Was I invading in on your secrets..

..Was I too close for comfort

you´re pushing me out

when I wanted in

what was I just about too discover

when I got too close for comfort
and driving you home
guess I´ll never know

Just nu: McFLY - Too close for comfort


Jag känner mig helt oinspirerad just nu. Det är inte bara bloggen utan det är allt. Datorn överhuvudtaget (?) Jag hinner knappt ens sätta mig vid datorn innan jag känner mig rastlös och vill bara komma därifrån. Vilket har gjort att jag knappt suttit vid datorn dom senaste dagarna. Varken vid msn, myspace eller någon annan sida heller. Men det är inte bara datorn. Jag har inte kunnat läsa heller. Jag sätter mig ner flera gånger per dag och börjar läsa. Jag hinner oftast bara läsa en eller två sidor innan jag slänger igen boken och har lust att skrika för att det är så frustrerande. Varken serier eller filmer är heller speciellt lockande just nu. Så det enda jag egentligen gör under dagarna är att ligga i sängen med musik i öronen. Det är det enda som fortfarande inte gör mig illamående..

Nu ska jag gå ut med hundarna. Hade tänkt vara inne igen tills klockan nio då Desperate Housewives börjar.

I morgon måste jag gå en sväng på stan. Lova har ju kalas i morgon så jag måste hitta någon present. Sen skulle väl mormor ha Viggo en stund så då går jag antagligen dit också..


We are the lovers,

I know you belive me
when you look into my eyes
Because the heart never lies

Just nu: McFLY - The heart never lies (live)

Jag tror att karma har börjat ge tillbaka ordentligt nu! Jag har TOTAL kraschat mitt knä! Det är så illa att jag knappt kan gå! Och jag tycker synd om mig själv! Vad har jag gjort denna gången? Jag råkade trampa snett och mitt knä "knäcktes". Det lät som att det gick rakt av. Och ont gjorde det! Jag höll på att svimma, seriöst! Och jag hade lust att gråta! Nu? Nu känns det ömt och gör ont som fan när jag rör på benet. Och dessutom ser jag ut som en dåre när jag haltar. But thats life när man är en ond människa som skrattar åt andra som ramlar och vad dom nu gör!

I dag har vi möte med skolan igen. Jag är så jäkla less på dessa möten! För det första så går jag inte ens i skolan längre och för det andra så händer det ändå inget mellan dom där jäkla möterna! Så varför ska man ens gå dit när det enda dom gör är att planera praktiken men sen inte ens fixar en praktikplats. Och dessutom hade jag ingen aning om att vi hade möte idag. Så jag är ju så där lagom glad åt att hela min dag blir förstörd!

I kväll ska vi nog på bio. Män som hatar kvinnor. Jag ser verkligen fram emot att få se den.


I kissed a girl and I liked it..

När jag väl spelar något annat än McFLY så är denna låten en av dom jag lyssnar mest på. Då passar det ju så perfekt att mina favvopojkar har gjort en cover på just denna låten!


The light is dancing in your eyes, your sweet eyes..

Just nu: McFLY - No worries

God morgon på er alla. Eller är det kanske god dag? Jag känner mig riktigt kreativ idag. Jag har lust att göra en himla massa saker idag. Som att fortsätta skriva på min bok, som har legat och samlat damm i minst en och en halv månad. Som att sitta timmar och timmar vid photoshop. Som att rita! Som att skriva en låt! Som att ta med mig kameran ut och fota i den härliga vädret! Som att... Jag vet  inte vad! Vad som helst!

För att svara på din fråga: Ja, jag har blivit galen!

Ha en bra lördag people!

Everytime I cry Im right back where you wanted..

Just nu: McFLY - Down goes another one

Fredag kväll och jag sitter hemma och kollar på tv. Heroes. Men det är inte helt fel det heller. Fast det är inte hur jag skulle spendera mina fredagskvällar om jag hade fått bestämma. Egentligen skulle jag verkligen behöva sova. Men jag vet inte. Jag har ingen lust att gå och lägga mig redan...

Jag tvingade pappa att kolla på min dator i dag. Fem minuter efter att jag gått ner med den ropar han och säger att jag ska prova om den funkar bättre nu. Då hade han gjort lite inställningar. Vet dock inte om den funkar bättre ännu. För det första så har jag inte hunnit (Läs orkat!!)sitta vid datorn speciellt mycket i dag och för det andra så har det vart problem med msn hela dagen... Så jag kan inte säga om det är min dator eller msn som bryts...


I morgon tror jag att vi ska gå på stan en sväng. Vet inte om jag har lust med det. För jag litar inte riktigt på att jag inte kommer att köpa något. Men samtidigt behöver jag verkligen komma ut ur huset en sväng.


Nu ska jag gå ner och ta ett gals med vatten och svälja en alvedon till mitt huvud och sen ska jag fortsätta kolla Heroes.

God natt på er!


Jäkla maskin!

Listening to: McFLY - Transylvania [acoustic live]

Jag håller på att bli galen här hemma just nu! Och det är nära att jag kastar ut datorn genom fönstret! Det måste ju vara något fel på min dator. För det är ingen annan här hemma som  har problem med sin. Och det är inte internet heller! För som sagt var: Ingen annan har ju problem med sin! Så jag har dragit slutsaten att det är något i min dator som stör. Som gör att mitt internet bryts var femte minut, utan att överdriva!

Just nu sitter jag och kollar Heroes på dvd. Och försöker mitt bästa att inte kasta den här jäkla maskinen i golvet när den bryter kontakten med internet och mitt msn dör. Mitt i ett samtal. Så om dom inte tar och fixar till den eller ger mig en helt ny dator! Då blir jag galen!


Well HE's just TOO excited

En vacker dag kommer jag också att göra som den där snubben och springa upp på scenen och börja sjunga. Fast.. Jag kommer att ha höga klackar och smink.


Its not that you have to, its just that I want you to realise..

..Who you are. Who you are..

Listening to: Danny Jones (från McFLY) - Look at the sky.

God morgon på er alla. Jag har tyvärr inte orkat skriva på flera dagar. Den där jäklars migränen hinner alltid ikapp mig. Och hela min hjärna är ett enda stort BLAH. Men jag hoppas att den inte kommer tillbaka idag. För jag orkar inte med en dag till av migrän och illamående. Jag dör hellre.


Hoppas ni får en bra dag..


Utmanad..

Hur brukar en vanligt dag se ut för dig?
Vakna, lyssna musik, läsa lite, äta, och sen slöa framför tvn på kvällen.
Vad har du på dig just nu?
Min favvo t-shirt och ett par mjukisbyxor.
Vad gillar du minst med dig själv?
Mitt humör!

Vem kramade du senast?
Djur eller människa? Malte om djur räknas, Oscar om man ska skriva människor.

