Without you is how i dissapear..
Låten får tala för sig själv. (eller vad man nu säger?) Nu går jag och sover sweeties. Gonatt.

Lyssnar på just nu..Enter Shikari - Johnny Sniper
My chemical romance - How i dissapear (live)
Mcfly - No worries
Jason Mraz ft Colbie Caillat - Lucky
Amanda Jenssen - Darling, go home

080831


Känner mig helt lost i min egen värld..

Har så mycket att säga men vet inte vars jag ska börja.. Vet inte ens om det finns ord för det..

Knäppis!

Jäklar! Internet slutade alldeles nyss att funka och jag fick ju panik och skrek: Funkar ditt internet! Nej inget internet funkade här hemma. Nej! Då är internet nere igen! Och det kan betyda att vi inte får tillbaka det på flera dagar! =( Och vad fasiken ska jag göra utan internet i flera dagar! Mamma föresöker starta om internet saken. Nej den är alldeles stendöd! Aaah! Pappa kommer hem. Internet funkar inte! Det är bara att stoppa in kontakten! Haha. Vad är det som har hänt? Jo, Fröken Kiruna har varit framme igen. Och hon har städat. Och råkat dra ut kontakten. Oooops! Sorry! Haha.

Släktdag och spya.

Jag kom mig till mormor för att träffa släkten. Och kusinerna. Lova och Alvin var ju redan där när jag kom. Men dom var helt halvdöda =( Så dom somnade nästan direkt. Lite tråkigt, men medans dom låg och sov fick jag titta på Fifi och balens drottning. Eller vad den nu heter. Haha. I alla fall så är det blommänninskor. =) Lovas film! Sen när dom nästan vaknat kom Oscar med mammsen sin och moster Cajje. =) I dag hade han med sig sin motorcykel och Laa-laa. En Teletubbie. =) Sen kom charmisen Viggo med föräldrar. Titta så söt han är. (Fotot här nedanför) Men jag kan lova dig att det inte är något gulligt över att han spydde över hela kusinen sin. (mig då alltså) Jag vart helt chockad och liksom ylade till. (jag har fobi för spott och sånt där äckligt) Ungen såg helt chockad ut. =( Naw stackaren. Jag var tvungen, efter att jag tvättat av mig och mina tights, leka lite med honom tills han såg lite gladare ut. (även om han såg så nöjd ut över att ha spytt över kussen.) Haha.080830

God morgon alla sötaste bloggare! Har precis vaknat. Vet ni hur skönt det är att få sova länge när man har fått vakna tidigt i flera dagar! =) Haha. Idag hade jag hoppats på att få åka till mormor och träffa kusinerna. Men jag vet inte om det blir för Lova och Alvin har varit där sen halv elva och Oscar kommer vid ett.

Tillägg: Oj det vart stressigt för mig i morse. Jag hade 25 minuter på mig att duscha, klä på mig, torka håret och göra mig anständig så jag hann inte publicera detta i mose. =( Men det är skrivet 11.30.

Dom har kramats!

Hej Sweeties! Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit sådär! Det funkar ju i alla fall och mer kan man väl inte begära. Eller hur! =) Min lille bror var just hemma för att hämta sovgrejer. För han ska tydligen inte sova hemma i kväll. Han och en kompis ska tydligen sova hos TJEJERNA! Haha. Man kan ju bara skratta när dom kommer hit. Jag satt i köket och hörde från hallen: « Crille är ihop med Sofie! Dom har kramats! « Säger min brors kompis. «Olle och Emelie också! « Säger min bror snabbt. « Hahaha, vilken Sofie? « Frågar mamma. « Sofie! « Sofie är min brors "ex". När dom gjorde slut för några helger sen var han helt..hmm..konstig. Men nu är dom tydligen i hop igen. Och sen säger Olle att dom inte får sova i samma rum som tjejerna för ena tjejens pappa så dom får sova i vardagsrummet. För dom tror tydligen att dom ska göra övergrepp på tjejerna. Haha. Vad ska man säga om dom små liven?! Dom är ju som lite söta. Vi brukar faktiskt kalla Crille och hans andra kompis för Hugh Hefner! Haha.

080829

Hej alla snyggingar! Vad sysslar ni med en sån här fredagskväll i slutet av augusti? Är ni på väg ut? Eller sitter ni kanske hemma och myser framför datorn eller tvn som jag? =) Det är så skönt att det äntligen är fredag! En hel lång helg ledigt! Jag har gått och längtat hela veckan! Haha.. *Gäsp* Jisses vad jag är trött. Jag tror nog att jag får gå och lägga mig tidigt idag!

Efterlyses!

Kom igen alla rara! Vad med och svara på undersökningen. =)

Undersökning!

Hej alla söta! Har precis kommit hem från skolan.Känner mig helt slut. För det första är jag trött och sen har jag lite huvudvärk. Men det blir nog bra. Har tagit två migräntabletter så det borde vara borta snart.

Som jag berättade tidigare så har vi ett arbete på gång nu som ska vara inlämnat på torsdag och hoppades på att ni kunde hjälpa mig. Det är en liten undersökning bara. Det tar dig 5 minuter att svara på frågorna. så om du är omkring 25 år så kan du ju vara jätterar och skriva dina svar till: Lonely.blogg@hotmail.com

Och det här är vad jag vill veta:
 • Ditt namn.
 • Din ålder.
 • Gärna vilken stad du bor i också.
 • Vad gör du på fritiden?
 • Hur länge har du hållt på med det här?
 • Hur började du med det här?
 • Vad krävs för utrustning?
 • Avgifter?
 • Vad ger det här dig?
 • Ger det dig fysisk aktivitet?
 • Ger det dig någon spänning?
 • Ger det dig intellektuell stimulans? (Lär du dig något nytt varje gång?)
 • Ger det dig social samvaro?
Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville hjälpa mig =) Så slipper jag intervjuva släkten. (inte för att dom år tråkig eller så. men det är tråkigt att intervjuva släkten.) Så om du kan tänka dig och vara med i min undersökning och bidra till ett MVG skicka dina svar till mig. Mailadressen finns ju här uppe. =) Och den bästa kan få en länk här! =)

Trött och uttråkad..

Hej alla söta! Hoppas ni haft en bättre dag än jag =) Det blev ännu mindre bloggande i dag än igår. Men som jag sa så har jag inte det minsta inspiration just nu. Och jag har väldigt svårt att skriva utan inspiration.Såklart! Haha. =) Och sen är jag så himla uttråkad och jag har ingen aning om va fasiken jag ska göra åt det!? Det finns ju inte speciellt mycket att skriva om då. =( Men men. Det är ju inget jag kan göra något åt ändå så det är ingen ide att gnälla i onödan. Det är ju inte som att det blir bättre eller händer mer för att man gnäller...

Lång dag!

Hej alla söta! =) Hemma igen. Det har varit en sån lång dag i dag. Hela TVÅ lektioner! Kan du tänka dig! TVÅ! Haha. Nej men vet du det kan vara himla skönt med en sån där slödag också. Sen hade vi en timmes håltimme och då, så dum som jag är, bestämde jag mig för att följa med I och äta. Jag åt ingenting. Men i alla fall. Kan du förstå hur mycket folk det är där under lunchen?! Jag höll på och dö. Och sen när vi kom till mattelektionen var mina ben som gele och jag trodde att jag skulle svimma. Huhu.Men det kanske är det jag måste träna på..Strunt samma. Jag tänkte att nog hinner jag göra matten under rasten i morgon. Men det var bara ett problem. Jag glömde och kolla om vi ens hade någon rast före matten. Och jag hann inte göra allt idag och det skulle vara klart i morgon. =( Men som tur var, så har vi en lång håltimme.
Och sen på yä fick vi en uppgift där man skulle intervjuva folk. En kvinna och en man på ca 25 år. Haha. Tur att jag har två stycken i släkten. Så ni vet vad som kommer. Och ni kommer inte undan! =)

Nu ska jag nog gå ner. Kanske göra lite mat sen ska jag nog fortsätta läsa på min bok jag håller på med =)

En rubrik..

Heej, alla raringar! Äntligen var denna långa dag över. Snart får man gå och lägga sig och sova. Men först ska jag kolla sex and the city. Man kan ju inte gå och sova utan sex and the city. =)

Vet ni vad söta! Jag har suttit här i 25 minuter! Och det enda jag har kunnat knappa i detta inlägg är det ni ser här uppe. Jag är helt tom på ord. Det känns som att jag inte har någon inspiration eller lust att skriva.

Lite tid för mig själv.

Hej alla söta! Det är så skönt att vara hemma igen., Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig på sängen framför datorn =) Haha. Jag är en riktig datanörd. Och det är jag stolt över att vara. Haha. =) Nej nu ska jag nog lägga mig ner och bara ta det lugnt och kanske läsa en bok. Började ju på Babbeldrottningen. Och den verkar faktiskt bra. Det lilla jag har läst av den.

Håltimme!

Det värsta är dom här håltimmarna på 2 timmar. Så antingen stannar man kvar där och har tråkigt eller så åker man hem och äter en sväng. Precis vad jag gjorde idag. Lite jobbigt att åka hem klockan 12 för att åka tillbaka klockan 2 och sen sluta klockan 3. =( Men men.. Det är bara denna vecka vi hade håltimme. Sen nästa vecka har vi datorkunskap. Ingenting jag ser fram emot precis.. Vi hörs snart.. =)

Tisdag kväll.

Hej alla snygga. =) Jag är så himla trött. Jag håller på att somna sittandes här. Och det är inte kul. Men det ska bli så skönt att få gå och lägga sig tidigt för en gång skull.  Så jag är nog på väg och sova. Jag fick till och med dumpa polarna på msn för jag såg orden dubbelt upp. Tur att dom är lika trött som jag. Det är den här hösten. Äntligen.
Nej raringar. Nu säger jag godnatt. Pussar.

Slö!

Jisses så slö jag har varit på att skriva idag. Det blir nog så från och med nu när jag har skola. Haha. Säger hon som har varit i skolan 1 timme idag.  Men det tar på krafterna att behöva stiga upp före klockan 12 på..hrmm..Morgonen. =) Och sen har jag ju inte gått i skola på minst 3 år. Ha lite förståelse, people!

En liten sak som jag om och tänka på idag när vi rörde oss i en klunga runt skolan (det måste ha sett lustigt ut) Var dom  RÖDA stolarna. Jo min mamma har så snällt upplyst mig att det finns röda stolar i en rad där i korridoren. Och på dom röda stolarna sitter det en hel rad med killar som kommenterar precis varenda person som går förbi. Och då förstår ni ju att jag har varit livrädd för dom där röda stolarna. Man måste inte ha det svårt för att vara livrädd för dom röda stolarna. Men som tur var så har dom tagit bort dom nu.. Men i alla fall så tror jag inte att det har blivit bättre för det. För det handlar ju inte om DOM RÖDA STOLARNA. Så nu när det inte finns några stolar så står dom på rad i stället. Fast utan kommentarerna.

Grattis!


Till M som blir gammal gubbe idag. =) 23 år.080825, Tisdag.

Hej alla rara! =) Och godmorgon. Jag hade tänkt skriva ett kort inlägg snabbt i morse innan jag åkte men jag hann tyvärr inte. Det var bara att slänga på mig kläderna och hoppa i bilen.
Det var lite nervigt i morse eftersom jag inte var helt säket på vars fasiken klassrummet var. Jag fick för mig att  man inte gick igenom ett fik men fiket ligger där. Så vars ska jag då? Hmm. Nej men jag hittade det på första försöket så nu vet jag: Man SKA genom gamla fiket! =) Jag kom sist av alla och fick sätta mig längst fram. =( Från och med i morgon kommer jag 5 - 10 minuter tidigare än dom andra för jag vill inte sitta längst fram. Sen fick vi gå runt skolan. Jisses så knäppt det måste ha sett ut. 19- 20 elever kommer gåendes i klunga. Haha. Fy vad jag skämdes. Men nu vet jag ju vars det mesta ligger. Och skolan är inte så stor som man kan tro.
Sen när dom andra gick och åt stack jag hem. Haha. Eller vi gick och tog och en kinalunch.

Nu ska jag ta och vila en stund. hörs senare.

Vad är viktigt?

 1. Skriver du att göra listor på allt du "måste göra"?
  Nej det gör jag nog inte även om jag är en människa som vill ha koll på allting. Jag skriver Vill Göra - listor.

 2. Om du bara skulle skriva tre saker som är viktiga (privat eller jobb väljer du själv) vilka vore det?
  a.) Vara mig själv. Även om folk inte gillar den jag är.
  b.) Släkten
  c.) Musiken

 3. Nämn en sak som du anser att du måste göra och varför du måste!
  Jag måste klara av skolan.

 4. Formulera om samma måste som om du ville göra det!
  Jag vill vill klara av skolan.

 5. Vad är det viktigaste i ditt liv?
  Ja, det är en bra fråga. Har inte kommit fram till det ännu.

 6. Beskriv hur du kan ägna mer tid åt det som är viktigt.
  ..Men när jag gör det blir ni dom första som får veta.

Jag hittade denna här.

Måndag kväll.

Så var dagen äntligen över. Snart är det dags att gå och sova. =) Jag är inte speciellt trött ännu men man kanske skulle försöka somna. Jag ska ju upp tidigt i morgon. Senast halv nio. =(
Jag ska nog kolla klart serien och sen se om det var något efter den. Och då börjar jag väl kolla den i så fall. Men jag får säga godnatt nu för jag tror inte att jag kommer att logga in nå mer i kväll. Så godnatt och sov gott.

En lång dag..

Det har varit en lång dag idag. Mest kanske för att jag har varit så jäkla orolig över skolan. Men nu gick ju det bra som tur var. Haha. Titta jag kan rimma. =) Var på väg och sova redan vid halvtio eftersom jag hade sån huvudvärk. Den här jäkla migränen! Men efter en tablett blev det bättre. Och nu lär jag nog stanna uppe och titta film inatt igen. Har för mig att det var något bra på trean efter Sex and the city. =)
I morgon börjar jag först vid halv tio och det är inte ens en dag med lektioner. Jag tror att hon sa att vi slutar vid elva. Vi får väl hoppas det. En mjukstart. =) Alla våra övriga lärare kommer att komma till klassrummet och presentera sig och sånt. Så det blir inget springa runt hela skolan för att hinna till lektionerna. Men sen ska vi tydligen gå runt skolan ändå. Bara för att hitta till rätt salar och så. Det vill jag ju helst inte göra. Men jag kan ju inte missa allt. Jag hoppas att det kommer att bli bra. Det är nog bara dom här första veckorna som blir jobbiga. Så var det ju förra året också.Men sen efter några veckor känner man sig mer bekväkm. Dom flesta av er vet nog vad jag menar.. Ni har väl varit med om det själv! Och ni som inte har det ännu, oroa er inte! Jag vill ju inte skrämma er. Jag har bara haft såna erfarenheter av skolan att det har gjort mig helt..hmm..Livrädd! Haha. Och nu när jag går tillbaka så visar det sig att det inte alls är så hemskt som jag har intalat mig. Det är nog som min psykolog säger, att jag är rädd för mina egna tankar. Jag är rädd för vad som kan hända. Och det som man är rädd för händer nästan aldrig. Om det nu låter logiskt. Det lät det när jag tänkte det...

Mobbing!

I dag var första dagen på skolåret. Ungar kan vara så grymma med varandra. Min lillebror Linus hade det redan jobbigt i morse när han var på väg till skolan. Och på första rasten blev det ännu värre då en av hans så kallade kompisar gjorde något så förnedrande och elakt. Jag blir så arg! Han kom hem vid halv tio och var jätteledsen. Då hade hans "kompis" sagt att han har fula rastabyxor och dragit ner dom. VARFÖR gör man sånt?! Speciellt om man under sommaren varit vänner? Jag menar visst är det lika hemskt även om dom inte varit vänner men jag tror att det känns värre eftersom dom är det.
Till och med fröken, hon som jag har haft som jag sa är den största mes som finns, var så ARG! Jag tror aldrig att jag har hört henne så arg. Även om jag inte hörde henne. Men mamma har ju berättat. Och inte nog med det! Då hade den lilla skitungen försökt lägga skulden på Linus och sagt att han gjorde det först. När fröken hade frågat när han hade gjort det så sa han: I morse utanför ica. Innan skolan börjadet hade Linus cyklat förbi, sett ungen utanför ica, hoppat av cykeln och dragit ner byxorna på honom. Och han var ensam? Frågade fröken. Ja. Men det är bara det att Linus inte var ensam utan han cyklade med två av sina kompisar. Och sen erkännde den lille satungen att han ljugit. Så nu är hela släkten så jäkla arg. Mamma har försökt få tag på skitungens mamma men det är ingen som har svarat på hela dagen. Och när hon väl svarade försökte hon skylla ifrån sig och säga att Linus måste ha gjort något. Det blev genast hemskt när fröken ringde och skällde på henne. =) Haha.

Det är så jäkla personligt. Det är ren mobbing. Vi skulle kunna anmäla honom..

Jag lever!

Och jag mår bra! Haha. Har precis kommit hem från uppropet. Nu är det över! Äntligen! Det värsta är över nu, sen är det bara resten av skolåret kvar. Och jag tror inte att det blir lika hemskt som uppropet.. Haha. Har fått träffa min klass. Jag har väl  ingen uppfattning om dom ännu. Men det blir nog bra. Vi får väl hoppas det i alla fall. Dom kan väl inte vara så hemska! =) Och om dom nu är det så får jag ta hand om det.

Uppdatering!

Internet har varit borta nu i flera år känns det som. Men nu är det tillbaka. Här kommer en liten uppdatering.

080824, 20.35.

