Vilken bok?

Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken bok jag ska börja med nu. Jag har så många nya. Men det blir nog någon av dessa.. Är det någon som läst dom och vet vilken som är bäst?


Babbeldrottningen, Meg Cabot.
Lizzie Nichols stora problem i livet är att hon aldrig kan hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Denna gång lyckas hon skrämma bort sin nye pojkvän som hon besöker i London. Resultatet blir att hon är fast i den engelska huvudstaden utan kille, utan bostad och utan pengar..



I dina kläder, Jane Green.
Utifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på densupertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn och ett hus på landet komplett med trägolv och perenner. Amber Winslow, å andra sidan, har allt det som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon tillbringar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlarom vem som har de senaste märkeskläderna, dyraste vigselringarna och det häftigast inredda huset. Men Amber är inte heller lycklig. Så när hon ser att Poise! Söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig ner för att skriva en ansökan. Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald.

(Bilder och text lånad från Cdon)


Kommentarer


Lätta på hjärtat,

Ditt namn,


Din mejl,


Din blogg,


Dina ord,

‹ Välj en.
Trackback