Vad åt du till middag?
Ingenting ännu. Men det lär bli Pasta med tomatsås.

Vad köpte du senast?
En dvd från cdon.

Vad lyssnar du på just nu?
McFly- Too close for comfort [acoustic]

Vilket väder gillar du mest?
Åskväder.

Säg något till personen som utmanade dig:
McFLY freak! ;)

Favoritresmål?
Har aldrig vart utanför landet. Men jag vill helst av allt åka till England.

Nämn några saker du inte kan leva utan:
Ipoden, datorn.

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
En biljett till en McFly konsert, första raden. (denna ändrar jag inte ens på)

Om du skulle bli förvandlad till en kändis av det andra könet, vem skulle du vilja bli?
Inga kommentarer!           

Vad är ditt favorit-te?
Citron.

Vad skulle du vilja bli av med just nu:
Min förkylning.

Om du kunde resa varsomhelst i världen inom en timme, var skulle du resa?
England! (denna ändrar jag inte heller på)

Vem skulle du helst vilja fastna i en hiss med?
Mig själv, om tio år.

Vilken är din favoritlåt just nu?
McFly- Too close for comfort (always)

Vad ska du göra nu?
Läsa. Jag håller fortfarande på med den sista Harry Potterboken.


Jag hittade denna lista hos Mariam.

1. Svara på frågorna, ersätt en av frågorna du inte gillar & ersätt den med en egen.
2. Utmana 8 andra!

Som vanligt orkar jag inte utmana någon..


When it gets dark I´ll hold your body close to mine..
Ny layout! Igen.

Så där ja, kära små läsare. Den nya layouten är på plats. Om ni inte ser någon skillnad alls eller om allt ser helt konstigt ut tryck F5 .

Bättre så?

Jag fick iden till den här layouten tidigt i morse. Precis innan jag somnade. Och jag fick tvinga mig själv att inte stiga upp klockan 5 för att börja med headern.

Men nu är den klar och den tog hela morgonen att göra..


Hey, Im looking up for my star boy..

Just nu: McFLY - Star Girl

Klockan är just nu halv fem. Mitt i natten! 04.30. Och jag kan inte sova. Jag har försökt. Och jag har försökt ett bra tag. Men det verkar inte som att jag kommer att få någon sömn alls i natt. Jag har sovit. Det har jag. Ända från kvart över 9 till ca halv 2 i natt. Så det känns bara löjligt att jag ens trodde att jag skulle få sova något. Alls. Så just nu ligger jag och lyssnar musik och försöker sova.


If this is the last song that I´ll ever sing..

Just nu: McFLY - The last song


Jag sitter just nu och väntar på att CSI ska börja. Jag har fortfarande migrän. Så just nu känns det som att mitt huvud håller på att sprängas. Jag har tagit ett par alvedoner så jag hoppas att det ska släppa snart. Men man vet ju aldrig. Ibland kan migränen hålla i upp till en vecka. Vilket jag inte direkt ser fram emot!


And everybody knows the end..

Just nu: McFLY - The End

Jag känner mig sjukligt trött och less just nu. Och dessutom börjar jag känna av denna nedrans migränen. Så jag tror helt enkelt att jag ska lägga mig ner med täcket över huvudet och vila en stund. Annars är det stor chans att jag inte kommer att orka kolla mina serier i kväll!

Here´s another song for the radio, and here´s another line from the heart..

Just nu: McFLY - One for the radio

God morgon. Är det redan måndag i dag? Igen? Jag har nästan precis orkat stiga ur sängen. Och ändå somnade jag ganska så tidigt i går. Om man nu kan kalla 2.30 tidigt. Men i vilket fall som helst så är det tidigare än jag brukar somna. Och trots att jag har sovit så mycket så känner jag mig fortfarande riktigt trött. Fast å andra sidan har jag alltid trott att ju längre man sover desto tröttare blir man.

I dag blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Dvs. Vara hemma och ha tråkigt och slöa framför datorn. Jag hade mycket hellre åkt i väg till mormor och träffat någon av ungarna. Visserligen vet jag inte om någon av dom ska dit idag. Men ändå, jag hade gärna åkt dit ändå. För det är ju knappast värre än att sitta hemma och ha tråkigt!

Lite låtar!

Egentligen har jag bloggpaus under helgerna. Men jag har sjukligt tråkigt just nu så jag sätter in lite låtar!
Fairytale Got Twisted and Decayed

Just nu: McFLY - Corrupted

God kväller på er alla. Har precis varit nere och ätit lite middag. Det vart snabbmat från Frasses idag. Inte helt fel. Om dom nu hade kunnat skicka med allt det som man beställde. Men inte ens det klarar dom av.

Jag vart rätt så besviken när jag fick veta att Wilmer inte skulle komma hit ändå. Så jag la mig ner och läste tills jag somnade. Och när mamma ringde och sa att Wilmer var här var jag helt förvirrad. Och trött! Men det hindrade mig minsann inte från att gå ner. Åh vilken underbar liten bejbis pojke det där är. Han är så mini mini liten men ack så söt! Och när jag väl fick honom så vägrade jag att lämna ifrån mig honom. ;) Men sen förståss så ville ju mamma också hinna ha honom en stund så jag fick´, motvilligt, ge honom till henne...

Och sen blev jag av med min Twilight film också! *gråter* Jag som hade tänkt se den idag. Nu vet jag inte vad jag ska se på i kväll...

Lies, lies, lies..

Just nu: McFLY - Lies

Jag har just varit ute med doggsarna en sväng. Och DET var INGEN lek ska jag säga. Det såg så varmt ut så jag tog bara på mig en halsduk och lämnade jackan öppen. Det första jag gör när jag kommer utanför dörren är att hålla på att slå ihjäl mig på isen. Och dessutom krossa doggsarna under mig. Sen när jag väl har lyckats ta mig ner på gatan håller jag på att blåsa omkull och dessutom tappar jag hörlurarna ett x antal gånger. Sen håller vi dessutom på att bli nedtrampad av en HÄSTjävel. Eftersom jag inte hör att det kommer en häst när jag har musik i öronen.

Just nu sitter jag och väntar på att morbror och Therese kommer med sin Wilmer... Det är bäst att dom kommer för annars har jag hållt på och slå ihjäl mig själv och hållt på att bli ihjältrampad av en häst i onödan. För det var därför jag tvingades gå ut med doggsarna från första början..

I´ve heard that I am strange, acused of being different..

Just nu: Neverstore - Rejected all along

Om inte detta inlägget blir publicerat nu blir jag hysterisk!

God morgon! Jag har alldeles nyss vaknat och jag är fortfarande riktigt trött. Jag var fortfarande vaken och påklädd klockan 4 i natt. Så går det när man sover hela dagen..