Fasiken! Internet är borta och den här gången är det inte mitt fel! För internet ska funka på min dator men internet i allmänhet funkar inte! Så nu sitter jag och skriver det här i mina dokument! Jisses, så tragiskt det är när man inte kan göra nägot åt det. =( huhu. Jag kommer ju att dö om jag inte får igång det snart. Inget MSN inget BLOGGANDE inget DEJTANDE ingen HOTMAIL. Ah! Hjälp. Jag är verkligen beroende av internet. Kanske är det för att jag har varit utan det i så många år. Jisses. Jag vet fasiken inte vad man ska göra. Jag har börjat planera. Om vi inte får i gång det så måste jag ta mig till biblo varje dag för att få tillgång till dator och internet.. Och det vet jag inte hur jag ska våga..


Nu ska jag titta en film som går på femman. Hörs.


22.17

Fortfarande inget internet så jag har fått dejta över telefon. Fast det hade jag ju ändå fått göra eftersom han är och gör sin värnplikt eller vad fasiken det nu heter.. Haha.

Nej men jag ska nog ta och ge upp snart. Det hjälper inte att sitta här som ett fån och vänta på att internet ska komma tillbaka. Så jag ska nog gå ner nu och se 27 klänningar. Och sen blir det väl att sova..


Vet nu vad det värsta som finns är? Jeans med låg midja! Jo för jag har ett par och jag skulle just prova dom för att dom har varit alldeles för långa innan. Jisses det är ingen lek att dra på sig dom. Man bli helt svettig och bryter sina naglar och jag vet inte vad! Ugh ! Haha. Så jag håller mig till alla mina klänningar och kjolar som jag är så förtjust i. ;)


Nej nu är det filmdax ;)


00.39.

Nu är jag TRÖTT! Är precis på väg och lägga mig. Filmen är slut och den var verkligen bra. Den började lite konstigt men efter några minuter vart den väldigt bra. Så jag rekommenderar den. ;) Nej, nu ska jag bara borsta tänderna och sen sova. Så godnatt, sweeties. ;)


080825, 11.47.

Måndag! Hjälp! Godmorgon förresten.Har precis vaknat. Och inget internet så jag måste fortsätta att skriva på mina dokument.


13.29

Jag är så rädd så att jag håller på att dö hör. Det är inte nervositet. Det är ren RÄDSLA! Jag ska träffa kuratorn nu kvart i två eftersom jag inte har någon aning om var det är jag ska. Jag vet inte ens vars uppropet är. Åh. Shit! Ni skulle se mina händer nu! Darrar! Huh. Nej fy fan! Nu måste jag gå... =(


Oscar, Viggo och Lova..

..Får också varsin bild bara för att dom är så fina! ;)

http://byfiles.storage.live.com/y1pnrrDwB7JaB7dELUNJ8uf99tkEYfHiF5EziKQg1-1lw0ilxWGEzS8oVp_WD5nJR5J http://byfiles.storage.live.com/y1plGOFT28ONCALE7hqfdLCWdxbZn1K5TyjFvKQt8p_5TvfZsSPj63P8u0T9Fs_SHCI http://byfiles.storage.live.com/y1p17pay2jEuw0zf5WdxiGpGOIFYPjeb9Zqz8zk_WsY8TggPm82UtmX2yvC4P8Z1Vdm

GRATTIS!

..Sötaste Alvin på din födelsedag!Tänk att vi redan har haft honom i 2 år.. Dom börjar bli så stora. Snart är det Oscars tur.

080824, söndag.

Sweeties, ledsen att jag inte har skrivit på hela dagen. Mycket att göra en sån här söndag precis innan skolan börjar.. Jag har färgat håret. Nu är jag rödhårig igen. Jippi! ;) Som jag har längta.Rött hår år den enda färg jag någonsin har trivts med. Ibland har jag fått psyk och färgat håret svart eller blått men jag går ALLTID tillbaka till rött...

Har varit hos mormor en sväng. Och träffat släkten. Det är det bästa man kan göra för att inte tänka på sin säöndagsångest. För man ska hela tiden leka och busa med kusinerna. Oscar hade klippt håret. Åh så fin han var. Han såg så mycket större ut. Som 2,5 - 3 år i stället för snart 2 år.. Och Viggo..Ja vad ska man säga om honom. Han är släktens nya charmprins.. =)

Sweeties,

Nu funkar det. Precis när jag lagt till mitt tillägg och
provar om det funkar så får jag ut det. Det är så himla knäppt.

I morgon vet jag inte om ni kommer att hör så mycket från mig. Det är ju söndag vilket betyder söndagsångest! Sen måndag har vi ju uppropet. Fast det börjar först klockan två. Men jag är lite skeptisk på om jag verkligen vågar gå dit. Så mycket människor! Ugh. Jag får panik bara jag tänker på det.

Nu säger jag godnatt mina söta små raringar. Hoppas ni sover gott med söta drömmar. Pussar.

Och god morgon mormor.. Jag vet att du är uppe före alla andra..


Film och sova..

Har precis kollat klart en film.. The hottie and the nottie. Hehe. Den var faktiskt bättre än jag
trodde. Trots att Paris Hilton var med i den. Så jag tycker defenitivt att ni ska se den. Även om den nu inte ser så bra ut på bilden.. Men men..

Just nu ligger jag och myser med Malte.Men snart är det dags för han att gå och lägga sig i buren.Och jag borde nog också börja sova snart. Måste verkligen börja ställa om dygnet. Även om det kanske är lite för sent för det eftersom skolan börjar nu på måndag. Men bättre sent än aldrig. Eller hur? =)

Tillägg: Jäklar! nu är det så här igen. Man kan inte få ut sina inlägg. Varför?! Varför är det alltid så klockan ett varje natt? Det irriterar mig. Och jag som hade tänkt hinna skriva ett inlägg till, eftersom det har varit så dåligt med inlägg påå sista tiden.. Men nu vet jag inte om det blir så, för jag ids inte sitta här och vänt på att blogg.se ska börja funka igen. Vi får sr om det funkar. Annars så säger jag godnatt nu.

Vilken bok?

Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken bok jag ska börja med nu. Jag har så många nya. Men det blir nog någon av dessa.. Är det någon som läst dom och vet vilken som är bäst?


Babbeldrottningen, Meg Cabot.
Lizzie Nichols stora problem i livet är att hon aldrig kan hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Denna gång lyckas hon skrämma bort sin nye pojkvän som hon besöker i London. Resultatet blir att hon är fast i den engelska huvudstaden utan kille, utan bostad och utan pengar..I dina kläder, Jane Green.
Utifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på densupertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn och ett hus på landet komplett med trägolv och perenner. Amber Winslow, å andra sidan, har allt det som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon tillbringar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlarom vem som har de senaste märkeskläderna, dyraste vigselringarna och det häftigast inredda huset. Men Amber är inte heller lycklig. Så när hon ser att Poise! Söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig ner för att skriva en ansökan. Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald.

(Bilder och text lånad från Cdon)


God kväll, snyggingar!

Har inte haft någon inspiration att skriva i dag. Det har varit så i några dagar nu och jag förstår inte varför. Det är så himla tråkigt att jag inte kan skriva för det är det jag gillar mest. För några dagar sedan så började jag prata med en kille från Chile, tror jag han sa, och han är en sån här människa som älskar att skriva. Han skriver allt. Och han sa att han just nu håller på att exprimenterar med att bara ta ett block och en penna och bara skriva ner det första du kommer att tänka på. I bland kan det bli en jättebra berättelse och ibland är det helt osammanhängande. Och då fick jag också lust att göra det. Men tyvärr så funkar det inte för mig. Det kan ju inte funka för alla. Men i alla fall så vill jag skriva en barnbok. Jag har aldrig prövat mig på det. Jag skriver mest vanliga, logiska noveller. Och nu har jag lust att skriva något annat. Något magiskt.. Hihi. Så löjligt det låter när man säger det så men jag tror att ni vet vad jag menar.Om ni typ tänker Peter Pan, Snövit, och såna där sagor. Måste bara komma på en alldeles unik saga. Jag funderade på att skriva en liten bok till min kusin Lova tills hon fyllde år. Med henne själv som huvudpersonen. Men det fanns inte tid för det. För jag kom på det 2 dagar innan hon fyllde år.

I dag har vi ju varit på kalas. Hos den raraste Alvin som finns. Fast han var inte så rar idag. Jag fick ingen kram innan jag gick hem. =( Inte av Oscar heller. Vad är det jag har gjort? Oscar brukar ju alltid vara så mysig. Och han gillar mig! Undra om det är för att jag myste med Viggo hela tiden?! Men vad ska jag göra då? Dom andra två ville ju inte mysa med sin kusin. Alvin var upptagen med sina presenter och TÅRTA och Oscar var upptagen med sina bilar.
Och sen är jag ju lite Viggokär just nu =) Som att man inte alltid är kär i alla kusinerna. Hehe. Men han är den enda som vill mysa.
Jag var lite skeptisk när jag gick dit med presenten till Alvin för den verkade så barnslig. Men det stod +2 så jag antar att det ska passa honom. OCh han tyckte att den var kul. Så jag antar att det vart lyckat. =) Och både Oscar och Lova gillade sina presenter.
Sen när det var dags att gå så var det såklart vi som fick ta med oss det som blev över av tårtorna. Så nu har vi tårtor fulla kylen..


Någon som vill komma på tårtkalas?

I morgon ska jag nog förhoppningsvis gå och träffa Oscar. Och sen måste jag hinna färga håret också..

Hörs senare darlings.

080823

God morgon sweeties. Hoppas ni sovit gott. Jag har just vaknat. Ska i väg till sockertoppen Alvin nu. Han har ju kalas idag. 2 år fyller han i morgon ;)

080822

Ojojoj, jag har inte skrivit ett enda inlägg idag. Vad slarvigt!

Idag har jag fått den där dagen hemifrån. Har varit och köpt en present till raringen Alvin. Oscar och Lova fick också varsin eftersom dom är små. Dom förstår inte varför dom inte får paket. Viggo är ju ännu så liten att han inte förstår. Så i morgon ska vi på kalas. Jag trodde att det skulle vara på söndag. Och jag hade planerat en hel slödag i morgon.Men det blev ju inte. Så då får man ta slödagen på söndag fast man har söndagsångest. Jag har varit och köpt lite höstkläder på rean. Rea är bäst! :) Jag fick två klänningar, en kofta och knästrumpor för 400 kr! Och sen köpte jag ett nagellack också. Ett lila och nyansen heter Mexico.Och så köpte jag hårfärg. Jag ska bli rödhårig igen! ;) Jag har saknat att vara rödhårig.Klarade bara att vara brunett i 2 månader.

Nu ska jag lägga mig och kolla Casanova på femman. Har inte ens sett den ännu.Det kom ett litet paket!

Marc Jacobs läder armband "Given in love" Elin KlingDet är så roligt när man vaknar och inser att det är ett paket som väntar på en. Jag fick mitt Marc Jacobs armband,som jag betsällde tidigare i veckan, idag! Och jag är verkligen så nöjd med det. Defenitivt värt pengarna!


En perfekt dag!

Jag har gått och längtat efter en hel dag hemmifrån. Och i dag skulle vara den dagen. Men inget blir någonsin som man vill att det ska bli. Lita på mig! Jag vet! Jag har erfarenhet av det. Det är så mitt liv har sett ut dom senaste 17 och ett halv år.

Vi skulle och handla med min mormor idag. Och precis innan vi skulle åka kommer LINUS hem och är hysterisk. Och vad är det som har hänt? Jo, han har tappat sin mobil. Men det är inte det som är problemet. Problemet är att ingen hjälper honom att leta efter den. Så mamma tvingar iväg pappa och Linus till hans kompis för att leta efter den. OCh vars hittar dom den? Jo han hade inte tappat den utan han hade glömt den inne hos sin kompis. Vi åker och säger att om det är något så får pappa åka hem från träningen för vi förtjänar en hel dag utanför dörrarna.
Först skulle vi åka och handla med mormor sen skulle vi till henne och fika.Handlingen var inga problem det var sen när vi skulle betala som något hände. Vi betalade med såna här bonuscheckar som man får hem av sina cooppoäng, (tror jag.) Och i alla fall så lämnade hon fram fyra men fick bara bonus för tre av dom. Jo det var nått fel med kassan och dom skulle kalla in nå såna här som fixar det. Vi fick stå där i minst 20 minuter innan vi fick pengar i stället för checken som dom "snodde".
Jag kommer på att vi inte fick iväg våra brev idag, fast det var viktigt att få iväg dom.
Vi åker vidare till mormor, tar av och ytterkläderna och sätter oss ner för att börja fika. Och det är då telefonen ringer! LINUS! Han är helt hysterisk i luren. Det hörs ända ut till hela lägenheten. Vad är det nu då? Jo han har ramlat ner från studsmattan och det blöder jättemycket. Så det var bara att sätta sig i bilen igen och se den där perfekta dagen försvinna runt hörnet.

En sån lyckad dag! Jag bara längtar efter att göra om det.

Tillägg: Oj , jag glömde att säga tt det inte år någon fara med lillebror. Det var verkligen inte så farligt som ha sa att det var.Jag tror att han blev lite rädd.

Trött!

Nu har slöisen orkat sig upp. Men jag är fortfarande så himla trött. Jag kunde inte somna förrän vid halv 5 i natt.

Nu måste jag gå. Hunden har tydligen pissat i tvättstugan.Ugh!

Rätt eller fel?

Kan man verkligen säga att något är RÄTT åsikt bara för att det är DIN åsikt?

Jag hade ett väldigt intressant samtal med en vän idag. Jag lovade honom att det inte skulle hamna på min blogg. Och det skulle jag ALDRIG göra. Inte när det är så privat som dina innerst tankar. Men bara för att själva samtalet inte hamnar här så betyder det inte att jag inte kan skriva om det. För trots allt så är det här om min vardag.

Samtalet handlade om människors rätt och värde. Och av någon andledning kom vi in på det ämnet. Jag berättade hur mycket jag HATAR männinskor som dömmer andra för att dom är svarta, bögar, eller kristna. Eller vad det nu kan vara. Jag vet att det kan kallas dubbelmoral av vissa men det struntar jag i. Och när jag hade babblat klart sa han: Det här kanske inte är rätt tillfälle att säga att jag inte gillar den och den. Och då vart jag såklart helt TOKIG! Jag vart så arg och besviken för att han inte var den personen jag trodde att han var. Jag har delat mina innersta kännslor med honom. Efter en lång diskussion sa jag åt honom att jag ska gå nu för det här leder ingen vart.

Och det här är vad jag kom fram till när jag var ensam med mina tankar:

Vänskap är att Aldrig behöva säga förlåt.
Vänskap är att Aldrig behöva förklara sig.
Vänskap är att veta att man kan berätta något
och sen veta att det kommer att stanna där.

Skulle jag verkligen förlora en vän, en av mina få vänner bara för att han inte han samma åsikt som jag? Är jag verkligen så tjurig? Svar: Ja det är jag! För jag tar hellre det än att erkänna att jag har fel. Ingen kan någonsin ändra mina åsikter, men jag kan lära mig att acceptera det. Jag MÅSTE lära mig att acceptera det. För hur ska man annars klara av det här livet. Jag MÅSTE växa upp och inse att allting inte behöver vara svart eller vitt. Det finns någonting där i mellan. Man måste bara hitta det där gråa. Grått är BRA! Man kan inte försöka få andra att tycka precis som man själv. För det är inte rättvist. ALLA har rätt till sina egna åsikter.

Jag bad inte om ursäkt, För jag anser inte att jag hade helt fel. Bara till viss del. Men jag sa att jag vill inte ha den här diskussionen igen för då finns det risk att jag ger honom en örfil genom datorn. Och det sa han att han inte ville ha.

Och vänskap är att kunna säga vad man
verkligen tycker och tänker.


Jag har fått sig en lektion om livet. Men jag lär mig fortfarande. Jag måste bara hitta mitt gråa. Jag är inte där ännu. Men snart. Jag har nog bara varit på väg dit ett tag nu för när jag och mamma kommer in på såna här diskussioner så skriker jag inte åt henne längre för att jag tycker att hon är orrätvis och dömande.

Fröken kiruna håller på att växa upp. Och det är inte en sekund för tidigt!

Nu ska jag gå och sova.

Gäsp!


Nu ska jag nog snart börja gå och lägga mig. Sex and the city börjar ju om 10 minuter. Och jag hade tänkt se den. Så om ni vill mig något så finns jag här till klockan 12 i alla fall. Men jag vet inte om jag kommer att skriva nå mer inlägg i kväll. Och sen är jag faktiskt lite trött. Jag kan inte fatta. Jag har inte varit så här trött på hela sommaren. Det kanske är för att det börjar bli mörkt ute. Så skönt! Jag älskar verkligen hösten. ;)

I dag känns det faktiskt lite bättre att börja skolan. För jag läste något så inspirerande. Hmm. Kommer inte i håg vars det var. Men det var på någon blogg i alla fall. Så om ni skulle råka hitta den så kan ni väl vara så rar och ge mig adressen. Jag hatar när jag inte kommer på vars det är jag såg det. JAg får alltid hjärnsläpp när jag minst av allt vill det. =( Jaja. Strunt samma.

Night night, snyggingar!

Talia

Vad?

Vad är problemet med att alla gör reklam på DIN blogg? Alla tjatar på om att dom är så less på att folk bara besöker deras blogg för att göra reklam. Vad spelar det för roll? Då får ju DU mer besökare! Besökarantalet går ju uppåt. Om dom nu vill göra reklam så låt dom. Det är väl ändå ingen som bryr sig om kommentarer där det står: Besök min blogg! Jag bryr mig mer om kommentarer där det står något intressant.

A great person once said..

I believe a lot in peoples. We can all make great things, and you shalt part in.

-My friend Nicolas Lambot from France.

Do you have a best man?

