklocka ringde klockan 11.

Och den tiden har jag spenderat framför datorn och försökt få ihop färgerna till min layout. Jag tog dock tillbaka dom färger jag hade här lite tidigare. Trots att dom inte alls passar ihop så älskar jag dom. Och jag älskar effekten man får när man blandar alla dom starka färgerna. Så jag tror jag håller fast vid dom även om jag nu sa att jag vill ha en helt ny och fräsch layout.

På tal om ingenting, så börjar jag känna mig lite skeptisk vad gäller min lilla älskade hund. Jag är inte så säker på att han verkligen är frisk. Ni som har följt med mig ett tag vet att han har varit riktigt sjuk med tumörer och allt vad det var. Men eftersom han klarade operationen och dom sa att det förmodligen inte hade spritt sig vidare eftersom hans värden såg normala ut så har jag naturligtvis inte gått och oroat mig. Förren nu. Jag vill inte vara elak eller så, men han ser förjäklig ut. Han har börjat tappa allt sitt hår. Han ser ut som en jäkla kyckling. Men jag vet inte, det kanske är medicinen. Han kanske måste tappa allt sitt hår innan det växer ut igen?! Han har fått såna små söta fjun i hela nacken, men hela hans bakdel är typ... Kal.Just nu sitter jag bara och slöar framför datorn med musik i högtalarna. Är det någon som kan gissa vad jag lyssnar på? ;D

Lördag kväll..

Good evening, sunshines. Kära, söta och rara läsare innan ni fortsätter att läsa tryck F5! Det börjar bli rätt så trött, men jag känner mig inte det minsta trött. Ännu. Men även om jag nu skulle vara trött så finns det ingen chans att kunna somna i det här huset. Min lillebror har, tyvärr, en kompis här för att sova över och nu har dom dragit igång musik på högsta volym. Det värsta är inte att dom sitter vägg i vägg med mitt rum, eller att väggarna skakar av basljudet utan att dom har igång så otroligt dålig musik. Så nu har jag precis varit nere och hämtat mig en stor kopp the, citron, och en alldeles för stor biskvi med alldeles för mycket fyllning. (som jag nu mår illa av) Men jag antar att man inte ska klaga!

Dagen har jag spenderat framför datorn. Vilket ni kanske redan har märkt. Ja, jag har varit uttråkad. Men det är inte den enda anledningen till att jag satte igång att koda en helt ny layout. Jag har inte haft någon vidare inspiration dom senaste vekorna och jag tror att det beror på layouten. Som har sett likadan ut i flera månader. Och nu pratar jag inte om bakgrunden eller headern utan själva kodningen. Så nu har jag alltså äntligen bestämt mig för att göra en hel makeover på min blogg. Men den är långt ifrån klar men jag har suttit med koder ända sedan jag vaknade, utan att överdriva, så nu känner jag mig helt yr av dom. Men än så länge så tycker jag att den är döläcker, om jag nu får säga det själv!

Just nu sitter jag och småkollar någon film som går på tv3. Som jag tror att jag har börjat kolla en gång tidigare. Vet dock inte om jag kom mig igenom hela.


Och till sist vill jag bara säga att jag tycker synd om mig själv. Min nacke har börjat värka igen och mitt knä gör fortfarande ont.


Another year over, and we´re still together..

..It´s not always easy, but I´m here forever..

Just nu: McFLY - The heart never lies


Good morning sunshines. Jag har precis vaknat. The Tax har varit i farten igen och stått utanför min dörr och gnällt som en idiot i över en timme. Så det var bara att snällt stiga upp och släppa in honom. Jag är inte speciellt överlycklig över att tvingas ha honom i min säng. Jag litar fortfarande inte på honom, rätt som det är skulle han defenitivt kunna släppa sig en piss i min säng. Och dessutom stinker han.


Nu ska jag klä på mig och gå ner och kolla om jag hittar något att äta. Inte för att jag är speciellt hungrig.


Fredag natt

Good evening, sunshines. Hoppas ni haft en bra långfredag. Min har varit.. Just lång. Jag vaknade nån gång efter 12 i morse. Fullt påklädd, förvirrad och med varenda lampa i rummet tända. Jag måste ha slagit av tvn i går kväll och varit på väg att klä av mig och släcka lamporna men somnat innan jag ens hunnit tänka på det. Jag visste inte ens att jag hade somnat när jag vaknade,  så jag trodde att det fortfarande var natt. Jag vet inte hur vidare logiskt något av det där lät men jag antar att ni förstod vad jag menade?!