I dag hade jag hoppats på att få göra något. Någonting alls. Kanske åka ut en sväng. Eller kanske träffa någon av kusinerna. Jag har haft så sjukligt tråkigt här hemma den senaste veckan att jag har lust att dö!

Well, have a great friday!

..

Varför blir inte mina inlägg publicerade! Det är timmar sen jag skrev dom!

Det verkar inte bättre..

Just nu: Katy Perry - One of the boys

Ja! Jag kan faktiskt lyssna på annat än McFLY! Jag gör bara inte det. Så ofta... Men jag älskar faktiskt Katy Perry. Hennes musik är otrolig! Varenda låt på hennes album är bra!

Jag har nästan precis vaknat. Jag har sovit praktiskt taget hela dagen och nu tvivlar jag på att jag kommer att kunna sova någonting alls i natt. Så jag antar att jag kommer att kolla en film eller kanske läsa.

Jag har känt mig sjuk idag. Helt yr, tung i huvudet, och lite febrig. Och sen har jag haft ont i huvudet också. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk igen! Men det verkar inte bättre!

Just nu har jag vart nere och fikat lite. The och en bulle. Inte helt fel!

You´re a hurricane full of lies..

Just nu: McFLY - Lies

Hey pretty boys and girls! Jag har just vaknat här uppe i Kiruna. okej, kanske inte precis nyss. Har visserligen varit vaken en timme eller två men det känns som att jag prrecis vaknat. Jag är fortfarande trött och jag känner mig helt tung i huvudet. Och seg.

Dagen kommer nog bara att flyta på som vanligt. Ska inte göra mycket alls idag. Bara ligga i sängen och slöa och kanske om jag orkar sätter jag igång en film..

Jag ser fram emot det!

Jag läste precis på Neverstorekillarnas blogg att dom JUST nu är i Hollywood och spelar in en helt ny låt till deras tredje album. Låten heter Summer. Och dom arbetar med ingen mindre än Deryck Whibley från Sum 41. Jag vet inte vad ni tycker om det men jag ser fram emot att få höra den!


Tankar..

Just nu: McFLY - Transylvania

Vet ni vad jag verkligen gillar? Alla dom få artister som faktiskt bryr sig om sina fans. Som tar sig tid till sina fans. Alla dom artister som inte bara använder sig av sina fans för att komma sig uppåt. Alla dom som tar sig tid till att gå in och svara på sina fans mejl. Det finns inte många av dom. Men dom få som finns är riktiga hjältar i mina ögon!
Jag har suttit vid Myspace alldeles för mycket på sista tiden hör jag!

Dagen har varit seg. Jag vet inte hur jag annars ska beskriva den. Dels för att jag har haft så fruktansvärt tråkigt och dels för att jag har längtat efter att klockan ska bli nio så att det sista avsnittet av Dirty sexy money ska börja. Även om det är riktigt tråkigt att en sån bra serie har lagts ner så har jag ändå sett fram emot att få se det sista avsnittet. Och jag måste säga att den inte riktigt slutade som jag hade tänkt mig. Och dessutom kändes det inte riktigt som ett avslut alls. Utan som att dom kommer tillbaka med en tredje säsong...

Just nu ligger jag och kollar igenom mina mejl, och funderar på om jag orkar sätta gång en film. För det finns ingen chans att jag kommer att kunna sova än på ett bra tag. Men jag vet inte riktigt vad jag vill se. Dirty Sexy Money? Gossip Girl? Hex? Skins? Jag vet inte ännu..

Eller så kanske jag läser. Har just börjat läsa på den sista Harry Potter-boken igen. Men inte ens det känns speciellt lockande just nu. Vet inte varför.

Men en sak vet jag, jag har ingen lust alls att sitta vid internet ända tills jag slocknar. Det känns så meningslöst. Det är ändå ingen som är vaken..

Sadister!

Mina småbröder är såna sadister! Dom ska ta sönder precis allting! Jag hittade en hel del bra videor på youtube där man kan lära sig hur man spelar gitarr och till det behöver man ju såklart en gitarr. Inget konstigt där inte! Så jag frågar min lillebror om deras fortfarande funkar. Men icke då. Såklart har dom ju varit och dragit bort alla strängar och.. Ja.. Söndrat den helt enkelt. Men det borde ju inte göra mig förvånad! Allt som dom har tillgång till håller inte länge! Så nu behöver jag en gitarr! Får väl fråga mamma om hon har lust att köpa en åt mig när jag fyller år!

Så irriterad!

Just nu: McFLY - Too close for comfort

Jag är riktigt irriterad på min dator just nu. Riktigt irriterad! Den har börjat vägra igen när man försöker spela youtubevideor. Den låser sig och sen efter ett par minuter kommer det upp den där jäkla rutan där det står att IE har stött på problem och måste avslutas. Vilket betyder att alla sidor som jag haft uppe försvinner och så även mitt inlägg som jag spenderat 20 minuter på att skriva!

Fortfarande..

Jag lyssnar fortfarande på Too close for comfort coverna.

Och denna är OTROLIG!Men INGENTING slår orginalet! <3


Tisdagsnatten...

Just nu sitter jag och kollar på Twilight. Ja, igen! Och ja, jag älskar verkligen den filmen! Och samtidigt svär jag över hur min dator har bettet sig under hela dagen. Och det värsta är att den börjar funka nu lagom tills det är dags att sova... Och dessutom har jag riktigt ont i huvudet men jag orkar inte gå ner för att leta efter mina migräntabletter!


Tre nya artister..

Lyssnar på just nu: McFly - Corrupted

Tre nya artister har blivit bokade till sommarens festival. Och ingen av dom har fått mig att ens fundera på att ändra mig i frågan om att inte gå på festivalen.

Ingen rubrik här..

Lyssnar på just nu: McFly - One for the radio

Hey på er alla kära små läsare. Det är fullt liv här hemma. Mina kära små bröder håller på att plåga varandra. Som dom visserligen har gjort hela dagen. Men det är först nu det börjar gå min på nerverna. På riktigt! Jag har lust att rusa ut ur rummet, ta tag i deras öron och slå ihop deras huvuden! HÅRT! Så att dom ser stjärnor i en timme efter! Men jag antar att det klassas som misshandel. Så i stället sitter jag här i min säng och ser det framför mig i mina tankar i stället.

Jag har ganska precis vaknat. Eller ja, egentligen inte men det känns som det. Mitt huvud känns helt tungt och jag sitter och gäspar. Hela tiden! Och dessutom känns det som att mina tankar har en minuts fördröjning.

I morse när jag vaknade, eller vad är det jag säger! Det är aldrig morgon när jag vaknar! Men i alla fall, när jag vaknade så hade jag fått en hel hög med nya vänner på myspace! Bli du också vän med mig! Här.


I never meant the things I said to make you cry..

