Everytime I cry I´m right back where you wanted.


Down goes another one, by McFLY.

Hey hey hey hey hey. Hoppas ni alla har haft en bra vecka. Det är ett par dagar sedan jag skrev sist. Och jag har dessutom inte ens orkat svara på era kommentarer ännu. Det kan ta ett par dagar till innan ni får svar på dom, men jag lovar: Jag ska svara. Frågan är bara när.

Min födelsedag var riktigt, riktigt myspysig. Firade den med släkten som vanligt. Det där lät nog kanske lite negativt. Men det var def. inte menat så.

Fick ihop en hel del pengar. Som redan är slut.

Nejdå, inte alls. Gav varenda öre till mammsen så att hon kan lägga in dom på mitt McFLYkoncert/London-sparkonto. Så en del av dom pengarna kommer att gå till McFLY biljetten och resten kommer att gå till en del av resan. Kommer att haffa till mig biljetterna till en Londonkoncert direkt dom kommer ut. Vet bara inte när dom nya datumen kommer ut... Men det får vi väl se. Kan ju ändå inte åka riktigt ännu.

Skickade in grejerna till den nya nummret av tidningen i går. Känns skönt att ha det färdigt..

Nu ska jag lyssna lite musik (McFLY såklart. Vad annars?!) och läsa lite. Har knappt hunnit läsa dom senaste dagarna. Okej, visst hade jag väl hunnit om jag hade orkat. Men det har jag inte..

Tired.

God dagens på er alla. Jag är trött. Jag är riktigt trött. Nej, jag är helt slut. Höll på att somna i bilen utanför ÖB. Och ändå har jag sovit hyfsat bra i natt. Somnade vid 4 - halv 5 i morse och vaknade vi halv 11.

Har precis kommit innanför dörren. Vi var och åt lunch med släkten på kinarestaurangen som det var planerat. Det var gott. Länge sen jag var där. Okej, hyfsat länge sen jag var där i alla fall. Sen gick vi och hämtade min tårta. Känner mig slö när jag inte orkade baka som jag hade planerat. Men jag känner mig så fruktansvärt trött just nu. Känner att jag skulle behöva sova en timme, eller 10, innan släkten kommer. Men det  lär inte bli något med det. Dom kommer redan vi 4 och jag har ännu en kaka att baka. Vet dock inte om jag orkar börja med den. Det kanske bara blir äckelpäckel av den. Som jag sa, jag är trött!


May 27.

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy biiiirthday dear mee, happy birthday to me.


Good evening sunbeams. Så var det äntligen min tur att fylla år. 18 år. Vet dock inte vad det är jag har gått och väntat på. Jag känner mig precis som samma gamla vanliga Nathalie. (Väntar mig minst ett grattis var av alla er som läser bloggen!)

Dagen har gått på precis som vanligt. Jag har inte gjort speciellt mycket alls. Bakade klart snickerskakorna i morse. Resten får jag ta i morgon. Resten av dagen har jag sovit. Ja.

Har precis sköljt ur hårfärgen från håret. Det vart brons-rött-brunt-aktigt den här gången. Och vet ni vad! Jag älskar det! Det passar mig perfekt.

Nu ska jag lägga mig med min bok samtidigt som jag småkollar på CSI NY.

Night night på er.


2 min.

2 minuter kvar!

4 min.

Om exakt 4 minuter fyller jag 18 år!

God morgon.

God morgon. Ja fast den är egentligen långt ifrån god. Jag har precis vaknat. Är så trött så att jag håller på att svimma. Jag har inte hunnit äta nå frukost ännu så nu mår jag illa. Det är så kallt att man håller på att frysa rumpan av sig. Och dessutom måste jag ta mig ut i haglet/regnet för att gå med doggsarna. Något jag VERKLIGEN ser fram emot. Jo eller hur?!

Ja, det är verkligen en UNDERBAR morgon.

Men ni får ha en bra dag! Vi hörs nog kanske senare.