Så jag hade ett väldigt intressant samtal med någon från Thailand som jag just börjat skriva med. Eller rättare sag som just börjat skriva med mig. Ett tag trodde jag att han skulle gifta sig med mig.. Jisses. Det är en helt annan kultur i Thailand. Och jag drog några små vita lögner.

khun: :)
Talia: Hey...
Talia: how are you today?
khun: i'm fine, you?
Talia: yeah me too ;)
khun: where are you
Talia: btw..are you a woman or man?
khun: man , you ?
Talia: Woman
khun: how old are you
Talia: 18
khun: where are you
Talia: I am still in Sweden..
Talia: ;)
khun: um. remember me?
Talia: Yes..
Talia: from Thailand?
Talia: right
khun: what's time?
Talia: 17.38
khun: have dinner?
Talia: hmm..no..
khun: do you like korean food?
Talia: i dont know if i have ever eat korean food
khun: kimji
Talia: what?
khun: koream food made fron vegetable
Talia: aha okej..
khun: how about sweden food
Talia: what do you mean?
khun: tradition sweden food
Talia: aha..hmm... well i dont know..
khun: oh
Talia: yaeh..but meatballs i think is tradition
khun: um. hard to cook?
Talia: i dont know..
Talia: i dont think so..
khun: who do you live with (cook for you)?
Talia: i cook for myself mostly..otherwise my parents..
khun: do you like thai food?
Talia: i have never tried..the thia resturant just opend here
Talia: thai i mean
khun: um.
khun: how about your school?
Talia: i starts next week..
Talia: my first year on gymnasie
khun: um.good
Talia: yeah..
Talia: how about you? Work?
khun: i'm stock trader and i have house for rent
Talia: aha okey..Kids?
Talia: dog?
khun: yes
Talia: oh okey..how old are they?
khun: my dog?
Talia: or your kids?
Talia: did you have kids?
khun: i'm single
Talia: aha okey..
khun: I need sweden girl friend
Talia: why?
khun: I think best for talk
Talia: aha okey
khun: understand mine
Talia: what do you mean?
khun: arrrrr
khun: easy to live with
Talia: live with?
khun: hard to say in english
khun: 55
Talia: i dont understand what you are talking about
khun: ok.
khun: hihi
Talia: hmm..
khun: do you have boyfriend?
Talia: um yeah
khun: best man?
Talia: best man?
khun: take care you and ect..
khun: give you money
Talia: no..take care of my self
khun: in thailand
khun: man give money to women
khun: feed food
Talia: oh not here in sweden..
khun: I tell to true.
Talia: what?
khun: it's true.
Talia: aha
Talia: okey
khun: in thailand no money no date.
Talia: oh..
khun: in sweden when they marrie?
Talia: how do you mean? If you marry for money here?
Talia: no you get married for love..
khun: I mean avrage age for get marrie in swden
Talia: aha okey..
khun: no i finf true love.
Talia: hmm..its differetn..but i think you have to be 18 to get married here
khun: oh. what do think?
Talia: about?
khun: so young
Talia: what? i dont understand
khun: marrie young
Talia: oh..no! you dont have to get married! you can be singel for your whole life if you want to..but i would think most get married when they are around 20-30 years old..
khun: um. same in thailand.
khun: but now more single
Talia: aha okey..
khun: what you email mean?
Talia: my email?
Talia: its a name of a cd
khun: um. do you like pop?
Talia: sure i do ;)
khun: can you sing?
Talia: well..sure..but not good..hehe
khun: make single cd?
Talia: no..
Talia: i dont sing when there is people around
Talia: ;)
khun: next super star.
Talia: hehe
khun: do you know sweden single web?
Talia: no i dont..
khun: um
Talia: mm..

080820

God morgon snyggingar! Eller god dag! ;) Hoppas ni har sovit gott och haft en bra dag hittills. Jag har just vaknat, har bara hunnit hoppa i duschen och fixat håret.
I dag blir det nog bara att vara hemma och slöa. Skolan börjar ju snart. Man måste ju vara uppvilad. =)

En tisdag natt.

Eller ska man säga onsdag morgon? Klockan är nu över tolv och jag är inte det minsta trött. Jag får nog fortsätta läsa min bok som jag ännu inte läst klart ännu. Som  sag var så har jag ingen inspiation. Om man nu behöver det för att läsa. ;) hihi. Eller så kanske jag får lägga mig och titta tv. Undra om det är någn serie i natt?! Jag måste faktiskt gå in på kanal.se och kolla. Strax tillbaka.

Jo men titta! CSI börjar snart. Ska nog titta den och läsa samtidigt. Då kanske jag blir lite trött. ;)

Night night, sweeties!

Talia

En rubrik här!

Jisses vilken lång dag det har varit. Och ändå har det inte hänt mycket alls. Hmm. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Jag känner mig inte alls inspirerad. Men jag känner mig uttråkad och livrädd. Det är mindre än en vecka kvar tills skolan börjar. Huh! Men samtidigt ska det bli skönt. För jag sitter här hemma dag ut och dag in och är uttråkad. När jag går i skolan så kommer jag i alla fall ha något att göra och inte vara ensam med mina tankar som enda sällskap. Fast jag har ju MALTE och BALOO som sällskap men det ska bli skönt att få träffa riktiga människor! Hehe.

Hemma igen!

Då var jag hemma igen. Har ju som sagt varit på det där mötet med alla skolmänniskor. Ett långt möte. Alldeles för lång. En timme tog det och jag vart inte mycket klokare för det. Och jisses vad den där kuratorn är jobbig. Hon är en mes helt enkelt.  Inte för att vara elak för hon hjälper ju verkligen till med det man behöver hjälp med.
Strunt i det nu. Men i alla fall så får jag ta och gå på uppropet på måndag för man behöver inte ens säga ett ord. Och sen ska jag ha ett litet möte med min mentor efter det. Så det är nog viktigt att gå på. Jag har strykt bort gymnastiken. Jisses så sköt det känns. Och sen av någon anledning så hade jag fått bild på mitt schema. Så det fick jag ändra till musik.
Men annars så är det nog som det ska vara.

Morgon sweeties,

Har precis slått upp ögonen. Sitter här inlindad i täcket. Hihi. Det var MALTE som väckte mig igen. Men det gör inget det var ändå dags att stiga upp. Ska ju på möte med skolmänniiskor klockan 3. Så det är väl kanske dags att göra sig anständig. Om jag orkar. Huh. Sen hade jag tänkt att hinna gå till banken för att hämta ut pengar till mitt armband men det gick ju åt skogen. Så går det när man sover för länge. Nu ska jag orka klä på mig och gå ner.

Sweeties,

Just nu sitter jag och tittar på dom nya avsnitten av CSI NY. Som så många andra kan jag tänka mig! ;) Hehe. Sen blir det att slå av datorn och tvn och sätta mig skönt i sängen med boken i knäet. ;) Jag är inne på dom sista kapitlen nu. Snart får jag veta hur den slutar. Hehe. Som att jag inte har läst det innan jag började läsa boken. En liten ovana jag har.

Jag vet inte om jag kommer att titta in nå mer i kväll så jag får säga godnatt nu. God natt sweeties. ;)

Pussar. Talia

Nu har jag gjort det!

Jag har beställt något jag har velat ha jättelänge! Det här armbandet är så fint! Jag älskar det! Och dom är verkligen inte lätta att få tag på.Och sen har den också ett budskap. Jag är lite svaga för såna smycken! ;)På mitt armband står det."Datum Amore, Ad Defendendum" vilket betyder "Given In Love, For Protection" Huh! Jag längtar tills jag får det! ;)

Marc Jacobs läder armband "Given in love" Elin Kling

Gästblogga!

Har precis varit till Ellen för att gästblogga. Det här är mitt inlägg. Vet inte om hon kommer att lägga ut det för det är så mycket JAG! ;) Så dystert och djupt.Men jag har känslan av att det kanske är lite meningen med att gästblogga. Att lägga dit en bir av sig själv.


Så det här är första gången jag gästbloggar. Har aldrig ens kommit på tanken förren jag hittade in till Ellen. Tyckte det lät så roligt, och när Ellen sa att jag var välkommen att gästblogga så vart jag så glad. Hehe. Jag sa såklart att hon fick komma in o0ch gästblogga hos mig, men jag har inte hört något om det ännu. Men erbjudandet finns fortfarande kvar om hon skulle vilja det.


En blogg är verkligen ett bra sätt att prata av sig. Även om ingen läser den. Eller om man har 1000 läsare varje dag. Visst är det så roligt om någon läser och gillar det man skriver. Men för mig är det inte nödvändigt. Jag skriver för mig själv. Det är ett sätt för mig att få ut mina tankar och känslor. Och det är något jag inte är bra på. Jag kan må jätte dåligt och ändå lyckas hålla skenet uppe. För vissa kallas det att man är stark, men jag är inte så säker på det.

Man ska stå för det man tycker och tänker. Men jag klarar bara inte av att visa min djupaste känslor för dom som känner mig. Det är därför jag valde att börja blogga.


Nu vart det ett jätte dystert och djup inlägg. Men för dom som känner en liten del av mig vet att det är så jag är. Dyster och djup. Och det passar mig.


Jag vet inte om det här var riktigt vad Ellen var ute efter. Men jag hoppas det går bra ändå. ;)


Yours forever.

Talia


Aw,

Nu har jag ingenting att göra igen. Min dejt har stuckit. =( Tillbaka till militären. Eller vad han nu sa att det var. Värnplikten tror jag. Han ska bli soldat. Sen militär polis. Och sen ville han bli "vanlig" polis. STORA planer! Så det är bäst att lilla fröken Kiruna kan hålla sig borta från det kriminella livet. ;)

Knäppskalle!

Jisses, så många knäppa människor det finns där ute. Och jag råkade ut för en av dom. Det är jäkla tur att jag inte litar på någon! Så i alla fall så var jag inne på min dagliga runda in på spraydate och fick ett melj från någon jag inte skrivit med förrut. Han var 30, men jag tänkte visst, det spelar väl ingen roll. Man kan väl prata lite. Han ville ha min msn. Och jisses vad jag ångrar att jag gav ut den. Jag får hoppas att det är som min lillebror säger. Att han ser mig som offline om jag tagit bort honom från min lista. Vi behöver inte gå in på några detaljer men låt mig säga att han blev lite för närgången. Så jag kastade ut honom från min msn. ;)

Brev!

Jag tänkte precis sätta mig ner och skriva mina tre brev som jag har att skriva, men kom fram till att jag fasiken inte orkar idag. Jag kommer ändå inte få dom ivägskickade förren till helgen så vad spelar det för roll?!

Godmorgon sweeties!

Har precis kommit ut ur duschen. Eller ja, jag har hunnit fixa håret men inte mycket mer än så.Hoppas ni sovit bättre än vad jag gjort. Jag kunde inte somna förren vid 4 i natt. Kanske mitt fel då jag fastnade i min bok till efter klockan 2. Hehe.

I dag måste jag svara på 2 brev och sen skriva ett. För tydligen så har mitt förra brev till Tyskland kommit bort. Kanske råkade jag skriva något fel på adressen eller så är det helt enkelt postens fel..

Nu ska jag ner och äta lite frukost eller lunch. ;)

Ångest och sömnproblem!

Jag kan inte sova för jag har ångest och panik igen. Över skolan igen såklart! Vad annars! Jag sitter här och undrar om det verkligen är värt det?! Jag menar min psykiska hälsa. Eller rättare sagt ohälsa. Och vad får jag ut av det?! Ett litet jäkla papper med betyg! Skolan börjar om en vecka. EN VECKA! Jag har ingen jäkla aning om hur jag ska våga mig dit. Fan! Jag vet inte ens vars jag ska! Jag vet inte ens vars uppropet hålls! Det är mitt minsta problem. Jag vet det! Men i slutändan så är det ändå de små sakerna som oroar mig mest. Skrämmer mig mest! Jag är livrädd och det enda jag får höra av alla är att det här klarar jag, det kommer bli bra. Ja, jag vet att dom bara försöker hjälpa mig och försöker få mig att känna mig bättre. Men tänk om det inte är vad jag BEHÖVER höra. Tänk om det inte ens är vad jag VILL höra! Jag kanske bara vill bli lämnad i fred. Inte prata om det. Inte tänka på det. Ta det som det kommer. Bara vakna nästa måndag, inte tänka på det förrän det är dags att gå dit. Men det går inte. För varje natt känner jag exakt samma sak. Jag kan inte sova för att jag har sån ångest. Ibland kan jag till och med inbilla mig att jag har en panikattack. Jag kan inte andas. Det är så svårt att förklara för jag vet själv inte ens hur det är jag känner. Det bara kommer smygande.Det låter väl som att jag tycker synd om mig själv. Och visst det kanske jag gör. Men har jag inte rätt att tycka synd om mig själv?

På tisdag har jag ett sista möte med kuratorn innan skolan börjar. Och det gör att jag får ännu mer panik. För när dom säger dom där små orden: Vi ses på måndag, så kommer det att kännas så verkligt. Sommaren är verkligen över, skolan börja. Innan sommaren ens har kommit igång ordentligt. Det har inte ens varit någon sommar i år.Det känns inte som att jag hunnit vara ledig många dagar. Och nu är det slut. Ett helt år kvar till nästa gång. Och jag vet inte hur jag ska klara av ett helt år. Bara tanken på att behöva träffa människor som jag hatar varje dag får mig att må illa.För varje gång jag träffar dom någonstans så kan jag känna hur dom tittar och höra att dom viskar. Och det är INGET jag INBILLAR mig. För JAG VET! JAG VET att dom stirrar och viskar. Hur mycket jag än försöker att intala mig att det inte är så, det är bara jag som inbillar mig. Precis som min psykolog har sagt åt mig att göra. Så VET JAG! Och hur kan det någonsin bli bättre av att man ljuger för sig själv?! Jag önskar att jag skulle våga fråga exakt vafasiken det är hon vill mig! Det finns en viss person som är värre än alla andra. Och det är inte ens den personen som var elakast. Och det är det värsta. För hon var faktiskt ganska snäll. Och nu vill jag bara sjunka genom jorden varje gång jag ser henne. JAg vet att hata är ett starkt ord. Ett ord som man inte ska använda i onödan. Men jag HATAR den människan! Mer än något annat! Det enda som får mig att känna mig lite bättre är att jag i alla fall inte behöver gå i samma klass som någon av dom!

Nu ska jag försöka somna. Klockan är redan kvart i tre.

Det är dags!

Som vi säger åt MALTE varje kväll när han ska in i buren för att sova. ;) Jag börjar bli trött redan och ska nog försöka komma i säng snart. Ska gå och krama min älskade Mr kudde. Det bästa med honom är att han alltid kramar tillbaka och berättar aldrig ens hemligheter år någon. ;) hehe. Vi får hoppas att i morgon blir bättre än idag.

Jag hoppas ni sover gott i natt darlings!

Pussar

Ah det är ju så att man är lite små stolt!


DET FUNKAR!

Äntligen! Har inte haft internet på hela dagen och så kommer pappa hem och får i gång det genom att trycka på två tangenter! Jag hade tydligen varit så korkad att jag på något sätt lyckats slå av det själv! Men nu vet jag hur man gör nästa gång i alla fall! ;) Yeees!

Hela dagen har jag suttit hemma och deppat med mig bok. Vad har ni sysslat med en sån här söndag?

Inget internet!

Jäklar! Jag har inget internet på min dator! Så det lär inte bli några fler inlägg förren jag får det fixat. vet fasiken inte vad det är för fel. kommer inte åt min msn eller hotmail. och det är så irriterande. jag har fått sno min mammas dator för att kunna skriva detta inlägg. Så nu vet ni i alla fall varför ni inte har hört från mig idag. ;)

JAG är vaken!

Ja det är sant, snyggingar! ;) Har precis vaknat men ligger fortfarande kvar i sängen. Funderar på at orka ta mig upp. Ler.

Nu. Var bara tvungen att släppa in Taxen, även känd som Malte eller Älsklingen. ;) Han är en sån bebis. Hmm. I dag blir det nog att inte göra något alls. Slöa hela dagen. Sen klockan 19 är det ju den nya serien Greek. Missa inte!

Men godmorgon.

Pussar

Snyggingar!

Jag har en dejt! Med min kära Mr kudde. Den bästa dejt man kan ha enligt mig. ;) Måste bara göra mig av med min andra dejt. Haha. Nej jag skämtar bara. Men detta är det sista inlägg för dagen. Ska dejta lite och när han är trött så dumpar jag honom. Och om jag inte kan sova i kväll heller så sätter jag på OS. Man somnar efter 10-20 minuter för att det är så tråkigt. Hmm. Fasiken vad jag kommer att sakna OS när det är slut. Det bästa sömnpillret.

Så godnatt nu snyggingar! Sov gott och dröm sött. (Jag vet att jag säger det ofta. Men dröm om mig.) ;)

Pussar
Talia

Jag undrar!

Det är något väldigt skumt på gång här. Undra om det bara än min blogg det är fel på?! Alldeles nyss när en vän skulle gå in och kolla på några av mina bilder så fanns dom inte där! Samma sak har faktiskt hänt en gång tidigare fast på min mammas dator. Och då var det musikvideor som var borta. Händer det så ofta? Eller ser ni alla mina bilder och musikvideor? Hmm. Det är ju inte lätt för er att veta hur mågna jag har ute. Ah. Det är väldigt frustrerande. För här har jag suttit och kliat mig i huvet och undrat om han antingen var trög eller om han driver med mig. Och sen visar det sig att det var inget av dom. Bilderna var faktiskt borta!

Film.

Just nu sitter jag och tittar en jättebra film på tv2. Vit oleander tror jag att den heter. Har sett den en gång för jättelänge sen och nu när den är så tänkte jag passa på att se den igen. ;)
Hörs snart igen.