Jag älskar att lyssna på covers av mina favoritlåtar och idag har jag gått igenom typ alla covers på Too Close For Comfort av ingen annan än mina favortitpojkar! Det är såklart McFLY jag pratar om.

Dessa två är mina favoriter!
Uttråkad!

Jag har så sjukligt tråkigt just nu. Jag sitter till och med och letar efter kändisar på Myspace. Inte för att jag ens gillar dom eller så. Nej, jag är mer nyfiken på om dom finns registrerade. Vilket dom flesta faktiskt gör, så det är rätt onödigt att sitta och leta efter dom...


Bury me with my guitar, and on the way to hell I´ll play..

Så var det söndag. Igen. Dagens värsta vecka, höll jag på att säga. Veckans värsta dag! Alltid den här söndagsångesten. Det spelar ingen roll om man inte har skola, jobb eller vad som helst dagen efter, man har ändå alltid denna ångesten för att det är söndag. Eller jag har det i alla fall, jag vet inte hur det är för er andra.

I dag ska jag bara ta det lugnt. Hade först tänkt försöka dra med med mig mamma till Alvin, Lova och Wilmer. Men hon hade andra planer. Min mamma alltså. Städa! URK! Så det blev inget med det. Det är synd. För lillisen är redan 1 månad och jag har bara hunnit träffa honom 2 gånger! 2 gånger! Och Alvin och Lova hinner man inte heller träffa så ofta.

Hade tänkt fortsätta läsa på min bok. Eller tja, börja läsa på min bok. Varken hann eller orkade i går kväll.

Lyssnar på JUST NU: McFly - POV


Lite frukostprat..

Jag och mamma sitter vid köksbordet.

Nathalie: Vet du vad du kan köpa åt mig när jag fyller år! Mina Konsertbiljetter! Och sen kan jag få resan i julklapp.
Mamma: När man fyller 18 år får man en dildo. Inget annat!

Hm, vid närmare eftertanke vet jag inte om jag vill ha något av henne när jag fyller år!

Born to run

Nej, jag har inte hört orginalet så jag ska inte ens komma och påstå att dom gör den bättre. Men jag tycker däremot att dom gör den helt underbart!
(Jag svarar på era kommentarer i morgon)

Just remeber to smile, smile, smile..

Eftersom det ändå inte är någon som tänker vara så trevlig och hålla mig sällskap nu när jag ändå inte kan sova är det väl lika bra att ge upp? Ge upp och gå och lägga mig med musik i öronen och näsan i en bok. Inte vilken bok som helst dock, jag hade minsann tänkt börja läsa Twilight. Igen! För, vad kan det vara, 11e, 12e, 13e gången! Sist läste jag den på Svenska så nu tar jag den Engelska versionen. ;)

Visserligen börjar jag känna mig lite trött men jag tvivlar stort på att jag kommer att kunna somna så det är lika bra att jag inte ens försöker. För jag blir bara irriterad och ännu piggare då.

Dagens må bra låt: McFly - Smile


Because the heart never lies..

Jag ger upp med att försöka hitta den officiella videon till denna låten så ni får nöja er med att lyssna på liveframträdandet istället. Som för visso är helt underbart. Men anledningen till att jag ville ha tag i musikvideon är för att den är så otroligt och obeskriveligt fin! Men jag vet inte om den inte finns eller vad! För jag kan inte hitta den på youtube!


14.03.09

Hellu alla flickor och alla pojkar. Alla söta och alla underbara. Och alla ni andra också. Min dator är jätteseg just nu så jag vet inte hur mycket jag hinner skriva innan den hakar upp sig. Ännu en gång. Men det lär vi ju se. Det är faktiskt väldigt irriterande.

Större delen av den här lördagen har jag spenderat med mina små kusiner, Oscar, Viggo, Alvin och Lova hos mormor/farmor. (beroende på vem man frågar) Tro det eller ej alla fina pojkar och flickor med det var faktiskt riktigt trevligt att umgås med släkten en hel dag. Wilmer var dock inte där vilket var riktigt synd. Men jag ska försöka dra med mig mamma och hälsa på honom, Alvin och Lova i morgon. Däremot är det inte säkert att dom vill umgås med oss en till dag denna helgen. ;) Men det struntar jag inte lite i.

Det var livat och glatt redan när vi kom innanför dörren. Viggo ap-pojken for omkring i tvrummet och klättrade efter soffor, fotöljer och tvbänkar. Lova var en snäll flicka och passade honom. Oscar gömde sig inne i datorrummet och spelade lite gitarr och Alvin gick omkring med, som vanligt, sitt härliga flin. Både Alvin och Oscar var helt sjövilda idag. Alvin hade bestämt sig för att jäklas med sin kusin Natta och vi slogs med min vattenflaska och hans spade. Och när han inte skrämde någon med det sprang han ut i hallen med sin nakna rumpa och skrek rakt ut åt alla som kom i hans väg. Och historien om den nakna rumpan? Han kom leende in i köket och berättade så snällt för oss att det hade kommit en stor pluppbajs i hans byxor. ;) Åh, den ungen är för rar! Oscar sprang mest omkring i en cirkel och dansade, dvs när han inte förgyllde våran tillvaro med sin vackra sång som handlade om bajs. (Har det inspelat om ni inte tror på mig! Ska lägga ut den lite senare) Och dessutom tvingade han oss alla att titta på tomten med honom på datorn. ;)

När Alvin skulle gå hem satt han så fint i trapphuset och tvingade oss att gå upp för att få en kram. Sen frågade han så oskyldigt: En liten puss då? Och när vi väl gav honom just en liten puss torkade han sig om munnen och sa: Äckligt. Blä äckligt! Och man kan ju inte annat än att skratta och tycka att han är bedårande söt!

I dag vart det kinamat till middag! Mums!

Nu ska jag kolla om jag hittar någon film att titta.

Girig eller bara sjuklig?

Jag måste bara visa er vad jag råkade snubbla över alldeles nyss här på blogg.se. Och jag  vet inte riktigt vad jag ska säga! Men jag frågar mig själv om hon är girig eller om hon bara är sjuklig!

En header: 400:-
Vanlig Bloggdesign: 1000:- 
Design av hela bloggen inkl. header: 1200:-
Design av hela bloggen inkl. header & meny: 1600:-

Om man nu vill betala för en bloggdesign så går jag hellre till Mimmisdesign. Hon är både billigare och gör 100 gånger snyggare designer! Den här tjejen som ska ha nästan 2000 spänn för en design var inte ens speciellt duktig. Hennes design så bara rörig ut i mina ögon.

Så vad säger ni, är hon girig eller bara sjuklig?


Lördagsmorgonen..

God morgon på er alla. Jag hinner bara skriva ett snabbt inlägg, är precis på väg ut genom dörren. Vi ska åka till mommo och träffa släkten.

Men vi hörs senare. Antar jag..