Dagen har jag spenderat dels framdör datorn. Jag har mest bara stirrat på skärmen eftersom jag har haft så sjukligt tråkigt. Dels har jag haft näsan nertryckt i en bok. Men jag har inte läst. Nej, mest har jag bra suttit och försökt övertala mig själv om att jag måste läsa. För den verkar ju så bra och jag har ju ändå så tråkigt.

Och när min dator dog gav jag upp och bestämde mig för att sno datorn av min lillebror och göra en helt ny layout till bloggen. Han hämnades genom att sno den enda fungerande trådlösa datormusen. Jag är så jäkla less på hur den där jäkla ungen beter sig. Jag vet att han är i tonåren och allt sånt men det han inte mindre irriterande! Jag önskar bara att han kunde.. Försöka bete sig som en människa och inte som ett monster! Men som ni kanske ser så fick jag, så småningom, tillbaka den och kunde göra klart både min header och min bakgrund. Och nu känner jag mig lite duktig! :P

Just nu sitter jag och kollar en film som jag sett ungefär 100 gånger. Men eftersom det inte finns något bättre att kolla på på tvn och eftersom jag inte orkar leta fram någon film så får den duga. Den är ju inte så dålig!


The F word

På torsdag är det en stor dag! För första gången i Svensk tv kommer ni att få se ingen mindre än *trummljud* McFLY!  Och dom kommer att laga mat med Gordon Ramsay i The F word! Så klockan 20.55 nu på torsdag ska ni bänka er framför kanal 9. Det kommer jag att göra om jag får tillgång till tvn. (Vet inte ens om jag har den kanalen!) Annars, tja, jag kommer att gråta blod!
Out of our minds and out of time..

..Wishing I could be with you
to share the view


Just nu: McFLY - Falling in love [acoustic]


Good morning sunshines. I dag är det en väldigt speciell dag för mig. Det är nämligen ett helt år sedan min, ehm, rara, älskade lilla fågel Mr Dudde gick bort, för att säga det på ett fint sätt. Han blev långlivad, trots det faktum att jag döpte honom till Döde för 12 år sedan. Han var inte det trevligaste djuret man kunde få. Han anföll folk så fort man kom in i samma rum. Och han tuggade, ärligt talat, på ens finger om man råkade ha det i närheten av hans näbb. Så det var därför jag blev så chockad när han faktiskt inte var här längre. För jag trodde att han skulle leva för alltid och plåga oss alla.

Min mamma brukar säga att den enda anledningen till att han levde 11 år var att varje gång han höll på att dö så bet han tag i en av alla sladdar som låg utslängda över golvet, vilket gjorde att han fick en elchock.. Jag kan riktigt se det framför mig, hans fjädrar som står rakt ut, öronen som ryker, och fågeln som säger: Vilken tur, det var nära ögat.


Det sista han gjorde var att skita i min lillebrors ficka och hugga mig i fingret.

Vi fick många trevliga stunder med den fågeln.


People marching to the drums..

..Everybodies having fun
To the sound of love
Ugly is the world we´re on
If I´m right then prove me wrong
I´m stunned, to find a place we belong

Just nu: McFLY - Transylvania


Good evening, sunshines. Det är väldigt länge sedan jag faktiskt skrev två inlägg på en dag. Jag antar att jag blivit rätt så tråkig nu på sista tiden. Men jag känner att jag äntligen håller på att få tillbaka min inspiration. Och jag är överlycklig för det!

Dom senaste dagarna har jag faktiskt till och med fortsatt att skriva på min bok. Eller nej det var väl inte helt sant. Jag har däremot börjat skriva på en helt ny bok. Så det är lite spännande. Jag har hunnit med ett par kapitel och än så länge har jag inte tröttnat på den. Vi får väl se vad det blir av den. Men jag hoppas att den blir mer långlivad än dom andra...

Jag har just varit nere och ätit min så kallade middag. Jag vet att det är lite väl sent att äta middag men jag åt en ordentlig lunch och sen åt jag ju lite tårta och sånt hos mormor. Så jag var inte hungrig förren nu.

Nu funderar jag på att lägga mig ner och titta film. Jag håller fortfarande på med Heroes. Och sen tänkte jag kanske, kanske börja läsa på någon av mina kära små nya böcker. Vet dock inte vilken jag ska börja med. Men jag antar att det får bli ett senare problem.

Jag svarar på era kommentarer i morgon!

Tills vi hörs igen,
Ta hand om er!


Some people laugh, some people cry..

..Some people live, some people die
some people run, right into the fire
some people hide, their every desire

But we are the lovers
If you dont belive me
Then just look into my eyes
Because the heart never lies

Just nu: McFLY - The heart never lies


Hej hej på er alla. Jag ser att det är en hel del nya männikor här inne och snokar. 15 stycken fler av er i dag än i går. Välkomna på er, hoppas ni hittar något ni gillar som gör att ni kommer tillbaka. Annars, ja då är det bara att beklaga sorgen.