Rosa!Jag såg denna tävlingen hos Josefin
Och tänkte att jag bara måste vara med och tävla.
Och om jag vinner så är det min lilla
kusin Lova som får dom. ;)

GRATIS saker!Jag har nu blivit medlem på denna sida. Var inte riktigt säker på om jag orkade. Men tydligen så får man GRATIS saker och det enda man behöver göra är att säga vad man tycker om den.

Gå in här om du också vill ha gratis saker. ;)

Del 3.

Under hela sommaren kändes det helt okej. Jag gick och tittade på skolan. Jag till och med fick ett jobb där. Jag träffade lärare och kurator och alla sorters skolmänninskor. Det var först när det kom till mitten av augusti som jag fick panik. Under det sista mötet jag hade med skolan innan skolan började fick jag titta på klass listan. Och jag trodde att jag skulle smälla av.l En från min gammla klass, dessutom det som jag hatar mest av alla, skulle gå i min klass. Jag fick ju såklart ännu mer panik och sa att det finns ingen chans att jag tänker gå dit nu. För den här människan var en sån plåga. dom pratade med lärarna och kom fram till att det gick att ordna så att jag slapp vara där samtidigt som den personen. Vilket var tur.

Så kom dagen när det var upprop. Bara en sån här liten träff i klassrummet. Jag var så nervös att jag skakade i hela kroppen. För jag hade ju inte gått i skola sedan 6an. Men jag gick så snällt dit och satte mig på min plats som jag hade fått välja. Rektorn för ivgrund kom dit och pratade. Jag kommer inte ihåg ett enda ord av vad hon sa. Sen skulle vi gå upp och titta på skolan. Jo vad tror ni hände. Jag kommer upp för trappan, ser TVÅ personer och sticker ut genom den närmsta dörr. Jag lutade mig mot väggen (var så rädd att jag skulle svimma.) Ringde mamma och sa att hon skulle skynda sig hit och hämta mig.

I början när jag skulle gå dit så var det jättejobbigt att behöva vara i samma rum som andra personer som var i min egen ålder. Men efter ett tag så gick det mycket bättre. Det enda som var jobbigt var att gå in och ut i klassrummet. För jag hade klassrummet nere i källaren. Precis bredvid omvårdnadseleverna. Och dom hade sin rasthall precis utanför dörren. Och så klart skulle en annan av mina plågor gå i just den klassen. Jag var livrädd varje gång jag började och slutade att dom skulle ha rast. Men det hände väldigt sällan.

Och sen efter jul, när jag hade gjort klart matten och svenskan och det var dags för engelska (som låg uppe vid huvudingången) protesterade jag. Jag kan inte gå upp dit. Vid den tidpunkten hade jag fått mina tabletter. Deppression tabletterna som jag berättat om tidigare. Men dom hjälpte inte det minsta.Det gick att ordna så att jag kunde ha mina engelska lektioner nere i klassrummet som jag var van vid. Och det var tur det för annars vet jag inte om jag hade gått dit.
Det gick bra det med. Trots att det var en ny lärare. (Som jag som tur är ska få ha till hösten också.) Jag började också läsa sammhälls och religion. Lämnade in en ansökning till ett riktigt program, och kom in på den. (med lite fusk och hjälp av min psykolog.) Var klar med engelskan, och började läsa engelska A. Och hann sluta skolan mycket tidigare än alla andra. Så jag är nöjd över mig själv.

Och nu börjar jag bli nervör, som ni redan vet. För jag ska ju börja på BF om lite mer än en vecka. Och jag vet inte hur jag ska klara det. Men jag har mina piller som sällskap. Och min psykologs lugnande ord. Att jag bara är rädd för mina egna tankar.

Så här vars den här historien slutar börjar bloggen. Jag lovar att hålla er uppdaterade.

Det var den korta och lite hmm trevligare versionen. Vi får se om jag någon gång skriver hela versionen. I så fall får ni köpa boken. ;)

Tråkigt!

Jag har så himla tråkigt och vet fasiken inte vad jag ska hitta på. Jag har inte ens något att skriva om.

Hmm. Jag har pratat lite med Reksi ,min vän från Indonesien men sen var hon tvungen att gå och sova. Klockan är ju redan vid 11 hos henne.  Det känns väldigt konstigt att hon sitter där borta och att det är så stor tidsskillnad.

Ska försöka skriva den sista delen om mitt liv senare i kväll.

Pussar så länge.

Godmorgon snyggingar!

Ledsen att jag inte har sagt det tidigare. Blev lite upptagen med att dejta och skriva min historia. Hoppas att det är någon av er som känner er inspirerade av den. I dag blir det bara att vara hemma. Mamma jobbar så jag kommer mig tyvärr ingenstans. Hade gärna velat träffa Oscar. Han har ju varit sjuk har jag hört så jag har inte fått träffa honom på länge :(

Hoppas ni får en bra dag. Jag finns här hela dagen. ;)

Talia

Del 2.

Jag vet inte riktigt vad ni tyckte om det förra inlägget. Men egentligen spelar det ingen roll för jag måste skriva klart det här för min egen skull. Jag har aldrig gillat att prata om det. För det är så himla personligt. Jag tror att det blir denna del och en till sen om det blir som jag tänkt mig,

Sommaren då. Efter att jag bestämt mig för att byta skola. Min kompis, hon som flyttade, kom hit och hälsade på i några veckor. Hon kom ända från skåne. Största delen av sommaren bråkade vi som hund och katt men vi hade också så himla roligt.
Hon åkte hem någon vecka innan skolan började. Och det var då jag började få panik. För då hade jag ingenting mer att göra förutom att tänka. Veckan innnan skolan började så fick jag gå dit och titta på skolan och träffa läraren.
Sen när först dagen kom så gick jag dit. Det var inte det minsta jobbigt. Dom var så himla gulliga i den klassen.Det kanske var det som var det stora problemet. För jag pallade inte många månader. Fram till julen. Sen slutade jag att gå dit helt. Massor av möten med den där jäkla rektorn. Världens mes! Och när jag ändå vägrade gå dit blev jag skickad till en psykolog. Jag gick till henne en eller två gånger. Sen vägrade jag. Så då blev jag skickad till en annan psykolog. På BUP. Ni vet vad det är va? Barn och ungdoms psykiatrin. Eller något sånt. Jag hataden den där "tjatiga jäkla gamlingen". Som jag sa. Hon var verkligen tjatig. Och sen hade jag av någon anledning fått för mig att alla bara var elak med mig.

Och det var då jag fick för mig att jag hatade alla. Jag blev deprimerad. Jag slutade lämna huset. Hatade min egen släkt. (I fall det är så att någon av er läser detta så är det inget personligt. Jag hatade allt på den tiden.) Det värsta jag visste var födelsedagar och julen. Jag ville inte ens träffa "dom där". Jag sa väldigt elaka saker om min egen släkt som jag idag mår dåligt över att ha sagt. Över att ens ha tänk det. Jag gick utanför huset så lite som möjligt. Och till och med på min egen födelsedag satt jag ensam uppe i rummet. Ville inte träffa dom. Jag kommer inte ihåg när vändningen kom.

Jag hade hemundervisning ända till 8an. Det var då jag skulle få en ny lärare. Hon var en jäkla idiot. Ville inte ha något med henne att göra. Så då vägrade jag att gå dit. Var hemma hela 8an. Fick en ny lärare i 9an. Eller ny och ny. Samma lärare som jag hade haft i 7an. Det funkade helt okej Men nu låg jag ett år efter alla andra. Så i 9an fick jag läsa 8ans.
Sen i slutet av läsåret fick jag en knäpp. Vi hade ett möte med en studievägledare. Och där "råkade" jag säga att jag vill börja skolan igen. Ingen av dom tyckte att det var en särskild bra ide. Men jag stod på mig och sa att det är vad jag vill. Så då pratade vi med kuratorn på Hjampis. Och hon hjälpte till att fixa så att jag kunde börja där och läsa in 9an. Så då var det klart. Jag skulle börja där till hösten.

Jag kommer ihåg att jag var helt beroende av min släkt då. Så jag måste ha ändrat mig tidigare. Kanske när Oscar och Alvin föddes. Fast jag har för mig att jag var helt beroende av släkten redan innan. Kanske några månader efter att Lova föddes. Jag har ingen aning. Men just då och nu så var nog släkten det viktigaste. Jag försöker att träffa kusinerna minst en gång i veckan. Och jag har märkt att om jag inte gör det så saknar jag dom. Det är rätt sjukt egentligen. Eller så är det helt normalt.

Godnatt snyggingar!

Jag ska nog ta och lägga mig nu. Har så himla ont i huvet. Migrän igen. Vilket inte är det roligaste. =( Men godnatt. Och sov gott.

Den sanna historien, del 1.

Det är väldigt svårt för mig att skriva detta. För det första så vet jag inte var jag ska börja och sen har jag inte berättat detta för många personer. Jag tänkte att jag kanske ska dela in det i delar. Men vi får se hur det känns när jag börjar skriva. Det kanske bara blir en del. Och sen vill jag bara skriva att jag inte för att få uppmärksamhet. Jag vill bara att folk ska förstå mig bättre.

Man kan väl säga att "allt det onda" (för er som har läst Stieg Larsson böckerna.) började i trean när min bästa vän flyttade. Fast egentligen började det nog innan hon flyttade. Det var alltid vi som höll ihop. Vi kanske passade varandra perfekt . Eftersom hon var den som alltid hörs och syns och jag var det motsatta, Jag ville inte ha det minsta uppmärksamhet. Så är jag än idag. Eller så kanske vi inte passade i hop alls för att vi var för lika. Vi tog alltid fram det värsta hos varandra och antingen hittade vi på massa dumheter (som att vi en gång skulle gräva ner en annan av mina kompisar under gungan. Det är inte alls så hemskt som det låter. Det var bara på skoj. Men vi blev nästan anmälda. Och fick föra dit presenter och säga förlåt.) Eller så bråkade vi som hund och katt. Men hon var ändå min bästa vän. Det är nog därför jag fick det så jobbigt sen när hon flyttade. När hon flyttade så började jag vara borta minst en gång i veckan. Och klasskompisarna började vara ite småtaskiga. Det är klart att dom undrade varför jag aldrig var i skolan en hel vecka. Jag träffade nästan aldrig någon på fritiden . Förutom hon som vi tänkt gräva ner. Men det var sällan vi träffades. Så klart hade ju dom andra i klassen hört talas om vårat lilla "bus" och det fick jag höra många gånger. Dom sa saker som : Jag vet vem som skulle kunna skriva: "När jag mobbade någon." (Ett skolarbete som vi en gång hade) Och jag vågade aldrig säga emot. För jag var nog rädd att det skulle bli värre. Men dom riktiga mobbarna var inte jag utan den större delen av den klassen.

Det blev värre när jag började på mellanstadiet. Även om jag alltid hade någon att vara med på skolan var det väldigt sällan jag träffade någon hemma. Så det är därför jag började läsa så mycket. Jag isolerade mig från allt. Jag ville knappt lämna huset. Och varje morgon var jag nära tårarna när det var skoldags. Jag började vara borta ännu mer från skolan. Eftersom mamma jobbade nästan varje morgon så var det sä lätt att ringa och gråta och säga att jag är "sjuk". Och det blev inte bättre av att läraren i den klassen var den största mesen som finns. Hon gjorde ingenting åt det. Hon ignorerade det hellre än att behöva höja rösten. I bland var jag bara där en halv dag. Och dom andra fortsatte att göra mitt liv till ett helvete med små kommentarer. Viskade. Ni vet hur tjejer är. Jag slutade vara med på gympan. Jag hatade att behöva byta om och duscha med dom andra. Mamma frågade gång på gång om jag hade det jobbigt i skolan. Jag förnekade det och sa att jag bara är less och att det var för långa dagar. Och när hon frågade om jag ville byta skola frågade jag henne om hon är dum i huvet. Det var så här det var ända tills slutet av 5an då jag till slut bestämde mig för att byta skola. Det sista jag gjorde var att gå på skol avslutnińingen och tog med mig mina saker. Och när jag gick ut genom dörren och insåg att jag aldrig behövde gå i samma klass som någon av dom igen kändes det hur skönt som helst.

Den sanna historien..

Min brevvän som jag nyss har börjat skriva med skrev sin historia på sin blogg och när jag nyss tittade in dit för en liten uppdatering höll jag på att börja gråta. Det gör så ont att läsa om det som har hänt henne. Och jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Men i alla fall fick det mig att börja tänka. Tänka på att jag kanske skulle skriva min historia. Jag har varit med om mycket jag med. Det kanske skulle hjälpa folk att förstå mig bättre. Jag vet bara inte hur jag ska börja. Det är så mycket att berätta.

Samma gärningsman?

KIRUNA. På sex veckor har en våldtäkt och ett våldtäktsförsök ägt rum i Kyrkoskogen i Kiruna.
Polisen utreder om det finns något samband mellan händelserna.

Tidigt i söndags morse blev en kvinna i 20-årsåldern våldtagen i Kyrkoskogen i Kiruna. Polisen har ännu inte kunnat gripa någon och har heller ingen misstänkt.
Man är i övrigt företegen om omständigheterna kring händelsen.


Texten är lånad från nsd och om ni vill läsa hela så klicka här.

Det är så himla läskigt. Jag har aldrig varit rädd för att gå ut mitt i natten med hundarna eller vad det nu har varit. Men nu kanske man måste börja tänka om. Man tänker alltid att det skulle inte hända MIG. Men det är så himla nära inpå nu. Det känns väldigt obehagligt.

Jäklar!

Förlåt att jag svär så här men jag är så jäkla irriterad! Det finns en jävel här som alltid lyckas gå mig på nerverna! Alltså här hemma inte på bloggen. Jag försöker att inte bry mig när personen får sina jäkla utbrott men i bland lyckas den gå alldeles för långt! Och då kommer mitt norrländska humör fram! Aaah! Jag är så arg! Vill bara skrika rakt ut! Eller nä förresten så arg är jag inte. Men ni vet hur det känns när det är någon som HELA tiden är på bråkhumör och du blir fast där i mellan! Det är DU som får ta all skit! Fast det egentligen är den sura som borde få all skit för den sprider bara sin surhet omkring sig och så slutar det med att alla är sura.

Fotomodell och städning!

Wow. Nu har jag blivit fotomodell också. Har just skickat iväg 2 bilder till sannorna på mig och halsbandet. Haha. Och jag som hatar att stå framför kameran. Bakom kameran däremot är det inga problem =) Jag hatar verkligen uppmärksamhet. Kanske inte den bästa sidan att hålla till på då.. Men men..

Och sen har jag ägnat resten av dagen till att städa upp mitt stökiga rum. Det behövdes verkligen. Det var Ida som fick mig att tänka så när jag såg bilder på hennes städade rum. =)

Onödig fakta!

Som ni kanske inte alls vill veta! =)

1.Din mobiltelefon? En LG shine
2. Din äkta hälft? Huh. Har ingen
3. Ditt hår? Mellanlångt och snart rött igen.
4. Din mamma? Vill inte uttala mig.
5. Din pappa? Se svar nummer 4.
6. Det bästa du vet? Hmm. Slösa pengar.
7. Din dröm inatt? Oj, kommer inte ihåg.
8. Din dröm/ditt mål? Få resa igenom hela Storbrittanien.
9. Rummet du är i? Städat! =)
10. Din hobby? Väskor och smycken.
11. Din skräck? Trånga rum.
12. Vill du vara om 6 år? Psykolog.
13. Var du igår kväll? Hemma.
14. Vad du inte är? Självgod.
15. En sak du önskar dig? se svar nummer 8.
16. Var du växte upp? Hemma.
19. Det sista du gjorde? Städade.
20. Dina kläder? Har jag på mig.
21. Din TV? ingenting just nu.
22. Ditt/dina husdjur? Två hundar.
23. Din dator? En söt liten raring.
24. Ditt humör? Helt okej just nu.
25. Saknar någon? Kusinen Oscar som jag inte sett på länge.
26. Din bil? har ingen.
27. Något du inte har på dig? hmm.
28. Favoritaffär? Alla som jag gillar.
29. Din sommar? Har inte haft någon.
30. Älskar någon? Javisst.
31. Favoritfärg? orange
32. När skrattade du senast? Länge sen.
33. När grät du senast? När jag trodde hunden skulle dö.

Det kom ett litet paket!

Jag fick mitt halsband! Och jag är så nöjd! Helt underbar är den lilla raringen. Det bästa med den är att den inte bara är fin utan den betyder något också. Den har ett budskap! Det är inte bara ett halsband!

Jag lovade ju er en bild. Så här kommer den.On ni också vill ha ett eget så titta in till Sannorna


Nu är jag vaken!

Jag lyckades somna tidigare igår och inte vaknar jag tidigare för det! Så det är nog som jag alltid trott. Att man blir ännu tröttare ju längre man sover! Jag är fortfarande jättetrött och vet inte hur jag ska orka överleva dagen. Men på nått sätt så gör man väl alltid det! Eller hur?!

Men i alla fall. God morgon och ha en bättre dag än mig. =)
Talia

Kanske,

Skulle man ändå försöka gå och lägga sig. Även om man inte kan sova så är det ju så himla skönt att bara ligga och lyssna musik. =) Och dessutom har jag ont i nacken. Måste vara allt detta bloggande. Jaja strunt samma. Vad det än beror på så har jag ju ändå ont i nacken. Skulle behöva lite masage. Det har varit en väldigt lugn dag idag. Inte hänt mycket alls. Suttit här större delen av dagen. Eller så har jag ju suttit med näsan i en bok. =) Wow, en bok! Det är man ju inte van att se mig med. Ja för er som inte har hängt med i svängarna så är jag spydig. Jag läser jämt. =)

Så det här får nog bli sista inlägget för dagen. Eller kanske första. Om man nu går efter tiden.