Ha en bra lördag, pojkar och flickor!

Jag borde sova..

Dom senaste dagarna har det bara stått en massa strunt i denna bloggen. Om det har stått någonting alls det vill säga. Men om sanningen ska fram så har jag ingenting alls att skriva om. Och om jag nu skulle ha något att skriva om har jag inte tillräckligt med inspiration, eller lust, till att få ut det i ord.

Men vi ska se om jag lyckas skiva en liten uppdatering om dom senaste dagarna.

I går var jag en sväng till mormor. Hon och moster satt barnvakt åt solstrålen själv. Det är såklart Viggo jag pratar om. Men jag hann knappt träffa honom. För nästan precis som jag kom dit så kom han föräldrar och skulle hämta hem honom. Lite tråkigt för det är inte så ofta som man hinner träffa honom.

Även Oscar kom dit en sväng efter dagis. Han är en sån härlig unge och man kan inte hålla sig för skratt når han blir arg. Han skriker rakt ut. Han låter som om han skulle vara besatt av någonting och dessutom kan det förekomma en del spott...


Jag insåg just hur mycket klockan är! Jag borde sova vid den här tiden!


Kvällens låtar!

Av någon anledning blir jag alltid lika glad när jag ser dessa pojkar! Jag sitter för mig själv och flinar, utan att jag ens vet om det själv! Anyway. Det här är två av mina favoritlåtar från dvdn... Enjoy!Twilight..


Twilight är en film som jag verkligen gillar. Man skulle kanske till och med kunna använda sig av ordet: Älskar. Och vad är det som gör just denna filmen så speciell? Den har allting! Jag gillar verkligen allting med denna filmen. Handlingen, skådespelarna, humorn, och det viktigaste av allt: Musiken! Och dessutom är den så där perfekt pinsam och orealistisk.

Jag var visserligen lite skeptiskt första gången jag skulle se den. Eftersom filmen är en filmatisering av en bok som jag läst, utan att överdriva, ungefär 10 gånger. En bok som jag älskar, och kan läsa hur många gånger utan att bli less på den. Och det skulle vara riktigt synd om dom förstörde en sån bra bok med en urusel filmatisering, Men tro det eller ej, jag vart inte det minsta besviken. Dom har nästan inte ändrat på någonting. Och dessutom är den nästan lika bra som boken.

Filmen handlar om den unga tjejen Isabella Swan, som flyttar från soliga Phoenix, Arizona till den lilla regniga och tråkiga staden Forks i Washington. När hon träffar den gåtfulle, kaxiga och sjukligt snygga Edward Cullen, en 100årig, 17 årig vampyr vet hon direkt att han döljer någonting. Och eftersom han inte tänker berätta någonting för henne bestämmer hon sig för att själv ta reda på vad det är han döjler. Det dröjer inte länge innan hon kommit fram till sanningen, som visar sig vara mer skrämmande och farligare än hon kunnat föreställa sig. Snart har hon en galen vampyr efter sig som har bestämt sig för att äta henne till middag...

Nu fick jag alldeles nyss ett sms av min kära mor som skriver att Edward Cullen är hennes. So girls, play nice!

All the greatest hits..

Då var det dags för ännu en ny kategori här i bloggen. Jag ska nämligen börja skriva recensioner på cdskivor, filmer och böcker. Jag har ju visserligen redan Film&Tv kategorin och Böcker kategorin men där kopierar jag mest bara texten från olika internetbutiker. Och i denna kategorin kommer jag att skriva texterna själv. Skriva vad jag själv tycker. Hoppas ni gillar det! :)

Min första recension blir.... En musik dvd.

Tada! 

Mcfly - All the greatest hits
. Jag har gått och dregglat efter den här dvdn i flera, flera månader. Men när jag väl haft pengar har dom gått till annat. Och nu i slutet av förra veckan bestämde jag mig för att äntligen beställa den, så jag har gått och längtat efter den hela veckan. Och jag måste säga att den defenitivt var värt pengarna!

Ja, jag vet inte riktigt vad man ska skriva om en musikdvd. Förrutom att den var bra! Mycket bättre än Wonderland dvdn. Så, köp den! Om ni gillar dom. Köp den ändå!
Just nu håller jag på och kollar Twiligt. Så om ni kikar in senare så får ni läsa en ordentlig recension!

Får du ont i ögonen? Bra!

Får du ont i ögonen när du stiger in i Nathalies röriga värld? Bra! Då är allting precis som det ska vara. Jag vill att min personliga stil ska spegla av sig i min blogg. Jag är rörig och färgrann. Och jag hoppas att min personlighet är lika rörig och färgrann.

Bloggen är ännu inte riktigt klar. Ska fixa till ett par flikar i Photoshop och sen vet jag inte hur jag ska göra med bakgrunden. Men det får vara så här tills jag vet exakt hur jag ska ha det.


..

Jag  satte mig ner och skulle skriva. Men nej.


I can´t stop, I can´t stop loving you..


Tisdagen..

Hej hej och god kväll på er alla. Hoppas ni haft en bra dag.

Själv vet jag inte vad jag ska säga om min. Precis som alla andra dagar har även denna dagen varit otroligt tråkig. Men jag kan ju i alla fall trösta mig med att den inte har vart det minsta seg. Tvärt om faktiskt, dagen har försvunnit i rasande fart. Jag antar att det blir så när man slår upp ögonen för första gången denna dagen och inser att klockan redan är halv tre. 

Jag har inte gjort mycket alls i dag. För det mesta har jag suttit vid datorn och chattat. Sen har jag svarat på en hel del kommentarer.

Jag hann även haffa till mig min Photoshop dator när lillebror lämnade den för att gå ner och äta. Jag var inte så jättenöjd med "collaget" som jag la in i menyn i går. Egentligen var det inget fel på den, tyckte bara att det var alldeles för lite bilder i den. Så jag passade på att lägga in en hel del nya bilder.

Nu tror jag att jag ska ta och ge upp datorn och lägga mig och kolla tv. Tänkte sätta i gång säsong två av Hex. Jag älskar verkligen den serien.

Men först ska jag logga in på cdon och kolla om dom har skickat iväg min dvd..


Dom är hela min värld..

Mina tårar rinner när jag sitter här ensam, helt för mig själv och kollar på denna videon. Och av vilken anledning? Jag vill vara där! Mer än någon annastans! Och hade jag bara fått se dom en enda gång live, då hade jag vart redo att dö för jag skulle aldrig kunna bli lyckligare än då! ALDRIG! Ni förstår va? Vad jag menar? Att man kan älska ett band mer än allt annat på hela jorden! Mer än luften man andas. Mer än sitt eget liv. Och det är därför jag sitter och halvgråter just nu. För att dom är mitt liv, min luft och mina gudar! Dom är hela min värld!


Au Pair i England, min stora dröm.