McFLY och hallonröda naglar.

Hej hej hej på er alla. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på älskade McFLY samtidigt som jag målar naglarna hallonröda och letar efter recept på kakor. Måste börja baka redan i morgon och jag har ingen aning om vad det är jag ska baka ännu. Det blir i alla fall cupcakes och några kakor. Har bara inte bestämt mig för vilken sort ännu. Orkar inte börja baka trårtor så dom beställs.

Vaknade sent idag igen. Först efter klockan 1. Fast jag låg kvar i sängen ett bra tag efter det eftersom jag höll på att frysa rumpan av mig. Vet inte vars sommaren tog vägen!?


May 25

God kväll. Jag undrar vars tiden har flygit förbi idag. Det är redan mitt i natten. Jag bör sova. Har inte haft en ordentlig natts sömn på flera veckor. Dom flesta nätter har jag legat framför datorn och läst ända fram tills alarmklockorna går igång på nedervåningen. Då först har jag insett hur sent det hunnit bli och lagt ifrån mig datorn för att försöka sova.

Har precis kollat klart Wonderland dvdn. Det var just precis så underart bra och perfekt som den var sist. (kanske kikar jag The greatest hits dvdn i morgon?) <3

Jag vet att jag bör sova. Och jag är trött. Det är jag. Men jag vet inte hur jag ska kunna somna. För varenda gång jag lägger ner mitt trötta huvud på kudden så sätter hjärnan igång. Och jag kan helt enkelt inte sluta tänka. Tänka på sånt som jag helt enkelt har försöt att inte tänka på hela dagen. Det låter inte spec. logiskt eller hur? Men det är bara så jag är, en total röra av alla mina tankar.

Jag vet inte hur det blir med sovandet. Jag kanske läser i stället, men nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna.


May 24

Hey hey hey hey hey, sunbeams. Så var det söndag kväll. Igen. Äntligen! Jag har gått och väntat hela veckan på att det ska bli söndag igen. Greek, Gossip girl, The F word och Supernatural. Behöver jag säga mer än så? Har precis slängt mig ner i sängen efter att ha varit nere och ätit middag. Vet inte om man kan kalla det middag. Stinker som en hel jäkla vitlök.

Väntar på att klockan ska bli halv 9 så att jag kan gå ut med doggsarna. Det börjar nån brittisk kriminalare på tv4+ klockan 9 så jag vill hinna komma in i lugn och ro innan den börjar. Senare i kväll tror jag att jag ska kolla på Wonderland dvdn. Det blev inte att se den i fredags och som jag sa då så är det länge sen jag såg den.


Skulle behöva färga håret också idag. Tror inte att jag hinner dock. Sen måste jag även leta reda på receptet till mina cupcakes.


May 23

Good evening sunbeams.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag. Större delen av dagen har bara varit skit! Tydligen så kan inte ens käraste McFLY rädda mig från mina migränattacker så jag har legat i sängen större delen av dagen. Tror jag gick och la mig vid 5 och vaknade inte förren efter klockan 11 då mamma ringde och frågade om jag ville följa med och köpa godis. Så nu är ju min natt helt förstörd. Oh yes, jag kommer def. inte att kunna sova. Men jag vet inte om jag behöver det. Jag känner mig mer utvilad än jag har gjort på länge.

Jag har precis tryckt igång Radio:ACTIVE dvdn igen och jag ser fram emot att se den än en gång. Sen tror jag faktiskt att jag ska slå igång någon av dom andra dvderna med McFLY. Det är rätt länge sen jag såg dom.


Vi hörs i morgon. Eller kanske i natt, beroende på om jag har något att säga.

(svarar på era kommentarer i morgon)


Here´s another line from the heart..