Och sen så var jag in hos Ellen och hon hade kommit på nått så roligt som att gästblogga! Är det något som vi skulle vilja göra? =) En tanke bara. Typ en ny gästbloggare varje vecka.

Nu säger jag gonatt. Sov gott med sockersöta drömmar. (om mig igen, darling!)

Yours forever,
Talia.

Slut!

Nu var serien slut. Såg ändå inte så mycket av den. vart upptagen på annat håll. Som att internet dejta! ;) Det är himla kul. Det blir mer rättvist då. För är man blyg så kanske man inte vågar visa sitt riktiga jag. IRL menar jag.  Men på internet. Ja ni  förstår. =)Ska nog börja gå och sova snart. Men  jag är inte det minsta trött ännu.

Läser, chattar och väntar!

Jag sitter här och väntar på att Sex and the city ska börja. Den börjar väl vid 11 tror jag. Och för att tiden ska gå lite fortare sitter jag här och läser, chattar och bloggar såklart. =) Fick alldeles en kommentar av en anonym person som inte lämnade sin blogg adress så jag kan inte svara på den. =( Hon/han skrev att den varit i Kiruna. Så om du nu skulle råka se det här och skrev en kommentar till mig alldeles nyss. Vad tycker du om våran stad? =)
Det är så kul att få kommentarer och ännu kulare är det om man kan svara på dom. Jag tycker om att prata lite med mina läsare. Höra lite hur det är med dom och vad dom tycker om bloggen. Och sånt ni vet!

Torsdag kväll.

Jag börjar faktiskt bli lite trött redan. Men man kan ju inte gå och lägga sig redan! Eller? Nej man får nog försöka hålla sig vaken en stund till. Får väl ta och läsa en stund. Och kanske ha lite musik i öronen. =) Det är ju inget på tv och jag har ingen film att titta.

Så var det redan torsdag igen Fy! Tiden går så himla fort när man inte vill det. Man måste inte ens ha roligt.

Va? Fel?

Vad är det som är fel på den här sidan? Då menar jag såklart blogg.se ? Det går inte att få ut sina inlägg eller lämna kommentarer. Det är ganska tröttsamt ibland. Nej, då menar jag att det ALLTID är tröttsamt.

Nu har jag precis kommit upp igen. Har trixat och fixat med mitt fotoalbum. Eller ni vet såna här som man gör själv?! Scrapbook tror jag att det heter. Ja det är ju inte det coolaste man kan hålla på med men det är SÅ kul. Nu är jag äntligen klar med mitt första album. Det blev jättefint! =) Fick lite hjälp av min lillebror.

Så kär!

Jag är så kär i dessa skor från hm. Jag bara måste ha dom. Speciellt dom gråa. Dom fanns inte tidigare i min storlek. Så jag tänkte ta dom i svart. Men nu finns dom. Vilken tur att jag väntade. =) För 300 kronor blir dessa raringar dina.

Så knäppt!

Jag tycker att det är så himla knäpp att man måste vara 18 år för att kunna handla från cdon. Man kan ju betala med kort eller postförskott. Så då måste jag vänta varenda gång på att mamma ska hjälpa mig och det gör hon inte frivilligt! Och då blir jag så jäklar irriterad och då bllir hon ännu surare och vägrar hjälpa mig. Så jag får vänta flera veckor innan jag får mina saker beställda. Jag vill beställa dom 2 nya Gossip Girl böckerna. Älskar dom. Dom är så roliga! =) Har läst dom på Engelska redan men vill gärna läsa dom på svenska också...

Försening.

Halsbandet har inte kommit idag heller så jag skrev till dom och frågade varför. Det hade bara blivit en liten försening och den är skickad nu. Så jag ska nog ha den i morgon. Lovar att sätta ut en bild på den raringen. =)

Hemma igen.

Som sagt var så har jag varit och lämnat in en bild till tidningen. Sen har jag varit på Coop och handlat Köpte en bok. Jane Greens "I dina kläder". Den är säkert bra. Har läst två av hennes andra böcker. Sen så råkade jag säga åt mamma att jag vill ta bort en bokstav från mitt namn så psykade hon ut och sa att jag aldrig är nöjd med något. Jag menar på att jag skriver ändå aldrig den bokstaven så varför inte ta bort den då?! Hon höll inte med och tycker att jag alltid är less på allt.  Och det kanske är sant! Sen har jag dragit ut tre bilder på mina underbara kusiner. Som ska upp i taket så fort jag hinner. Eller rättare sagt ids. I dag blir det kycklingsallad utan kyckling eftersom jag är vegetarian. =) Gott!

Har ni några planer för dagen?

Godmorgon söta.

Har precis vaknat. Slår på datorn innan jag ens vaknat helt och knappt kan se. Och det första jag ser när jag loggar in är massor av kommentarer av alla söta! =) Aw, vad glad jag blir! Thanks!
I dag ska vi nog åka och lämna in det där fotot som jag berättade om. Alvins födelsedagsfoto.

Hörs senare.

Talia

Nej!

Jag kan inte sova i natt heller. Jag kan bara inte fatta det. Jag är så himla trött men kan ändå inte somna. Hur är det logiskt?!  Kan man bli för trött för att sova?

Just nu ligger jag och kollar på repriser av Las Vegas. Får nog ta och lägga mig. Ska försöka ta mig upp innan 1 i morgon =) Sen måste vi ju åka och lämna in ett foto som ska in i tidningen när Alvin fyller år.

Trött!

Nu är jag verklligen trött. Känns som att jag ska somna när som helst. Och nu dumpade min dejt mig så jag tror att det är dags att gå och sova. Fast han lovade mig att titta in i bloggen. Hehe. Kanske orkar jag läsa en sida eller två i boken som jag fortfarande håller på med. =)

Godnatt Darling.

Your forever

Talia

Som jag har sagt tidigare..

..Så gjorde jag ett ärligt försök till att sluta med socker! Vill ni veta hur det gick med det?! Åt helvete! Var och hämtade en stor påse statoilgodis idag. Så kan det gå!  Kanske måste man bestämma sig! Jag menar VERKLIGEN bestämma sig för en sak för att kunna genomföra det! Men jag har aldrig varit bra på att hålla det jag lovar! En av mina mindre smickrande sidor i min personlighet! Ja jag har också såna! =) Jag är inte perfekt vad ni än tror! =) Haha.

Jisses!

Jag lyckades berätta min "hemlighet" innan personen han läsa den. Vilken tur. Det började inte bra! Jag trodde att han skulle bli sur. Det lät nästan så! Och sen sa han att han trodde att det skulle vara värre! Jisses! Hur gammal trodde han att jag skulle vara? 14? Den lilla söta jäkeln skrämde mig! huh. Fast jag kanske förtjänade det eftersom jag skrämde honom först! Strunt samma i det nu. Det slutade ju bra till slut! =)

Det börjar bli sent. Ingen ide att säga att jag ska försöka somna tidigt idag, för det kommer jag ändå inte att göra. Låg vaken till efter 3 igår. Det är likadant varje natt. Jag kan bara inte somna!

I dag fick jag ett brev från skolan. Jisses vad nervös jag blev. Jag vet inte säkert vad jag trodde att den skulle innehålla men jag vet att jag inte ville veta det heller. Jag hade nog blivit helt förkrossad om det stod något om uppropet. För då känns det mer verkligt. Jag ska börja där om 2 veckor! Jisses jag tror inte jag fattat det ännu. Men då var det bara lite information om ett möte som vi har nästa vecka. Aah! Så irriterad man kan bli ibland.VARFÖR skickar hon det till mig när jag redan vet att vi ska ha ett möte?! Tror hon att jag ska låta bli att komma eller?!

17 eller 18, vad spelar det för roll?

Jag har ljugit LITE för några personer. Och för er. Jag är inte 18 ännu. Jag är fortfarande 17. Men vad spelar det för roll egentligen? Jag menar det är ju bara en siffra. Visst! Jag får inte köra bil eller gå på krogen! Men jag BEHÖVER inte köra bil och jag dricker ändå inte. Så nu vet ni det. Jag HATAR att ljuga för folk! Får så himla dåligt samvete. Nu måste jag bara hinna bekänna det till den sista innan han hinner läsa detta. Hmm.

Två blåtiror och en utslagen tand.

I dag när jag var på coop träffade jag Lova och Alvin. Alvin lika glad som alltid och Lova, stackars raring, hade TVÅ stycken blåtiror efter en liten olycka på dagis. Och dessutom hade hon tappat sin första tand. Fyra år är hon. Hon hade kommit till mamma sin och sag, mamma jag har ont i tanden sen hade den trillat ut. Hehe. Och när vi frågade Alvin om Lova hade ramlat på dagis så nickade han, flinade och sa mm. =) Han är så söt.

Fullproppad kalender!Den här bilden hittade jag på Diandras Blogg och vart helt kär! Vem vill inte ha en sån fullproppad kalender. Där finns det även lite tips på hur du kan få din kalender mindre tom. Så idag har jag varit och hämtat mig själv en kalender. =) Och nu har jag satt i gång att följa hennes tips. =)Nu är jag på väg..

..Ut en sväng. Ska handla mat och hämta en cyckel. Min lillebrors cyckel. Som dom av någon anledning alltid lyckas ha sönder. ALLTID! Nu höll den inte många veckor. Inte så konstigt egentligen när dom använder cycklarna till att hoppa. En gång fick vi stoppa honom när han skulle gå till lillabjörnbacken för att köra cross med den. =)

Jag måste gå nu.

Yours forever

Talia

Morgon,

Jag har just orkat mig upp och jag är SÅ trött. Men man kan ju inte sova hela dagen eller hur?! Haha. Säger hon som sovit till halv 2. =) Men men. Som sagt var så försöker jag ju vända tillbaka dygnet men det går inte riktigt som jag hade hoppats på.Men det är en ny dag i morgon igen. Det är så lätt att säga så men det bli ändå inte annorlunda. Nog kommer jag att sova lika länge i morgon igen. Jag måste tvinga mig upp. Kanske om Malte kommer och myser med mig. Då brukar jag få vakna. Han biter mig i örat och krafsar i håret. Det är hans sätt att säga godmorgon. För han blir så himla glad när han ser sin mamms! =) 
Jisses så trött jag är. Sitter här oh gäspar för mig själv. Och inga halsband fick jag idag! Vad är det här?! Aah! Haha. Aja dom kommer väl. Hoppas jag. Om jag inte har blivit blåst på pengarna! Då jäklar! Dom vet inte vad dom har gett sig in på när dom gör den här norrländskan arg!

Men i alla fall så god morgon och hoppas ni får en bättre dag än jag =)

Yours forever

Talia

A match made in heaven.

Så det vart inte att gå och sova ännu heller. Huh. Det är inte lätt att vara mig. Killarna står i långa rader för att få en dejt med lilla fröken Kiruna. Aw, och vad ska jag säga? Nej? Och krossa deras stackars små människohjärtan? Det skulle vara alldeles för grymt ens om man heter Talia. Nej jag får stå ut med att alla vill känna mig. Det är trots allt mitt eget fel. Jag kanske måste sluta vara så himla gullig och trevlig. Och den där humorn måste bort! Lika så charmen. Haha. Jag har sagt åt dom att dom får slåss om mig.

Jag driver med er. Men jag har faktiskt många alternativ. Så synd att den jag verkligen ville prata med inte är här ikväll..

Raringar,

I kväll ska jag försöka komma i säng lite tidigare än jag brukar. Det bli alltid så himla sent och sover sen jättelänge på morgonen. Jag behöver ställa om mig eftersom skolan snart börjar. Då blir det nog att stiga upp tidigare än jag gjort på flera år. Så jag ska ta och borsta tänderna, lägga mig ner och mysa med min bok som jag håller på att läsa. Fortfarande Breaking dawn. ;) Så jag får nog säga godnatt nu.

Franska pussar

Talia

Usch!

Jag är så himla trött. Och sen vill jag ha en CHOKLAD! Första dagen av mitt sockerfria liv går åt helvete. Jag tror fasiken att jag struntar i det och tvingar mamma att åka och hämta statoilgodis. ;) fast jag kanske ska försöka att inte tvinga henne att hämta godis åt mig. Ahh..

Vill ni ha mer läsare?

Gå då in här och bli medlem. Det är 100% gratis! =) Och det funkar verkligen. För varje 3 sidor du visar får du 2 läsare tillbaka. Ett bra sätt för andra att upptäcka din blogg. =)

 


Nu kommer den igen!

Min favoritlåt. Jag vet att ni börjar bli less på den men det gör inte jag. ;)


En klok person sa en gång..

..Att det inte är lätt när det är svårt! Haha. Och det kan ju vara logiskt.

Jag har bestämmt mig för att sluta äta så mycket socker. Jisses så jobbigt det är om man är som mig och är sockerberoende. Och tråkigt! Men man får väl försöka. Har bara klarat en dag än så länge. Men en dag är en början i alla fall. ;) Snart är jag där helt fri från mitt sockermissbruk. Finns det nått som heter Anonyma Sockermissbrukare? Jag vet att det finns matmissbrukare men det behöver då inte jag.

Nu..

..Var jag klar med duschen och fixat håret. Inget halsband hade kommit idag. Vi får hoppas på bättre lycka i morgon. ;) Har hunnit mysa med hundarna en stund också.  Och nu ska jag gå ner och äta och kanske sätta på mig ansiktet om jag orkar. Sen ska jag fortsätta läsa på min bok. ;)

God morgon mina söta.

Har precis vaknat. Av en TAX vid namn MALTE. Men han är så mysig att man inte kan vara sur på honom. Nu ska jag hoppa i duschen sen springa ut till brevlådan för att se om mitt halsband har kommit. ;)

Jag börjar faktiskt bli väldigt..

..Trött så jag ska gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar. Så godnatt. =)

Bröder..

..Vad kan man säga om dom förrutom att dom är plågor för både mig och varandra!? Jag orkar fasiken inte höra på dom. Det finns ingenting gulligt över dom små krypen! Och jag tycker synd om er stackare som har bröder. Om dom inte är äldre och tar hem sina kompisar. ;) Haha.

Love conquers all.

Jag kom precis att tänka på att jag inte har lagt ut en låt på jättelänge!


En ny vecka! Äntligen!

Eller? Jag vet inte vad jag tycker mer om det. För så fort en ny vecka kommer så kommer skolan ännu närmare. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden. Men jag kan inte sluta tänka på det. Så fort jag slår upp ögonen på morgonen tänker jag: Jaha ännu en dag närmare den 25e. Fy fasiken! Förlåt att jag svär, men jag kan inte hjälp det! Har man ångest så har man.

Tydeligen så har vi haft besök här TIDIGT i morse och inte en enda själ kunde missa det. Förutom jag. Hur fasiken kan jag ha missat det? Den där ungen är inte svårt att missa. Undra om jag börjar bli deprimerad? Har hört att man sover jämt när man är det! Just vad jag behöver just nu! Jäklar! Jag känner mig deprimerad! Fast det kanske inte är så stor chans när jag äter tabletter mot depression. Eller? Är det någon som vet om man kan bli deprimerad fast man äter tabletter mot det? Kanske är det för att jag glömmer att ta dom lite då och då? Men borde det ha någon betydelse?

Dagen har gått på som vanligt. Jag ensam i min säng med datorn framför mig och näsan i en bok. Tråkig har den varit. Som vanligt! Fast jag har skurat. Det är väl det enda jag faktiskt har gjort.

Hur har eran dag varit idag?

Förresten! Berättade jag om min helknäppa dröm jag hade i natt? Det börjar bli lite suddigt just nu. Kommer inte i håg några detaljer men jag kommer i håg ungefär vad det handlade om. Och jag kommer ihåg att den var helknäpp!

I alla fall. Så var jag ute och knallade (Nej mormor inte med ett u!!!) mitt i vintern. Det var bara det att det var varmt och jag hade sommar kläder på mig. Jag kom till våran stuga. Som vi inte har längre. Inte i drömmen heller. För jag smög omkring där runt huset som en galning! Sen fick jag för mig att prova bryta mig in. Och du ska veta att det här är den minsta stuga som någonsin byggts! Och när jag kom in var det som värst kändishuset. ENORMT! LYXIT! Fast det var fortfarande samma lilla stuga på utsidan. Och sen så känner jag att någon trycker ett gevär mot min rygg. Vänder mig sakta om och där står.. Min lillebror! Och frågar vem fasiken jag är och vad fasiken jag gör i HANS stuga.Hmm. Okej han känner inte igen sin egen storasyster. (Kan ha kommit från gårdagen att min mamma inte kände igen sin egen lillebror!) Jag kommer inte ihåg vad som hände där men sen kommer jag ihåg att jag var ute och gick igen. Men vars kommer allt det andra ifrån?

Okej det kanske inte låter som en knäpp dröm för era ögon men kom i håg att jag inte minns alla detaljer. Är det någon som är bra på att tyda drömmar? Och kan hjälpa mig artt tyda alla mina knäppa drömmar? Det här är ingenting i gämförelse med alla andra knäppa drömmar. =)Fast jag är nog lite knäpp jag med. Och det är jag STOLT över! Haha. =)

Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite. Vi får höras senare. =)

Talia

Äntligen!

Nu kom bloggen igång igen! Haha. =)

Förresten så måste jag brara få visa er vad jag fick på den där dejtingsidan ni vet!

Så det här är det först mejlet:

Wow en 18åring! De duggar det inte tätt med här inne bland 30 taggarna. Har visserligen ingen bild men skit samma, man får inte vara kräsen.

Det här är andra:

Hehe tjuvjakt o hembrännt är ett avslutat kapitel i mitt liv. Men ha det bra.

Och då visste jag inte va fasiken det hade med nått att göra. Det här är tredje:

Hm ok, alltså du bor i Kiruna och är ute efter en mysig hemmakväll, vilket i ditt fall då motsvarar tjuvjakt o hembrännt, tyvärr inget för mig just nu. Det var så jag menade. God jakt.