När jag var 15-16 år så jag en annons i en tidning om en familj som vill ha en Au Pair till sina barn när dom flyttade till Australien. Jag blev som galen och tjatade på mamma att hon skulle låta mig åka. Hon lät mig aldrig åka dock. Då var jag så pass ung att jag inte hade något att säga till om. Och ända sedan den dagen har jag vetat att det är något jag verkligen vill göra. Jag har gått och funderat på det och drömt om det.

Och i dag på mötet med skolan kom jag in på det ämnet och denna gången vet jag att jag inte kan släppa det. Det här vill jag göra. Australien är visserligen inte rätt för mig men England å andra sidan passar mig så perfekt som att det skulle vara planerat ända sedan jag föddes att det är vad jag ska göra.

Mamma tycker visserligen att det är en dum ide. För det finns många skräckexempel. Jag är medveten om riskerna. Det är jag verkligen. Men jag vill fortfarande göra detta. Så när jag har fyllt 18 år så kommer jag att söka en familj som vill ha en Au Pair. Jag har hittat en hel del bra sidor och förmedlingar som man kan använda sig av. Jag är så pass försiktig av mig att jag kommer att använda mig av en förmedling i stället för att söka privat.

På en av dom stod det att det enda man behöver betala är resan dit och tillbaka. Man får runt 55-60 pund (vilket är kring 550-600 kronor) per vecka plus mat och någonstans att bo. Dom har hela tiden kontakt med sina familjer och dom har kollat upp dom ordentligt. Dom har även besökt familjen och man får prata med dom människorna som vart Au Pair hos just den familjen innan man själv kommer dit. Man få även en telefonlista över såna som jobbar som Au Pair i närheten.

Dom flesta familjer vill att man stannar mellan 6 månader till ett år.

Eftersom England alltid har vart min dröm så känns det som att det här är en bra chans för mig! Jag ska givetvis prata mer om detta med mamma. Men det känns som att inget kan stoppa mig från att göra något som jag verkligen vill göra så mycket som detta..

Ingen praktikplats ännu heller..

Hej hej på er allihopa. Nu är jag äntligen hemma. Det vart en lång dag. En riktigt lång dag. Längre än jag hade väntat mig. Men nu är jag som sagt var äntligen hemma.

Mötet gick bra. Men på denna skolan verkar ingenting hända! Jag fick inte veta mer om min praktikplats denna gången heller. Fast hon skulla ha kollat upp det till detta mötet. Jag som hade hoppats på att få börja med praktiken snart. Men nu hinner vi ha ännu ett möte innan jag får börja. Och jag börjar bli sjukligt uttråkad av att gå här hemma hela dagarna.

Helst av allt vill jag praktisera på någon tidning. För jag älskar verkligen att skriva och hålla på med datorn och photoshop och allt sånt. Men här i Kiruna finns det inte så mycket att välja mellan. Det finns Kirunatidningen och Annonsbladet. Och jag vet inte om dom tar emot praktikanter. Men det får jag väl förhoppningsvis veta under nästa möte.

Just nu känns det som att jag aldrig kommer att kunna gå tillbaka och plugga. Det är alldeles för tungt för mig. Men kanske om jag får flytta iväg och plugga. Men inte i denna stan och denna skolan! Det är då en sak som är säker.

När mötet var slut hade jag större lust att hoppa ut genom fönstret och plumsa genom snön och gå runt hela skolan för att komma till bilen, än att gå ut i korridoren. Jag hörde nämligen att det satt massvis med folk där ute. Och ni vet vad jag hatar folk. Och så skulle kuratorn vara så snäll och gå ut och kolla hur många det var. - Ja det sitter massa killar här utanför. Säkert tio stycken. Ja verkligen trevligt av dig att säga det. Så jag drog på min luvan och gick motvilligt ut. Och då hade dom dumma jäklarna satt sig i en halvcirkel så att man var tvungen att tränga sig förbi dom för att komma till den enda utgången.

Sen åkte jag och mamma och hämtade upp mormor och Christer. Vi skulle åka och handla med dom en sväng.

Det var riktigt skönt att komma ut ur huset en sväng idag.


Here´s another line from the heart..

God morgon på er alla. Hoppas ni haft en bra dag. Först och främst: Jag svarar på era kommentarer senare när jag kommer hem. Vill hinna ta det lugnt innan jag måste plåga mig själv genom att gå in på skolan med 1040 elever. Några av alla dom eleverna hatar jag som pesten! Det fanns ju en anledning till att jag hoppade av skolan, och det var att jag inte klarar av alla dom människorna! Jag är ingen männskomänniska! Om det nu låter logiskt?! Men jag hoppas på att jag blir utskriven från gymnasiet och inskriven vars det nu var dom sa. För jag pallar inte med dessa möten som jag måste vistas på skolan för! Jag antar att ni förstår vad jag menar?!


Sen vill jag bara säga att strumpbyxor måste vara djävulens uppfinning!


Söndagskvällen..

Så var ännu en hel vecka slut...

Dagen har varit riktigt seg. Fast det säger jag väl varje dag. Det är så det känns som att det har blivit. Men i dag har det varit extremt segt. Och jag har varit sjukligt uttråkad. Jag tror att jag bara har orkat lämna rummet 2 gånger under hela dagen. Och det enda jag har gjort är att sitta och stirra på datorskärmen som att jag väntade på att något roligt skulle dyka upp... Men det har inte dykt upp något roligt. Inte på hela dagen.
Sen har jag legat och latat mig framför tvn. Kommer inte ens i håg vilka tvprogram som jag kollade på. Men om jag ska vara ärlig så orkade jag inte ens bry mig om vad det var jag kollade på. För jag kollade ändå. Och nu... Nu känns det rktigt skönt med en ny vecka.

Men jag ser inte fram emot morgon dagen. Har ett möte med skolan. Om min praktik och sånt. Jag ska vara där redan klockan 2. Och klockan två har dom flesta inte ens slutat skolan. Vilket betyder att det är ca 1040 elever där!

Och vi alla vet ju vad jag tycker om stora folksamlingar. Ja, vad jag tycker om folk. Alls.

Just nu sitter jag och chattar med Mariam. Ska snart stänga ner datorn och lägga mig..


Point of view


Ingen rubrik..

Det blev He´s the girl i alla fall. Men av någon anledning kan jag inte riktigt koncentrera mig på den. Jag har så mycket annat att tänka på. Massa annat som bara snurrar runt och runt i skallen. Visst jag kan koncentrera mig i 1 minut, kanske till och med 10 minuter. Men sen glider mina tankar i väg och jag är i en helt annan värld...


He´s the girl..

Jag känner för att kolla film. Har ännu inte bestämt mig för vilken film jag vill kolla på.

Men det blir nog mest troligt denna för jag har inte sett den på riktigt länge!


En shoppaholics bekännelser..