Det är fredag idag. Och jag är lyckligt igen. Det är jag verkligen. Och på riktigt bra humör. För gissa vad som damp ner i min brevlåda i morse?! Just det! Den nyaste McFLY dvdn. Radio:ACTIVE tour. Och den var så bra och helt perfekt och dom har alltid den effekten på mig. Jag blir så glad och lycklig. Samtidigt som jag gråter varenda gång jag ser dom. Bara för att dom är så perfekta och underbara och jag älskar dom mest i hela världen.


May 22

Good morning sunbeam. Okej, va fasiken gör jag vaken så här tidigt?! Jag antar att dom flesta av er fortfarande ligger trygga och nerbäddade i sängen eftersom klockan bara är 06.06 för att vara exakt. Jag har haft en förjäklig natt. Jag har inte kunnat sova alls. Så nu har jag gett upp alla försök till att sova och ligger och väntar på att klockan ska bli 8 så att jag kan stiga upp...

Störtregn och grillning? Nej, jag tror inte det!

Det blir def. ingen grillning idag eftersom det började störtregna så fort jag klev innanför dörren i morse efter att ha varit ute med hundarna. (Jag har tur att det inte började störtregna så fort jag klev utanför dörren i morse) Men det blir däremot kycklingsallad, utan kyckling för min del, så jag har just kommit hem från coop. Vet dock ännu inte om vi ska vara här hos oss eller hos morbror och kusinerna. Men jag antar att det lär visa sig. Förr eller senare. Eller tja.. Senare.

Just nu tar jag det bara lugnt här framför datorn med musik i öronen och äter ett par frunktnappar. Trots att dom fastnar i mina tänder så att det känns som att göra en rotfyllning utan bedövning.

Köpte även en liten födelsedagspresent åt mig själv från coop. En förtjusande man av Marian Keyes. En bok.


May 21

Okej. Det är alldeles för tidigt för mig att stiga upp. Okej, man kanske inte kan kalla 11 tidigt. Men det var def. tidigt när jag vaknade för en och en halv timme sen. Jag har inte kunnat sova sen dess.
I dag ska vi ha nån slags grillfest med släkten. Mysigt. Inte nu för att jag ens gillar att grilla men det är ändå mysigt att ha släkten här på grillfest. Okej, hur logiskt lät det från en skala på 1-10?!  Jag hoppas bara på att det blir lite bättre väder än det är.

Nu skriker mamma från nedervåningen. Undra om hon tror att jag fortfarande sover?

May 20.

Okej. Det märks när man har varit borta från datorn i ett par veckor. Man har ungefär 100 mejl i hotmailinkorgen, ett x antal kommentarer och mejl på myspace, det poppar upp massor av meddelanden när man loggar in på msn och man har ungeför 1000 twitteruppdateringar att läsa igenom. Inte nu för att jag gnäller på att folk saknar mig eller så.

Förresten så är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år. Lucky me! Jag har en svag känsla av att det var det som gjorde mig deprimerad från första början. Är det nu man börjar oroa sig för att fylla år varje år bara för att man blir ett år äldre? Jag är snart halvvägs till 40. Och då är det bara 10 år kvar tills man är 50. Vid 18 års ålder känns det redan som att livet är över. Jepp, jag behöver psykhjälp. Men dom har konstaterat att jag är ett hopplöst fall.


May 18

Okej bloggie. Jag vet att det är länge sen ni har hört något från mig. Och jag vet att ni saknar mig och allt sånt. Men jag har faktiskt inte övergett er. Inte ännu i alla fall. Men jag har inte mått speciellt bra den här sista tiden. Psykiskt. Min själ har varit helt trasig. Vet inte på vilket annat sätt jag ska förklara det på. Men jag antar att en trasig själ säger allt. Jag har läst mer böcker dom senast veckorna än jag gjort på flera månader. Och om ni tyckte att jag lyssnade mycket på musik innan så har jag lyssnat dubbelt så mycket på musik dom här veckorna. Medan både tvn och datorn har fått vara oanvända, större delen av tiden.