Och då skrev jag att jag både äär vegetarian och nykterist. Så det här är det fjärde:

Haha vegeterian, den var bra :) Nykterist jo eller hur hehe. Älskar Norrlänningar.


Och då bad jag den lille jäveln att inte slösa min tid. Jag har ett norrländskt humör så det är fasiken bäst att inte bråka med mig.

Godmorgon raringar.

Har precis orkat mig upp från min  sköna plats i sängen. =) Jag kan inte fatta hur jag kan vara så himla trött varje morgon. Annars brukar jag vakna vid 10 varje morgon Men det är nu på sista tiden som jag har sovit så här länge.

Men iaf godmogon och ha en bra dag. =)

Talia

Darlings,

Det börjar bli väldigt sent. Eller ska jag säga tidigt? Haha. Jag börjar nog bli lite trött. Alla andra har gått och lagt sig. Tror jag. Nej det hade dom inte. Hörde något som lät på nedervåningen. Kan ha varit Malte som protesterar i buren igen. Eller så var det min lillebror. Även kallad nattugglan. =) Hahah. Hoppas man kan somna direkt man lägger huvet på huvudkudden. =) Vilket lär bli snart. Sitter här och gäspar.
Går nog inte och sover ännu men säger godnatt nu i alla fall. Och godmorgon om jag inte orkar stiga upp i morgon. =) Eller frågan är nog snarare när jag orkar mig upp....

Jaja. Godnatt och godmorgon. =)

Talia

Snart fyller..

..Alvin år och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom.Två år fyller den lilla raringen. Funderade på att köpa en boll. Men han har så himla många. Och när dom frågade om han vill ha en boll sa han nej. Vill han ha en bil då? Nej! Vill han ha en docka? Nej! Vill han ha en väska? Ja! Så då tänkte jag att jag kan köpa en rosa handväska! =) Haha! Vad tror ni? Vart han bara less på tjatet eller vill han ha en väska? Man ska ju köpa sånt som man själv vill ha till andra. Och jag älskar väskor. =)

Hjälp!

Det är bara 16 dagar kvar tills skolan börjar! 16! Usch vad tiden går fort när man inte vill det! Jag börjar känna mig livrädd. Och alla ska tjata om hur snart skolan börja och hur känns det... Aaah! Det känns FÖRJÄVLIGT! Nu vet ni det! Så snälla, fråga mig inte hur det känns. Jag får bara ännu mer ångest! Och det är inte den bästa känslan.
Det har kännts hyfsat bra hela sommaren men sen när augusti kom så går jag och oroar mig hela tiden. Hur ska jag kunna gå dit? Vad händer om jag träffar gamla klasskompisar? Ja vissa av er känner väl till det.

Söndag.

Har precis kommit hem, hunnit äta och sitter nu och tittar på gamla repriser av Gossip girl. tycker fortfarande att dom är så himla bra fast jag har hunnit se dom 3 ånger nu. Det här blir nog 4de gången =) Och sen efter det så är det den nya serien Greek. Eller jag tror faktiskt att den börjar nu. =)

Darlings.

Har precs slagit upp ögonen och snubblar fram till datorn. Haha. Det är klart jag driver med er. Jag vaknade redan vid tio av en hög suck utanför min dörr. Då var det någon som ville in och mysa. Klart jag var tvungen att släppa in honom. Inte kan han ju stå där ute och vara myssugen.  Det är ju såklart taxen jag pratar om. Även om jag alltid kallar honom Älskling eller raring. =) Ja, han är min bebis.

Hoppas ni har haft en bra dag =) och en fortsatt dag.

Och godmorgon på er.

Talia

Night night, darlings.

Har precis borstat tänderna. Och jag är rätt så trött faktiskt. Ja! Jag! Och ja! Redan! Haha. Klockan är ju "bara" halv 2. i går var jag vaken till efter 4. Sa jag det? Eller glömde jag? Aja strunt samma. Jag somnade ju efter filmen i går och vaknade mitt i natten och kunde inte sova. Så är det att ha den här helvetes sjukdommen kallad migrän. Fast är det verkligen en sjukdom? Jag är inte säker. Är verkligen huvudvärk en sjukdom?

Jag ska i alla fall ta och lägga mig ner och försöka sova. Fast jag vet att så fort huvudet ligger på kudden och det äär mörkt i rummet så kommer jag att bli pigg igen. Jag kan inte fatta hur det kan vara så. Ska nog ligga och titta sommarnattsio på trean. Det är nog det bästa dom någonsin uppfunnit. Vad är bättre än att näär man inte kan sova så är det bara att sätta på tvn och så är det en film! =) Haha. Ja jag vet! Jag svamlar! Jag gör det när jag äär trött! Men i alla fall, raraste. Godnatt.

Jag måste verkligen börja vända på dygnet. Skolan börjar snart och jag sover fram till ett på morgonen. Det är ju fasiken näär vissa slutar skolan. Haha. Hur fasiken ska jag orka gå till skolan varje dag? Och hur fasiken ska jag klara av att träffa alla människor? Aah!

Nej! nu måste jag sluta babbla, darlings! Jag vill ju inte ta upp hela er natt. Speciellt inte om ni är lika trött som jag.

Så godnatt mina söta raringar.

Talia

Nu är i alla fall..

..Annonsen ute. Vi får se om det är någon som svarar på den. ;)

Det här är vad som fick..

..Komma hem med mig idag. =)Två böcker av Nora Roberts, en av Jane Austen och en av Meg Cabot. Sen en skiva. The black parade is dead av My chemical romance. En rutig kjol och en klänning med tryck. Sen en mascara också som jag glömde att få med i bliden. =) Oj jag får inte glömma min rosa spargris som det står : Born to shop på. =)

Jag skrev till..

..En tjej som ville ha barnvakt åt sin dotter för att höra om hon hittat någon. Tyvärr så hade hon det men jag hamnar som reservbarnvakt. =)

Och nu har jag bestämt mig för att lägga ut en egen annons. Haha. När jag sa det till min dejt så frågade han om jag söker barnvakt. Jag sa Ja. du vet väl att jag har ett barn? Haha. Du skulle ha sett. Han blev helt tyst. Jag var tvungen att fråga om han vart livrädd nu. =)

Haha. Jag måste sluta driva med folk. Det är inte snällt!

Talia: försöker lägga ut annonser
Talia: =)
Dejt: vadå för annonser?
Talia: på kiruna cc
Talia: barnvakt
Dejt: söker du barnvakt?
Talia: Yes..
Talia: du vet väl att jag har ett barn?
Några minuter senare..
Talia: haha
Talia: nej jag ska bli barnvakt
Ännu några minuter senare.
Talia: du vart väl inte livrädd nu?

Nej gud, vad elak jag känner mig..

Darlings.

Nu är jag hemma! Har ni saknat mig? Och om ni inte har det så låt mig få tro det. =)

Jag har varit på stan hela förmiddan. Har halndlat så det bara ryker om det. =) Haha. Eller hur man nu säger. Strunt samma. Köpte en kjol och en klänning. Några böcker, en skiva och en mascara.
Sen gick jag vidare till mormor för att träffa raringen, Viggo. Och jag ska säga er att den pojken vet hur man ska charma hela släkten! =)

När jag pratade med..

..En viss person i går som verkligen kör sitt eget race och skiter i vad folk tycker och tänker om honom, kom jag fram till att jag inte är sån. Hur mycket jag än vill. Jag är mig själv. Jag skulle aldrig vara någon annan än mig själv bara för att det passar någon annan. Men jag STRUNTAR INTE i vad folk tycker om mig. När jag är ute och träffar någon av mina gammla klasskompisar så nojar jag mig över vad dom säger om mig sen. Det är så löjligt!

Men i alla fall, Godmorgon darlings. Snart ska jag på stan och sen ska jag och träffa den underbaraste Viggo. =)

Hey darlings,

Ledsen att jag varit så frånvarande idag. Har haft migrän och somnade redan direkt efter filmen. Med kläder, tv och dator på. Haha =) Jag blir verkligen så himla sjuk. Och eftersom jag sovit bort hela kvällen vaknar jag mitt i natten och känner mig hur pigg som helst. Det var någon udda film på trean som jag inte orkar se och läsa ids jag inte heller så jag får nog försöka sova.

Så godnatt, darlings.

080808

Dagen har gått så fort. Haha. Det är lätt att säga nu när dagen är slut. Fast sanningen är att det har varit en väldigt seg dag. Och sen har OS börjat idag. Fy! Det är det enda som kommer att gå på i det här huset. Och jag HATAR OS! Aah!

Nu ligger jag raklång över sängen och tittar film, bloggar och läser samtidigt. =)

Talk to you later, darlings! =)
Pussar

Ibland..

..Kan man få redan på saker om människor som man "känner" som gör att man blir helt chockad. Och så står man där med hakan nere vid fötterna. Det här äär andra gången på två dagar. Tyvärr så kan jag inte gå in på några detaljer för att dom här personerna kanske läser de här..
Men i alla fall så har jag spenderat dagen i sängen med näsan i en bok. Den här boken. Breaking dawn av Stephenie Meyer. Var tvungen att läsa även denna då jag läst dom andra tre i samma serie. =) Den är dock på Engelska. Men jag anser att jag faktiskt klarar av att läsa Engelska böcker utan några större problem. Haha. =)


Och glöm inte filmen i kväll. Den jag tipsade er om. Tristan och Isolde. På kanal 5 kl 21.
Aw, hur fint är det inte att deras kärlek nästan störtade ett helt kungarike?!

Utan att vara elak..

..Så är min lillebror en RIKTIG SATUNGE! Tycker ni att era småsyskon är hemska? Spendera en vecka med min så ska ni få se att era syskon är riktiga ÄNGLAR! Jag kan bli så jäkla less ibland.. Haha! Vem är det jag försöker lura!? Jag är ALLTID less!!

Godmorgon Darlings.

Så, jag har precis vaknat. Eller nästan. Har hunnit duscha och göra mig anständig.Men annars har jag precis vaknat. I dag är det lika äckligt varmt som igår och jag klarar bara inte av det. Jag som trodde att sommaren var över och jag var nöjd med det. Men man kan ju inte få allt man vill ha. Tyvärr.

Hoppas ni har sovit gott och får en bra dag.
Jag finns här för er förmodligen hela dagen.
Pussar. Eran Talia.

Godnatt darlings..

..Nu måste jag gå och lägga mig. Det är sent.. Sov gott. Din Talia

Det börjar bli sent..

..Jag sitter och småtittar på tv och dejtar på internet samtidigt. Den där skit filmen på tv är mest för syns skull. Vill inte verka som en total datanörd. Fast jag innerst inne vet att det är så! ;) Haha

Den här tillägnar jag..

...Jesper. Som bad mig om en egenskriven dikt. Men nej! Sånt gör jag inte! ;)


Sexig rocker!

Åhh. Jag har träffat den sexigaste rocker som man kan hitta. Med dom Sexigaste ögonen som finns. (Har fått en uppdatering om rockhistoriens största händelser. Som jag av någon anledning har lyckats missa. Aw, jag kommer inte att glömma det nu i alla fall) Och sen har jag träffat den raraste, sötaste killen som finns! Som tydligen ska ha jättefina ögon! Villen tur jag har. Och sen heter jag tydligen Fröken Kiruna! Jag ÄLSKAR det!
Aw, Fröken Kiruna måste vara den lyckligaste flickan på jorden!!! Eller vad säger ni? Hihi.

GRATIS!
Har du tråkigt? Alldeles för mycket tid över? Inga penagr till smink? Gå in här
och bli medlem och samla poäng. Och du får GRATIS makeup!

Det är OMÖJLIGT!

Försöker hjälpa en vän att fylla i en sån här jobb ansöknings blankett eller vad det nu heter. Det är helt omöjligt! Fattar fasiken inte hur han ska få den i ordnig. Och sen hjälper det inte att jag är Svensk och han är Fransk och vi inte kan alla ord på engelska! Jisses! Det är verkligen FRUSTRERANDE!

Hemskt Väder!

Var precis ute med hundarna och jisses vilket hemskt väder! Man håller på att dö! Jag klarar inte av värme! Jag vill bara lägga mig er och sova ända tills regnet kommer!! Helst  till snön kommer! Jag är en vinter människa!

Nu när jag kommer ihåg det..

..Är det nån som vill läsa min andra blogg? Det är den första jag har haft. ;) om du klickar här så kommer du direkt dit ;) och om det inte funkar, det gjorde inte det nyss, gå in på Favouritenightmare.spaces.live.com
Såg att det fortfarande är folk som besöker den bloggen. ;)

Det här damp ner i min email..

..För nån dag sen.

From Jovita Messa
Rue 15 Bp 100 Mawu Cocody, Plateaux Abidjan
Cote divoire
Phone: +22507057738

Dear respected one,
I know this mail will come to you as a surprise since we have
not had previous correspondence, please bear with me.
I will really l
ike to have a good relationship with you, and
I have a special reason why
I decided to contact you. I am Mrs. Jovita Messa from Sierra-Leone
now in Abidjan Cote d'Ivoire.
I lost my husband in 2006 when he went to Bouake
(Northern part of Cote d'Ivoire)to negotiate for the
establishment of cocoa processing factory by t
he rebels who wanted to take
over the Government. Before his death in hospital,
he briefly gave me information about
the fund (US$4.5 Millions) he deposited with a bank here.
since the death of my husband, his
brothers have been seriously
chasing me around with constant treats,
trying to suppress me so that
they might have the documents of his
landed properties and confiscate them.
They have successfully collected all his properties,
yet they never stopped there,
they told me to surrender all bank accounts of my
late husband,which I did, but I never disclose
to them of this deposit. Because my husband made
the deposit in a suspense fixed account
with a clause attached to it for onward transfer into a foreign account.
Now that the situation is becoming
uncontrollable because of pressure on me from the family,
which I will no longer like to take more risk
staying here with my only son who is just Seven year old,
I am now soliciting for your help to stand as my foreign
business partner to receive the fund into your account.
You will help me to invest the money into real
estate once I come over there with my son.
If you agree to work with me, I will give you
15% as your commission and also
5% for any expenses you might incur, all making
20% which you will deduct from the total money once
transferred into your account.
I am waiting for your reply so that I will give
you more details about this transfer.
Please call me here: +22507057738
Have a nice day,

Mrs. Jovita Messa


Varför får jag massa sånt här skit? Och hur kan alla hitta till just mig?
Det här är det andra precis likadana som jag fått
Fast det stod två helt OLIKA NAMN! Hur dum tror folk att man är?
Det är bara att kasta bort all sånt här skit direkt
ni får dom! Och om ni är osäkra på om det verkligen är fejk.
Leta på internet! Det har vi alltid gjort och dom flesta
finns med på sidor om såna här som försöker lura till sig pengar!
Det finns en jättebra sida där dom har sammlat alla på en sida.
kommer inte i håg adressen men googla så ska du få se! ;)
Haha. Det är så tragiskt. Jag ville verkligen ha dom där pengarna.

Nu har jag beställt..

..Mig ett eget sånt här urgulligt halsband hos sannorna med budskapet Följ dina drömmar. =)Vi får se när det kommer. ;) Längtar! Haha..

Jag är inne på min..

..20de miljon nu. Hur kommer det sig att dom alltid hittar till mig? Det finns ju så många andra som dom kan skriva och ge bort sina pengar till. Men nej dom skriver till mig, Talia från Kiruna. Har kan det komma sig tror ni, darlings? Är det nån som vill ha en av mina 20 miljoner? Säg till i så fall så skickar jag dig mejlet =)

Pussar

Godmorgon Darlings.

Vet fasiken inte hur jag har orkat mig upp redan nu. Klockan är ju bara 11! Nej! Nu ska jag inte ljuga! Jag ligger fortfarande i sängen! ;) Men som sagt var så har jag ett litet databeroende.Jag skäms! Haha! Nej men vet ni vad det är faktiskt sjukligt! Jag vet inte hur jag ska kunna börja skolan och vara tvungen att vara utan min raring en hel dag! Huhuhu! Det kommer att bli katastrof.

Pussar. Din Talia =)

Det hann bli så väldigt sent..

..När man drömmer sig bort vid datorn igen. I natt av helt andra orsaker. ;) Jag sa ju at jag har börjat dejat eller hur? Ah.. Mer än så säger jag inte darlings. Ni får vänta. Hihi.

God natt och dröm sött. (om mig som vanligt)

Pussar.

Internetdating var det..

..Men jag skulle säga att det mer låter som internetsex. Hmm. Så det kan bli ibland. Aja man får väl ta det man får. Alla kan inte få det man vill. ;)

Jag har tagit mig i kragen..

..Och har börjat dejta igen. På spraydate. Har just skrivit till någon stackare. Haha. Vi får se om dom vågar skriva tillbaka. ;) Fast jag blir lite skeptisk. (Heter det så) Det är bara 40 åringar som besöker min profil. :( Dom är äldre än min mamma. Och dessutom har jag redan några alternativ som jag gillar. ;) Haha.

Och förresten Emma, tack för din söta kommentar. Det är kul att veta att det är någon som gillar mig och min blogg. ;)

Vars har ni försvunnit?