Jag har precis kommit innanför dörren. Och nu känner jag mig helt slut. både i hjärnan och i kroppen. Fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag knappt sov något i natt. Jag somnade redan vid 10 i går kväll. Av migrän igen. Jag börjar bli riktigt less på denna migränen och jag förstår inte hur någon kan överleva den!

Så när jag vaknade igen vid 3 var jag  pigg och ville naturligtvis inte somna om  igen. Så jag roade mig med att sitta vid datorn ett par timmar samtidigt som jag småkollade gamla repriser på tvn och lyssnade på musik. Och när jag väl började känna mig lite småtrött så slog jag av datorn, tvn och musiken. Och just som jag lagt mig ner.. Vad händer inte då?! Jo då börjar pappas väckarklocka att ringa. Och han är inte den som slår av den heller.

Men jag lyckades dock somna. Och jag lyckades sova ända fram till, vad kan klockan ha varit, kanske halv 10. Det första jag tänkte när min telefon började ringa i morse var: Nej snälla! Inte redan! Men det var bara snällt att stiga upp för jag hade ett möte att passa.

Som för den delen gick väldigt bra! Jag tror att det här kan funka hörni! Jag fick en bra känsla av det i alla fall. Det gick precis som jag hoppats på. Så nu har jag en praktikplats Och det bästa är ju att jag får göra något jag verkligen tycker om! Skriva har ju alltid varit något som jag älskar att göra. Det är så avkopplande på något sätt.


Sen åkte vi vidare till mormor. Vi gick bara in en snabb sväng för att skriva en handlingslista och träffa Oski en sväng. Bara för att komma tillbaka en timme senare när det var dags för ett litet påskkalas med släkten. Det var Oski han själv som hade bakat tårtorna och dom var riktigt mumsiga!

Förresten så blev hela min helg räddad när jag fick tre nya böcker i brevlådan i dag. Två Shopaholicböcker och den sista Twlilightboken på Svenska.


I never wanted everything to end this way..

..But you can take the bluest sky and turn it grey.
I swore to you that i would do my best to change.
But you said it dont matter.
I am looking at you from another point of view.
I dont know how the hell i fell in love with you.
I never wish for anyone to feel the way i do.

Just nu: McFLY - POV


Hej hej på er alla söta pojkar och flickor. Fast det är nog mest flickor som läser min blogg skulle jag tro. If I´m right then prove me wrong. Det är ett par dagar sedan jag skrev ett inlägg. Okej det är många dagar sedan jag skrev ett inlägg. Ni har till och med börjat efterlysa mig, och jag kan säga att jag lever och mår bra. Och varför har jag inte skrivit på flera dagar då? Dels för att jag inte haft något att säga, dels (detta är den största anledningen) för att min dator inte funkar som den ska. Visst den går att använda, men den funkar inte bra. Det enda som kommer ut av att använda den är att jag blir frustrerad och har lust att slänga antingen in den i väggen eller slänga ut den genom fönstret. Så nu sitter jag här snällt med en trasig dator och väntar på att pappa ska gå och lämna in den på elgiganten.


I morgon har jag ett möte med någon från Kirunatidningen. Angående min praktik. Om det blir som jag hoppas på så behöver jag bara skriva några artiklar för tidningen och det räknas som min praktik. Jag hoppas verkligen att det går att lösa. För jag älskar verkligen att skriva. Och vilken känsla att få se något man själv skrivit i en tidning. Visserligen bara Kirunatidningen men ändå..


Nu ska jag gå ner och tjata på pappa. Jag vill ha in datorn på rep så att jag får tillbaka den snart. Fungerande!


Yes you make my life worth while..

..So I told you with a smile
Its all about you
Its all about you
Its all about you baby

Just nu: McFLY - All about you


Hej hej på er alla. Och god morgon. Jag har varit vaken ett ganska bra tag, tro det eller ej. Sen halv elva faktiskt. Men jag irkade dock inte stiga upp förren vid halv tolv. Så en hel timme låg jag kvar i sängen och slöade.


Nu ska vi först åka till mormor och träffa Viggo (ta det inte personligt mormor) annars hinner vi inte träffa honom. Sen ska vi åka vidare upp till stan och köpa en present till Lova. Och sen ska jag gå på hobbyhörnan och kolla lite grejer till smycken. Behöver bla. lite remmar till mina armband som jag gjorde för massor av veckor sen. Dom jag har är alldeles för smala och det ser inte fint ut.


Och antagligen går jag och kollar lite böcker på domus.

Tills vi hörs igen,
ha en bra dag på er alla.