Jag antar att mitt goda humör kom tillbaka samtidigt som sommaren kom till Kiruna. Inte en sekund för tidigt alltså.


Tell me why?!


Nya favoriter.


Night.

Okej. Jag lever. Och jag mår bra. Eller så bra som man kan må i alla fall. I den betydelse att jag lever och varken är döende eller sjuk. Vad jag vet i alla fall. Jag är bara så.. Ointresserad och oinspirerad just nu. I allt som har med datorer och internet och allt sånt att göra. Men jag har däremot fått tillbaka min ork till att läsa. Har läst minst två böcker [Ja! Utan att överdriva det minsta] per dag den senaste veckan.

Nu skulle jag verkligen behöva sova. Det är för det första mitt i natten, mitt huvud känns tungt [Tror att migränen är på väg igen] och dessutom så måste jag stiga upp tidigt i morgon då jag har ett möte med arbetsförmedligen eller vad det nu heter. Jag svarar på, och läser alla era kommentarer i morgon.

Night.


När jag fyller år!

Eftersom det inte lär bli nån tatuering när jag fyller år så har jag bestämt mig för att vänta med den till jul istället. Och därför vill jag ha det här när jag fyller år istället.


» Packard Bell EasyNote
 

 Packard Bell EasyNote
(Dyr ja jag vet! Men jag kan betala av halva själv!)


Filmfrossa.

Jag är sugen på att ha en filmfrossar kväll/dag. Det blir nog någon av dessa:


Skins-serien.

Skins: The Complete First Series (3 Disc Set)Skins, Vol. 2


Hex-serien:


Hex: The Complete First Season (3 Disc Set)Hex: The Complete Second Season (5 Disc Set)

Eller

Harry Potter-serien:


Harry Potter 1: Harry Potter och de vises sten (1 disc) - DVD - FilmHarry Potter 2: Harry Potter och hemligheternas kammare (1 disc) - DVD - FilmHarry Potter 3: Och Fången Från Azkaban - DVD - FilmHarry Potter 4: Harry Potter och den flammande bägaren - DVD - FilmHarry Potter 5: Harry Potter och Fenixorden (2 disc) - DVD - Film

Torsdag.

Good evening, sunshines. Innan ni fortsätter att läsa, tryck F5! Sådär ja. Mycket bättre. Jag har ägnat många kvällar till fixa till den här layouten och jag måste säga att trots att jag inte fick till den till att börja med så är jag jäkligt nöjd nu. Älskar färgerna.

Det har varit en lång dag idag. Och nu är jag så slut att jag håller på att svimma. Tror faktiskt att det blir en "tidig" kväll i dag. Skulle verkligen behöva sova ett par timmar extra. Fick stiga upp tidigt i morse. Var tvungen att ta ut hundarna så att mamma skulle hinna göra sig i ordning innan vi skulle åka upp på stan. Och jag var tvungen att duscha och göra mig vacker innan det. Ha.  Vi började dagen med en efterlängtad, ljuvlig lunch på kinarestaurangen. Ja jag är en gris! Jag fyndade ett par grejer på domus. 2 böcker som jag velat ha länge. Dom kostade bara under 100 kronor. För båda två, eftersom det var 50% rabatt på alla böcker. Och sen var jag tvungen att köpa en mascara. Min är helt tom och torr. Och så passade jag på att köpa ett jätteläckert nagellack. Få nu inte för er någonting! Det här är def. inte ett modeinlägg!

Förresten så åkte jag och mamma förbi tatueraren idag för att beställa tid. Fyller ju år snart och tänkte att man def. måste boka tid ett par veckor innan. Fick en chock när hon talade om för oss att hon har bokningsstop och är fullbokad fram till augusti. Så där rök alltså min födelsedagspresent. Tröstade mig med att köpa en Ben och Jerrys glass från statoil.

Just nu ligger jag och småkollar på gamla avsnitt av CSI NY på tv. Funderar dock på att börja läsa en av mina nya böcker...