Har jag blivit tråkig? Eller har jag alltid varit tråkig? Jag har ju sagt att jag inte bryr mig om det inte är många som läser min blogg. Men jag kan inte fatta vars alla har tagit vägen. Från 40 till under 20! Hur kan det stämma?! Aja strunt samma. Jag är jätteglad att ni 17 läser min blogg ;)

Så, jag är jätteuttåkad. Nu har jag läst min vecko revyn två gånger, letat efter låtar på youtube (Har jag sagt att youtube är det bästa någon någonsin kommit på? A förutom cdspelaren då.) Haha. Jag har också hunnit med att försöka orka mig upp ur sängen för att sätta i kontakten till tv. Har ännu inte orkat göra det så det har inte blivit nå tv tittande för min del. :( Snacka om förslöad man kan vara. Det är ju löjligt! Har skrivit massa onödiga inlägg. Som den här till exempel. Har småpratat med folk på msn. Har hunnit kolla mina kärleksbrev på spray date. Ingenting där. Jisses. Inte ens min älskade Malte vill umgås med mig. I stället ligger han i hallen utanför min dörr. Åh. Jag är så uttråkad. Jag tror jag dör av uttråkning. Och sen tror jag att jag håller på att ta livet av er stackars raringar med mitt gnäll. Förlåt. Ibland kan jag vara så känslokall och bara prata på utan att tänka först. Haha. Men men. En tjej måste göra vad en tjej måste göra. Eller hur man nu brukar säga. ;) Jag får nog ta och fortsätta läsa min bok som jag började på igår. ;) Då har jag i alla fall något att syssla med tills det är dags att sova.

Ännu en låt.
Hittade just den här låten. Har hört den här versionen en gång tidigare och glömt bort den. En superbra låt. Och dom här gör det helt fantastiskt. ;) Och som sagt var så är det mitt favoritband ;)Pinsamma sexminnen och lippgloss!

Hahahaha! Jag sitter och läser den nyaste veckorevyn, som dök upp i brevlådan tidigare idag och håller på att skratta ihjäl mig. Läsarna har fått skicka in sina pinsammaste sexminnen. Haha! Har ni några pinsamma sexminnen som ni vill dela med er av? Haha. Jag driver med er. ;) Tidningen innehåller även en intervjuv med Christina Aguilera, Höstens snyggaste skor (min favorit), hur man kan få högre lön och sen ni som har turen att bo nära make up store får ett lippgloss på köpet om du köper en. ;) Någon som vill ge bort sin till mig? ;)

Kvällens låt.

Blir den här underbara låten.


Blött!

Har precis kommit in. Har varit ute och gått med hunden. Den andra huden vägrade att följa med. Vet fasiken inte vad det är med honom. Han håller väl på att bli gammal. Huhu! Min första kärlek. Nej vänta nu! Fågeln var min första kärlek.. Äsch strunt samma. I vilket fall som helst så STÖRTREGNADE det och det visste jag inte när jag gick ut. Och jag kan ju inte ta ,ed mig Taxen in igen och säga: Tyvärr älskling det regnar. Du får hålla dig. Så både jag och Malte var blöt när vi kom in.. Usch!

En låt till mig själv! ;)
Äsch va fasiken vi säger två!!

(Uttråkad och ångest) Onsdag, 6 augusti, 15.19.

Jag sitter här i mitt rum. Ensam. Som vanligt! Och har tråkigt. Som vanligt! Haha. Det är tragiskt jag vet. Jag är en tragisk människa. Vi får väl hoppas att allting blir annorlunda när jag börjar skolan. 19 dagar kvar. 20 om jag hoppar över uppropet. Fast det kanske inte är så smart. För det första så tjänar jag bara en dag och för det andra så träffar jag alla andra en dag senare än dom andra har gjort. Vad tycker ni? 19 eller 20 dagar? Fast det kanske är något jag själv måste bestämma. Eller kanske inte. Ni ser ju hur det har gått när jag bestämmer själv. Hade jag inte bestämmt själv hade jag nog inte haft den här ångesten och varit livrädd. Jag vet vad ni tänker, darlings. -Skolan är väl inte så HEMSK! Men den är det för mig. Tänk på att jag inte gått i skola på snart 5 år! Har det gått så lång tid!? Vet ni vad raringar? Jag har till och med funderat på att ringa och tacka nej till platsen. Då hinner dom få in någon annan. Men alla som jag har sagt det åt har bara sagt att jag måste gå dit och se hur det känns först. Aah! Hur lätt tror dom att det är egentligen?! Jag kan inte ens gå in och handla på ica om det är mer än 5 personer där! Jag vet! Jag sitter här och tycker synd om mig själv! Det är löjligt!

Godmorgon Darlings.

Har precis vaknat. Det blir bara värre och värre för varje dag. Hihi. ;) Nej! Jag skämtar bara. Har inte vaknat precis. Har legat framför datorn en stund och läst era bloggar.
Men i alla fall. God morgon..hmm... ;)

Så jag kan ju såklart inte..

..Sova i natt heller. Jag tror att jag har något slags problem. :( Men jag tänker då verkligen inte se filmen som jag hade planerat. Började titta den och kom på hur mycket jag HATAR skräckfilmer. Speciellt på kvällen..Hmm..Natten. Jag ligger nog och kollar CSI istället. Jag har inte sett hela avsnittet som är i natt. Vilken tur för mig. Men jag känner att jag börjar bli trött. Redan!

Raringar,

Det börjar bli sent så jag tänkte lägga mig ner och titta Sex and the city ända fram till filmen börjar. Jag tänkte se den om jag fortfarande är vaken. ;) Det är inte helt säkert. Eller vem är det jag försöker lura!? Jag kan aldrig sova förren efter 2. Så då får vi hoppas att det blir så även i natt. ;)

Men i alla fall darlings så får jag nog ta och säga god natt nu. Hoppas ni har haft en bättre dag än  jag har haft. För som sagt var så har jag hållt på och tråkas ihjäl. URK! Men men.

Sov så gott med sockersöta drömmar. (Om mig såklart! Vem annars!) ;)

Pussar på er mina raraste raringar ;)

Point of view

I never wanted everything to end this way.
But you can take the bluest sky and turn it grey.
I swore to you that i would do my best to change.
But you said it dont matter.
I am looking at you from another point of view.
I dont know how the hell i fell in love with you.
I never wish for anyone to feel the way i do.Kvällens låt blir den här superfina låten som jag alldeles nyss hörde för första gången. ;) Haha.. ÄLSKAR DEN! Fast å andra sidan älskar jag väl allt som jag tycker är bra. ;) Men den här är faktiskt jättefin och sen är dom ju mitt favoritband ju. ;)

På slaget tolv.

Har precis börjat läsa en bok, På slaget tolv av Nora Roberts, för andra gången. Jag tycker att det är en jättebra bok. Så om ni inte har läst den så tycker jag att ni ska göra det! ;)

Phoebe MacNamara är ensamstående mamma och dessutom den främsta gisslanförhandlaren hos polisen i Savannah och hennes skicklighet beror på personliga erfarenheter. När hon var tio år höllshela hennes familj som gisslan och terroriserades i timmar. Från den dagen visste hon vad hon skulle välja för yrke. Men en så kompetent kvinna är inte alltid populär bland manliga kolleger och honfår vara på sin vakt. Denna försiktighet gör också att hon håller uppvaktande män på armlängds avstånd. Men Duncan Swift är annorlunda, han ger inte upp. En dag råkar Phoebe ut för ett brutalt överfall – i polishuset - och kort därefter börjar hon få hotfulla meddelanden på tröskeln till sitt hem. Och hon hör ibland någon vissla ledmotivet ur den gamla Grace Kelly-filmen High Noon. Vad betyder det? Finns det något samband? Är det en av hennes kolleger? Med Duncan som stöd tar hon upp jakten på den anonyme plågoanden, och det är bråttom… Nora Roberts gör ingen besviken med sin senaste roman – högt tempo, humor, romantik och olidlig spänningJisses så trött man kan vara..

..Och jag som hade tänkt se filmen på 3an i natt. Har sett den en gång tidigare och tycker att den är rätt så bra. ;)

Darkness fallsAmerikansk-australisk skräckthriller från 2003. I över 150 år har den lilla staden Darkness Falls levt i skuggan av legenden om Matilda "Tandfen" Dixon. Enligt den gamla folksagan lurar den ålderstigna packan i mörkret, alltid redo att anfalla den som ser hennes skräckinjagande gestalt. Kyle, en av Darkness Falls invånare, hade oturen att se den gräsliga gumman när han var en liten pojke och sedan dess har han aldrig släckt lyset. När det uppdagas att hans före detta flickväns lillebror riskerar att falla offer för nattmaran tvingas han dock konfrontera den onda kärringen en gång för alla..

Det är vad den handlar om och börjar 00.15. Ganska sent alltså. Vi får se om jag orkar se den.

Förresten Är man lättskrämd så tycker jag inte att ni ska kolla den mitt i natten. Hmm. Kanske skulle jag inte kolla den själv.

Uppraggad av en 28 åring.

Förresten raringar. Sa jag åt er att jag har blivit uppraggad av en 28 åring på spraydate i gårkväll? Haha. Rätt så roligt är det ju. Även om han är äldre än båda mina mostrar och ena morbror. ;) Men men. Vad ska man göra när man är så urgullig som jag är? Haha.Fast en 28 åring är  väl ingenting Jag har blivit uppraggad av en 80 åring också!! ÅTTIO ÅR! Jisses. Det finns krut i dom även då.

England or Ireland here we come!

Jag sa ju i går att jag är på väg till England. Ändrade planer. Nu blir det antingen England ELLER Irland. ;) Dom två länder jag ÄLSKAR mest. Ha. Vilken tur jag har eller hur? Haha. Då får vi bara hoppas att han får jobb antingen i England eller Irland. ;) Och det blir han som får sova på soffan. Om han inte är jättesöt. Haha! Nää, jag skämtar bara.

Babyshambles.

Här kommer ännu en låt. Jag har ju tråkigt så vad ska jag göra?!

Det blir den här låten av Babyshambles. Som jag ÄLSKAR. Den är så mysig och fin.Fick alldeles nyss ett tips på den här låten..

..Och var tvungen att lyssna på den eftersom den skulle vara bättre än Freebird. Och jag ÄLSKAR Freebird!! Det här är verkligen en bra låt så tack ;) Verkligen mysig låt!


Vad är det som är fel?

Det måste ju vara nått som är fel med blogg.se. För det har inte funkat som det ska på flera dagar. Eller är det bara min blogg som inte funkar som den ska? Jag försökte alldeles nyss få iväg en kommentar men den kom inte ut så jag fortsatte att försöka. Det kom ut 20 stycken! Det kan vara så frustrerande ibland! Och nu får jag inte ens ut mina inlägg! Aaah! Irriterande!

Tisdag, 5 augusti, 15.40.

Det här är den mest tråkiga dag jag någonsin har varit med om. Blää! Jag önskar att jag kunde vara som alla andra och inte ha fobi för människor. Då kanske mitt liv hade sett helt annorlunda ut nu. Då hade jag inte suttit här hemma, ensam och uttråkad.Är det någon rar här som har varit med om samma sak? Jag skulle gärna vilja höra vad ni gjorde för att komma över det. Ni kan väl skriva ett litet mejl till mig på lonely.blogg@hotmail.com
Jag vet fasiken inte vad jag ska göra. Det är inte så lätt som vissa skulle kunna tro.

Åh en sån bra låt..

..Den här låten är. ÄLSKAR den.


Utmaningen är avslutad!!

Ni vet den där som jag hade med mamma för inte så länge sen. Den där som jag drog mig ur samma dag som vi bestämmde oss för att tävla. Hmm. Undra om jag glömde att berätta det för henne?! För hon trodde tydligen att vi fortfarande tävlade. Och så kommer hon in alldeles nyss och säger att hon inte är med nå mer. Så jag har vunnit tydligen. Inte för att jag tycker att det spelar sån stor roll. Men JAG VANN! Haha. Jag vet att jag är en stor tönt. Men vem bryr sig?!

Pussar raringar. ;)

Frukost..

..Nu ska jag gå ner och ta mig lite frukost i form av Ben och Jerrys glass. Mums. ;)Tillägg: Förresten så röstade dom flesta på att : Kläningen var inte den snyggaste men nummer 2 bär den bäst.


Godmorgon Darlings.

Hoppas ni sovit gott. ;)Själv kunde jag inte somna förrän efter 2 i natt. Igen! Jag är hopplös. Jag vet! ;) Det är antagligen ångesten över skolan som snart börjar. Jisses! 20 dagar kvar! Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Vet fasiken inte vad jag ska göra. Jag drömmer till och med mardrömmar om det. Men jag vet att om jag går dit så kommer det att, inte vara bra, men det kommer att funka. Som sagt var så är det ju bara jag som är rädd för mina egna tankar. I alla fall enligt min psykolog. Och man får väl kanske ta och lita på det då.

Jaja. Godmorgon i alla fall, raringar. Jag finns här hela dagen.

Tillägg: Förresten så såg jag igår att det är ännu en som har lagt mig på bloggkoll. Aw tack raring! ;) Och den här gången vet jag att det INTE är jag själv som har råkat. För jag har inte kommit in på bloggkoll sidan förren sent i gårkväll. Och då var det redan en som hade lagt till mig. ;)

Oj, så sent det vart..

..När man drömmer sig bort framför datorn. Kom på mig själv med att sitta och gäspa. Och när jag kollade på klockan så var det redan en ny dag. Får nog ta och gå ner och lägga hunden i buren och sen lägga mig framför tvn och småtitta en stund. Det är väl Paranormal state eller någon annan repris av nån serie. ;)

Men i alla fall, raringar. Godnatt. ;) Hör i morgon. Pussar.

Vem bär klänningen bäst?Jag har så himla tråkigt igen så då tar vi en sån här igen.

Vem tycker ni bär klänningen bäst? Nummer 1 eller 2?

Jisses, så trött man kan vara.

Det kan ju inte vara bormalt. Jag får nog fundera på att gå och lägga mig snart. Om man kan sova när man har två yngre bröder som har rummen på samma våning som jag själv. Och ni som inte känner dom kanske inte vet vilka plågor dom är på kvällen. Dom bråkar som hund och.. hmmm... hund. ;) Som mina hundar. Malte och Baloo. Haha.

Lillebror plus tre tjejer..

Förresten raringar. Sa jag att min lillebror vågade ta hem tjejerna sina hem till vår knasiga familj? Haha. Han har vägrat göra det fram till nu. Jag förstår honnom. Jag tänker flytta hemifrån förrän jag tar med mig någon hem.. ;) Ja alltså ingen tjej. Men ni förstod nog vad jag menar.

Men så dött det var här..

..Idag. Är det ingen som vill prata med mig? Hmm. Eller det kanske är jag som ska prata?! Haha. Det är nog kanske jag som ska prata. Annars har jag nog ingenting på en blogg att göra. ;) Men det är himla kul när ni skriver kommentarer till mig mina raringar. ;) Så fortsätt gärna om ni känner för det. ;) Jag blir så glad.

Jag är så himla uttråkad. Vet fasiken inte vad jag ska hitta på en sån här måndagskväll. Några förslag?

Kvällens låt till er..

..Från rara mig blir denna. ;)


Jag är på väg till London..

..Min kära vän i Frankrike har mest troligt fått jobb där och han har bjudit med mig, eftersom han vet hur mycket jag ÄLSKAR England. Jag sa åt honom att kräva en lägenhet med 2 sovrum, med det behövs inte. Han tar soffan. ;) Haha. Jag tror nog att det blir jag som får sova på soffan. Även om mamma tror att han har helt andra avsikter och att ingen av oss kommer att sova på soffan. Vars får hon allt ifrån?! Haha. Har hon bara Det i tankarna? Hmm. Vad man får skämmas.

Jag är med och tävlar..

Om en jättesöt design hos Joz
Var med och tävla du med ;)

Hallå? Vars är mina..

..Inlägg som jag har skrivit? Det står att dom är publicerade men dom är inte ute..

Egobilder..Det kan man väl behöva ibland. Även om dom inte är så snygga. ;)

Har ni inte sett..

..Den här filmen. Tristan & Isolde. Så tycker jag att ni ska se den. På fredag i kanal 5. Kommer inte i håg villken tid.. Men säker där vid 9 eller något sånt. ;) Jättebra film. Gråter varje gång jag ser den. Helt underbar. Jag ska då se den. ;)


Det här är nog den..

..Segaste dagehn på hela sommaren. Vaknade vid halv 1. Har inte gjort någonting fram till nu. OCh sen får man inte ens hjälp med den där jäkla beställningen för att hon håller på att ladda upp bilder till sin blogg. Som att det skulle vara krävande. Hon måste ju inte sitta och vakta bilderna. Hon kan ju hjälpa mig medans dom laddar upp.Det är ju inte som att jag kan beställa själv. Man måste betala med visakort och allting. Och sen vet jag inte ens hur det funkar. Har ju som sagt var aldrig beställt därifrån.

Gossip Girl

Hittade den första säsongen av Gossip Girl på den där sidan för £17.98. Det blir ca 213 kronor enligt om man googlar på det. ;) (Vet dock inte hur bra det stämmer. Men jag tror att det är ganska rätt) Och då är frakten endast ca 15 kronor. Billigt om man får betala 519 eller 299 kronor,beroende på villken utgåva man väljer, från cdwow.Och då är det ändå inte ens svensk text på den... Så varför inte ta den billigaste?!Någon som är lika sugen på den som jag är?

£ 1 ???

Är det någon som vet hur mycket ett pund är i svenska kronor??

Tillägg: Varför tänkte jag inte på att googla på det tidigare. £1 = 11. 89 svenska kronor. Så ca 12 kronor får man nog ta och räkna..

Godmorgon mina raringar!

Ledsen att jag inte har skrivit tidigare. ;) Har försökt bli klok på hur det är man beställer från den där sidan som jag frågade er om ni har beställt i från. Det finns verkligen allt där. Får kanske börja med något litet för att se hur det funkar. Och om jag tycker att det är en bra sida så börjar jag defenitivt beställa alla mina skivor därifrån. Jag menar verkligen att dom har ALLT. Klicka er in på amazon.co.uk så får ni se själv. Lovar att berätta för er när mina saker kommer därifrån. ;) Om jag lyckas beställa. ;)
Jag är, som ni säkert har märkt, inte speciellt teknisk av mig. Haha!

