Fredag natt

Good evening, sunshines. Hoppas ni haft en bra långfredag. Min har varit.. Just lång. Jag vaknade nån gång efter 12 i morse. Fullt påklädd, förvirrad och med varenda lampa i rummet tända. Jag måste ha slagit av tvn i går kväll och varit på väg att klä av mig och släcka lamporna men somnat innan jag ens hunnit tänka på det. Jag visste inte ens att jag hade somnat när jag vaknade,  så jag trodde att det fortfarande var natt. Jag vet inte hur vidare logiskt något av det där lät men jag antar att ni förstod vad jag menade?!

Dagen har jag spenderat dels framdör datorn. Jag har mest bara stirrat på skärmen eftersom jag har haft så sjukligt tråkigt. Dels har jag haft näsan nertryckt i en bok. Men jag har inte läst. Nej, mest har jag bra suttit och försökt övertala mig själv om att jag måste läsa. För den verkar ju så bra och jag har ju ändå så tråkigt.

Och när min dator dog gav jag upp och bestämde mig för att sno datorn av min lillebror och göra en helt ny layout till bloggen. Han hämnades genom att sno den enda fungerande trådlösa datormusen. Jag är så jäkla less på hur den där jäkla ungen beter sig. Jag vet att han är i tonåren och allt sånt men det han inte mindre irriterande! Jag önskar bara att han kunde.. Försöka bete sig som en människa och inte som ett monster! Men som ni kanske ser så fick jag, så småningom, tillbaka den och kunde göra klart både min header och min bakgrund. Och nu känner jag mig lite duktig! :P

Just nu sitter jag och kollar en film som jag sett ungefär 100 gånger. Men eftersom det inte finns något bättre att kolla på på tvn och eftersom jag inte orkar leta fram någon film så får den duga. Den är ju inte så dålig!


Kommentarer


Lätta på hjärtat,

Ditt namn,


Din mejl,


Din blogg,


Dina ord,

‹ Välj en.
Trackback