Jag har älskat Sophie Kinsellas böcker ett bra tag nu och det var därför jag blev så glad när jag alldeles nyss fick se trailern till filmatiseringen av hennes bok En shoppaholics bekännelser. Jag hade ingen aning om att dom ens hade gjort en film av hennes bok men jag ser verkligen fram emot att se den!

 

Lördagskvällen..

God kväll på er alla. Jag antar att dom flesta av er inte är hemma vid den här tiden på en lördagskväll. Ni är antagligen ute och har riktigt roligt. Inte jag! Jag sitter hemma framför datorn och har sjukt tråkigt. Så tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till...

Sitter mest och chattar med Mariam,men hon har lika tråkigt som jag så.. Ja, det blir inte så mycket sagt. Sen kollar jag på en film som går på trean just nu. Min stora kärlek. Har visserligen sett den ett x antal gånger. Men jag tycker att den är helt okej. Eller mer än okej faktiskt! Den var riktigt bra. Och så himla rolig.


Stulen bild från Mariam!

Jag har varit och snott bilder från en annan blogg igen! Jag vet att jag bryter mot dom regerna som jag har lagt upp på min egen bogg men alltså. Jag känner ju henne och dessutom frågade jag henne innan jag snodde den! Och när hon sa att jag fick ta den passade jag på att sno den i stort format när jag var inloggad på hennes blogg ;)Det är Mariam som har gjort den! Vem annars?! :)


Detta fält måste fyllas i

Så var det lördag. Igen. Äntligen. Vet inte varför det känns så skönt och bra att det är lördag igen när veckodagarna inte ens spelar någon roll när man inte går i skolan under vardagarna..

Dagen har vart riktigt seg. Och jag är så sjukt trött. Tror att jag smäller av strax. Helst av allt vill jag lägga mig och sova. Sova hela dagen. Sova ända tills i morgon. Men jag tror inte att det skulle vara så smart. För då kan jag antagligen inte sova i natt i stället. Men egentligen! Vem bryr sig?

Vi hörs antagligen senare idag.

Ha en bra lördag vänner!


Fredagsnatten..

Jag vet inte vad det är för fel på min dator just nu. Den är seg, låser sig hela tiden och kastar ut mig från internet! Mitt eget internet! Men om jag nu skulle gissa på vad som har tagit åt honom så skulle jag nog få för mig att det kan vara alla youtubevideor som jag har kört hela kvällen.. Det är för jäkligt tycker jag! Man kan inte ens kolla på youtubevideor utan att datorn beter sig som om den hade fan i sig!

Klockan är snart två. Jäg känner mig både trött och pigg. Jag tror dock inte att jag kommer att kunna sova än på ett bra tag. Vet inte varför det är bara en känsla jag har...

Jag vet inte om jag kanske måste överge datorn. Jag känner mig så fruktansvärt uttråkad. Jag har suttit har och gått igenom alla bloggar som jag brukar läsa. Och varje gång jag inser att dom inet har skrivit något nytt på dom fem minuterna sen jag senast var där blir jag sjukt arg...

Dagens McFly..

I´m a dreamer and dream is what I do..


Uttråkad!

Hej hej hej! Det har blivit sent. Och jag känner mig helt slut. Inte för att jag gjort mycket idag. Utan just därför att jag inte gjort något alls idag.

Jag vart så jäkla less på hela min design i morse att jag bestämde mig för att göra en helt ny. Det är väldigt enkel, med en rad från min favoritlåt i headern. Snälla Mariam har gjort den åt mig :) TACK!

Nu orkar jag inte sitta här längre! Ska nog gå ner en sväng!

I had a dream..

God morgon! För en gångs skull kan jag faktiskt säga god morgon med gott samvete!

Har varit vaken i drygt 2 timmar. Men jag har ännu inte orkat resa mg upp från sängen ännu.

Jag drömmde i natt. Om skivor och böcker. Om filmer och serier. Om armband och ringar. Om internetsidor där man kan köpa grejer.

Jag antar att det är psykiskt eftersom jag har bestämt mig för att inte handla något. ALLS! Och jag ska inte handla något. ALLS! Om inte mamma betalar det dvs!

Nu ska jag fortsätta ligga kvar i sängen och dra mig. Tills någon har varit ute med hundarna!

Vända på dygnet? Nej, nej!

Det är sent. Jag som just hade lyckats börja vända på dygnet. Det verkar dock inte hålla i sig mer än i några dagar. Men jag börjar faktiskt känna mig lite trött så jag tror att jag sätter i musik i öronen och faktiskt sover! *Gäsp, gäsp*

Torsdagen..

Jag fick en riktigt shock när jag kollade på klockan alldeles nyss. Jag visste inte att klockan hade hunnit bli så mycket. Det är inte klokt hur länge man kan sitta och drömma vid photoshop. Det är riktigt avslappnande på något konstigt sätt. Och jag älskar det!

Dagen har varit.. Precis som innan. Seg. Jag har inte fått mycket gjort alls. Jag har mest legat i sängen med datorn i famnen. Kikat in på mina favoritbloggar flera gånger i timmen. Försökt mig på att skriva ett par inlägg och lyssnat en hel del musik på youtube. Sen som sagt var har jag suttit och kollat upp hotell, konsertbiljetter och resor. Det är visserligen inte dags än på länge, men det är bra att veta ungefär vad det kommer att kosta och man får en hyfsat bra bild över hur mycket och hur länge man måste spara.

Sen har jag även börjat på ännu en bloggdesign tidigare i dag. Dock inte till mig själv denna gången.

Och sen har jag gått igenom alla mina favoritsidor på internet som man kan köpa saker på. Utan att hitta något. Jag känner mig inte sugen att köpa någonting. Vilket är riktigt bra om jag ska kunna spara pengar...

Nu sitter jag och väntar på att få photoshop datorn av min lillebror, eftersom jag har en till header att göra. Men i värsta fall får jag göra den i morgon om han vägrar flytta på sig. Men jag VILL sitta lite till vid photoshop..


Jag tyckte att det lät som att han flyttade sig, men jag är inte säker. Ska gå och kolla ut genom dörren.


Skriver kanske ett till inlägg senare..


(Ni som inte fått svar på era kommentarer: Jag svarar i morgon!)


Min nya header..

Jag har gjort en liten liten ändring i bloggdesinen! Jag är så himla less på allt avancerat och mycket detaljer att jag gjorde en riktigt enkel header! Med mitt namn och en rad från min favoritlåt. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör!

FÖRE:EFTER:


I want this more than anything!

Jag har lagt in ännu en helt ny kategori här på bloggen. England here I come! Kanske har ni redan märkt det. Kanske inte. Ni som läste föregående inlägg kanske har lyckats klura ut att den nya kategorin har något med det att göra. Och ni andra, ja, jag har bestämt mig för att åka till England nästa år. Har ännu inte bestämt mig för vars i England, det får vi se när det är dags att beställa biljetterna. Beroende på hur lång tid det tar att spara pengar och vars McFLY spelar just då.