Så, raringar, vad ska ni göra idag?

Pussar.

Most Haunted,

Brukar ni nån gång se den? Jag tror att den brukar gå på tv 4+ på söndag kvällar och sen vardagsmornar sådär vid 5 tror jag. Jag såg den alldeles nyss och det är så läskigt. Jag vet inte om jag tror på det men det är ändå så spännande ;) Massa spöken och sånt där på Englands mest hemsökta ställen. ;) Och jag diggar programledaren, Yvette Felding.

Så vart man pigg igen..

..Så fort man stiger upp för att borsta tänderna. Ska nog kolla på Paranormal State som börjar nu. ;) Pussar.

Och tack till er som varit in idag. Ni slog rekordet. Igen! Med två läsare mer än igår ;)

Då var klockan reda 11..

..Jag sitter och slö tittar ett gammalt avsitt av Criminal minds som jag redan har sett minst två gånger. Och det är inte ens ett av dom bättre avsnitten. Men jag är så trött så att jag inte vet hur jag ska orka sätta mig upp för att byta kanal. Ni skulle se mig. Haha. Urlöjligt. Liggandes med datorn bredvid mig och försöker se tvn samtidigt över skärmen.
Jag är så trött. Jag vet inte hur jag ska orka sova. Låter det ens logiskt?!

Nej nu får jag ta och masa mig in på toaletten oc borsta tänderna och sen raka vägen i säng.
god natt, mina raringar! Pussar och kramar.
Talia

Ni kan väl få en till..

...Låt. ;) Det är en lång natt.

En till från Jason Mraz.Tillägg :Hihi. Kolla slutet ;)

Söndag, 3 augusti, 22.31

Så var den här helgen slut. Veckan också för den delen. ;) Haha. Som jag har sagt tidigare så gillar jag verkligen inte helger så det ska bli så skönt med en ny vecka. ;) Eller har jag sagt det? Eller var det på min gamla blogg? Egentligen spelar det ju ingen roll. Jag säger det nu. ;) Jag gillar inte helger! Dom är så himla tråkiga för oss som inte festar.Haha.

Snart är det dags att gå och sova. Skönt. Jag är så himla trött. Funderade på att gå och sova redan vid åtta. (Säg det inte åt någon bara. ) Haha. Men jag har lyckats hålla mig vaken fram till nu.

Nu slipper jag ha hunden gnällande utanför dörren eftersom dom äntligen tagit ner buren. Då kanske jag kan få sova på morgonen. ;) Och för er som inte har hängt med mig tidigare siitter kanske där hemma och undrar varför jag har hunden i buren. Aah. Han är liksom lite småjävlig. Han kan inte sköta sig på natten. eller på dagen för den delen. ;) Men jag älskar honom ändå. Det är min bebis. ;)
Jaja, men nu ska jag sluta tjata på er stackare som är så snäll och tittar in och kolla klart serien ;)

Pussar. Hörs innan jag går och sover. Om jag får internet att funka! Annars får vi höras i morgon, raringar. (:

The Black Donnellys.

Nu sätter jag mig ner och kollar serien trots att jag missat två avsnitt. Hoppas jag kan hänga med ändå. För jag ÄLSKAR den serien. ;)

Det här är dagens låt..

Jason Mraz och Colbie Caillat har gjort en låt tillsammans. Och det är en sån gullig låt. Den får bli kvällens låt.


Gud vad jag är..

..Trött. Är det för tidigt att gå och sova redan klockan 8??

Haha! Är det någon..?

..Annan än jag som sitter och kollar på den nya serien, Greek på kanal 5 just nu? Haha. Den är ju helkul. Så om ni inte redan har på tvn. Sätt på den! NU! Det är ännu ett avsnitt idag ;)
På tal om Gossip Girl..

..Är det någon mer än jag som ÄLSKAR den här filmen??
Det är väl ingen som har missat..

..Att nya avsnitt av vår favoritbloggerska börjar idag? Det är såklart Gossip Girl jag pratar om. 17.05 på kanal 5. Missa inte!!


Tillägg: Näha. Sorry darlings. Det är bara repriser. Såg jag alldeles nyss. Blää. Jag som har gått här och längtat hela dagen!! Besviken blev jag ju..
Men om ni inte har sett den från allra första början så rekomenderar jag den. ;) Som jag sa 17.05 på kanal 5!! Jag ska då i alla fall krypa ner i sängen med godis och njuta.. ;) Haha

Förresten. Villket avsnitt gillar ni bäst??
Jag tror nog att det här är min favorit. ÄLSKAR den här låten.
Har ni saknat mig??

Nu är jag tillbaka raringar. Det vart bara en kort vända. Har ni saknat mig raringar?? ;) Fast ni kanske inte ens har märkt att jag varit borta..

Det här fick jag av Cassie alldeles nyss..

"du vill väl inte missa dagens fråga om skönhetsideal?
länken hittar du här
http://cassiiz.blogg.se/2008/august/dagens-fraga.html#comment

din åsikt betyder massvis

ha det bra"


Och jag tycker att ni ska titta in. Dagens fråga tycker jag är jätteviktig! Jag har tyvärr inte tid att svara på den för jag ska iväg. Så ni kan väl svara i min frånvaro. ;)


Tillägg: Nu har jag också varit och lättat på hjärtat hos Cassie. Direkt jag kom hem. ;) Det tycker jag att ni också ska göra.

Gråt inte, darlings!

Nu måste jag börja gå. Hoppas ni klarar er utan mig en hel dag. Men gråt inte. Jag är tillbaka om någon timme. ;)

Och sen en..

..En jättesöt turkos dröm hos Sanna

Tävling..

Jag är med och tävlar om en jättefin design hos Denise
Jag är med bara för skojskull men det hade varit jättekul att vinna.. ;)

Tillägg: Hmm.. Jag kanske uttrycker mig lite knasigt.. Vad jag menar är att jag aldrig vinner något men visst, jag kan vara med och täva ändå..Hmm..Fast jag har ju förstås vunnit dom där 20 miljonerna. Roligare hade ju varit om jag faktiskt fått dom...

Godmorgon, raraste!

Jag lyckades somna igår i alla fall och har sovit ända fram till nu! Härligt! ;) Tyvärr så var jag tvungen att vakna när någon stack in skallen genom dörren och skrek åt mig. Så irriterande det kan vara ibland..Nej, jag menar att det alltid är irriterande.

I dag ska vi nog mest troligt på födelsedags fika hos morbror som fyllde år i går. Det sa jag ju åt er i går. ;) Då får man träffa den söta,dreglande,raraste Viggo. ;) Det är några dagar sen man har träffat honom. En vecka tror jag. Hmm.. Jo i måndags när lillebror fyllde år så var dom ju här.

Godmorgon i alla fall raringar. Titta in senare. ;)

Pussar

Jag är så himla trött..

..Men jag kan inte sova!!

Nu går jag och lägger mig, darling..

..Sov gott med sockersöta drömmar. (:

Så då har jag precis lagt hunden i buren..

..Får nog också ta och lägga mig eftersom han blir så himla sur när alla andra är vaken och han måste sova. Och för att vara ärlig så är jag faktiskt helt slut jag med....
Tack till er alla underbara som har varit in på min blogg och läst idag. Det lyser verkligen upp min dag att veta att så många är intresserade. ;) Jag kom mig upp till 40 läsare idag. I alla fall när jag kollade nyss. Men lördagen är inte slut ännu! Eller hur!?

Så godnatt mina raringar. Pussar
Talia

Den här blir det (:
Så det här var kvällens låt! Hoppas ni gillar den. Det gör jag i vilket fall som helst ;) Och videon är sjukt skön tycker jag ;) Haha..

Tre ungar?? Någon som sett dom??

Har precis varit ute en sväng och letat efter lillebror som bara har gått upp i rök.. Är det någon som har sett dom? Du kan inte missa dom i alla fall. Detn ena är hur lång som helst med så ljust hår som man kan ha... Haha! ;) Aja, dom dyker väl upp någon gång. Frågan är bara när!? Två 12 åriga plus en 11 åring har ingenting ute så här sent på en lördagskväll.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska välja för låt i kväll...

Tre stycken fler idag..

..Än igår!! Det går uppåt! Sakta men säkert! Även om jag inte är ute efter uppmärksamhet så är det jätteroligt att det är så många som läser min blogg.. ;) Så tack raringar! Its all because of you!

Tillägg: Ännu en till som tittade in. Precis när jag lagt ut det här inlägget. Så nu är det FYRA stycken mer än i går! ;) Åh, ni är så himla RARA. ;)

Är det bara jag som tycker att han är BEDÅRANDE???Jag kan intre fatta hur alla kan tycka så illa om min lilla älskling. Han är ju min bebis jue!! ;)

Aaaah!!! Jag har vunnit!!!

We announce today the external draw #3011 of the 
UK Stake National Lottery
draw held on the 1st Aug, 2008 in the United Kingdom.
Your email address was
attached to Ticket Number ----------,
 with Serial number -------, which won
in the 2nd Category.

You have been approved for payment the
sum of £1,000,000:00 (One Million
Great British Pounds) credited to file with REF
NO: ---------- and
Batch No.----------

To file for your claim, please contact our
fiduciary claim Agent;
====================================
(CONTACT EVENTS MANAGER)
Name: Mr.James Cole
Tel:+447045764257
Email: mr.james_cole@live.com
===================================

Please remember to quote your Reference and
Batch Numbers along with the
following details:

NAME:.........
MAILLING ADDRESS:........
EMAIL:..........
COUNTRY:..........
PHONE/FAX NUMBER:......
AGE:.......
SEX;........
OCCUPATION:......

CHOOSE YOUR MODE OF PAYMENT
1.COURIER DELIVERY............
2.BANK TRANSFER............

upon your confirmation email to the claim agent.
All prize money must
beclaimed not later than the 31st of Aug 2008.

Congratulations!!!

Sincerely,
Mrs. Susan Wright
Zonal Co-ordinator.


Mhm.. Det här är säkert den tionde liknande mail jag fått.
Hade jag vunnit som det står skulle jag har minst 10 miljoner...
Kanske skulle jag ge dom mitt konto nummer. Dom skulle bli helt chockade
eftersom det är HELT TOMT!!!

Lördag den 2 augusti, 19.17.

Hmm.. En hel dag har bara flygit förbi utan att jag ens har märkt det. Är det inte meningen att tiden bara ska gå fort om man har roligt?? Och det kan jag ju säg att jag inte har haft.. I kväll kanske jag ska dra ett maraton av någon av mina favoritserier. Vad tycker ni? Skins, Heroes eller sex and the city??

Vad vill ni ha för video??

..Som kvällens låt? Kom gärna med förslag för jag har iingen aning om ni ens gillar min musikstil.. ;) Haha

Usch vad jag är less..

..På hundar!!! Vi har ALLDELES nyss varit ute och gått och ändå gnäller båda idioterna som.. hmm.. IDIOTER!!!! Och jag orkar fasiken inte lyssna!! Jag satte fast dom i koppel och slängde ut dom på baksidan.. Fast jag tror att dom trivs.. ;)

Det är faktiskt några stycken..

..Som har kommenterat och sagt att dom tycker att min header ar fin.. Och dom frågade också hur jag har gjort den.Hmm, huu... Jag har sagt det tidigare och jag kan säga det igen: Jag har inte gjort den själv.. ;) Något jag inte tycker om att erkänna..Haha..Men visst är den fin då?! ;)

Amerikaner är så.. Amerikanska!!

Och hur vet Talia det då? Jo jag mötte 2 av dom när jag var ute och gick med hundarna... Haha.. Det är svårt att förklara!! Varför dom är så Amerikanska menar jag.. ;) Dom pratade så där typiskt.. Man hörde att det inte var två Kiruneser som var ute och leker turister..

Hittade just mitt älskade Tiffany armband..

..I mitt smyckeskrin och kom på hur länge sen det är jag har använt den. Jag hade till och med glömt bor att jag ens hade den.. Och då blir man så glad när man hittar den ;)Ojojojojoj!!

Nu gjorde jag det igen!! Var och rörde om i kodmallen! Det är anledningen till att jag bytte till den här bloggen,... Ser den fortfarande normal ut, darlings??

Irriterande!!!

Åh! Den där jäkla ungen är så irriterande! Jag nämner inga namn så är ingenting sagt heller. Men alla som känner honom vet vem det är för ni blir lika irriterad på honom som jag...

Titta vad jag hittade!!!Det är förfärligt!!!

Grattis!!

Jag tror att min morbror fyller år idag. Så då får jag väl passa på att säga grattis! ;)

Godmorgon alla sööta ;)

Har precis vaknat och ligger nu och funderar på hör jag ska orka mig ner i duschen ;) Haha.

Lägg en röst på den du tycker gör covern bäst, här nere. Du behöver bara lyssna på början av låten ;)

FANTASTISKT!!!

ÅH!! Den här covern på min favoritlåt är så himla FIN! Jag var tvungen att lägga in den och jag tycker verkligen att ni måste lyssna på den. Ljudet är kanske inte det bästa så ni måste höja volymen.

Drömmar och musik..Woohoo! Den här versionen av Yael Naims New soul tycker jag var jättefin jue. Så det får bli kvällens låt. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. ;) Hu, jag har fortfarande rysningar.Lyssna och njuuuuut, darlings.

Nu tänker jag nog gå och sova. Om jag kan somna vill säga. Men gonatt ialla fall mina sötaste, raringar. ;) Pussar.

Vem bär den bäst ??

Jag är uttråkad så jag tar en sån här fråga då. Som så många andra. Jag hoppas att ni inte har sett just den här. ;)Vem bär den bäst?

Julie Bowen eller Taryn Manning ??


Jag lovade ju er bilder..

..Härifrån Kiruna. Här kommer den första. ;) Klockan var nog vid 11 när jag tog den här bilden. Kolla in det där lila där mitt på himlen. ;) Oh, förresten. Det här är våran midnattssol.
Vad tycker ni? Vill ni inte bara hoppa på tåget till Kiruna nu?!

Det blir inget beställande för mig!!

Kom precis fram till, med hjälp av en vän, att jag INTE FÅR SLÖSA mer pengar!! Jag SKA ta mig till England nästa år!!!!! Det är himla bra när man känner någon som kan få samvetet inom sig att prata. Haha!

amazon.co.uk ???

Är det någon som har beställt något därifrån? Funderar på att göra det men vill gärna veta om det är en bra sida först?!

Åh!!

Jag såg precis att det är någon rar som har börjat prenumenera på min blogg. Tack ;) Du har gjort min dag.

Tillägg: Vågar jag säga att jag hade råkat, på något sätt, fråga mig inte hu, börja prenumenera på min egen blogg?! Haha. Ett ärligt misstag...

Jag har varit ute efter..


..Deras skiva hur länge som helst. Jag vet fan inte var jag kan få tag på den. Någon som vet om dom ens har gjort någon jäkla skiva ännu?Aah! Det är så jäkla frustrerande!!

..Att bo med en familj där alla är så sura så att dom håller på att dö!!! Jag försöker att inte bry mig. Men det funkar inte ska jag säga dig! Ignorera INTE !!! Det blir bara värre!!!

Om ni gillar min..

..Blogg, raringar, kan ni väl lägga in mig på bloggkoll. Då slipper ni missa ett enda inlägg. Du lägger till mig genom att klicka på den lilla blåa runda saken med ett kryss på som finns här nedanför..

Den här..

..Vill jag ha!!
Om ni också vill vara med och tävla klicka här

Tävling!!!


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Jag är med bara för skojskull. Det hade varit jätteroligt att vinna för jag vinner aldrig något.

Är det någon mer än jag som ÄLSKAR den här låten??


En låt till mig själv!För att jag är så deppig idag. Den här videon lyckades få mig att le. vad tycker ni? Lyssna och..hm..skratta..? -This is by a lovely girl called Rihanna, she called it umbrella.. Haha. Jag ÄLSKAR det.. ;) Och titta på hur roligt dom har det där uppe på scenen! ;)


Tillägg: Äsch! Det vart 2 låtar!!

Jag vill bara bort!!!

När jag var ute med hundarna alldeles nyss såg jag ett plan som precis hade startat.Jag vill sitta på det där planet. Det spelar ingen roll vart det är på väg. Jag vill bara bort!!
Jag har alltid gillat att bo här uppe i norrland men nu vill jag bara lämna allt. Familj, släkt och resten av Kiruneserna. För jag är så less! Jag orkar inte mer!!

Välkommen hem till dårhuset!

Mitt rum består till största del av sängen. Sen har jag en hel hylla med hur många böcker som helst. Och en stor klummpig garderob. ;) Och sen har vi Maltes lilla sovplats.

Kommentera gärna, darlings!

Jag har skaffat mig en..

..Besöksräknare. Inte för att det egentligen behövs någon. Men jag tycker att den var söt. ;) Hmm. Undra om den börjar från noll när man har lagt in den?!

Åh! Nej! Hjälp!

Vet ni vad jag kom på, darlings?! Det är augusti! Och? Tänker ni nu.Ja, som jag har sagt tidigare så är jag jättenojig över skolan.Och i dag är det bara 25 dagar kvar till uppropet! Och nu när det är augusti så känns det mer verkligt. Jag ska faktiskt börja där! Och jag är LIVRÄDD, darlings! jag klarar inte av att gå in och handla om det är mer än 10 människor där inne. Hur fasen ska jag kunna gå på en skola med 1040 personer?! Hjälp mig någon?!

Godmorgon raringar..

..Även om den inte är så god. Det första man hör när man stiger upp är någon som skriker på en. Jag är så jäkla less!!

Tävling

Bilden “http://oneplektrum.blogg.se/images/2008/tvling_14190249.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.

Inte igen!!

Jag kan inte sova! Igen! Någon annan nattuggla som är vaken och vill prata på msn?? Lämna din msn adress i så fall?!