Faktum är att jag har bestämt mig 20 gånger bara det här året att åka till England nästa år. Och 200 gånger förra året. Men jag har tyvärr aldrig lyckats hålla i pengarna i mer än... Tja, inte ens en hel månad. Och dom brukar ofast vara slut innan jag ens har fått in dom på kontot.

Men den här gången kommer det att bli helt annorlunda. Jag menar! Det är ju ENGLAND! England har alltid varit min dröm. Ända sedan jag gick i skolan och vi började läsa Engelska. Och det är ju Mcfly! Mitt favoritband! vem vill inte se sitt favoritband?!  Så den här gången kommer det att bli annorlunda! Men jag ska försöka att inte tänka att det kommer att bli annorlunda. Jag ska ta dagen som den kommer. Och sen så fort jag har pengar ska jag boka konsertbiljetterna. Då blir det mycket lättare att spara till resten av resan!


Och jag lyckades faktiskt övertala Mariam att hon också vill följa med! Hon älska England och Mcfly lika mycket som jag gör! Och det blir mycket roligare att åka med någon som faktiskt gör det! För jag vill verkligen inte åka ensam. För det första! Hur roligt skulle det vara? Men om hon nu inte skulle kunna följa med så får jag väl ta med mig mamma. Jag menar, det är visserligen inte lika roligt men det är bättre än att åka ensam.

Tyvärr så finns bara deras tourdatum fram till maj ute så jag har ingen aning om hur det kommer att se ut nästa år. Men man får hålla koll på det :)

Det känns verkligen att det kan bli en England resa denna gången! Jag har kollat upp lite resor och hotell och kosertbiljetter. Och jag har dessutom avbeställt en bok. Det är visserligen bara 200 kronor extra denna månaden att spara men det är en bra början!


Har jag sagt att jag verkligen vill det här? I want this! More than anything! Mer än luften jag andas!


Nathalie - England - 2010 ?

Okej saken är så här! Jag vet att jag har sagt det många gånger! Men nu jäklar ska jag spara pengar! För jag MÅSTE i väg till England nästa år! Lagom till Mcfly´s 2010 tour!

Gud jag behöver hjälp! Hypnos eller något! Något som gör att jag inte vill köpa en massa grejs! Jag måste tvinga mamma att ta mina pengar som gisslan. Man ska inte släppa lös mig med pengar!


Dom har banne mig gjort det igen!

.. Plain White T´s dvs! Den här låten är bara så underbar!


Too close for comfort på repeat..

Hej vänner små,

Och god morgon. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Av någon konstig anledning tycker jag inte riktigt att dom två föregående meningarna ska höras i samma sammanhang. Men nu blev det ju som det blev och vem orkar ens bry sig?!

Dagen har varit seg. Jag har försökt skriva. Misslyckades. Jag har försökt pilla ihop en header i photoshop. Misslyckades. Jag har försökt läsa. Misslyckade där också. Jag kan inte koncentrera mig på någonting alls idag så nu sitter jag här framför datorn och kör Too close for comfort på repeat..

Ska gå ner och fråga pappa om han kan lägga in Wonderland dvdn på min ipod. Vet inte om det får plats dock. Eller ens om det går...


Inget läsande...

Det blir inget läsande i kväll. Eller i natt. Jag börjar bli riktigt trött så jag tror att jag ska ta och lägga mig ner och småkolla repriserna av Förhäxad tills jag somnar.

Så,
God natt.


Never, never, never!

Jag har just kollat klart en dokumentär som gick på trean tidigare i kväll. Den hette " How dirty can I get " och var riktigt ofräsch om jag har något att säga till om. Det var med samma kvinna som var med i den andra dokumentären som gick förra veckan fast denna var dock snäppet snuskigare! Precis som namnet kanske berättar så går hela grejen ut på att se hur skitig man kan bli. Ett expriment över hur skitigt man har blivit efter att inte ha fått tvätta sig på en månad. Ja.. Låt mig bara säga en sak! Jag skulle ALDRIG vela vara med i det där exprimentet! Eller vad säger ni?Jag får känslan av att hon kanske stinker lite grann..

Just nu ligger jag och småkollar på NCIS. Vet inte om jag orkar se klart den eller om jag lägger mig ner och läser den sista Stieg Larsson boken...


Jag vill bara stryka ett sträck över dom sista dagarna..

Det är länge sedan jag har bloggat. Bloggat på riktigt menar jag. Skrivt ett seriöst inlägg som faktiskt innehåller något annat än en massa nonsens. Och nu har jag så himla mycket att berätta, och jag har ingen aning om vars jag ska börja. Ännu mindre hur jag ska orka börja! Så jag funderar helt enkelt på att stryka ett sträck över dom senaste dagarna och bättra mig från och med nu! För om jag skulle börja skriva om allt som har hänt, allt som jag har tänkt och kännt dom senaste dagarna, tja veckorna faktiskt, skulle det ta flera timmar att skriva det. Det skulle vara ett meterlångt inlägg och inte en enda människa skulle orka läsa igenom det ändå!


Nathalie behöver eran hjälp!

Kära söta läsare! Jag behöver eran hjälp! Jag kan inte säga vad exakt det gäller för det får ni se så småning om!

Vilken av dessa två texter är finast?

And everything I feel for you

I wrote down on one piece of paper


Eller

Remember when we scratched our names into the sand

And told me you loved me


Jag antar att jag inte behöver säga...

.. Hur mycke jag älskar denna låten! <3 För det var ni väl redan!?Av någon konstig anledning gör den mig både glad och deppig!

Det funkar inte i Firefox!

Jag vet inte varför men jag lyckas inte få bloggen att funka i Firefox! Så om ni har det så kommer denna bloggen att se riktigt knäpp ut! Tyvärr! Ska försöka fixa till det men det är inte så lätt eftersom jag själv har ie så jag vet inte alls hur det ser ut.

 

Nathalie är tillbaka på blogg.se!!

Det är riktigt, RIKTIGT länge sedan jag var inloggad på denna bloggen. Men jag hade ingen aning om, när jag bestämde mig för att för tillfället byta blogg, om jag skulle komma tillbaka till blogg.se eller inte. Ni vet ju varför jag bytte från första början. Men blogg.se verkar ha förbättras en hel del när jag vart borta. Så här är jag då. Igen! Och denna gången kommer jag faktiskt att stanna kvar här! :)

Hur skulle jag kunna veta att blogger var mer tjorvig än blogg.se på många sätt. Jag menar: Man kan inte ens läsa sina kommentarer om man inte besöker sin egen blogg. Det finns ingen statistik!!